• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
سلام دوباره
چرا کسی نمیاد نظر بده.یا عکس های من خیلی مضخرفه یا شما حالش رو ندارید؟
این عکس ها رو خیلی وقت پیش گرفته بودم که الان دوباره ادیت کردم.خواهش میکنم نظر بدید

این برادرمه(یعنی صورت برادرمه)

سلام به حسین عزیز

اول یک تشکر که واقعا توی بخش زحمت می کشی و درمورد عکسها استادانه نظر می دی و این واقعا تحسین برانگیز هست.:happy:

راستش در مورد این عکسهای جدید نظر خاصی ندارم هرچند می دونم عکاس قابلی هستی و نسبت به عکسهای گذشتت این رو گفتم! فقط دومی رو می پسندم بهرحال ما آماتور هستیم و زیاد جدی نگیر :p نگاه ما غیر حرفه ای تر از شماست بنظرم مشکل از سوژه هایی که انخاب کردی بود خیلی معمولی بودند جز دومی که احساس داشت و من باهاش ارتباط برقرار کردم.این نظر من بود:blush:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به حسین عزیز

اول یک تشکر که واقعا توی بخش زحمت می کشی و درمورد عکسها استادانه نظر می دی و این واقعا تحسین برانگیز هست.:happy:

راستش در مورد این عکسهای جدید نظر خاصی ندارم هرچند می دونم عکاس قابلی هستی و نسبت به عکسهای گذشتت این رو گفتم! فقط دومی رو می پسندم بهرحال ما آماتور هستیم و زیاد جدی نگیر :p نگاه ما غیر حرفه ای تر از شماست بنظرم مشکل از سوژه هایی که انخاب کردی بود خیلی معمولی بودند جز دومی که احساس داشت و من باهاش ارتباط برقرار کردم.این نظر من بود:blush:

سلام فرزاد جان.خوشحالم که اومدی و نظرت رو دادی.در مورد اون تعاریفت هم ممنون ولی ما هم آماتوری بیش نیستیم.این جوری میگی من خجالت میکشم :blush:
راستش این ها عکس هایی بود که خیلی قبل از این اون هم با حالت AUTO گرفته بودم.خودم هم فکر نمیکنم زیاد مالی باشه ولی خوب گفتم حداقلش اینه که مشکلات قبلم رو بچه ها میگن تا اگر بتونم دیگه تکرار نکنم
با تشکر از لطفت فرزاد عزیز

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
سلام فرزاد جان.خوشحالم که اومدی و نظرت رو دادی.در مورد اون تعاریفت هم ممنون ولی ما هم آماتوری بیش نیستیم.این جوری میگی من خجالت میکشم :blush:
راستش این ها عکس هایی بود که خیلی قبل از این اون هم با حالت AUTO گرفته بودم.خودم هم فکر نمیکنم زیاد مالی باشه ولی خوب گفتم حداقلش اینه که مشکلات قبلم رو بچه ها میگن تا اگر بتونم دیگه تکرار نکنم
با تشکر از لطفت فرزاد عزیز

بزرگوار!ی! اما بنده بهزاد می باشم :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بزرگوار!ی! اما بنده بهزاد می باشم :)

ای وای.من دوباره قاطی کردم.شرمنده تم بهزاد.بابا به خدا دست خودم نیست.فراموشی دارم.
اونوقت هم داشتم با فرزاد نامی حرف میزدم رو این حساب اشتباه گفتم
ببخشید :blush:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
با سلام
این هم الان انداختم مربوط میشه به حدود 2 ساعت پیش
FUJI HS20EXR
طبیعت جنوب شرق تهران
20897321915797456931.jpg

http://myup.ir/images/20897321915797456931.jpg

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
داش معین سلام.هر چند میدونم دیر به این جا سر میزنی ولی نظرم رو میگم:
عکس اول عکس خوب و جالبیه.به نظر میاد موقعیت بهتری نمیتونستی انتخاب کنی اگر نه میتونست بهتر هم باشه.
و عکس دوم.به نظرم اگه سوژه ات رو که ورق قلب بود وسط انتخاب میکردی و فقط رو همون نقطه فوکوس داشتی بهتر میشد.الان هم چند ورق جزو محدوده بوده که بهتر بود یا یه جوری یکی از ورق ها رو انتخاب میکردی یا همه شون در حالت شارپ بودند.
البته این ها فقط نظر منه.خودت که میدونی همین جوری یه حرفی میزنم :دی
سلام حسین جون . چطوری بی معرفت ؟
13060IMM302%5B1%5D.gif

در مورد عکس اولی ، نظر لطفته . بله ، راستش موقعیتم پشت پنجره ی اتاقم بود و من تا اومدم به خودم بجبم ، خورشید سقوط کرد پشت کوهها !
اینم یه عکس دیگه از همون لوکیشن بدون زووم ( روبروی اتاقم ) دی ، خداییش راحت ترین مکان برای عکاسیه :دی
IMG_0465.JPG
در مورد دومی هم خودم ورق رو پایین گذاشتم که مثلآ بگم با اینکه خیلی چیزها روی قلب انسان سنگینی می کنه ، ولی باز هم عشق و دوست داشتن ، رنگ و روی خودشو داره و
این فوکوس روی فقط یه ورق رو هم بیلمیرم :دی ، هر کاری کردم نتونستم همچین کاری کنم که فقط روی یک ورق فوکوس بشه ! ناشی از بی سوادی و مبتدی بودنه . :( دی

سالاری داداشی

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام حسین جون . چطوری بی معرفت ؟
13060IMM302%5B1%5D.gif

در مورد عکس اولی ، نظر لطفته . بله ، راستش موقعیتم پشت پنجره ی اتاقم بود و من تا اومدم به خودم بجبم ، خورشید سقوط کرد پشت کوهها !
اینم یه عکس دیگه از همون لوکیشن بدون زووم ( روبروی اتاقم ) دی ، خداییش راحت ترین مکان برای عکاسیه :دی

در مورد دومی هم خودم ورق رو پایین گذاشتم که مثلآ بگم با اینکه خیلی چیزها روی قلب انسان سنگینی می کنه ، ولی باز هم عشق و دوست داشتن ، رنگ و روی خودشو داره و
این فوکوس روی فقط یه ورق رو هم بیلمیرم :دی ، هر کاری کردم نتونستم همچین کاری کنم که فقط روی یک ورق فوکوس بشه ! ناشی از بی سوادی و مبتدی بودنه . :( دی

سالاری داداشی

سلام داداشی.کجایی پسر.تو که بی معرفت تری.خیلی کم به ما سر میزنی داداش :(
این عکست واقعا" زیبا بود.جدی میگم.یعنی یکی از بهترین عکس هات هست به نظرم.
جوش آماتور بودن و این حرف ها رو هم نزن.ما هم چند تا بلف میام همه فکر میکنند یه چیزی حالیمونه.در صورتی که این طور نیست :D
فقط عکست رو یه جای دیگه آپ کن.آنتی ویروسم بهش گیر داد.
یه کم اگه مقدار f رو بیشتر میکردی به نظرم بهتر بود.تا عمق میدان بیشتر بشه و بیشتر جاهای عکست شارپ باشه.مثلا" سرعت رو از 1/800 کمتر میکردی و f رو بالاتر میبردی.
کلا" برای عکاسی از آسمون بهتره عمق میدان زیاد باشه.ولی نه بیش از حد.اگر میتونستی مقدارش رو تا 8 یا 7 ببری بهتر بود
سالاری داداش.بیشتر به ما سر بزن.دلم برات تنگ میشه

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام داداشی.کجایی پسر.تو که بی معرفت تری.خیلی کم به ما سر میزنی داداش :(
این عکست واقعا" زیبا بود.جدی میگم.یعنی یکی از بهترین عکس هات هست به نظرم.
جوش آماتور بودن و این حرف ها رو هم نزن.ما هم چند تا بلف میام همه فکر میکنند یه چیزی حالیمونه.در صورتی که این طور نیست :D
فقط عکست رو یه جای دیگه آپ کن.آنتی ویروسم بهش گیر داد.
یه کم اگه مقدار f رو بیشتر میکردی به نظرم بهتر بود.تا عمق میدان بیشتر بشه و بیشتر جاهای عکست شارپ باشه.مثلا" سرعت رو از 1/800 کمتر میکردی و f رو بالاتر میبردی.
کلا" برای عکاسی از آسمون بهتره عمق میدان زیاد باشه.ولی نه بیش از حد.اگر میتونستی مقدارش رو تا 8 یا 7 ببری بهتر بود
سالاری داداش.بیشتر به ما سر بزن.دلم برات تنگ میشه
لطف داری واقعآ .
اختیار هم داری به طبع . چه بلوفی ؟ واقعآ پیشرفتت تو این چند مدت عالی بوده به نظرم :)
الان ادیتش می کنم
سعی می کنم سری بعد به این نکات توجه کنم . ممنون :blush:

این عکس رو با موبایل گرفتم ولی همینجا می زارم تا off topic نباشه
. البته یه گوششو کراپ کردم تا حرومی قاطی عکسمون نشه :lol:
آنتالیا - تورکیه
19.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عکست خیلی زیبا شده کیکاووس عزیز
رنگ بندی و انتخاب کادر هم به نظرم خیلی خوب هست.
فقط اگر اون دیوار تو عکس نبود یه چیز دیگه میشد

street design

Registered User
لایک‌ها
555
بالا