• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فوجی HS-20 EXR
بوته سر سخت و سرسبز بادام کوهی و نهالی که به جوانی نرسیده...

سلام
با اجازه ات من این عکست رو یه کم ادیت کردم.فکر میکنم رنگ بندی تو زیبا تر شدن عکس تاثیز زیادی داره.برای همین یه کم کنتراست رو بالا تر بردم
اگر نگاهت جوری بود که روی اون بوته ی خشک فوکوس میکردی و بگ گراندت کمی حالت پوکه میگرفت بهتر میشد.
ولی در کل عکس هات داره بهتر میشه.تلاشت رو بکن.چون اگر علاقه داشته باشی خیلی زود عکاسیت خوب خوب میشه:
این هم ادیت من:

------------------------------------------------------
از این گریپ فروت چند روز پیش عکس گرفته بودم.رنگ بندی خیلی خوبی داشت و در نتیجه زیاد روش کار نکردم.با محدودیت های فلاش دوربینم (sx210) فکر میکنم بد نشده.
حالا شما هم نظر بدید:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوباره
چرا کسی نمیاد نظر بده.یا عکس های من خیلی مضخرفه یا شما حالش رو ندارید؟
این عکس ها رو خیلی وقت پیش گرفته بودم که الان دوباره ادیت کردم.خواهش میکنم نظر بدید

این برادرمه(یعنی صورت برادرمه)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوباره
چرا کسی نمیاد نظر بده.یا عکس های من خیلی مضخرفه یا شما حالش رو ندارید؟
این عکس ها رو خیلی وقت پیش گرفته بودم که الان دوباره ادیت کردم.خواهش میکنم نظر بدید

مرسی واسه عکس هات اول حسین جان
عکس اول به نظرم یه اسنپ شات هست نمیدونم نظر خاصی نمیتونم بدم
عکس دومت رو خیلی رنگ بندیش رو دوست دارم به نظرم خیلی با هم جوره همه چیش
فضای ساختار شکن تمدن در طبعیت (دکل برق) غربت طبیعت (کلاغ تنها) ته رنگی به عکس دادی همه چیش خوبه اما کاش کلاغه رو سیم هایی جلویی بود تا تو عکس کامل می افتاد که اونم دیگه دست عکاس نبوده :)
عکس گل رز هم کادر خوبی داره گلش هم معرکس کاش از عمق میدان بیشتری استفاده میکدری تا بک گراندت محو تر بشه
عکس چهارم به نظرم تو انتخاب نقطه فوکوس اشتباه کردی فوکوس الان تو قسمت کناره بالایی عکس هست در صورتی که واسه این عکس فکر کنم باید مرکز گل رو فوکوس میکردی

شرمنده اگه باز صریح نظر دادم هرچی به نظرم اومد گفتم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مرسی واسه عکس هات اول حسین جان
عکس اول به نظرم یه اسنپ شات هست نمیدونم نظر خاصی نمیتونم بدم
عکس دومت رو خیلی رنگ بندیش رو دوست دارم به نظرم خیلی با هم جوره همه چیش
فضای ساختار شکن تمدن در طبعیت (دکل برق) غربت طبیعت (کلاغ تنها) ته رنگی به عکس دادی همه چیش خوبه اما کاش کلاغه رو سیم هایی جلویی بود تا تو عکس کامل می افتاد که اونم دیگه دست عکاس نبوده :)
عکس گل رز هم کادر خوبی داره گلش هم معرکس کاش از عمق میدان بیشتری استفاده میکدری تا بک گراندت محو تر بشه
عکس چهارم به نظرم تو انتخاب نقطه فوکوس اشتباه کردی فوکوس الان تو قسمت کناره بالایی عکس هست در صورتی که واسه این عکس فکر کنم باید مرکز گل رو فوکوس میکردی

شرمنده اگه باز صریح نظر دادم هرچی به نظرم اومد گفتم

سلام حامد جان.خیلی ممنون.بلکه شما به داد ما برسی :دی
اون عکس کلاغ رو با رنگ بندی کامل گرفته بودم که گفتم یه کم بهش ور برم تا هنری تر بشه :دی هر چند وجود یه سری عوامل نذاشت
در مورد عمق میدان تو عکس اون گل رز و همچنین یه کم کادر بندی ای که وسط نیفتاده باهات خیلی موافقم.بعد از این که اون عکس رو انداختم خودم هم خیلی جوش خوردم که چرا این کار رو نکردم.
اون گل آفتابگردون هم خیلی کوچیک بود.یه عکس هم از روبه رو ازش دارم ولی مشکل دوربین من (ماکرو فوکوس 5 سانتی متری ) هست.که همیشه برای این جور عکس ها اذیتم میکنه.و باعث میشه هم قسمتی از سوژه تار بشه و هم محدودیت های دیگه جلوی شلوغ نبودن بگ گراند رو میگیره که اصلا" خوب نیست
خیلی ممنون از نظرت

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
با سلام Fujifilm FinePix HS20 EXR
اینم اولین عکس من با تنظیمات خودم البته زیاد سر در نمیارم یه 10-15 تایی انداختم تا به نتیجه دلخواهم تا حدودی رسیدم
برف تاریخ 30 دی 90 ساعت دقیقاً3 شب(صبح) هست <<<<تهران>>>>
45073064951549709601.jpg

http://myup.ir/images/45073064951549709601.jpg

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
از فوکوس ماکرو دوربین آلفا 380 سونی خوشم اومد گفتم شما هم ببینید
البته سوژه از این خزتر پیدا نکردم:دی
DSC00081.JPGDSC00082.JPG

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
باید در مورد همه ی عکس ها نظر بدین ها...:D

78506655665613763464.jpg

44946439771389857435.jpg

46775242195187415212.jpg

70625929158342203447.jpg

76131203698308729126.jpg

71357495558653583654.jpg

90639408098408657868.jpg

12573143921366510117.jpg

18410790496505179061.jpg

21511454414617571646.jpg

پ.ن: میدونم 800 در 600 حال نمیده اصلا، اما چه میشه کرد اگه بخوام با سایز واقعی بذارم صفحه میترکه.
دوربین: HS10
حالتAuto
قول میدم دیگه تکرار نشه:D

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

پ.ن: میدونم 800 در 600 حال نمیده اصلا، اما چه میشه کرد اگه بخوام با سایز واقعی بذارم صفحه میترکه.
حالتAuto
درود

عکس هاتون بسیار زیبا هستن :happy: ولی اگر لطف کنید توی هر پست نهایتا دو تا عکس بذارید تا صفحات سنگین نشن، خیلی ازتون ممنون می شیم :blush:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام.
خوب اول از همه بگم که برای پر بازدیدتر شدن این تایپیک لازمه که یه کم حجم پایین بیاد.و از دوست خوبم درخواست دارم اگر امکانش هست سری های بعدی از بین چند تا عکسی که میذارند حداقل چند تاش رو به صورت بند انگشتی بذارند.البته کار شما خلاف قوانین نیست و سایز رو هم رعایت کردید.ولی اگر این کار رو بکنید بهتره.
-----------------------------------------------
حالا میرسیم به نظر دادن :دی
عکس اول به نظرم کادر درستی رو براش انتخاب نکردی.بهتر بود دور و بر اون برگ بیشتر پیدا باشه.یا این که تمام صفحه رو بگیره.
در مورد دومی / سومی و چهارمی نظری ندارم.ولی عکس اون کبریت ها بهتر بود با سرعت شاتر بالاتری گرفته میشد.عکس اون بطری رو هم بهتر بود از جلوتر می انداختی و همچنین سطحی رو که روش دوربینت رو گذاشتی کمی بهتر میکردی.یعنی اون بطری وسط میفتاد.فاصله اش با لنز کمتر میشد.و همچنین با رعایت این نکات عکست حالت ماکرو به خودش میگرفت.
در مورد عکس اون مرغابی(یا اردک :دی نمیدونم ) یه موضوعی رو باید برای عکاسی از جانوران همیشه رعایت کنی.و اون اینه که همیشه از روبه رو ازشون عکس بگیر.منظورم اینه که سطح دوربینت به گونه ای باشه که لنز روبه روی وسط جانور باشه.در صورتی که توی این عکس تو از بالا عکست رو گرفتی و این زیبایی جانور رو کمتر میکنه.جدا از این بهتر بود تنظیمات رو دستی انتخاب میکردی و مقدار f رو روثی کمترین حالت میگذاشتی تا پس زمینه ات پوکه بشه
و عکس آخرت : اون هم بهتر بود زاویه ات نسبت به سوژه مستقیم باشه.
البته همه ی این ها فقط نظره.امیدوارم ناراحت نشی از این همه نقد :دی
و بهت توصیه میکنم همیشه با تنظیمات دستی کار کن.شاید اول برات سخت باشه ولی کم کم میفهمی خیلی از عکس هات بهتر میشه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
خب اول از همه مرسي واسه عكس ها
دوم بريسم سراغ عكس هاي دوستمون Enoch
عكس اول : سوزه خوبي بوده اما با نظر حسين موافقم كاش كادر رو بهتر ميبستي اما در مجموع جزو عكس هاي خوبتون هست
عكس دوم : به نظرم عكس خيلي ضعيفيه:( نه فوكوس هست نه كادر درست هست رو فوكوس بودن خيلي بايد دقت بشه تو عكس هاي ماكرو
عكس سوم : فكر كنم اين عكس رو با يه ويرايش ديگه هم گذاشته بودين قبلا اونجا هم گفتم واسه همچين سوزه اي من تكنيك ضد نور رو واقعا ترجيح ميدم خيلي بهتر ميشه عكستون مگر اينكه هدف خاصي از اين نوع نور داشته باشين
عكس چهارم : پرتده خوبي هست اما نميدونم با نوع كادر بندي يه كم مشكل دارم كاش چونه سوزه رو در عكس قرار ميدادين حداقل ته رنگ قهوه اي رو براي اين كار ميپسندم اما به نظرم اين رنگ مناسب نيست شايد يه ته رنگ ديگه از طيف قهوه اي از نوع تيره تر كه مثل اين زياد به سمت طيف قرمز نرفته باشه بهتر باشه امتحان كنيد
عكس پنجم : عكس خوبيه اما يه كم روش ويرايش كن به نظرم ميشه خيلي بهتر در آوردش
عكس ششم : به نظرم عكس خوبي نيست ، چه چيزي مد نظرت بود؟ آلودگي ساحل؟ دريا؟ حريم دريا و خرابكاري ادم ها؟ به نظرم هيچ كدوم رو نميرسونه از نظر تكنيكي هم كادر مناسب نيست عمق ميدان هم به نظرم مناسب نيست و چيزي رو نميرسونه
من واسه همچين عكسي 3 شات با 3 فوكوس رو ترجيح ميدم فوكوس اول روي بطري فوكوس دوم دقيقا محل برخورد آب با ساحل فوكوس سوم خود دريا بعد اين 3 تا رو با هم مرج ميگردم هم عكس عمق پيدا ميكرد هم در كنار زباله دريا رو به تصوير ميومد كه تضاد رو ميشد درونش ايجاد كرد
عكس هفتم : من بر خلاف حسين با عكاسي از پرندگان از كنار مشكلي ندارم اما نكته اصلي اين هست كه واسه عكسي از پرندگان ساكن بايد در حالت نرمال فوكوس رو در قسمت سر پرنده خصوصا چشمها قرار بدين الان اين عكسه يه جوري به نظرم فوكوس نيس يه مقدار فكر كنم بك فوكوس هست
عكس هشتم : كادر بندي اشتباه مگه اينكه دليل خاصي رو دنبال ميكردين
عكس نهم : عكس قشنگي هست اما كاش باز برگه كامل بود اما اينم مثل عكس اول خوب هست
عكس دهم : واسه عكاسي از مايعات معمولا فيلتر پلاريزه استفاده ميشه براي جلو گيري از انعكاس اما اگر امكانش رو نداريد ميتونيد با تنظيمات نور سنجي و براكتينگ دوربين تا حدودي اين مشكل رو رفع كنيد
بين همه عكسهاتون هر چند با سوژه خون مشكل دارم اما عكس هاي دهم و نهم رو بيشتر ميپسندم

بازم شرمنده اگه تند انتقاد كردم اگر كسي ناراحت شد بگه پستم رو ويرايش ميكنم
پ ن : به قول حسين اگه عكس ها رو بند انگشتي قرار بديم تاپيك خيلي بهتر ميشه من هم سعي ميكنم همين كار رو بكنم تو عكس هاي آيندم
موفق وپيروز باشيد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سلام
عکسهای زیبایی بود
مدل دوربین تون چیه؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام خدمت دوستمون logofun
مرسي كه عكس گذاشتيد
منظره زيبايي هست نميدونم دوربينتون چي بوده اما سمت چپ بالا تصوير عكس قسمت آسمان كاملا over exposition شده
آسمان هم زيبايي خودش رو نداره به خاطر نور سنجي دوربين كه براي شرايط آفتابي انجام شده
واسه همچين عكسي اگه از hdr استفاده ميشد عكس جالبي ميشد

روز خوش

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام خدمت دوستمون logofun
مرسي كه عكس گذاشتيد
منظره زيبايي هست نميدونم دوربينتون چي بوده اما سمت چپ بالا تصوير عكس قسمت آسمان كاملا over exposition شده
آسمان هم زيبايي خودش رو نداره به خاطر نور سنجي دوربين كه براي شرايط آفتابي انجام شده
واسه همچين عكسي اگه از hdr استفاده ميشد عكس جالبي ميشد

روز خوش
والا من عکاس نیستم اما عکاسان رو دوز دارم :D

دوربین سونی 18 پیکسل هستش عکس ماله شهریور 89

والا بلد نیستم اینایی که گفتی :(

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
پ.ن: خوب این تاپیک برای گذاشتن عکسه دیگه!
اما از این به بعد سعی میکنم تامبنیل بذارم

سلام دوست من.راستش من هیچ مشگلی با این جور عکس گذاشتن ندارم.گفتم که قوانین رو هم رعایت کردید.ولی ممکنه کسی بخواد به این تایپیک سر بزنه و سرعت اینترنتش خوب نباشه.برای همین این طور گفتم.ببخشید
در هر صورت نقد های حامد رو قبول دارم و میگم عکس هاتون زیبا بود :)
-----------------------------------------------
این رو همین الان گرفتم.من عاشق ابرهام.
محدودیت های لنزم (که واید نیست) باعث شد نتونم کادر بهتری انتخاب کنم.ویرایشش کردم
خوشحال میشم نظر بچه ها رو بدونم

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
Enoch عزیز

جسارتا شما کفتر باز نیستی ؟ :D

کفتر کاکل به سر وای وای

جسارتا این مکان زیبا کجاست؟:)

دوستان اگر لطف کنند زمان رو لااقل ذکر کنند عالی می شه!:happy:

مشاهده پیوست 102335

مشاهده پیوست 102336

مشاهده پیوست 102337

مشاهده پیوست 102338

مشاهده پیوست 102339

مشاهده پیوست 102340

مشاهده پیوست 102341

مشاهده پیوست 102342

مشاهده پیوست 102343

مشاهده پیوست 102344

حالتAuto

آقا همش بی نظیر بود بخصوص سومیه رو من خیلی پسندیدم چون واقعا عاشق عکسهای غروب هستم;)

یک روز زمستانی حدود یک هفته پیش یعنی بهمن 90:rolleyes:

IMG_1938.JPG

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
این هم حدود دو هفته پیش دیماه 90 روز قبلش همه جا سفید پوش وبسیار زیبا ولی جاده خطرناک .. روز بعدش تقریبا نصف برف ها آب شده بودند بهرحال: :happy:

IMG_1917.JPG

IMG_1918.JPG

بالا