hossein137
مدیر بازنشسته
عکس اول و سوم (که به نظر یک عکس میان) به گمونم سوژه خاصی برای ارائه ندارن. در واقع بهتر بود با تنگ تر کردن دیافراگم و افزایش عمق میدان یا آوردن شاخص فوکوس به قسمت جلویی تصویر، عکس بهتری ثبت می کردی. یا کلا از تکنیک لنز معکوس ـ که خیلیم خدایی توش ـ استفاده می کردی. عکس دومی هم یه حس خیلی خوبی از یک جهان مینیاتوری و بندانگشتی رو منتقل می کنه. حس خیلی خوبی میده. مرسی. دوستان چرا اینجا هیشکی هیچ عکسی رو نقد نمیکنه؟ تاپیک دیگه ای ویژه نقد عکس زدید؟
ممنون کیکاووس جان.عکس اول و سوم تنها بک گراند فرق کرده اگر نه جای دوربین و سوزه یکی بوده.منتها قصدم از ثبت این عکس یک فضای سورئال بود که متاسفانه به دست نیامد.مخصوصا" تو اون که سیاه و سفید هست.برداشتی مثل "****" یا زانو زدن یا اطاعت و چنین چیزهایی.چون یکی از سبزه ها بلند قامت و صاف هست و بقیه خم شده هستند.
در مورد نقد هم فکر میکنم دوستان خودشون رو دست کم گرفتند و یا فکر میکند نظرات شخصی شون به کار نمیاد.در صورتی که این طور نیست.امیدوارم بیشتر عکس ها نقد بشه.در مورد لنز معکوس هم یه بلایی سر لنز کیت اوردم که بهتر از اون کار میده.لنز معکوس خیلی سخت تر هست کار باهاش و معمولا" نتیجه ها هیچ وقت برای من به صورت حرفه ای نبوده.مگر با استفده از تجهیزات درست و حسابی و در اتلیه.مثل عکس زیر که با تغییر یک لنز 18-55 گرفتم.چیزی شبیه لنز معکوس اما با اگزیف.یعنی لنز کاملا" روی بدنه مانت شده بود و من تنها یک فاصله بین عدسی های جلو و عقب انداختم :
![0930.jpg 0930.jpg](https://forum-data.persiantools.com/attachments/181/181972-184bb76fd70eefb34a0867f35f9f3fd3.jpg)
همون عکس با یه ادیت متفاوت. به نظرتون کدوم بهتره دوستان؟
اگزیف:
دوربین: کنن 500 دی
دیافراگم: اف/10
زمان نوردهی: 1/100 ثانیه
حساسیت: 100 آی اس او
فاصله کانونی: 55 م.م.
فاصله تا سوژه: 69.6 متر
وایت بالانس آتو بوده اما تو فتوشاپ از فلش یه کم سردتر کردم.
فکر میکنم دومی بهتر شده.منتها رنگ ابرها و در کل کنتراست کمه.اگر در زمان بهتری میگرفتید و یا از تکنیک hdr استفاده میکردید به طبع نتیجه بهتر میشد.منتها همین رو هم با کمی اضافه کردن کنتراست/کلاریتی و موارد اینچنینی میشد بهتر کرد مثلا" این ویرایش جزیی :
![_MG_2910-1 900_1.jpg _MG_2910-1 900_1.jpg](https://forum-data.persiantools.com/attachments/182/182006-33ba8abe40d50ee020df9239c78969b2.jpg)