• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
رفیق عکس هات خیلی خوب شده منتها به نظرم بزرگترین اشکال واترمارکت هست.اگر مثل همین ها همه رو درون کادر سیاه قرار بدی در کل بهتر میشه.این جوری یه کم به زیبایی عکس لطمه میزنه. فکر میکنم اگه تو عکس اول فوکوست روی گرده های جلویی گل بود بهتر میشد
بدون واترمارک عکس ها دزدیده میشه پسر خوب. قبلا که واترمارک نمی ذاشتم چن بار دیده بودم که عکسامو دزدیدن و تو سایت های مختلف و بدتر از اون تو برنامه های صدا و سیما دارن بدون اسم عکاس استفاده می کنن!!!!
shame.gif
ضمنا مانت معکوس ندارم لنزو با دست گرفتم همینشم شانس آورم فوکوس یه جای به درد بخور قرار گرفته
47b20s0.gif
هر موقع میام توی این تاپیک لذت میبرم عاشق عکس گرفتن و عکاسی م ولی خب خودم نه دوربین حرفه ای دارم و نه علم عکاسی
با حرف حسین کاملا موافقم. اگه علاقه به عکاسی داری با گوشی شروع کن. منم با گوشی شروع کردم.
490gy9c.gif
دوستان عیز به این نکته توجه کنند که هیچ کس مادرزاد عکاس به دنیا نیامده و نخواهد آمد.علم عکاسی هم یک علم اکتسابی نیست که از فامیل و ... به ارث ببریم.تنها چیزی که این وسط مهم دید عکاسانه شما و ثبت حرف ها و احساستون هست.دوربین/کادربندی و ... در درجه ی بعدی اهمیت قرار داره دو تا دیگه : مشاهده پیوست 328166 مشاهده پیوست 328167
301.gif
جفت عکسات های انگل شده.
1041.gif
دومی رو با اغماض میشه قبول کرد ولی اولی حتما باید eye level می شد. خیلی بهتر می شد. یادت باشه همیشه موقع پرتره گرفتن به زاویه عمودی دوربین صفر باشه. حتما آی لول کن.
3yfm7ut.gif
؟
130fs1258263.gif
2lxe53l.gif

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دادا این رو میگی؟ :

مشاهده پیوست 328334

اول این که این یه کراپ سنگین از عکس زیره :

مشاهده پیوست 328335

و در مورد عکس:
راستش چشم های این رفیقمون خیلی ذاقه (ذاغه/زاغه/زاقه؟).رفته بودیم زمین کشاورزی یکی از رفقای دیگه :D تو کپر نشسته بودیم داشتیم قلیون میکشیدیم و پاسور میزدیم. بعد یه دفعه من چشم های این رو دیدم الکی یه عکس با فلاش خود دوربین گرفتم.
روی 85 میلی متر و اوتوفوکوس.شاتر هم که 1/200 بود و دیافراگم هم 7.1
فلاش تا جایی که یادم هست روی حد نرمالش بود.بقیه ی کارها رو تو فوتوشاپ انجام دادم.کلاریتی رو کنتراست رو زیاد کردم.اشباع رنگ رو همین طور.یک تم آبی و سبز هم به کل تصویر اضافه کردم.بعد کج لایت مربوط به فلاش (همون نوری که تو چشم میزنه ) و تو مردمک چشم بود.با براش پاک کردم.
یعنی در اصل باورم نمیشد این طور در بیاد.

ممنون از وقتی که گذاشتی

فک کردم تنظیمات یا لنز و چیز خیلی خیلی خاصی به کار بردی!

به این نکته رسیدم که 70% این جور عکس ها اینه که چشم طرف باس روشن باشه و به قول ما زاق باشه.
حالا ما میاریم رو 55 میلیمتر ؛ دوشواری فک نکنم داشته باشه

IMG_5764.jpg

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
سلام ب برو بچ :)
آقا ما تو عید داشتیم تو شهر میچرخیدیم یهو دیدم چ فضا باحاله یه عکسی بگیریم...اگه بچه ها اجازه بدن ما هم یه عکسی بزاریم :D

20130321456.jpg

بگم ک اینجا شیراز هس...چمران...اگه اومدین شیراز حتما اینجا برید ک خیلی بهتون خوش میگذره :blush:

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
حاج احسان اکثر عکس های شما فوکوس جایی که باید باشه نیست و عکس ها بلور هست مثل همین گل

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بدون واترمارک عکس ها دزدیده میشه پسر خوب. قبلا که واترمارک نمی ذاشتم چن بار دیده بودم که عکسامو دزدیدن و تو سایت های مختلف و بدتر از اون تو برنامه های صدا و سیما دارن بدون اسم عکاس استفاده می کنن!!!!
shame.gif
ضمنا مانت معکوس ندارم لنزو با دست گرفتم همینشم شانس آورم فوکوس یه جای به درد بخور قرار گرفته
47b20s0.gif
با حرف حسین کاملا موافقم. اگه علاقه به عکاسی داری با گوشی شروع کن. منم با گوشی شروع کردم.
490gy9c.gif
301.gif
جفت عکسات های انگل شده.
1041.gif
دومی رو با اغماض میشه قبول کرد ولی اولی حتما باید eye level می شد. خیلی بهتر می شد. یادت باشه همیشه موقع پرتره گرفتن به زاویه عمودی دوربین صفر باشه. حتما آی لول کن.
3yfm7ut.gif
؟
130fs1258263.gif
2lxe53l.gif

والا کیکاووس جان چند تایی عکس از این بچه گرفتم.بعضی هاش رو به عمد با ااین زاویه گرفتم که خوب به قول تو مشکلاتش زیاد شد.ولی این دو تا هم هست:

IMG_4396.jpg

IMG_4415.jpg

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان یه چند وقتیه میخوام یه سوالی رو بکنم میشه توی این تایپیک عکسهای گرفته شده با گوشی رو هم کذاشت ؟ یا فقط با دوربین ؟;)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
Last edited:
بالا