• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
اینم یه حشره خوشگل اطراف قلعه آپادانا

البته برای اینکه حشره واضح دیده بشه کراپ ( اطرافشو حذف ) کردم

czzwqehahd4xzs0jish3.jpg

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
تیام جان شما تو اینجور عکسا حتما از فیلتر پلاریزه مرعوب استفاده کن
عکس ها بسیار زنده تر میشه
دوستان اگر اگزیف هم بزارن عالی میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تیام جان شما تو اینجور عکسا حتما از فیلتر پلاریزه مرعوب استفاده کن
عکس ها بسیار زنده تر میشه
دوستان اگر اگزیف هم بزارن عالی میشه

من با موبایل عکس گرفتم :دی
اما چون آخرین عکسهایی بود که گرفتم اینجا گذاشتم (و اون یکی تاپیک خلوت بود)

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
ممنون کیکاووس جان.عکس اول و سوم تنها بک گراند فرق کرده اگر نه جای دوربین و سوزه یکی بوده.منتها قصدم از ثبت این عکس یک فضای سورئال بود که متاسفانه به دست نیامد.مخصوصا" تو اون که سیاه و سفید هست.برداشتی مثل "****" یا زانو زدن یا اطاعت و چنین چیزهایی.چون یکی از سبزه ها بلند قامت و صاف هست و بقیه خم شده هستند.
در مورد نقد هم فکر میکنم دوستان خودشون رو دست کم گرفتند و یا فکر میکند نظرات شخصی شون به کار نمیاد.در صورتی که این طور نیست.امیدوارم بیشتر عکس ها نقد بشه.در مورد لنز معکوس هم یه بلایی سر لنز کیت اوردم که بهتر از اون کار میده.لنز معکوس خیلی سخت تر هست کار باهاش و معمولا" نتیجه ها هیچ وقت برای من به صورت حرفه ای نبوده.مگر با استفده از تجهیزات درست و حسابی و در اتلیه.مثل عکس زیر که با تغییر یک لنز 18-55 گرفتم.چیزی شبیه لنز معکوس اما با اگزیف.یعنی لنز کاملا" روی بدنه مانت شده بود و من تنها یک فاصله بین عدسی های جلو و عقب انداختم :

مشاهده پیوست 324757

فکر میکنم دومی بهتر شده.منتها رنگ ابرها و در کل کنتراست کمه.اگر در زمان بهتری میگرفتید و یا از تکنیک hdr استفاده میکردید به طبع نتیجه بهتر میشد.منتها همین رو هم با کمی اضافه کردن کنتراست/کلاریتی و موارد اینچنینی میشد بهتر کرد مثلا" این ویرایش جزیی :

مشاهده پیوست 324819

سلام. حسین جان این فنی که رو لنز 18-55 عزیز پیاده کردی رو یادمون بده ردیف کنیم یکی. چون تو ماکروفتوگرافی خیلی مشکل دارم من با این لنز ها. معمولا سوژه اونقد ریزه که با لنز معکوس باید ثبتش کرد.
فک کنم با این وضعیت پیش بری چن وخ دیگه کارل زایس استخدامت کنه :lol:

درمورد ادیتی که رو عکسم زدی اتفاقا خودمم امتحان کردم اما از زیاد کردن کلیریتی خیلی خوشم نمیاد کلا چون اون حالت لطافت عکس رو از بین می بره. واسه اچ دی آر کردن هم نرم افزار خوبی ندارم فتوشاپ لعنتی هم تصویر نمیده سیاه میکنه عکس رو. باید یه برنامه دیگه دانلود کنم امتحان کنم ببینم چطور میشه. ;)
پ.ن: این شکلک های پی تی واقعا مسخره س. هیچکدومش شبیه اون حس کلاسیکی که از شکلک ها داریم نیست.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام. حسین جان این فنی که رو لنز 18-55 عزیز پیاده کردی رو یادمون بده ردیف کنیم یکی. چون تو ماکروفتوگرافی خیلی مشکل دارم من با این لنز ها. معمولا سوژه اونقد ریزه که با لنز معکوس باید ثبتش کرد.
فک کنم با این وضعیت پیش بری چن وخ دیگه کارل زایس استخدامت کنه :lol:

درمورد ادیتی که رو عکسم زدی اتفاقا خودمم امتحان کردم اما از زیاد کردن کلیریتی خیلی خوشم نمیاد کلا چون اون حالت لطافت عکس رو از بین می بره. واسه اچ دی آر کردن هم نرم افزار خوبی ندارم فتوشاپ لعنتی هم تصویر نمیده سیاه میکنه عکس رو. باید یه برنامه دیگه دانلود کنم امتحان کنم ببینم چطور میشه. ;)
پ.ن: این شکلک های پی تی واقعا مسخره س. هیچکدومش شبیه اون حس کلاسیکی که از شکلک ها داریم نیست.

لول.شوخی شوخی با کارل زایس هم شوخی ؟ :D
والا کار سختی نیست.البته ایده از من نبوده اما همه روی لنز 18-55 ورزن جدید این کار رو کردند در صورتی که مال من ورزن قدیمی و بدون لرزشگیر بود.

این تاپیک مخصوص همین کار هست :

عكاسی | تالار گفتگو

من برای تغییر لنزم یک کپ لنز رو ورداشتم و به جای فاصله بین عدسی ها گذاشتم.اون جا هم گفتم که بر اثر این کار (که خیلی ناشی هم بودم و زدم لنز رو داغون کردم :D ) عدسی جلو هم شکست و لنز بدون این تغییرات حالتی مثل فیش ای پیدا کرد.البته فقط حالتش رو.البته حدس میزنم ca و خطاهای دیگه ی عدسی ها توش زیاد شده باشه اما وسط کادر شارپنس و کیفیت بدی نداره.تازه عمق میدان بیشتری هم داره نسبت به روش لنز معکوس با اون همه دردسرش.

کلاریتی رو تو عکس به عمد زیاد کردم.تا حالت ابرها درست تر باشه.قبول دارم که حالت طبیعی اش رو از بین میبره.حتی hdr رو هم اگه زیاد بهش ور بری حالت غیرطبیعی به خودش میگیره.ولی در کل کنتراست کمی کم بود و نمیشد بهتر از این کرد.
برای برنماه هم به هر حال فوتوشاپ یه کم محدودیت داره و زمان بره.به نظرم از برنامه هایی نظیر Photomatix استفاده کنی بهتره.سایه ها رو هم میتونی توی خود برنامه و یا در خود acr درست کنی تا نتیجه بهتر بشه.یا تعداد استاپ ها رو افزایش بدی.البته خودت این ها رومیدونی و جسارت من رو ببخش :blush:
من خودم از برنامه ی HDRSoft.Photomatix.Pro.v4.0.1 استفاده کردم بیشتر اوقات.معمولا" جواب میده.اگه تو گوگل سرچ کنی ممکنه برنامه های بهتری هم پیدا بشه.

در مورد شکلک هم حدودا" باهات موافقم.
از این جا استفاده کن شاید نظرت رو جلب کنه :

Free Smileys, Free Emoticons, Free Smiley Emoticons, Page 1

در کل چاکریم به هر صورت.سال نوت هم مبارک.ایشالا امسال بدنه های بهتر/لنزهای بهتر و در کل تجهیزات بهتری داشته باشی.(همین طور خودم :D )

اینم برای جلوگیری از آف تاپیک:

4371.jpg

عکس چند تا بچه ی خوشکل دیگه هم هست که تو این یکی دو روز میگذارم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
IMG_4376.jpg

IMG_4379.jpg

این فعلا" دو تا از اون بچه های نازنین فامیل ما :D

رفیق عکس هات خیلی خوب شده منتها به نظرم بزرگترین اشکال واترمارکت هست.اگر مثل همین ها همه رو درون کادر سیاه قرار بدی در کل بهتر میشه.این جوری یه کم به زیبایی عکس لطمه میزنه.
فکر میکنم اگه تو عکس اول فوکوست روی گرده های جلویی گل بود بهتر میشد

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
میوۀ درخت کاج + یه کفشدوزک ؛ متاسفانه باد شدید بود و نشد خوب رو کفشدوزکه فوکوس کنم وگرنه هدفم همین بود

(قابل توجه که علاوه بر نوری که محیط داشت ساعت 2 ظهر ، باز هم از فلاش استفاده کردم)

IMG_5778.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوستان عیز به این نکته توجه کنند که هیچ کس مادرزاد عکاس به دنیا نیامده و نخواهد آمد.علم عکاسی هم یک علم اکتسابی نیست که از فامیل و ... به ارث ببریم.تنها چیزی که این وسط مهم دید عکاسانه شما و ثبت حرف ها و احساستون هست.دوربین/کادربندی و ... در درجه ی بعدی اهمیت قرار داره

دو تا دیگه :

IMG_4397.jpg

IMG_4424.jpg

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دوستان عیز به این نکته توجه کنند که هیچ کس مادرزاد عکاس به دنیا نیامده و نخواهد آمد.علم عکاسی هم یک علم اکتسابی نیست که از فامیل و ... به ارث ببریم.تنها چیزی که این وسط مهم دید عکاسانه شما و ثبت حرف ها و احساستون هست.دوربین/کادربندی و ... در درجه ی بعدی اهمیت قرار داره

عمو حسین چن وخ پیش یادمه از چشم دوستت عکس گرفته بودی ؛ بافت های داخل مردمک چشمش به وضوح قابل دیدن بود

اولاً اگه ممکنه و پیداش کردی برامون مجدد بزار
دوم هم لطف کن تکنیکش رو بگو ؛ اینکه به لنز یا فیلتر مربوطه یا فقط تنظیمات بدنه چون من هرکاری کردم نتونستم بگیرم :(

IMG_5746.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عمو حسین چن وخ پیش یادمه از چشم دوستت عکس گرفته بودی ؛ بافت های داخل مردمک چشمش به وضوح قابل دیدن بود

اولاً اگه ممکنه و پیداش کردی برامون مجدد بزار
دوم هم لطف کن تکنیکش رو بگو ؛ اینکه به لنز یا فیلتر مربوطه یا فقط تنظیمات بدنه چون من هرکاری کردم نتونستم بگیرم :(

مشاهده پیوست 328232

دادا این رو میگی؟ :

IMG_0154.jpg

اول این که این یه کراپ سنگین از عکس زیره :

IMG_0154_1.jpg

و در مورد عکس:
راستش چشم های این رفیقمون خیلی ذاقه (ذاغه/زاغه/زاقه؟).رفته بودیم زمین کشاورزی یکی از رفقای دیگه :D تو کپر نشسته بودیم داشتیم قلیون میکشیدیم و پاسور میزدیم. بعد یه دفعه من چشم های این رو دیدم الکی یه عکس با فلاش خود دوربین گرفتم.
روی 85 میلی متر و اوتوفوکوس.شاتر هم که 1/200 بود و دیافراگم هم 7.1
فلاش تا جایی که یادم هست روی حد نرمالش بود.بقیه ی کارها رو تو فوتوشاپ انجام دادم.کلاریتی رو کنتراست رو زیاد کردم.اشباع رنگ رو همین طور.یک تم آبی و سبز هم به کل تصویر اضافه کردم.بعد کج لایت مربوط به فلاش (همون نوری که تو چشم میزنه ) و تو مردمک چشم بود.با براش پاک کردم.
یعنی در اصل باورم نمیشد این طور در بیاد.

بالا