با موبایل نمیشه این عکسآقا من تو عکاسی مبتدی هستم. ممکنه لطفا بگی چطور این نوع عکسها را میگیری؟ با موبایل هم میشه؟
ممنون.
با موبایل نمیشه این عکس
با نوردهی 30 ثانیه و دیاف 22 گرفته شده.
چرا داداش کار که نشد نداره. اگه بتونی یه برنامه رو گوشیت نصب کنی که قابلیت تنظیم سرعت شاتر داشته باشه و یه سه پایه مخصوص موبایل هم تهیه کنی که اونو یه جایی ثابت کنی. میشه یه کارایی کرد.ممنون.
یعنی هیچ راهی نیست که بشه با موبایل هم این کار را کرد؟ چه دوربینهایی این قابلیت را دارن؟
چرا داداش کار که نشد نداره. اگه بتونی یه برنامه رو گوشیت نصب کنی که قابلیت تنظیم سرعت شاتر داشته باشه و یه سه پایه مخصوص موبایل هم تهیه کنی که اونو یه جایی ثابت کنی. میشه یه کارایی کرد.
درباره long exposure photography کمی تحقیق کنید.
جواب سوال دومتون معلومه دیگه دوربین های DSLR :general707: ولی خوب دوربین فقط یه ابزاره تو دست عکاس. شما اگه در مورد قوانین نوردهی و اصول عکاسی چیزی ندونین بهترین دوربین هم نمیتونه کاری انجام بده.
من دوربین dslr دارم دلت بسوزه
از طرف افتک
سلام دوست عزیزعالی شده. فقط کاش اگزیف رو هم میزاشتی.
پ ن: فکر کنم با روند فعلی تا چند وقت دیگه نام عنکبوت جامپر رو در لیست گونه های در خطر انقراض ببینیم خودم چند وقتیه که تو خونمون یه دونه هم ندیدم:general503:
ایولا داداش خیلی علیه
بعضی از گوشی ها قابلیت لانگ شات رو دارن، مدل بالاهای نوکیا لومیا تا 4 ثانیه، الجی G4 تا 30 ثانیه و فک کنم HTC M9 هم داشته باشه.آقا من تو عکاسی مبتدی هستم. ممکنه لطفا بگی چطور این نوع عکسها را میگیری؟ با موبایل هم میشه؟
ممنون.