• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
علی جان عالی ^_^ بسیار زیبا و از نظر من که ایرادی نداره و اگه سخت گیری و ایراد تراشی به خرج بدم شاااید بشه گفت چمن های سمت راست یه مقدار هایلایت اضافه خوردن یا سچوریشن زیاد شده یا شایدم ایراد از مانیتور منه، بهرحال من که کار رو می پسندم =) اما از حیث سلیقه شخصی (که احتمالا هیچ ربطی به هنر عکاسی نداره :D ) ترجیحم این بود که قایق زاویه میداشت و اینکه سایه درخت ها رو قطع نمیکرد و در قرینه قرار میگرفت. گرچه عکس کنونی به ذهنم اینو متبادر میکنه که قایق حامل سایه درخت هاس ^_^
سلام میثم جان
منت گذاشتی نقد کردی برادر:general504: چقدر خوبه این رسم بازم تو انجمن عکاسی باب بشه
مانیتور من که کلا تعطیله :) هایلایت و سچوریشن استفده شده مرسی از نگاه دقیقت
در مورد قایق بیشتر این تو ذهنم بود چشم از زنجیر قایق بچرخه و به سمت درختها پیش بره

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
سلام میثم جان
منت گذاشتی نقد کردی برادر:general504: چقدر خوبه این رسم بازم تو انجمن عکاسی باب بشه
مانیتور من که کلا تعطیله :) هایلایت و سچوریشن استفده شده مرسی از نگاه دقیقت
در مورد قایق بیشتر این تو ذهنم بود چشم از زنجیر قایق بچرخه و به سمت درختها پیش بره
خواهش میکنم اختیار داری برادر ^_^ من که همیشه از راهنمایی های آموزنده ای که به دوستان میدی استفاده میکنم ~_~
چرخش دید از زنجیر تا درخت ها، ایده تازه ای بود واسم جدید بود بهش فکر نکرده بودم D:
در نظر خودم، عبور از آب سوار بر قایق تا پای درخت ها متبادر میشد شاید این سطحی ترین برداشت قابل مطرح کردن بوده =) برای تقویت این حس، فاصله بیشتری بین درخت ها و قایق طلب می کردم در حد قرینه. میدونی یه جورایی درخت ها ابهت غالبی توی بک دارن و نگاه رو به انتها می رسونن! البته برای من اینطوره!

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
چه بوکه های قشنگی داده
خوبی ^_^
این لنز به صورت اتفاقی و ناگهانی و ناخواسته به من رسید. بوکه و شارپنس مقبولی داره دیستورشن و انحراف رنگی قابل ملاحظه ای هم نداره. این جنبه های کیفیتیش به کنار، جنبه معنوی جذابی برام داره. این لنز سوار بر روی یه نیکون نگاتیوی، دوربین عکاسی کیارستمی رو تشکیل میداده که بعد از مدت ها، من سومین نفری هستم بعد از عباس که از این لنز دارم استفاده میکنم.

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999

_dsc6445s-jpg.1042216

فایل های ضمیمه

• _DSC6445s.jpg
    _DSC6445s.jpg
    464.9 KB · نمایش ها: 204

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
لطفا نقاط ضعف کار و بفرمایید دوستان
سلام علی جان چطوری برادر ~_~ اگه میگفتی از نقاط قوت کار تعریف کنیم واسه ما کار ساده تری بود ^_^ بسیار زیبا =) یه سوال اینکه، هایلایت روی سقف سازه چوبی رو خودت ایجاد کردی دیگه؟

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
سلام علی جان چطوری برادر ~_~ اگه میگفتی از نقاط قوت کار تعریف کنیم واسه ما کار ساده تری بود ^_^ بسیار زیبا =) یه سوال اینکه، هایلایت روی سقف سازه چوبی رو خودت ایجاد کردی دیگه؟
سلام میثم جان شکر برادر نفسی میکشیم
شما لطف داری عزیز انگشت کوچیکه دستای هنرمند شما هم نیستم
شاتر 1/6 اپرچر 16 ایزو 100 فوکال 10مم +فیلتر پلاریزه ترکیب سه شات با اختلاف نوردهی 1 استپ
ترکیب 3 شات (hdr)با نوردهی مختلف به وجود اومده ویرایش و ترکیب هم در نرم افزار Photomatix Pro انجام شد دقیق یادم نیست میثم جان هایلایت به وجود امده از ترکیب سه شات به وجود امد یا هایلایت دادم ولی کلا دستم به هایلایت خوب میره :)به نظرم این نرم افزار برای ترکیب بهتر از فتوشاپ عمل میکنه تا نظر دوستان عزیز چی باشه:general504:

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
والا علی جان شما که خودت میدونی و البته این روشنه که کمترین قابلیتی در هنر عکاسی ندارم و اینجا بسیار نکته هست که از کارهای شما یاد میگیرم.
چه کار جالبی =) من تا حالا hdr عصن کار نکردم :p درواقع باید بگم hdr منوال رو ترجیح داده م.
در مورد هایلایت روی سازه هم به نظرم خیلی جالب شده. اینطور که از عکس بدست میاد اینه که نور طبیعی در جهتی نیست که بتونه روی سازه این هایلایت رو بندازه (شایدم رنگش اینطوری بوده) واسه همین سوال شد برام که هایلایت موقع عکاسی ایجاد شده یا بعدا ادیت شده. بهرحال از نظر من که جذابه ^_^
شما خودت استاد مایی و من فقط بعنوان اذعان بر سخت بودن کار، اشاره میکنم که عکاسی در چنین محیطی که تفاوت شدت نور زیاده و قصد اینه که خروجی فراگیر باشه کار مشکلیه و این ثبت زیبا با نور کافی نشون میده که شما چقدر به این کار مسلط هستی. اگه بریم سراغ سلیقه شخصی، ترجیح خودم این بود که وضوح (clearity) ابرها و فواصل دور کمتر میبودن. (با صرف نظر از کمبود داینمیک کافی که به بادی برمیگرده) حدس میزنم که بخاطر شیوه hdr اینها وضوح بالایی پیدا کردن. در اینکه صحبت من جنبه تخصصی و هنری نداره شکی نیست صرفا تعریفی از فضای دلخواهمه که ابرها از وضوح ملایمی بهره میبردن و دورها نرم تر می بودن. باز هم حدسم اینه که این بولد شدن های همه جانبه و فراگیر از مزایای شیوه hdr باشه. صدالبته هر نمایی زیبایی خودش رو بهمراه داره و این طبیعتا سلایق مختلف رو هم پدید میاره.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
برگ ریزونای پاییز کی چشم به رات نشسته ...
DSC_0097.JPG

....

بهتر بود کمی ویرایشش می کردید از نظر رنگ و نور
سلام.
مشکل عکس چیه که میفرمایید ادیت بشه؟
اگر کمرنگ بودن عکس منظورتونه باید به نوشته بالای عکس مراجعه کنید، هوا شدیدا ابری و پر از مه بود. به همین دلیل نویز عکس زیاد هست و من خاستم حس مه موجود توی اون هوا رو بهتون منتقل کنم.

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
دریاچه زیبای چورت در یک روز ابری و بارانی و پر از مه
کانترست بسیار مناسبی داره در حالی که شفافیت عکس هم کافیه. گرچه فریم بهینه تری رو میتونستیم داشته باشیم اما خب این تصویر در نظر من یه نمای دلپذیره :)

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
برگ ریزونای پاییز کی چشم به رات نشسته ...
مشاهده پیوست 1045778

....

سلام.
مشکل عکس چیه که میفرمایید ادیت بشه؟
اگر کمرنگ بودن عکس منظورتونه باید به نوشته بالای عکس مراجعه کنید، هوا شدیدا ابری و پر از مه بود. به همین دلیل نویز عکس زیاد هست و من خاستم حس مه موجود توی اون هوا رو بهتون منتقل کنم.
از نظر منِ بیننده جانِ عکس گرفته شده
توی این سایز و برای نمایش در وب کیفیتش قابل قبوله و نویزش هم قابل قبوله
عکس نمای بسیار زیبایی داره ولی می تونست گرم تر و درخشنده تر باشه، برای رساندن حس مه آلودگی نیازی نیست تیزی رنگ هارو بگیریم
اینجوری عکس مات میشه، دست کم مثل همین عکس دوم بخش پایین عکس که برگ ها هستند وضوح و درخشندگی و گرمای خودش رو داره که با کنتراست با مه بالا، زیبایی رو بیشتر کرده وحس و حال اون فضا رو بیشتر می رسونه
شما همون عکس اولی رو یه خورده گرم تر و درخشنده تر کن ببین چی میشه

محمد اکبری مقدم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
علی جان هیچ اثر هنری نمیتواند بی نقص باشه.عکس از نظر من خیلی قشنگه چند رنگ بودن برگ درختان،ریختن آنها بر روی زمین و رنگ آسمانی که پشت درختان است تداعی کننده پاییز است.عالی است

بالا