سلام و تشکر، کاملا درسته =) و موافقم. عمدا قصد داشتم که همین قائده رو برهم بزنم (صد البته چنین قصدی ممکنه خطا باشه، اصراری بر صحتش نمیتونم داشته باشم ^_^) بنا به دلایلی که به نظرم چندان هم با عکاسی - چیزی که ازش هنری ندارم واقعا - در ارتباط مستقیم قرار نمیگیرن. فکر میکنم این قول سهراب حقیقت داره که غبار عادت پیوسته در مسیر تماشاست!باعث میشه نگاه من بی اختیار به اون جلب بشه یجورایی مزاحمت داره
سلام و تشکر، کاملا درسته =) و موافقم. عمدا قصد داشتم که همین قائده رو برهم بزنم (صد البته چنین قصدی ممکنه خطا باشه، اصراری بر صحتش نمیتونم داشته باشم ^_^) بنا به دلایلی که به نظرم چندان هم با عکاسی - چیزی که ازش هنری ندارم واقعا - در ارتباط مستقیم قرار نمیگیرن. فکر میکنم این قول سهراب حقیقت داره که غبار عادت پیوسته در مسیر تماشاست!
نقل قول دلچسبی بود ~_~ممنونم
اتفاقا به قول اساتید " قوانین برای شکسته شدن هستند "
اما شکستنشون جسارت میخواد که شما داری
موفق باشید
سلام
سلام میشه بگید برای پس زمینه عکس از چی استفاده کردید
سلام دوست گلم، ببین این رزولوشنش کافیه ^_^سلام
ممنون میشم فایل این عکس روباشتراک بزارین . خیلی ازش خوشم اومد میخوام بعنوان والپیپر استفاده کنم
میتونید تو http://uploads.ru/ اپلود کنید ؟
سلام، پس زمینه که آسمون بود و الان درست یادم نمیاد که نسخه بدون ویرایشش چه طول موجی داشته، بهرحال اگه تغییری داشته، در حدود 2-3 درصد انجام شده. برای تغییر طول موج رنگ (hue) روی عکس ها بهتره از فایل خام استفاده کنی تا دسترسی مجزا به بخش های سایه خورده و نورتابیده داشته باشی.سلام میشه بگید برای پس زمینه عکس از چی استفاده کردید
چطوری پس زمینه رو به این رنگ در آوردید؟