این عکس رو چند سال پیش با دوربین دیجیتال نیکون دی ۴۰ گرفتم. لنز سیگما ۸-۱۶ میلیمتر اف ۳.۵-۵.۶ بود. البته یه فلاش قدیمی کنهه کنن هم متعلق به زمان آنالوگه, اون فلش رو هم گذاشتم روی دی ۴۰ و روی برف فلش زدم. همین. منظور کسی که میخواد این کار رو تجربه کنه این چیز هاییه که لازم داره. فلش هر فلشی میتونه باشه فقط قدرت زیادی داشته باشه. بایستی بتونید زوم اش رو هم تنظیم کنید مثلا روی ۲۴ ام یا ۳۵ ام تا بتونید سطح بزرگی از برف رو پوشش بدین, وگرنه فقط قسمتی از دونه های برف که تو اون قسمت تحت پوشش فلاش میوفتن ثبت خواهند شود و عکس شبیه این خواهد شد که شما تو فتوشاپ بصورت مصنوعی برف رو به عکس تون اضافه کردین. همچین تجربه ای رو دارم هر کی خواست بگه تو یه پست جداگانه میزارم تا ببینه دقیقا منظورم چیه؟
چند تا نکته برای کسانی که میخوان مشابه این عکس رو بگیرن. فلش رو بزارید روی مد مانوئل و فول پاور. همچنین بسته به صحنه و سلیقه شخصی زوم فلش رو بزارید بین ۲۴ تا ۳۵. یه نکته مهم دیگه. دونه های برف بایستی درشت باشن تا بتونید حدودا چنین عکس هایی رو بگیرید. این شات شات دستیه, ولی این کار رو میتونید با سه پایه هم امتحان کنید, فقط مواظب دوربین تون باشید که خیس نشه. من این عکس رو از داخل اتاق پزیرایی گرفتم. واسه همین این مشکل رو نداشتم. تا یادم نرفته یه لنز واید بگیرید. حتی اگه شده یه لنز با فاکوس قدیمی مانوئل (دستی) بندازید رو دوربین تون بهتره تا یه لنز با اتوفاکوس. اتفاقا با فاکوس دستی کنترل بهتری روی عکس تون خواهید داشت. اینها اطلاعتیه که تو این عکس تجربه کردم و اگه کسی احتمالا خواست میتونه استفاده کنه. خودم اولین بار بود که این کار رو کردم و در واقع داشتم فلش زدن مستقیم روی برف رو تجربه میکردم. هر کی خواست میتونه امتحان کنه. این عکس مستقیما از دوربین اومده و فتوشاپ نیست. راه شو هم گفتم هر کی خواست امتحان کنه و نتیجه رو بزاره اینجا من میتونم احتمالا ایراد های اولیه رو بگیرم, چو نکه اولین بار عکس دقیقا اون چیزی که میخواهید در نمیاد. خودم حدود ۵۰ تا شات اولیه رو خراب کردم تا یاد گرفتم. یه نکته دیگه آخری تا یادم نرفته. زیاد به آسمون دقت نکنید. مهم قسمت زمینه تو عکس. آسمون تا حدود خوب در بیاد کافیه.
یه نکته خیلی مهم دیگه تا یادم نرفته. فلش نباید زیاد قدیمی باشه. فلش های خیلی قدیمی ولتاژ شون خیلی بالاست. در واقع این فلش ها برای دوربین های آنالوگ مکانیکی درست شده اند که این دوربین ها کامپیوتر آن برد ندارند. واسه همین این ولتاژ بالا صدمه ای به دوربین نمیزنه. ولی تو دوربین های دیجیتال این موضوع بر عکسه. فلشی که میخواهید استفاده کنید قبل از استفاده یه سرچ تو گوگل میتونه این موضوع رو روشن کنه.