نمیدونم شما خودت هم دقت کردی یا نه، اما این عکس ها داینمیک خیلی خوبی دارن! اغلب عکسای نگاتیوی که اینجا لطف کردی گذاشتی آسمون فدای زمین شده بجز چند مورد مثلا پست شماره ۱۲۹۴۶ و یکی دو مورد که قبلا گذاشته بودی.
به نظرت این مسأله میتونه تحت تاثیر داروی ظهور قرار گرفته باشه تو این دو تا عکس؟
درود بر شما.
تو عکاسی آنالوگ سیاه سفید (و گاها رنگی) همونطور که گفتم قانون اینه که آسمون فدای زمین میشه, این یه قانون و اصله تو این نوع عکاسی. البته استثنا هم زیاد داریم مثل استفاده از فیلتر هایی مثل پولاارایزر(تو آنالوگ رنگی) و فیلتر های رنگی (تو آنالوگ سیاه سفید.), یا استفاده از تکنیک برکت, و نوع شیشه لنز, نوع آسمون و نور محیطی که در آن عکس تو میندازی, البته یک مقداری هم بستگی داره که شما به عنوان عکاس نورتو از کجا قسمت کادر متر میکنی. این ناظر کاملا شخصیه و نظر شخصی خودمه. و چند تا استثنا دیگه که من دقیقا همه رو نمی دونم.
و البته که من عکس ۱۲۹۴۶ رو بدون هیچگونه فیلتری انداختم. اینکه چرا این عکس آسمون حذف نشده دقیقا نمیدونم. هم فقط عکاس هستم و بیشتر یاد گرفتم عکس بندازم, ولی از نکات تکنیکی عکاسی زیاد سر در نمیارم روراست بگم . اطلاعتی هم که در زمینه عکاسی دارم بیشتر تجربیه (خودمه) یا اینکه تجربیات دوستان عکاس هستند که ازشون شنیدم. من خودمم خیلی دوست دارم که بیشتر راجع به عکاسی آنالوگ یاد بگیرم, و در اصل هم باید یاد بگیرم .
احتمالا کسانی که عکاسی آنالوگ رو در حد آکادمیک خوندن بتونن دلیل این کار رو بدونند.
مثلا این عکس(تو آنالوگ رنگی) تو این کامنت رو با فیلتر پولاارایز انداختم. دوربین نیکون اف ۹۰ بود. لنز یادم نمونده ولی فیلتر پولاارایزر دقیقا یادمه انداختم رو لنز. فیلم هم فکر کنم کالر پلاس ۲۰۰ بود