خیلی ممنون
آره حلیم خیلی چیز خوبیه
حلیم زیاد دوز دارم
اون 20 سال انتظارم واسه اکثر افراد مشابهه... اکثر ملت تمام جوونی و عمرشونو جون میکنن و هیچی از لذت دنیا نمیفهمن فقط واسه اینکه یکم پول و سرمایه جمع کنن زندگیشون رونق بگیره.
در حالی که از نظر من به شخصه شروع زندگی و ازدواج و اینا وقتی فرد توانایی مالیش رو نداره اشتباه بزرگیه و به قیمت از دست رفتن کل جوانی و لذت دنیا خواهد بود...
اکثر مردم تا عمر 50-60 سالگی جون میکنن صب تا شب کار میکنن آخرشم با اندک سرمایه ای که جمع کردن یه شغلی ممکنه راه بندازن ولی دیگه پیر و شکسته شدن و فرصت زندگی و استفاده و لذت بردن از جهان رو از دست دادن...
:guilty:
خواهش مي كنم. بله حليم چيز بسيار دوزداشتني هست براي خودش!
در مورد لذت نبردن از دنيا به خاطر پول و سرمايه و اين چيزها با شما كاملا موافقم؛ واقعا حيفه كه ادم جواني و زندگيش رو به خاطر اين چيزها هدر بده و در پيري به فكر لذت بردن از زندگي باشه.
اما اين بنده خدا اتفاقا وضع ماليش خيلي هم خوب بوده از همون اول اما تو بخت و اقبال و شانس يه خورده نه همچين چون به نوعي مجبور شد 3 بار ازدواج كنه تا زندگيش سر و سامان بگيره. همسر اولش كه چند ماه بعد از ازدواجش ازش جدا شد و با يك نفر ديگه ازدواج كرد، همسر دوم در اثر تصادف جانش رو از دست داد و اين همسر سوم بود كه خوشبختانه همون نيمه گمشده ش بود و الان مادر فرزندانش هم هست. اما رسيدن به اين خوشبختي 20 سال طول كشيد براي ايشان. خدا رو شكر كه نذرش نتيجه بخش بوده! اصلا شايد همه اين اتفاقها به خاطر اينكه هر سال زولبياي خوشمزه اون مدلي گير من بياد به وقوع پيوسته! :lol:
Last edited: