• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر موبایل

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چه داستانی شد امروز برای ما !

سر خیابون پشت خط کشی عابر ایستاده بودم که یهو یه صدای مهیبی اومد و مشت برگ و گرد و خاک رفت تو حلقم !! یه چند ثانیه ای گیج و منگ مونده بودم که جریان چیه ، نگو یه شاخه بزرگ درخت کنار خیابون شکسته و افتاده رو ماشین !

هیچی دیگه ! اومدم اونور خیابون و یهو یادم افتاد عکس بگیرم ! شانس آوردم همینجور الکی پلکی خسارت نخوردم !

1.jpg

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
بعـــــــــــله.... این هم الرجنن ما، امروز ثابت کرد که اسمش همچین بی ربط هم انتخاب نشده!

کاوه جان من معذرت میخوام ولی میشه اسمشو یه جوری بنویسی بتونیم بخونیم؟همراه با معنی!:D

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
کاوه جان من معذرت میخوام ولی میشه اسمشو یه جوری بنویسی بتونیم بخونیم؟همراه با معنی!:D

لیلا من خودمم نمیدونم!:lol: چون آبجی کوچیکیم تو نخ مرغ و جوجست و واسه همشون اسم و شناسنامه تعیین کرده اون گفته بود که معنی Alerjanon میشه بی باک! من فکر میکردم انگلیسیه، الان که تو دیکشنری نگاه کردم دیدم اصلا چنین لغتی نیست! حالا زیاد گیر نده، هنر عکاسی رو بچسب... :cool:

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
بعله بچه های عزیــــــــــز... من جمعه کلی آلو چیدم از باغمون... دیگه درخت داشت میشکست اینقد آورده بود. گفتم حیفه یه عسک ازشون نگیرم...

این عسک هم به منظور درآووردن شیمی چشمان :D :

DSC_0544.jpg

DSC_0545.jpg

291.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
DSC00208.jpg

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
ای بابا... تاپیک خوابیده که!

این عکس متعلق به مرد آینده خونمون اَلرجَنن هستش. پدرم در اومد تا تونستم بگیرمش. دو دقیقه وای نمیاستاد یه عکس ازش بگیریم... مجبور شدم اینجوری مهارش کنم!

یعنی دمت گرم عجب عکسیه . اقا این الرجنن رو نمی فروشی ؟ :D دادا ای ام دی پاور عزیز عکست 700 کیلو بایته صفحه خیلی دیر میاد لطف کن حجکش رو کم کن ما اینترنتمون ذغالیه :D

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
یکی دو تا عکس بنده رو هم ببینید و بخندید :دی

این ساناز کوچولو هست که روی طالبی لم داده.

راستش من یه کم عشق ماشینم.تو چند وقتی که ماشینای گذر موقت رو میدیدم تا حالا هیچ ماشینی از برند کرایسلر ندیده بودم.
زیاد ماشین خوفی نیست منتها وجودش تو ایران یه کم خاصه.از روزی که جنرال موتورز ادعای ورشکستگی کرده فکر میکنم داره این کارخونه کم کم به خاطرات میپیونده

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
بوستان جوانمردان ایران در شب

یه کم به سمت بالا !

12072012695.JPG

یه کم به سمت پایین!

12072012698.JPG

مساحت کلی آن 150 هکتار است و یکی از بزرگترین بوستان هایی است که در یکی از 7 رود دره موجود در محدوده شمال غربی پایتخت با بهره گیری از مصالح و مواد همگون با طبیعت احداث شده که فاز اول آن بین محور شهید همت و شهید حکیم با مساحت 36 هکتار در منطقه 22 واقع شده است.

این مجموعه بعد از بوستان جنگلی چیتگر و آبشار تهران بزرگترین مجموعه تفریحی است و به امکانات مختلف ورزش های همگانی و ورزش های میدانی مجهز شده است.

از :همشهری آنلاین

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
این دو تا رو فعلا ریسایز کردم وقت کنم بقیش رو هم میزارم

Image676.jpg

Image677.jpg

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
این دو تا رو فعلا ریسایز کردم وقت کنم بقیش رو هم میزارم

خب که چی؟ :jealous: الان مثلا میخواستی بگی منم گوشی دارم...؟ :confused:

یخورده از خودت ذوق و هنر نشون بده، مث ماع:

DSC_0502.jpg

DSC_0574.jpg

پ.ن: :D
P.P.ن: عکس دومی اون سوژه گوشه تصویرو دارین؟ کلشو انداخته تو عکس... حالا اگه یه بار بخوای ازش عکس بگیری مگه یه جا وای میسته...! =|

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
خب که چی؟ :jealous: الان مثلا میخواستی بگی منم گوشی دارم...؟ :confused:
یخورده از خودت ذوق و هنر نشون بده، مث ماع:
پ.ن: :D

سام علیک :D
گل ساعتیت خیلی قشنگه . ما یکی داریم ولی الان چند ساله گل نداده

حالا منو مسخره میکنی
QMc.gif
:دی

بیا اینم ذوق و هنر :D

عکس از تخته سنگ ( نهایت ذوق
attachment-92525d1324584346-07212imm2enjv61udf1dym87.gif
)

Image678.jpg

اینا مال سال گذشته است

Image659.jpg

Image657.jpg

پ.ن :
stoneage.gif
:دی

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

امروز تو برنامه National Geographic مي گفت كه مارمولكها به عنوان جانوران باهوشي شناخته شده اند چرا كه به هنگام رويارويي با خطر مرگ، به خودزني هم دست مي زنند تا جان خود را نجات بدهند. يك مارمولك رو هم نشون داد كه به دام يك عقرب افتاده بود و راه فراري براش باقي نمونده بود. اينجا بود كه هوشمندانه دم خودش رو قطع كرد و وقتي عقرب حواسش متوجه دم شد، مارمولك موفق شد جانش رو نجات بده! Viva ! :cool: واقعا كه بسي لذت بردم!!! lizard.gif girl_in_love.gif

اين هم عكسي كه يكي دو سال پيش از يه مارمولكي تو حياطمون گرفتم:

فایل های ضمیمه

• 28042010201.JPG
    28042010201.JPG
    39.7 KB · نمایش ها: 108
Last edited:

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام صبح همگی بخیر، ماه رمضون همگی مبارک! :دی

دیروز جای همگی خالی تو یه هوای خنک بارونی تابستونی، زدیم بیرون با اهل و عیال سمت شهر تالش تا سوار سورتمه ی ریلی این شهر بشیم که بالای کوه ساختن و از تو جنگل و لای درختا تو رو با سرعت خئلی زیاد میبره تا پایین کوه. خوراک آدرنالین هستش. :D
خلاصه نزدیک محل که رسیدیم دیدیم عده ای از ملت بیکار، جماعت هشیار ماشین خود ر ا وسط راه پارک کرده و ترافیک بیخودی ایجاد کرده بودند تا کنار حصار سیمی حاشیه جاده یک حیوان را ببینند.:eek:
من از نیم تنه عقب حیوان تشخیص دادم که یک گاو است و رو به ساکنین ماشین خود گفتم: "آخه گاوم دیدن داره... این بود آرمان های ما...؟" ولی به محض رسیدن به نزدیکی حیوان گفتم: ماااع!!! گوزن!!؟؟ (GAVAZN)
یک عدد گوزن از داخل جنگل زده بود بیرون و همش از مردم غذا میگرفت و درعوض ملتم میتونستن نازش کنن... شاخشو بخارونن!!! در نتیجه من هم ماشینو همونجا ول کرده و پریدم بیرون و یه عکس یادگاری باهاش گرفتم. دوتا البته:

DSC_0579.jpg

DSC_0580.jpg

پایان.

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
راستی بچه ها، دیروز ک رفتم ده مون، دیدم ک الرجنن پیداش نیست... :( از مادربزرگم پرسیدم گفت که چند روز پیش تو روز روشن یه اِشپِتیکا (گربه وحشی) اومد بردش.
خیلی ضدحال خوردم... :( :(

آخرین عکس ها ازون جوان ناکام:

attachment-168058d1341466773-dsc_0547.jpg

attachment-168059d1341466779-dsc_0551.jpg

attachment-168815d1341604461-dsc_0558.jpg

ضمنا حضور شما در مراسم باعث شادی روح آن گل پرپر شده و تسلی خاطر بازماندگان میگردد.

بالا