• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر موبایل

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
کاوه عجب عکس های قشنگی گرفتی . پسر خوش به حالت که تو این جای قشنگ و خوش آب و هوا زندگی میکنی
بابت شهادت الرجنن هم بهت تسلیت میگم چه خروس کوچولویی بوده

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
کاوه عجب عکس های قشنگی گرفتی . پسر خوش به حالت که تو این جای قشنگ و خوش آب و هوا زندگی میکنی

کوچیکتم، ای بابا ما دیگه عادت کردیم به همه اینا. از کنارشون راحت میگذریم... مگه یو کجا زندگی میکنی که اینقدر ناراحتی؟:rolleyes:

بابت شهادت الرجنن هم بهت تسلیت میگم چه خروس کوچولویی بوده

جوجه خروس؟؟؟ سپه سالاری بود واسه خودش...!!! کل برادر خواهراش ازش حساب میبردن! تو این سن تازه شروع کرده بود به خوندن با اینکه صداش به زور در میومد!:(

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اومدم بنویسم که حامد جان لایک انجمن خرابه و با پست زدن تشکر کنم که دیدم لایک عمل کرد! خدا کنه مشکلش کامل حل شده باشه.
01905904798447193369.gif

ولی کلا عکس های این یکی دو صفحه عالیه و هم این مرغه خیلی خپل و بامزه است و هم عکسی که حامد صفحه قبل از دو تا اردک گذاشته بود خیلی قشنگه. عکی های کاوه از اون گوزن هم کم مونده بود اشکم رو در بیاره! چقدر دوست داشتم اونجا بودم و نازش می کردم.
38336054341653604478.jpg

کلا کارتون عالیه، ادامه بدین. الان هم برم سریع تا لایک کار می کنه واسه همه پست های قشنگ لایک بزنم. :دی

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
دوستان لطفا like کنید. خداوکیلی قشنگ نیست؟!

درود

بله واقعا بسيار زيباست! راستي شما به اين نوع مرغ چي ميگيد؟ :blush: تو خونه ما كه بهش ميگن مرغ گل باقلايي!!! :D اينطور كه پدر و مادرم ميگن من وقتي بچه بودم يه دونه از اين مرغها يكي براشون هديه آورده بوده و تو حياطمون نگهش داشته بودند. گويا من عصرها باهاش بازي مي كردم و طوري رابطه مون صميمي شده بوده كه خانم مرغه صبحها از لاي در مي اومده تو و حتي مي پريده تو تخت كوچك بنده و انقدر خر خر مي كرده كنار گوشم كه بيدار بشم و ببرمش تو حياط باهاش بازي كنم!!!
girl_in_dreams.gif

فكر كنم يه عكسي هم از ما دوتا گرفته بودند. اگه پيداش كردم ميگذارمش. البته اينجا نه چون اون موقع اصلا تلفن همراه هنوز نبوده!!! :D

hamedone1375

Registered User
لایک‌ها
185
درود

بله واقعا بسيار زيباست! راستي شما به اين نوع مرغ چي ميگيد؟ :blush: تو خونه ما كه بهش ميگن مرغ گل باقلايي!!! :D اينطور كه پدر و مادرم ميگن من وقتي بچه بودم يه دونه از اين مرغها يكي براشون هديه آورده بوده و تو حياطمون نگهش داشته بودند. گويا من عصرها باهاش بازي مي كردم و طوري رابطه مون صميمي شده بوده كه خانم مرغه صبحها از لاي در مي اومده تو و حتي مي پريده تو تخت كوچك بنده و انقدر خر خر مي كرده كنار گوشم كه بيدار بشم و ببرمش تو حياط باهاش بازي كنم!!!
girl_in_dreams.gif

فكر كنم يه عكسي هم از ما دوتا گرفته بودند. اگه پيداش كردم ميگذارمش. البته اينجا نه چون اون موقع اصلا تلفن همراه هنوز نبوده!!! :D

الان همین هم صبح ها که بهش غذا نمیدی میاد در خونه در میزنه با نوکش . درضمن این یک اسم خنده دار هم داره اما نمی گم.:D

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
دوستان لطفا like کنید. خداوکیلی قشنگ نیست؟!

داداش خوشم اومد مثل خودم حیوان پرستی! مخصوصا اون جفت اردکی که هم تو بچگی کنار هم خوابیده بودن و هم تو بزرگ سالی فیس 2 فیس شده بودن خیلی قشنگ بود. مرغه هم شبیه "این کبری خانومایی که همیشه سر کوچه کتل میذارن و با این و اون صحبت میکنن و مجبوری بخاطر وجهت تو محله بهشون سلام بگی" میمونه! :lol:

اومدم بنویسم که حامد جان لایک انجمن خرابه و با پست زدن تشکر کنم که دیدم لایک عمل کرد! خدا کنه مشکلش کامل حل شده باشه.
01905904798447193369.gif

ولی کلا عکس های این یکی دو صفحه عالیه و هم این مرغه خیلی خپل و بامزه است و هم عکسی که حامد صفحه قبل از دو تا اردک گذاشته بود خیلی قشنگه. عکی های کاوه از اون گوزن هم کم مونده بود اشکم رو در بیاره! چقدر دوست داشتم اونجا بودم و نازش می کردم.
38336054341653604478.jpg

کلا کارتون عالیه، ادامه بدین. الان هم برم سریع تا لایک کار می کنه واسه همه پست های قشنگ لایک بزنم. :دی

کوچیکتم محمود. آبرومونو نبر گریه چیه؟!! مرد باش مقاومت کن...! :D

یه بسته بتادینم بگیر واسه خودت!

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609

hamedone1375

Registered User
لایک‌ها
185
داداش برج میلاد کج شده قشنگ نیگا کن :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
چقدر عکس از حیات وحش (شایدم حیات اهل! ) گذاشتید :دی

2 بار به این گربه پیش پیش کردم ، تونستم ازش عکس بگیرم! ولی بار سوم محل نذاشت و رفت :D

از نزدیک چشمهاش خیلی قشنگ بودن !

20072012754 (640x446).jpg

بالا