کاوه عجب عکس های قشنگی گرفتی . پسر خوش به حالت که تو این جای قشنگ و خوش آب و هوا زندگی میکنی
بابت شهادت الرجنن هم بهت تسلیت میگم چه خروس کوچولویی بوده
دوستان لطفا like کنید. خداوکیلی قشنگ نیست؟!
درود
بله واقعا بسيار زيباست! راستي شما به اين نوع مرغ چي ميگيد؟ :blush: تو خونه ما كه بهش ميگن مرغ گل باقلايي!!! اينطور كه پدر و مادرم ميگن من وقتي بچه بودم يه دونه از اين مرغها يكي براشون هديه آورده بوده و تو حياطمون نگهش داشته بودند. گويا من عصرها باهاش بازي مي كردم و طوري رابطه مون صميمي شده بوده كه خانم مرغه صبحها از لاي در مي اومده تو و حتي مي پريده تو تخت كوچك بنده و انقدر خر خر مي كرده كنار گوشم كه بيدار بشم و ببرمش تو حياط باهاش بازي كنم!!!
فكر كنم يه عكسي هم از ما دوتا گرفته بودند. اگه پيداش كردم ميگذارمش. البته اينجا نه چون اون موقع اصلا تلفن همراه هنوز نبوده!!!
دوستان لطفا like کنید. خداوکیلی قشنگ نیست؟!
اومدم بنویسم که حامد جان لایک انجمن خرابه و با پست زدن تشکر کنم که دیدم لایک عمل کرد! خدا کنه مشکلش کامل حل شده باشه.
ولی کلا عکس های این یکی دو صفحه عالیه و هم این مرغه خیلی خپل و بامزه است و هم عکسی که حامد صفحه قبل از دو تا اردک گذاشته بود خیلی قشنگه. عکی های کاوه از اون گوزن هم کم مونده بود اشکم رو در بیاره! چقدر دوست داشتم اونجا بودم و نازش می کردم.
کلا کارتون عالیه، ادامه بدین. الان هم برم سریع تا لایک کار می کنه واسه همه پست های قشنگ لایک بزنم. :دی