- نوشتهها
- 6,356
- لایکها
- 5,482
بچه ها راست میگه ! فتوشاپ نیست ! :دی
عکساش EXIF دارن ...
بفرما...
شاهد از غیب رسید
بچه ها راست میگه ! فتوشاپ نیست ! :دی
عکساش EXIF دارن ...
ببخشید فتوشاپتونو چند خریدین؟ :f34r:
بابا به جون خودم دست نخوردس:f34r:
عجبا ..
بفرما...
شاهد از غیب رسید
به به ! مانیتور نو مبارک ! کاسه آش بنده هم که کلا جاودانه شد :lol: عکس قشنگی شده ها
در کل عکس هاتون خیلی قشنگن.
کسندرا @
سلام کسندرا جان . تبریک می گم بابت مونیتور . حسودیم شد .
شما با cat woman و هال بری ارتباط داری ؟
بعد اینکه این پست مخصوصه شماست . دی یه gif به حجمه یک مگ . امیدوارم بتونی ببینیش . :happy:
این ایرانت چی هست کلآ ؟؟ :blink:
اینو اون روز که از کوه با سرعت زیاد میومدیم پایین انداختم . وضعی بود اصن . دی
كاملا تاييد ميشه؛ عكسهاشون واقعا جالب و قشنگه!
يادمه يه زماني آرام عزيز يه عكسهايي مي گذاشتند تو پروفايلشون كه واقعا خيلي ناز بود! دختر مو فرفري خيلي خوشگل و ماماني! كاش دوباره مي گذاشتشون تو پروفايل!
در مورد ايرانيت هم كاملا موافقم با نظرتون؛ من هم راستش اگه ايشون خودشون اشاره نكرده بودند اصلا بهش توجه نمي كردم چون همه عكسهايي كه قرار دادند قشنگه!
ممنون کسندرا عزیزم بابت لطفی که به من و عکسام داره:happy:
راستش من هر چی فکر میکردم اون دختر مو فرفری که شما اشاره کردی یادم نیومد
بیشتر راهنمائی کنید :blush:
داداش بهمنم با سرعت 120 تا نمیاد پائین
توچجوری اومدی؟
ممنون از تعریفت
ولی یه بار دیگه انگ فتوشاپ به عکسای من بزنی کشتمت
کاملا طبیعی و دست نخوردس
دیگه هنر عکاسی ذاتیه دیگه
عکسای منم FLASH دارنبچه ها راست میگه ! فتوشاپ نیست ! :دی
عکساش EXIF دارن ...
می ترسی گلکسی آیستو ببری بیرون ؟؟اینجام که هفته پیش رفته بودیم با دوستان. که با دوربین یکی از بچه ها که پیچونده بودم () عکس انداختم.. خودم دوربین ندارم
درود
خواهش مي كنم عزيزم. :happy: مربوط به خيلي وقت پيش ميشه ها؛ فكر كنم همون 2007 و اينا بوده. مگه اينكه البته شما رو با يه آرام خانم ديگه اشتباه گرفته باشم! ميگم شما همون دوست مشترك leilax و Shahed نيستيد؟يادمه تو بعضي تاپيكهاي گفتگوي آزاد فعال بوديد! البته راستش الان ديگه به شك افتادم ايشون باشيد!
ديشب آخر شبي سمبوسه خانگي خوردم با سس دلپذير. امروز كه نمي دونستم از چي عكس بگيرم، گفتم برم از سس مورد علاقه م عكس بگيرم :
متاستفانه بازم عکستون دیده نمیشه .
Template Error: The template file must be given
حالا من دستت رو پیشه همه رو کردم که عکساتو با فتوشاپ ادیت می کنی ، تو هم باید دروغ های منو رو کنی ؟ دی
بهت تبریک می گم . واقعآ خیلی زیبا هستن عکسات . کیپ گوینگ
آره . خییلی ناز بود گربهه . البته وقتی دیدم زیادی داره خودشو لوس می کنه ، یه لگد زدم بهش 2 متر رفت هوا
آرام تو سامسونگ f-480 داری لو رفتی برای همین عکسات خوبه تازه از قرار معلوم فتوشاپم می کنی!
خوب این عکس از یکی مناطق دیدنی شهرستانهای اطراف مشهده!
کسندرا @
ممنونم بانو .
والا نه اینکه همه عکساتون در مورده گربه هست ، گفتم شاید تحت تاثیر فیلمه کت وومن قرار گرفتی . دی . اصلت بی خیال . :blush:
آره . خییلی ناز بود گربهه . البته وقتی دیدم زیادی داره خودشو لوس می کنه ، یه لگد زدم بهش 2 متر رفت هواکیدینگ
نمی دونم والا . حالا شما یه بار گوشت قرمز از بیرون بخرید ، بعد خوب بشورید و همه اضافاتشو جدا کنید و خودتون به چرخ بکشبدش ، شاید بهتر بشه . وقتی از بیرون می خریم ، نصفش آت آشغاله . دی
متاستفانه بازم عکستون دیده نمیشه .
کاساندرا جان وقتی به آدرس عکست می ری این جمله روو نشون می ده
دوستان تا این بخش عکاسی نخوابیده برید یک آپلود سنتر خوب برای عکس پیدا کنید!
همین اتچمنت رو مونده فیل * /تر کنن دی:
اگه یخورده دیگه میومدی سمت راست عکست خیلی بهتر میشد !خوب این عکس از یکی مناطق دیدنی شهرستانهای اطراف مشهده!
خوب نشون میده که عکساتون فلش دارن . :دیعکسای منم FLASH دارن
حالا چی هست استاد ؟؟
اوه آره خود خود اون آرام هستيد شما پس!!! دقيقا همين عكسه بود + عكس يك دختربچه ديگه شايد يك كم كم سن و سالتر از ايشون كه موهاش يه خورده فر داشت و يه چيزي دستش بود و بهش نگاه مي كرد! خيلي ناز و ملوي بود! البته اين يكي هم خيلي نازه!
پ ن. ميگم راستي از اون دو تا پرانرژي چه خبر؟!! ركورد ازدواجشون رو به عنوان اولين ازدواج فرومي جايي ثبت نكردند؟