درود
بله. اين هم يه گونه ديگه كه مربوط به ترمهاي بعدش ميشه:
اين عكسي كه به پستتون ضميمه كرديد هم بسيار زيباست! اين روش عكس قرار دادن هم صد البته بسيار ايمن تره!
این عکسو دیدم ناخوآگاه یادشیطنتای خودمون تو مدرسه افتادم
از اونجا که اینجانب حوصله گوش کردن به درس و سخنان گوهر بار معلم گرامی رو نداشتم
نقاشی میکردم
خدا میدونه چند بار مچمو گرفته بود
یادش بخیر..
اینم صفحه اول زیست پیش ..آخرین روز مدرسه ..سال 87
]
واقعا چه عكسهاي وسوسه كننده اي گذاشتيد آقا معين عزيز! :happy: جالب بود! :happy:
................................................................
امروز صبح رفته بودم هایپر استار. این بچه گربه توی پارکینگ اونجا یه جورایی گیر افتاده بود. از اونجایی که عکاسی تو این فروشگاه ممنوعه ، من در حال حرکت این عکس رو گرفتم و نتیجه اش به طرز حیرت آوری خنده دار از آب در اومده :lol:
اين هم عكس گربه اي كه يه شب اومده بوده خونه مون و گوشه حياط از دنيا رفته! زخمي بود.
به نظر مي رسيد يه ماشين بهش زده باشه.
به هر حال بيچاره پيش از اينكه كسي اصلا ببيندش كه بتونه براي درمانش كاري انجام بده، از دنيا رفته.
رنگ سبز چشمانش هم با مرگ ازبين رفته:
اینو از حیاط خونمون شکار کردم:دی
نمیدونم اسم این گل چیه
هر چی هست خیلی قشنگه ..
چقدر دردناک ..
/
اینم بوته ی انگور گوشه حیاطمون :happy:
هر جوری ژست گرفتم نتونستم یه کاری کنم که اون ایرانیت نیوفته تو عکس .. :wacko:
خدایا ! چقدر ماه رمضان رو دوست دارم ! هر وقت که بخوای می تونی بری آش بخری
این دفعه اگر باغبونمون اومد و تونستم گیرش بیارم میرم ازش میپرسمآره واقعا خيلي قشنگه! كاش بشه اسمش هم رو بدونيم!
آره واقعا دردناك بود و تا چند روز تصويرش از ذهنم بيرون نمي رفت!
اون ايرانيت هم آي گفتي! هميشه يه چيزي بايد باشه تو عكسهايي كه آدم مي خواد از تو حياط بگيره!
این دفعه اگر باغبونمون اومد و تونستم گیرش بیارم میرم ازش میپرسم
بيچاره گربه هه! ولي باز هم خدا رو شكر شما حواستون بود و گرنه يه جورايي تا مدتها عذاب وجدان مي داشتيد!این که خوبه
ما داشتیم تو جاده میرفتیم یهو یه گربه پرید وسط خیابون
خوشبختانه زود اقدام کردیم و له نشد
بعد که دور زدیم دیدیم یکی دیگه صافش کرده:wacko
بيچاره گربه هه! ولي باز هم خدا رو شكر شما حواستون بود و گرنه يه جورايي تا مدتها عذاب وجدان مي داشتيد!
ولي كلا باعث بد شدن اين عكسهايي كه گذاشتيد نشده ها! اين يكي كه خيلي جالبه! شكوفه چه ميوه ايه؟ اصلا جرات نكردم بگم "شكوفه....؟ " كه بعدش مثلا شما بگيد "په نه په! شكوفه.... ! "