شما به عکس های بی کیفیت بنده لطف دارید ! این عکسی که گذاشتید رو خیلی دوست دارم :happy:
این عکس رو امروز بعد ازظهر از یک غرفه ی آلوچه و از این جور چیزا فروشی دی ) توی تیراژه گرفتم :
باور كنيد فقط اون احساسي كه داشتم رو بيان كردم ها! در ضمن عكسهاي شما كيفيتشون خيلي خيلي خوبه! :happy: (عكس بي كيفيت به اون عكسه ميگن كه من براي مسابقه انتخاب كرده بودم! تقريبا همه اونجا همين نظر رو داشتند چون همينطور هم بود ولي چيكار كنيم ديگه؛ همونطوري كه بود دوستش داشته و دارم!)
اگه اون عكسه رو خيلي دوست داريد، پس واجبه تشريف بياريد خونه مون خودش رو هم از نزديك ببينيد! :happy:
خب اگه از اون خوشتون اومده، فكر كنم اين يكي رو هم بپسنديد :happy: :
مثل همیشه و تحت هر شرایطی نسبت به من لطف دارید
در مورد دعوتتون هم با کمال پر رویی از پیشنهادتون استقبال می کنم (تعارف نیومد داشتا !)
عکستون هم خیلی قشنگه :happy: کلا هر پستی که مربوط به شما باشه برای من دوست داشتنیه
کسندرای نازنین @
در یک فرصت مناسب و توی پی ام بحث شیرین دیدار رو باهاتون پیگیری می کنم
این لباس رو هم دیروز توی تیراژه دیدم . مارک دار نبود ، چون اگر بود حتما فروشنده اش
می گفت بهم ولی خب ! روش کار شده بود.
تاييد ميشه. بالاخره عكاسي با تلفن همراه هم يه نوع عكس گرفتنه ديگه! اين بخشه هم كه اسمش "عكس و عكاسي" ه! :happy:این پست رو بخون پارسا جان http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3673678&postcount=1
ما نخواستیم به تاپیک دوستان بخش موبایل تعرض کنیم :دی بخصوص که استارتر اون تاپیک مایل بوده تاپیکش تو
همون بخش بمونه. ولی چون این جا بخش عکس و عکاسی هستش، گفتیم یک تاپیک مشابه هم برای اینجا داشته
باشیم. خوشبختانه دوستان فعال این بخش، استقبال خوبی هم کردن تا الان. امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه.
[/SPOILER]
اما عكسي كه گذاشتيد! واي كه من چقدر عاشق رز سفيدم!البته بايد مي گفتم" رز سپيد"! اين هم يه چيزي تو مايه هاي "زبان پارسي" كه يادمون نره ما كه با "پ" مشكلي نداريم كه!
کلا گل رز گل قشنگیه . جز 3 تا گل اول محبوب منه