سلام خدمت دوستان مخصوصا استاد معین عزیز من
اینم ماله عید هست
]
سلام خدمت دوستان مخصوصا استاد معین عزیز من
]:دی
ای جاااان . بیچاره رو کم مونده بود له کنیم .از کناره جاده برداشتیمش بردیمش وسط دشت . :blush:
پ ن. توت خورده كه دهانش سرخ شده ها!
یاد مرحوم جوکر افتادم
:lol: خيلي جالب بود!اينه كه ميگيم جناب Cleeev عزيز نكته سنجيش حرف نداره!
:lol:
اين هم يه عكس از دوران خوابگاه:
هر ترم يكي از اين برگه ها بالاي تختم به ديوار مي چسبوندم و تقريبا هميشه هم هم اتاقيهام اعتراض داشتند كه اين خطها دچار استرس مي كنه اونا رو! البته اين يكي نصفه نيمه ست و مربوط به ترم اوله؛ ترمهاي بعد زودتر اين برگه رو اماده مي كردم و تعداد خطها تعداد روزهاي ترم بود. هر شب هم ساعت 12 با روان نويس قرمزي كه هميشه روي ميز كنار تختم بود روي يكي از خطها خط قرمز مي كشيدم! مثل همون كاري كه زندانيها تو بعضي فيلمها انجام ميدن!
اسمش کرگ Karag البته اسم محلیشو دارم میگم چون اسم انگلیسیشو نمیدونم
از برگ گرفته تا گل و غیرش پر شیره سفید و غلیظ هست و محلی ها با این درخت میونه خوبی ندارن (سریع از بین میبرنش )
عکس ها مال یه جای شخصی و دور افتادس که هر سال تابستون یه چند روزی میریم و بدور هر گونه پارازیت و آلودگی و ... راحت میشینم و یه مقدار از فشار وارده تو سال رو از مغزمون کم میکنیم (تنها چیز دیجیتالی که همراه بود گوشی من بود که بعدش محکوم شدم )
یه آبشار هفت طبقه داره که این طبقه اولشه
با بچه ها در حال اب بازی
سیخ ها هم کاملا دست ساز توسط خودم از چوب خرما که واقعا باید جهانی شه چون خیلی مزیت داره
پ.ن : متاسفانه کار تجارت نمیزاره ما ذوق هنری خودمونو نمایش بدیم , بنده اینجا کمتر مطلب میزارم ولی عکس همه ی شما ها مخصوصا Cleev , معین , کاساندرا , حمید , مرتضی , Lilyrose و بقیه ها بچه ها رو همیشه میبینم و میپسندم , تو این بخش زن ها خیلی فعالترین :دی
[/SPOILER]
پس شما هم خوابگاه رو تجربه کردید عکس جالبیه :happy: