Scofield69
Registered User
- نوشتهها
- 566
- لایکها
- 71
در جواب تولدت مبارک چی باید بگیم؟
غم اخرتون باشه
در جواب تولدت مبارک چی باید بگیم؟
یه نفر که تهرانیه و معلوم نیست چند سالشه و گشذته ش چیه.. وقتی بهم میگه دهاتی.. چی جوابش بدم؟
در جواب عيدتون مبارك بايد چي بگيم ؟
در جواب کسی که عین الاغ در دستشویی رو باز باید چی بگم؟از فامیلامون این کارو کرد بعد معذرت خواست منم موندم چی بگم گفتم:ایشالا دفعه بعد (بایه لبخند شیطانی)بیچاره فکر کرد میخوام ب*ک نمشهیچی نگفت برگشت رفت به جون خودم منظورم این بود که دفعه یعد حواست باشه در بزنی....
در جواب این که ( چی کار میکنی ) چی باید بگیم ؟ مثلا طرف اومده خونمون توی جمع میپرسه فلانی چی کار میکنی
بعضیا میگن شما رو دعا میکنیم حالم از این جمله به هم میخوره البته از سوالش هم بدم میاد یه جواب بهتر میخوام
در جواب این که ( چی کار میکنی ) چی باید بگیم ؟ مثلا طرف اومده خونمون توی جمع میپرسه فلانی چی کار میکنی
بعضیا میگن شما رو دعا میکنیم حالم از این جمله به هم میخوره البته از سوالش هم بدم میاد یه جواب بهتر میخوام
فصل جفت گیری که برسه همه این صحبتا مالیدس
چیزی نباید گفت بلکه کاری باید کرد اون کارم اینه در بیاری بدی دستشدر جواب کسی که عین الاغ در دستشویی رو باز باید چی بگم؟از فامیلامون این کارو کرد بعد معذرت خواست منم موندم چی بگم گفتم:ایشالا دفعه بعد (بایه لبخند شیطانی)بیچاره فکر کرد میخوام ب*ک نمشهیچی نگفت برگشت رفت به جون خودم منظورم این بود که دفعه یعد حواست باشه در بزنی....
جفت گیری رو برای خر و گاو الاغ بکار میبرت به جای واژه غریب و نامانوس جفت گیری از واژه فارسی تولید مثل استفاده کنیم یادتونه یه برنامه ای بود همین حداد عادل الاغ تو تلویزیون داشت به اسم فارسی رو پاس بدارمن همش ک س و شعر میگفت یادتونه های ای جوونی ای تف تو روت حداد
بگو در میارم هوا میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!معلومه بیکاری که ازین سوال میترسی ابروت بره
بیکار بیعار میچرخیم
باکار باعار نمیچرخیم
سلام ...یه جواب رسمی میخوام!!!