بگو چشاتون دهاتی می بینه:lol:
:lol:
بگو چشاتون دهاتی می بینه:lol:
من همیشه با دست دادن با خانم ها در ایران مشکل دارم طرف بی حجابه دست نمیده طرف چادریه و پبرزن دست میده!!!!! کی اول دستش را باید دراز کنه؟
اصن یه وضی آدم تو این مملکت دیوانه میشه... نمیدونی دستتو ببری جلو، دست میاد جلوت، دست باید بدی یا ندی...! اصن داغون
یه نفر که تهرانیه و معلوم نیست چند سالشه و گشذته ش چیه.. وقتی بهم میگه دهاتی.. چی جوابش بدم؟
من خودم شخصا با کسی تا دس دراز نکنه دس نمی دم چه برسه به روبووسی ...من همیشه با دست دادن با خانم ها در ایران مشکل دارم طرف بی حجابه دست نمیده طرف چادریه و پبرزن دست میده!!!!! کی اول دستش را باید دراز کنه؟
در جواب این که ( چی کار میکنی ) چی باید بگیم ؟ مثلا طرف اومده خونمون توی جمع میپرسه فلانی چی کار میکنی
بعضیا میگن شما رو دعا میکنیم حالم از این جمله به هم میخوره البته از سوالش هم بدم میاد یه جواب بهتر میخوام
درود..
یکی ب من گفت این قضیه برام مستولی نشده!..یعنی چیپس این مُستولی!؟...
قدیما از این دغدغه ها نداشتیم که
این جور مسائل رو باید از کجا یاد بگیریم؟
والا نه تو این محیط ها بودیم محیط مدرسه هم که باغ وحش انسان ها بود!
این جور مسائل رو باید از کجا یاد بگیریم؟
والا نه تو این محیط ها بودیم محیط مدرسه هم که باغ وحش انسان ها بود!
از کودکی همش تو این فکر بودم ک چرا طبقه اجتماعی آدما هر چقد میره بالاتر با فرهنگ تر میشن..باید بری بالاشهر بچرخی
برای بار 04م میپرسم از شوما:سوراخات کجاست نمکدون..؟با خوندن کتاب و مجله های علمی و ادبی البته شما وقتتون پا اینترنته وقت برای اینکارا ندارید !!!!!!!!!!!!!
از کودکی همش تو این فکر بودم ک چرا طبقه اجتماعی آدما هر چقد میره بالاتر با فرهنگ تر میشن..
الان شوما یه بچه 10ساله بالاشهری رو بذار جلو من صابون برعکس از من با فرهنگ تره چرا؟ ریشه ش کجاست؟
رفیق مواظب باش چطور حرف می زنیو فک می کنی ... اگه انقدر خودتو عقله کل و دانا نشون می دی خوبه که رفتارتم همین طور باشه ، در حالی که از ادبیاتت برداشت می شه که حس می کنی به نوعی از این دوستمون و هر کسی که شانس تجربه چیزیو نداشته برتری ...
مال منم به همینطور ایضا ... ولی اصلا با ادبیات حال نمی کنم ...مدرسه منم شبیه باغ وحش بوده :دی حتما باید بگم وضعیت چطوره؟ =))))
مال منم به همینطور ایضا ... ولی اصلا با ادبیات حال نمی کنم ...
الزاما هم بالای شهر رفتن راه حل نیست ...
ادب چیزی نیست جز خیلی ملاحضات ...
اگه می خوای اصالت و ادب واقعی رو طرف یاد بگیره باید با کسی بگرده که خانوادش و خانواده پدر و مادرش تربیت درستی داشتن ... شما برو بالای شهر بیش از اینکه ادب و وقار واقعی رو ببینی فیلمی ازش رو می بینی که افراد جلوی هم دارن بازیگری می کنن ... هر کسیو خواستی ببینی چقدر واقعا ادب و وقار داره با نگاه کردن به برخوردش با پایین دست و خیلی ضعیف تر از خودش اینو ازش بفهم ...
بره جبران این عقب افتادگی ها باید چه کرد هموطن؟!
قربانت منم مال پایینم ... بنده هم قصده جسارت نداشتم قربان ...درسته . اصلش همینه . ولی اکثرا چون امکانات سمت بالای شهر هست به لحاظ فرهنگی هم کمی مردم وضع بهتری دارن . منظور خاصی نداشتم منم پایین شهر زندگی میکنم اصلا بحث فخر فروشی نبود.
سوالی که می پرسی کوچیکه ولی جوابش به بزرگی یه دریاس ...بره جبران این عقب افتادگی ها باید چه کرد هموطن؟!
ممنون که پاسخ میدی..معمولا همیشه برای حل مشکل از ریش شروع می کنن می رن به سمت جلو ... به نظرت ریشه این مشکل چیه ؟ .