• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzad.1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به نظر شما بهترین قسمت نیروی انتظامی کجا هستش واسه یگان؟؟؟ اگه هست اونوقت واسه اینکه اونجاها بیفتی نیاز به بند پ هستش که ما نداریم یا بصورت شانسی هم میندازن اون مراکز؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان به نظر شما بهترین قسمت نیروی انتظامی کجا هستش واسه یگان؟؟؟ اگه هست اونوقت واسه اینکه اونجاها بیفتی نیاز به بند پ هستش که ما نداریم یا بصورت شانسی هم میندازن اون مراکز؟

برای نیروی انتظامی بهترین جاها توی ستادهای فرماندهی هست، با بند پ میشه افتاد اونجا ولی احتمالش هست شانسی هم بیوفتی به خصوص اگه مدرک تحصیلیت بالا باشه.

hamidparniyan

Registered User
لایک‌ها
36
درود دوستان گل
ما اول برج دو اعزامیم
05 کرمان
لیسانس نرم افزار

مدت سربازی چندماهه؟
توی اموزشی گوشی ازت بگیرن ، اخرآموزشی بهت میدن؟؟؟
بردنش امکان داره؟
محیط اونجا کسی خبری داره؟چطوری هست؟
بعد ازاموزشی اونجا، معمولا کجاها اعزام میکنند نیروهارو؟ساکن اصفهان هستم و نیرو زمینی هم داره! امکان داره همون جا بندازنم؟چنددرصد احتمالش هست؟
ممنون از دوستان گل

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
درود دوستان گل
ما اول برج دو اعزامیم
05 کرمان
لیسانس نرم افزار

مدت سربازی چندماهه؟
بردنش امکان داره؟
بعد ازاموزشی اونجا، معمولا کجاها اعزام میکنند نیروهارو؟ساکن اصفهان هستم و نیرو زمینی هم داره! امکان داره همون جا بندازنم؟چنددرصد احتمالش هست؟
ممنون از دوستان گل
مدت سربازی هنوز 21 ماهه
آره اگه بگیرن اخر دوره بهت میدن ..امکانش واسه بار اول که هنوز دژبانا بد گیر میدن نمیشه.. ولی از دفعه های بعدش راهشو یاد بگیری میتونی ببری ..
من که 04 بودم خوب بود ..از 05 زیاد خبر ندارم ...
شما چون رشته ات کامپیوتره دوره کد نمیخوری ... اگه متاهلم باشی یا شرایط داشته باشی 100 درصد شهر حودت مییوفتی

hamidparniyan

Registered User
لایک‌ها
36
مدت سربازی هنوز 21 ماهه
آره اگه بگیرن اخر دوره بهت میدن ..امکانش واسه بار اول که هنوز دژبانا بد گیر میدن نمیشه.. ولی از دفعه های بعدش راهشو یاد بگیری میتونی ببری ..
من که 04 بودم خوب بود ..از 05 زیاد خبر ندارم ...
شما چون رشته ات کامپیوتره دوره کد نمیخوری ... اگه متاهلم باشی یا شرایط داشته باشی 100 درصد شهر حودت مییوفتی

ممنون عزیز
دیسک کمر شدید دارم ازعمد معاف دائم بهم ندادن به دلیل کمبود نیرو ، معاف ازرزم دارم فعلا
ان شالله که همه چی عالی پیش بره
توی اموزشی اینترنت دسترسی هست؟
بدون اینترنت که نمیشه نفس کشید!!!
مرخصی تو اموزشی میدن؟

تو دوره سربازی پشت سرهم مثلا ده روز مرخصی میدن؟امکانش هست مرخصی هارو جمع کرد و برای روزمبادا خرج کرد؟

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون عزیز
دیسک کمر شدید دارم ازعمد معاف دائم بهم ندادن به دلیل کمبود نیرو ، معاف ازرزم دارم فعلا
ان شالله که همه چی عالی پیش بره
توی اموزشی اینترنت دسترسی هست؟
بدون اینترنت که نمیشه نفس کشید!!!
مرخصی تو اموزشی میدن؟

تو دوره سربازی پشت سرهم مثلا ده روز مرخصی میدن؟امکانش هست مرخصی هارو جمع کرد و برای روزمبادا خرج کرد؟
وقتی رفتی حتما مدرک پزشکی با خودت ببر .. که کارای سخت ونگهبانی بهت ندن .. اینترنتش کجابود ..دیگه الان پادگانا ارتش نون واسه خوردن ندارن .. ما رو یه چند روز صبحونه فقط نون خالی دادن :) خوراکی با خودت زیاد ببر لازم میشه ... مرخصی معمولا یه بار 3 یا 4 روزه میدن .. تعطیل رسمی ام باشه مرخصی میدن ..فک کنم تو خرداد تعطیلی باشه .. تو اموزشی که 10 روز نمیدن .. فقط مگه اینکه تو دوره طلایی ( اسفند ماه ) اعزام بشی که واسه عید مرخصی توپی میدن.... تو اموزشی نه ..ولی تو یگان میشه استحقاق مرخصیاتو جمع کنی و بعد استفاده کنی

farzad.1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برای تمدید باید عذر پزشکی داشت حتما؟ من به یه دلیلی اگه بخواک تمدید کنم باید چکار کنم ؟ خب آخع عذر پزشکی ندارم. دوستان اگه راهکاری در این زمینه دارن ارائه بدن. مثلا میشه رفت دکتر همینطوری گواهی گرفت و برد بهداری ناجا تاییدش کرد؟

extract

Registered User
لایک‌ها
109
جوانان عزیز دقت داشته باشند که در همه ساعات و دقایق زندگی خود باید در حال خدمت مقدس سربازی باشند.
اینطور نباشد که کسانی که به سربازی نرفته اند یا 2 سال خدمتشان تمام شده است فکر کنند از سربازی معاف شده اند.
تاریخ عضویتت من کشته!!!

extract

Registered User
لایک‌ها
109
درود دوستان گل
ما اول برج دو اعزامیم
05 کرمان
لیسانس نرم افزار

مدت سربازی چندماهه؟
بردنش امکان داره؟
ممنون از دوستان گل
05 جای خوبیه از بزرگترین و بهترین پادگان های اموزشی کشوره، اما ب معنای راحتی نیست
کلا تو دوره اموزشی پادگانا دو دسته ان
1: اونایی ک امکانات ندارن ، کثیف ان و اب و هوای بدی دارن + اینکه سخت میگیرن
2: اونایی ک امکانات دارن و بهداشتی ان و اب و هوای خوبی دارن + اینکه سخت میگیرن
پس کلا در آموزشی سخت میگیرن و فقط تفاوت رو شرایط محل اموزشه ک 05 جای خوبیه!
(فی ما بین اینو بگم من خودم آموزشی جای افتضاحی خدمت کردم: 075 رزم اوران کرمانشاه، با دیپلم، کمبود آب، فوقوالعاده سرد، و کثیف....)
دوست عزیز اموزشی دو ماه ک شمایی ک لیسانس دارین دو ماه هم دوره کد میخورین میشه چهار ماه ی جورایی اموزشیتون 4 ماهه ولی دوره کد از هرکی پرسیدم جز مسخره بازی و خوش گذرندون نیست درواقع دوماه ی جا معطلتون میکنن ک همینکه خدمت بگذره خودش خوبه!
تا دو سال پیش ک 18 ماه بود الان میگن شده 24 ماه ی عده هم میگن شده 21 ماه اینو باید از سایت **** وظیفه جویا شید
ولی کلا شرایط اینجوریه ک
2 ماه آموزشی
2 ماه دوره کد (برای مقاطع کاردانی ب بالا)
دوره خدمت که از 18 تا 22 متغییره
حالا چهار تا گزینه هست ک از جمله متغییر های دوره خدمته
1: اضافه خدمت 3 ماه بخاطر غیبت
2: اضافه خدمت بخاطر نحوه خدمت کردن (خطا، قصران یا هرعمل خلاف قانون دیگه در حین خدمت)
3: کاهش خدمت به خاطر شرایط بد اب و هوا ( ک "تا" سه ماه از خدمت کم میکنن)
4: کاهش خدمت به خاطر اتفاق ناگوار (مثله قطع عضو خدایی نکرده) یا رفتار خوب در حین خدمت (تشویقی)
اگه مناطق مرزی بیوفتید معمولا دو ماه از دوره خدتون کسر میشه ک در شرایط خیلی بد مثه مرزهای سیستان سه ماه کم میکن و شرایط ویژه (آخه امکان شهادت هست)

نکات خدمتی:
+درجات پایین تر نظامی گیر بیشتری میدن (احتمال اضافه خوردن از دست ی گروهبان به مراتب بیشتر از دست یک سرهنگه)
+در پادگان های داخل شهری مرخصی کمتری میدن بنسبت ب مناطق مرزی (پادگان بصورت تقریبی هر 90-120 روز خدمت 10-15 رو مرخصی، مناطق مرزی هر 60-70 روز 15 تا 20 روز مرخصی) ک این هم ب شرایط خاصی بستگی داره
+تا میتونید از گزینه استعلاجی استفاده کنید و نترسید به هر بهانه ای (چون تهدید میکنن ک اضاف میزنن ولی قانونا کاری از دستشو بر نمیاد)
+هرچه ب مرکز فرماندهی و درجات نظامی بالاتر نزدیکتر باشید خدمت راحت تری خواهید داشت (همون دلیل گیر دادن درجات نظامی پایین تر) پس خدمت توی مرکز فرماندهی بهتره از خدمت توی پادگان یا یگانی مستقل و دورافتاده
+هرچه رابطه بیشتر و مستقیم تری با درجات بالا داشته باشین راحت تر خواهید بود (ارشد ی گروهان با مدرک لیسان یا فوق قدرت کمتر و سختی بیشتری میکشه نسبت به ی دیپلمه ک راننده سرهنگه یا سرتیپ!!)
+موجوداتی در خدمت هستند به اسم امربر (ک اصطلاحا عن بر خونده میشن) اینا در عین اینکه شانی ما بین سربازای دیگه ندارن ولی خدمتی فوقوالعادعه راحت میکنن. و اگه امربر سرتیپ باشید خیلی بهتر از سرهنگ و سرهنگ خیلی بهتر از سروان هست.
در مواردی دیده شده که امر بر سرهنگ (ک سرهنگه فرمانده گردان بوده) موازی با سرهنگه به مرخصی میرفته {ما منطقه مرزی خسروی بودیم، سرهنگه 15 روز منطقه بود 15 رو مرخصی ک جانشینش میومد امر بره به همین شکل مرخصی میرفت} بععععععععععله
هم رده این راننده ها هستند ک مرخصی زیادی میرن راحت هستند ولی تفاوتشو اینه که شانی دارن برا خودشون.
+زیرآب زنی در طول خدمت بسیار هست برای چند روز مرخصی یا یک پرس غذا خصوصا در محیط های پادگانی
+در طول دوره آموزشی شما هیچ شخصیت حقیقی ندارین، دکتر نیستین، مهندس نیستین اصلا آدم نیستین! (البته مقاطع تحصیلی بالاتر برخوردی نسبتا مناسب تر باهاشون خواهند داشت)
+از بردن گوشی در دوره امزشی خود داری کنید (نه اینکه ممکن نباشه، طرف گوشی داشت سیگار میکشید و مصرف ماد هم داشت فقط قلیون کم داشت ک اونم گفت قلیونی نیست وگرنه جور میکنه اما مسئله اینه که بگیرن بد برخورد میکنن امکان زیرآب زدنتون بسیار زیاده باور کنید جدی میگم، و در آخر اینکه ممکنه گوشی تون توسط استواری چیزی هاپولی بشه و دیگه نمیشه پیگیر بشید "البته ممکنه!" ، اتفاقی ک برای خودم افتاد)
+دوره خدمت در هرکجا آموزش هایی رو داره، ک باید مثله مدرسه ی دفترچه دفتری چیزی تهیه کنید و شروع کنید ب جزوه نوشته و اونارو حفظ کنید ک نسبت ب محل خدمتتون روی این قضیه حساسن.

....فعلا اینا چیزی یادم بیاد اضافه میکنم
امیدوارم مفید بوده باشه

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان برای تمدید باید عذر پزشکی داشت حتما؟ من به یه دلیلی اگه بخواک تمدید کنم باید چکار کنم ؟ خب آخع عذر پزشکی ندارم. دوستان اگه راهکاری در این زمینه دارن ارائه بدن. مثلا میشه رفت دکتر همینطوری گواهی گرفت و برد بهداری ناجا تاییدش کرد؟
نه احتیاجی به عذر داشتن نیست ... کلا شانسیه اما اگه زود اقدام کنی راحتتر باهاش موافقت میشه .. اما اگه اول ادیبهشت اعزامت باشه الان بخوای درخواست بدی فک نکنم موافقت بشه

farzad.1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه احتیاجی به عذر داشتن نیست ... کلا شانسیه اما اگه زود اقدام کنی راحتتر باهاش موافقت میشه .. اما اگه اول ادیبهشت اعزامت باشه الان بخوای درخواست بدی فک نکنم موافقت بشه
پس چرا بعضی از دوستان میگن باید نامه که به تاییدیه ناجا رسیده باشه به پلیس +10 بدی ؟ شما خودتون سابفه داشتید تمدید کنی؟

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
پس چرا بعضی از دوستان میگن باید نامه که به تاییدیه ناجا رسیده باشه به پلیس +10 بدی ؟ شما خودتون سابفه داشتید تمدید کنی؟
اره من یه بار درخواست تمدید دادم ..رفتم پلیس+10 فرمشو پر کردم ..بعدش موافقت کردن...البته اون مدرکم تاثیر داره ...من گفتم حتما لازم نیست .. بدون دلیلم میشه تقاضای تمدید داد .. اگه میتونین اون مدرکو بگیرین که چه بهتر...

kamran682

Registered User
لایک‌ها
166
ما افتادیم آموزشگاه شهدای کرمانشاه از اردیبهشت باید بریم کسی اینجا هست که افتاده باشه اونجا؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بستگی به زمان و تعداد تمدید داره، اگه دفعه اولتونه که میخواید تمدید کنید میتونید بدون مدرک پزشکی انجام بدید ولی در صورتی که تا زمان اعزامتون هنوز زمان باقی مونده باشه، مثلا الان با درخواست تمدید برای کسایی که اردیبهشت اعزام میشن موافقت نمیشه.

mahdiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. منم برگه سفیدم اومد یگانه اعضامی کهریزک سماجا افتادیم پسفردا باید خودمو معرفی کنم چنتا سوال داشتم سه شنبه که اعضام هستم 6 صبح باید میدون **** باشم یا برم سمته پادگان بعد چه وسایلی با خودم ببرم اگه میشه راهنماییم کنید فقط سری چون پس فردا دارم میرم من93/1/19 اعضامم

farzad.1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به زمان و تعداد تمدید داره، اگه دفعه اولتونه که میخواید تمدید کنید میتونید بدون مدرک پزشکی انجام بدید ولی در صورتی که تا زمان اعزامتون هنوز زمان باقی مونده باشه، مثلا الان با درخواست تمدید برای کسایی که اردیبهشت اعزام میشن موافقت نمیشه.
خب من اردیبهشت اعزامم. اگه مدرک پزشکی ببرم امکان داره تمدید بشه؟

farzad.1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه عذر پزشکی بخوام باید برم دکتر گواهی چیزی بگیرم بعد ببرمش بهداری ناجا تاییدش کنه؟ چجوریه قضیه؟ یا فقط باید از بهداری تاییدیه بگیرم؟ پلیز راهنمایی

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان من فردا میخوام برم دفترچه رو بفرستم.برگ سبز رو چند وقته میدن؟داخل اون مشخص شده **** یا ارتش میفتیم؟یکی بهم گفته پس از فرستادن دفترچه توی پلیس+10 برگه سبزت رو بیار من کارات رو درست میکنم، فقط گفته زودتر بیار.آیا من میتونم 2روز بعد مجددا برم +10 و همون المثنی که دوستان گفتند رو بگیرم؟روی برگه سبز المثنی نوشته المثنی؟
خواهشا زودتر جواب بدین و اگه دوستان لطف کنند هرکدام به صورت جداگانه تجربه و نظر خود را اعلام کنند ممنون میشم...

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
سلام دوستان من فردا میخوام برم دفترچه رو بفرستم.برگ سبز رو چند وقته میدن؟داخل اون مشخص شده **** یا ارتش میفتیم؟یکی بهم گفته پس از فرستادن دفترچه توی پلیس+10 برگه سبزت رو بیار من کارات رو درست میکنم، فقط گفته زودتر بیار.آیا من میتونم 2روز بعد مجددا برم +10 و همون المثنی که دوستان گفتند رو بگیرم؟روی برگه سبز المثنی نوشته المثنی؟
خواهشا زودتر جواب بدین و اگه دوستان لطف کنند هرکدام به صورت جداگانه تجربه و نظر خود را اعلام کنند ممنون میشم...
سلام دوست گرامی

برگه سبز رو پست میاره و حدوداً 2-3 هفته ای طول میکشه تا بیاد.
داخل برگه سبز فقط نوشته شده که اعزام تون چه تاریخی هست. فقط همین. کدوم ارگان و کدوم شهر افتادید رو نمی نویسند.
3 روز بعد از درخواست اعزام در پلیس+10 ؛ می تونید به پلیس+10 رفته و بگید پرینت برگه سبز میخوام. 300 تومن میگیره و یه کاغذ پرینت میکنه که توش اطلاعات شما (شناسنامه و مدرک و...) نوشته شده و نوشته که تاریخ اعزام چه موقع هست. هیچ جاش هم ننوشته المثنی! ولی رنگ کاغذ پرینت شده سبز نیست! اما چون روش مهر پلیس+10 میخوره، هیچ فرقی با برگه سبز اصلی نداره و حتی میتونید برگه پرینت شده پلیس+10 رو ببرید سازمان های مختلف و دنبال امریه خدمت باشد (چون روش مهر داره، معتبره. ولی مثل برگ سبز اصلی، رنگش سبز نیست.)

تقریباً 20 روز قبل از خدمت، برگه سفید میاد که توش محل اعزام و ارگان به کارگیرنده رو نوشته.

موفق باشی

بالا