• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
دوستان روش اسون تری برای بستن بند پوتین وجود داره :دی

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟

آقا ما 19 خرداد خوشحال که افتادیم پادگان مالک اشتر اراک رفتیم مرکز استان و سوار اتوبوس شدیم منتهی اومد تو اتوبوس گفتن که ظرفیت تکمیل شده بعد مارو بردن قاعم شهر استان مازندران یگان ویژه خلاصه وسط کوه هستش و به جهنم سبز معروفه
خلاصه دیروز بعد از ظهر منو و 2 نفر دیگه رو صدا زدن گفتن که برو یه ماه دیگه اعزامی هستی و الان تجدید دوره خوردی و برگه امو امضا زد و تاریخ نوشت و مارو از پادگان انداختن بیرون خوش بختانه
حالا میخوام بدونم 1 ماه دیگه آموزشیم آسون تره ؟
در ضمن یه نصیحتی کنم اونم اینکه اگه یگان ویژه افتادید به هیچوجه نرید اگه میتونید دوباره دفترچه پست کنید

Last edited:

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بچه هایی ک محل آموزششون رو مالک اشتر (ف انتظامی استان) نوشته :
خبردار شدم چون مالک اشتر اراک نیروهاش تکمیله بقیه نیروی انتظامی حوزه استان خودشون اموزش میبینن .
منبع خبر : **** وظیفه استان خودم

آره تکمیل شده متاسفانه ولی اینکه کجا بیوفتید اصلا معلوم نیست مثل من که یه جایی افتادم که فقط 10 ساعت طول کشید اونجا رسیدم
خلاصه دعا کن یه جای خوب بیوفتی :(

soheiljjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آره تکمیل شده متاسفانه ولی اینکه کجا بیوفتید اصلا معلوم نیست مثل من که یه جایی افتادم که فقط 10 ساعت طول کشید اونجا رسیدم
والا ب ما هم گفتن میفتین قائمشهر.. چطور بود پادگانش؟اسمش شهید ادیبی بود؟

soheiljjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

datalife2

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من آموزشی اول تیر 94 افتادم پادگان شهدای کرمانشاه سرباز معلم
هرکسی اعزام یک تیر پادگان شهدای کرمانشاس تو واتساپ به من پیام بده تا ببرمش تو گروه
09177519893

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
تقریبا تمام 12 همکلاسی های من مرتبط با تخصصشون دارن خدمت میکنن
یا بهداری ن یا بیمارستان پرت ترینشون منشی یکی از معاونت های وزلرت بهداشته
این موضوع در مورد بعضی رشته ها صادق هست چونکه در سیستمشون تعریف کاربری داره و برای خیلی از رشته ها کاملا شانسی و اتفاقی ممکنه طرف بهش کار مرتبط بدن. به نظرم روی این موضوع نباید زیاد حساب باز کنید. اگر کار تخصصی بهتون دادن که به نفع شماست اگر هم ندادن میتونید برنامه ریزی خودتون رو داشته باشید.

Sent from my iPad using Tapatalk

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

تو اسم پادگانش شهید داره منتهی کامل یادم نیستش :)

پادگانش از لحاظ امکانات خوبه ولی کادریاش زیاد جالب نیستن

سختگیریاش بی نهایت زیاده یعنی حتی از ارتش هم بدتره

خلاصه اگه رفتی دیدی رو سر پادگان نوشته یگان ویژه کلا انصراف بدی بهتره

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آقا ما 19 خرداد خوشحال که افتادیم پادگان مالک اشتر اراک رفتیم مرکز استان و سوار اتوبوس شدیم منتهی اومد تو اتوبوس گفتن که ظرفیت تکمیل شده بعد مارو بردن قاعم شهر استان مازندران یگان ویژه خلاصه وسط کوه هستش و به جهنم سبز معروفه
خلاصه دیروز بعد از ظهر منو و 2 نفر دیگه رو صدا زدن گفتن که برو یه ماه دیگه اعزامی هستی و الان تجدید دوره خوردی و برگه امو امضا زد و تاریخ نوشت و مارو از پادگان انداختن بیرون خوش بختانه
حالا میخوام بدونم 1 ماه دیگه آموزشیم آسون تره ؟
در ضمن یه نصیحتی کنم اونم اینکه اگه یگان ویژه افتادید به هیچوجه نرید اگه میتونید دوباره دفترچه پست کنید

آیا 1 ماه دیگه آموزشیم آسون تره ؟؟؟؟؟

DezBusiness

Registered User
لایک‌ها
13
کسی در مورد پادگان ۰۱ ارتش سوالی داشت بپرسه٬ ۳-۴ روز آخر دوره آموزشی رو سپری میکنیم!..

امید ف

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام داداشا کسی میدونه که الان میشه از ۱/۴به۱/۶تمدید زد یا نه؟

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان یه سوال دارم اعزامی اول تیرم کدم خورده برای 04ارتش بیرجند به نظر شماها تمدید کنم یا برم بیرجند؟
یه بنده خدایی هست میگه تمدید کن بیارمت جوادنیا قزوین تهرانم هستم

سلام
04 برای ارتش هست و جواد نیا برای وزارت دفاع هست و شما دیگه نیروی ارتش شدی و فکر نمی کنم اگر تمدید کنی بیوفتی وزارت دفاع
من خودم اعزامی 93/6/1 بیرجند بودم ، پادگانش نوسازه و واقعا پادگان خوب و تر و تمیزی هست و انصافا هوای سرباز رو دارن و اذیتش نمی کنن
اولین بدیش دوری راه هست که تا تهران 16،17 ساعت راهه
دومین بدیش اینکه که مرخصی توی شهر که نمیدن اصلا ، مرخصی برای تهران هم خیلی کم میدن ، من 2 بار 4 روزه اومدم تو کل 2 ماه آموزشی
سومین بدیش هم آب و هوا هست که روزها واقعا گرم و شب ها واقعا سرد هست ، کاملا آب و هوای کویری
اما خوبیاش اینه که آسایشگاه ها تمیز و با امکانات هست ، کادری های خوبی داره و خیلی احترام میزارن به سرباز و هواش رو دارن ، کلا اگر کار خاصی نباشه اذیت نمی کنن
به نظر من تمدید نکن ، چون اولا که اعزام تیر به ماه رمضان می خورید و تو ماه رمضان اصلا و ابدا سخت گیری و رژه و این حرف ها نیست
ثانیا اگر برج 6 بیوفتی بیرجند می خوری به 31 شهریور که هفته ی دفاع مقدس هست و از اول شهریور تا 30 شهریور صبح و عصر فقط و فقط تمرین رژه می کنید تا 31 ام رژه برید و انصافا سخته
من توضیحات کامل دادم ، تصمیم با خودت هست

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
کسی اعزام عجب شیر نیست؟

picasso93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام،من 19 خرداد اعزام بودم میدون **** تهران، رفتیم اونجا برگمون رو گرفتن گفتن برید دو هفته دیگه پلیس بعلاوه 10 نامه جدید بگیرید محل اعزامتونم بهتون میگن الان من غیبت نخورم همه رو برگردوندن

soheiljjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام،من 19 خرداد اعزام بودم میدون **** تهران، رفتیم اونجا برگمون رو گرفتن گفتن برید دو هفته دیگه پلیس بعلاوه 10 نامه جدید بگیرید محل اعزامتونم بهتون میگن الان من غیبت نخورم همه رو برگردوندن
سلام داداش کد مازاد خورده بودی؟

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
اون که +10 میگه درسته شما همون شهریور شده اعزامتون
جوادنیا هم خوب هتلیه :دی
وزارت دفاع کلا خدمت راحتی داره
روز اول هم همیشه مرخصی میدن ولی شانسه دیگه صاحب که نداره شما یه کوله کوچیک ببر با خودت

آقا خیلی ممنون , ظاهرا نزدیک طالقان هستش و آب و هوا خوبی تو تابستان هم داره و از شهریور به بعد هواش سرد تر هم میشه !!!
ولی من رفتم صبح پلیس 10 گفت ظاهرا اون پیامک شهریور و اینا کشک بوده و همون 1 تیر 94 درسته ....
گفت برگه سفید یعنی کلام آخر یا اتمام حجت دیگه همون رو باید بری حتما !!!
خودم هم دوباره رفتم تو سایت **** وظیفه دیدم تاریخ رو از 1 شهریور به 1 تیر تغییر دادن و زدن اعزامی ودجا شهید جوادنیا قزوین ...
یه سوال , الان آدرس و ساعت رو برام نوشتن یعنی باید خودم برم اونجا یا برم میدون **** با انوبوس اونا برم ؟!
دیگه هر چی خدا بخواد , هوا گرمه و ماه رمضون
ولی خیلی ها میگن ماه رمضون تو سربازی خیلی خوبه و اصلا کارای سختی براتون در نظر نمیگیرن ....
خدا کمک کنه , خیر انشاءالله ....

بالا