منم دنبالشم بگو چطوریدوستان روش اسون تری برای بستن بند پوتین وجود داره :دی
جملم سوالی بود !منم دنبالشم بگو چطوری
دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟
بچه هایی ک محل آموزششون رو مالک اشتر (ف انتظامی استان) نوشته :
خبردار شدم چون مالک اشتر اراک نیروهاش تکمیله بقیه نیروی انتظامی حوزه استان خودشون اموزش میبینن .
منبع خبر : **** وظیفه استان خودم
والا ب ما هم گفتن میفتین قائمشهر.. چطور بود پادگانش؟اسمش شهید ادیبی بود؟آره تکمیل شده متاسفانه ولی اینکه کجا بیوفتید اصلا معلوم نیست مثل من که یه جایی افتادم که فقط 10 ساعت طول کشید اونجا رسیدم
خلاصه دعا کن یه جای خوب بیوفتی![]()
والا ب ما هم گفتن میفتین قائمشهر.. چطور بود پادگانش؟اسمش شهید ادیبی بود؟آره تکمیل شده متاسفانه ولی اینکه کجا بیوفتید اصلا معلوم نیست مثل من که یه جایی افتادم که فقط 10 ساعت طول کشید اونجا رسیدم
خلاصه دعا کن یه جای خوب بیوفتی![]()
این موضوع در مورد بعضی رشته ها صادق هست چونکه در سیستمشون تعریف کاربری داره و برای خیلی از رشته ها کاملا شانسی و اتفاقی ممکنه طرف بهش کار مرتبط بدن. به نظرم روی این موضوع نباید زیاد حساب باز کنید. اگر کار تخصصی بهتون دادن که به نفع شماست اگر هم ندادن میتونید برنامه ریزی خودتون رو داشته باشید.تقریبا تمام 12 همکلاسی های من مرتبط با تخصصشون دارن خدمت میکنن
یا بهداری ن یا بیمارستان پرت ترینشون منشی یکی از معاونت های وزلرت بهداشته
والا ب ما هم گفتن میفتین قائمشهر.. چطور بود پادگانش؟اسمش شهید ادیبی بود؟
آقا ما 19 خرداد خوشحال که افتادیم پادگان مالک اشتر اراک رفتیم مرکز استان و سوار اتوبوس شدیم منتهی اومد تو اتوبوس گفتن که ظرفیت تکمیل شده بعد مارو بردن قاعم شهر استان مازندران یگان ویژه خلاصه وسط کوه هستش و به جهنم سبز معروفه
خلاصه دیروز بعد از ظهر منو و 2 نفر دیگه رو صدا زدن گفتن که برو یه ماه دیگه اعزامی هستی و الان تجدید دوره خوردی و برگه امو امضا زد و تاریخ نوشت و مارو از پادگان انداختن بیرون خوش بختانه
حالا میخوام بدونم 1 ماه دیگه آموزشیم آسون تره ؟
در ضمن یه نصیحتی کنم اونم اینکه اگه یگان ویژه افتادید به هیچوجه نرید اگه میتونید دوباره دفترچه پست کنید
سلام دوستان یه سوال دارم اعزامی اول تیرم کدم خورده برای 04ارتش بیرجند به نظر شماها تمدید کنم یا برم بیرجند؟
یه بنده خدایی هست میگه تمدید کن بیارمت جوادنیا قزوین تهرانم هستم
بُرجِ شیش پُر شده تا اونجا که من خبر دارمسلام داداشا کسی میدونه که الان میشه از ۱/۴به۱/۶تمدید زد یا نه؟
سلام داداش کد مازاد خورده بودی؟سلام،من 19 خرداد اعزام بودم میدون **** تهران، رفتیم اونجا برگمون رو گرفتن گفتن برید دو هفته دیگه پلیس بعلاوه 10 نامه جدید بگیرید محل اعزامتونم بهتون میگن الان من غیبت نخورم همه رو برگردوندن
اون که +10 میگه درسته شما همون شهریور شده اعزامتون
جوادنیا هم خوب هتلیه :دی
وزارت دفاع کلا خدمت راحتی داره
روز اول هم همیشه مرخصی میدن ولی شانسه دیگه صاحب که نداره شما یه کوله کوچیک ببر با خودت