• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,865

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آقا به من که 2 روز تو آموزشی بودم بعد گفتن برو 1 ماه دیگه اعزام میشی به یه جای نا معلوم , آیا ایندفعه که میرم آموزشی بهم آسون تر میگیرن یا بازم پدرمو در میارن ؟؟؟؟
و اینکه میخواستم بدونم که از کجا بفهمم که یه ماه دیگه کجا افتادم مرسی :)

picasso93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما هم اعزامی 19 خرداد بودید که گفتن برید یک ماه دیگه بیایید؟

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شما هم اعزامی 19 خرداد بودید که گفتن برید یک ماه دیگه بیایید؟

آره داداش , البته فقط من و 2 نفر دیگه رو گفتن برو , بقیه ی سربازای اونجا اکثریت بی سواد بودن و فقط من و عده ی خیلی کمی انصرافیه دانشگاه بودیم

picasso93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آره داداش , البته فقط من و 2 نفر دیگه رو گفتن برو , بقیه ی سربازای اونجا اکثریت بی سواد بودن و فقط من و عده ی خیلی کمی انصرافیه دانشگاه بودیم
منم انصرافی از دانشگاهم گفتن دو هفته بعد برید پلیس بعلاوه 10 بهتون میگن کجا افتادید و کی اعزام میشید
حالا از خدمت کم میشه این روزا یا نه؟

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
منم انصرافی از دانشگاهم گفتن دو هفته بعد برید پلیس بعلاوه 10 بهتون میگن کجا افتادید و کی اعزام میشید
حالا از خدمت کم میشه این روزا یا نه؟

اتفاقا واسه خودمم سواله :general709:

کسی هست بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :general503:

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
آقا خیلی ممنون , ظاهرا نزدیک طالقان هستش و آب و هوا خوبی تو تابستان هم داره و از شهریور به بعد هواش سرد تر هم میشه !!!
ولی من رفتم صبح پلیس 10 گفت ظاهرا اون پیامک شهریور و اینا کشک بوده و همون 1 تیر 94 درسته ....
گفت برگه سفید یعنی کلام آخر یا اتمام حجت دیگه همون رو باید بری حتما !!!
خودم هم دوباره رفتم تو سایت **** وظیفه دیدم تاریخ رو از 1 شهریور به 1 تیر تغییر دادن و زدن اعزامی ودجا شهید جوادنیا قزوین ...
یه سوال , الان آدرس و ساعت رو برام نوشتن یعنی باید خودم برم اونجا یا برم میدون **** با انوبوس اونا برم ؟!
دیگه هر چی خدا بخواد , هوا گرمه و ماه رمضون
ولی خیلی ها میگن ماه رمضون تو سربازی خیلی خوبه و اصلا کارای سختی براتون در نظر نمیگیرن ....
خدا کمک کنه , خیر انشاءالله ....

درسته ها بزرگوار
توی برگ سفید ادرس هرجا نوشته همونجا باشید اگر ادرس پادگانه خودتون مستقیم برید
هیچ فرقی هم نداره چه با اتوبوس اونا برید چه مستقیم برید مهم اینه حضورتونو توی پادگان بزنن

دقیقاً همینه توی ماه رمضون سخت گیری کمتره ولی شک نکنید اگر به فرمانین گوش نکنن و بخوان بچه ها بازی در بیارن به اسم سرپیچی از دستور میتونن اذیت هم بکننتون
ولی خوب معمولا این مورد برای دوستان کم سن و ساله که حسابی شیطونن [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

behzadg

Registered User
لایک‌ها
19
آموزشی تموم شد ، افتادم دانشگاه امام حسین ، کسی اونجا بوده بگه چه جور جاییه؟؟ تا ساعت چنده؟؟

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام مجدد به دوستان گرامی...
کد سخا رو از کجا باید بگیرم؟
بچه ها قضیه این اس ام اس **** وظیقه چیه؟ من 4/1 بودم اس اومد 6/1... شنیدم میگن همش کشکه همون 4/1 اعزامم!
قضیه چند چندتاست؟

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
دوستان روش اسون تری برای بستن بند پوتین وجود داره :دی
آره که وجود داره :دی
میتونی بدی کفاشی برات یه زیپ از طرف داخل پوتین تا بالاش برات بزنه که بند هاش رو میبندی و از اون به بعد با زیپ پوتین رو در میاری خیلی راحت...
یه روش دیگه که تو گردان امام حسین دیدم : یه چنگ هایی هست که تو دوتا سوراخ پوتین میره(دونه ای 1000 تومنه و هر پوتین فک کنم 5 یا 6 تا بخواد) و حالت فنری داره باز و بست میشه و در عرض 5 ثانیه میتونی پوتین و در بیاری و پات کنی...!
این روش دوم رو که دیدم لامصب پوتین رو خیلی قشنگ میکنه و سرعت عمل رو میبره بالا البته من توصیه میکنم واسه هر پوتین واسه سرعت عمل بالا 3 تا یا نهایت 4 تا بذارید که فک همه پله بشه خخخ

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
درسته ها بزرگوار
توی برگ سفید ادرس هرجا نوشته همونجا باشید اگر ادرس پادگانه خودتون مستقیم برید
هیچ فرقی هم نداره چه با اتوبوس اونا برید چه مستقیم برید مهم اینه حضورتونو توی پادگان بزنن

دقیقاً همینه توی ماه رمضون سخت گیری کمتره ولی شک نکنید اگر به فرمانین گوش نکنن و بخوان بچه ها بازی در بیارن به اسم سرپیچی از دستور میتونن اذیت هم بکننتون
ولی خوب معمولا این مورد برای دوستان کم سن و ساله که حسابی شیطونن [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

آقا خیلی ممنون
من گفتم شاید باید برم میدون **** اداره وظیفه اونجا یک آمار گیری کاری کنن بعد خودشون ببرن ما رو پادگان که مشکلی پیش نیاد !!!
در مورد شلوغی و اذیت کردن هم حقیقت ما از بس تو کار بودیم و سن و سالمون گذشته کرک و پری برامون نمونده ...
آره اگر زمان 18 سالگی ام می رفتم این داستان ها شاید بود ولی الان دیگه حس و حال کاری ندارم و فقط میخوام بی حاشیه و دردسر کارم تموم بشه ;)
هفته دیگه 1 تیرماه 94 به امید خدا و توکل به خودش میخوام برم
حتما میام توضیحات روز اول رو مینویسم اینجا و اصلا شاید یک وبلاگ درست کردم که سوالاتی که خودم داشتم رو برای دیگران بنویسم که مشکلاتشون برطرف بشه :D:cool:

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
سلام مجدد به دوستان گرامی...
کد سخا رو از کجا باید بگیرم؟
بچه ها قضیه این اس ام اس **** وظیقه چیه؟ من 4/1 بودم اس اومد 6/1... شنیدم میگن همش کشکه همون 4/1 اعزامم!
قضیه چند چندتاست؟

کد سخا رو روی اون برگه سفید که اول اول با برگه سبز پلیس + 10 میده نوشته شده ( برگه تایید ارسال دفترچه )
در مورد اس ام اس 1 شهریور هم من اینطوری شدم !!!
اعزامم 1 تیر بود ولی بعدش پیامک اومد به علت تکمیل ظرفیت افتادی 1 شهریور ولی برگه سفید اصلی که اومد دیدم زده 1 تیر و وزارت دفاع افتاده بودم .....
رفتم پلیس 10 گفت نه حرف اصلی همون برگه سفیده و باید همون 1 تیر بری در صورتیکه قبلا بعد اس ام اس رفتم گفت نه افتادی 1 شهریور و تایید کردش مسئولش :D
تقریبا یک دلخوشی الکی بود ولی خیلی ها میگن سریع تر بری به نفعت هستش و الکی هی عقب می افتی !!!
من هم توکل کردم به خدا و بیخیال همه چیز شدم و پارتیم خداست :);)

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
کد سخا رو روی اون برگه سفید که اول اول با برگه سبز پلیس + 10 میده نوشته شده ( برگه تایید ارسال دفترچه )
در مورد اس ام اس 1 شهریور هم من اینطوری شدم !!!
اعزامم 1 تیر بود ولی بعدش پیامک اومد به علت تکمیل ظرفیت افتادی 1 شهریور ولی برگه سفید اصلی که اومد دیدم زده 1 تیر و وزارت دفاع افتاده بودم .....
رفتم پلیس 10 گفت نه حرف اصلی همون برگه سفیده و باید همون 1 تیر بری در صورتیکه قبلا بعد اس ام اس رفتم گفت نه افتادی 1 شهریور و تایید کردش مسئولش :D
تقریبا یک دلخوشی الکی بود ولی خیلی ها میگن سریع تر بری به نفعت هستش و الکی هی عقب می افتی !!!
من هم توکل کردم به خدا و بیخیال همه چیز شدم و پارتیم خداست :);)
اصلا هیچ برگه سفیدی به من ندادن فقط و فقط برگه سبز دادن همین...
واسه کد سخا آمارشو در آوردم باید برم +10 بگیرم
خدا کنه که نامه منم بیاد که 4/1 اعزام بشم برم زودتر بیام...

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
اصلا هیچ برگه سفیدی به من ندادن فقط و فقط برگه سبز دادن همین...
واسه کد سخا آمارشو در آوردم باید برم +10 بگیرم
خدا کنه که نامه منم بیاد که 4/1 اعزام بشم برم زودتر بیام...

کد سخا رو گفتم همون اول که مدارک رو میدی پلیس + 10 یک برگه با عنوان تاییدیه ارسال دفترچه با برگه سبز بهت میدن که روی اون برگه سفید اول یا رسید دفترچه سخا رو زده !!!
برای برگه سفید آخری و اصلی برای من 10 روز قبل از اعزامم اومده و یک هفته دیگه باید خودم رو معرفی کنم پادگان ...
اگر برات برگه سفید هنوز نیومده ظاهرا همون 1 شهریور برات تعیین کردن و باید منتظر بمونی !!!
اگر هم شک و تردید داری یا برو پلیس + 10 و یا حوزه **** وظیفه شهر یا استان محل سکونت ...

سرهنگ حسینی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه نامه ازدکتر بگیری که مثلا یه مشکلی برات پیش اومده البته دکتر باید معتمد **** وظیفه باشه میبری پیلیش +10 یه برگه بهت میدن پر میکنی برات ثبت میکنن 3 4 روز بعدش جواب میاد[/QUO
سلام شما واقای علی ارجمند هر دو افتادین پادگان ما بنده منتظرم به امید خدا و به این دلیل **** نیفتادید که از چند مرکز **** پذیرش گرفته بودین و خود به خود پزیرش شما حذف شد

سرهنگ حسینی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام شما واقای علی ارجمند هر دو افتادین پادگان ما بنده منتظرم به امید خدا و به این دلیل **** نیفتادید که از چند مرکز **** پذیرش گرفته بودین و خود به خود پزیرش شما حذف شد

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
با عرض سلام
شما کدوم پادگان هستید؟

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

یه سوال

آیا منی که 2 روز تو آموزشی بودم دفعه ی بعد که برم آموزشی منو از بقیه جدا میکنن و کمتر سخت میگیرن یا نه ؟

بالا