سلام
بچه ها کسی اینجا هست که اول تیر باشه واسه جوادنیا؟
اصفهان،لیسانس
اگه هست بگه آشنا بشیم
مگر به همین شکل نمی ذارن ببریم؟دوستان بهترین راه بردن مسکن و دارو چیه؟
والا جایی که من میرفتم فقط پلاستیک رو نگاه میکردند نه داخلش رو بعدم میگفت بزار سر جاشدوستان بهترین راه بردن مسکن و دارو چیه؟
اونایی که کدئین دارن گیر بدن احتمالامگر به همین شکل نمی ذارن ببریم؟
آموزشی کدوم پادگانی؟اونایی که کدئین دارن گیر بدن احتمالا
عجب شیر.بله لیسانسآموزشی کدوم پادگانی؟
لیسانس ؟
اموزشی چون افراد زیادی وارد پادگان میشن بعیده اصلا توجه خاصی به قرص ها بکنن.عجب شیر.بله لیسانس
خوب پس مشکل حل شد. اعزامی کجا هستی داداش.دارو هایی مجاز مثل سرماخوردگی , اسهال , تهوع و ... رو میشه برد
ولی قرص هایی که خواب آور باشن مثل دیازپام و این قبیل یا آرام بخش هایی که باعث حواس پرتی و ... میشه رو اجازه نداری مگر اینکه بهداری برات تجویز کنه و بهت بدن !!!
اگر هم خیلی خیلی اتفاقی اونجا دستت ببینن وسیله ای غیر مجاز داری ( شانس دیگه بعضی موقع آدم بدشانس عه ) دهنت رو سرویس میکنن و برات داستان میسازن ....
البته من دارم تازه 1 تیر میرم سربازی و این اطلاعات رو از آشنایان پرسیدم و دارم !!!![]()
دوستان یه سوالی
ساعت مراجعه من به پادگان مالک اشتر اراک رو زده 9 صبح
از تهران اتوبوس به اراک فقط 7 صبح هست تازه اگر تاخیر نداشته باشه فوق فوقش ساعت 11 برسه اونجا
چجوریاست گیر میدن نمیدن؟
نترسدوستان یه سوالی
ساعت مراجعه من به پادگان مالک اشتر اراک رو زده 9 صبح
از تهران اتوبوس به اراک فقط 7 صبح هست تازه اگر تاخیر نداشته باشه فوق فوقش ساعت 11 برسه اونجا
چجوریاست گیر میدن نمیدن؟
اخه محل اعزام رو زده ادرس داده9 صبح پاشو برو به محل اعزامت که میشه مراکز هر استان و از اونجا خودشون برات اتوبوس میگیرن و راهیت میکنن
اخه محل اعزام رو زده ادرس داده
اگر برم میدون **** هم بازم میگن برو خودت اراک!