Saul
Registered User
برج شش پر شده من اعزام برج هشت هستم اگه اشنا داری جابجا کننمون پایمسلام داداشا کسی میدونه که الان میشه از ۱/۴به۱/۶تمدید زد یا نه؟
برج شش پر شده من اعزام برج هشت هستم اگه اشنا داری جابجا کننمون پایمسلام داداشا کسی میدونه که الان میشه از ۱/۴به۱/۶تمدید زد یا نه؟
شما هم اعزامی 19 خرداد بودید که گفتن برید یک ماه دیگه بیایید؟
منم انصرافی از دانشگاهم گفتن دو هفته بعد برید پلیس بعلاوه 10 بهتون میگن کجا افتادید و کی اعزام میشیدآره داداش , البته فقط من و 2 نفر دیگه رو گفتن برو , بقیه ی سربازای اونجا اکثریت بی سواد بودن و فقط من و عده ی خیلی کمی انصرافیه دانشگاه بودیم
منم انصرافی از دانشگاهم گفتن دو هفته بعد برید پلیس بعلاوه 10 بهتون میگن کجا افتادید و کی اعزام میشید
حالا از خدمت کم میشه این روزا یا نه؟
آقا خیلی ممنون , ظاهرا نزدیک طالقان هستش و آب و هوا خوبی تو تابستان هم داره و از شهریور به بعد هواش سرد تر هم میشه !!!
ولی من رفتم صبح پلیس 10 گفت ظاهرا اون پیامک شهریور و اینا کشک بوده و همون 1 تیر 94 درسته ....
گفت برگه سفید یعنی کلام آخر یا اتمام حجت دیگه همون رو باید بری حتما !!!
خودم هم دوباره رفتم تو سایت **** وظیفه دیدم تاریخ رو از 1 شهریور به 1 تیر تغییر دادن و زدن اعزامی ودجا شهید جوادنیا قزوین ...
یه سوال , الان آدرس و ساعت رو برام نوشتن یعنی باید خودم برم اونجا یا برم میدون **** با انوبوس اونا برم ؟!
دیگه هر چی خدا بخواد , هوا گرمه و ماه رمضون
ولی خیلی ها میگن ماه رمضون تو سربازی خیلی خوبه و اصلا کارای سختی براتون در نظر نمیگیرن ....
خدا کمک کنه , خیر انشاءالله ....
آره که وجود داره :دیدوستان روش اسون تری برای بستن بند پوتین وجود داره :دی
درسته ها بزرگوار
توی برگ سفید ادرس هرجا نوشته همونجا باشید اگر ادرس پادگانه خودتون مستقیم برید
هیچ فرقی هم نداره چه با اتوبوس اونا برید چه مستقیم برید مهم اینه حضورتونو توی پادگان بزنن
دقیقاً همینه توی ماه رمضون سخت گیری کمتره ولی شک نکنید اگر به فرمانین گوش نکنن و بخوان بچه ها بازی در بیارن به اسم سرپیچی از دستور میتونن اذیت هم بکننتون
ولی خوب معمولا این مورد برای دوستان کم سن و ساله که حسابی شیطونن [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام مجدد به دوستان گرامی...
کد سخا رو از کجا باید بگیرم؟
بچه ها قضیه این اس ام اس **** وظیقه چیه؟ من 4/1 بودم اس اومد 6/1... شنیدم میگن همش کشکه همون 4/1 اعزامم!
قضیه چند چندتاست؟
هاهاها عالی بود یاد دوران سربازی افتادمبرا خالي نبودن عريضه.
بابا چس ما
يقلوي
اميدوارم كه زود تموم بشه.حالا يگانش باحالتره با اين كه هيچي آموزشي نميشه!
اصلا هیچ برگه سفیدی به من ندادن فقط و فقط برگه سبز دادن همین...کد سخا رو روی اون برگه سفید که اول اول با برگه سبز پلیس + 10 میده نوشته شده ( برگه تایید ارسال دفترچه )
در مورد اس ام اس 1 شهریور هم من اینطوری شدم !!!
اعزامم 1 تیر بود ولی بعدش پیامک اومد به علت تکمیل ظرفیت افتادی 1 شهریور ولی برگه سفید اصلی که اومد دیدم زده 1 تیر و وزارت دفاع افتاده بودم .....
رفتم پلیس 10 گفت نه حرف اصلی همون برگه سفیده و باید همون 1 تیر بری در صورتیکه قبلا بعد اس ام اس رفتم گفت نه افتادی 1 شهریور و تایید کردش مسئولش
تقریبا یک دلخوشی الکی بود ولی خیلی ها میگن سریع تر بری به نفعت هستش و الکی هی عقب می افتی !!!
من هم توکل کردم به خدا و بیخیال همه چیز شدم و پارتیم خداست![]()
اصلا هیچ برگه سفیدی به من ندادن فقط و فقط برگه سبز دادن همین...
واسه کد سخا آمارشو در آوردم باید برم +10 بگیرم
خدا کنه که نامه منم بیاد که 4/1 اعزام بشم برم زودتر بیام...
یه نامه ازدکتر بگیری که مثلا یه مشکلی برات پیش اومده البته دکتر باید معتمد **** وظیفه باشه میبری پیلیش +10 یه برگه بهت میدن پر میکنی برات ثبت میکنن 3 4 روز بعدش جواب میاد[/QUO
سلام شما واقای علی ارجمند هر دو افتادین پادگان ما بنده منتظرم به امید خدا و به این دلیل **** نیفتادید که از چند مرکز **** پذیرش گرفته بودین و خود به خود پزیرش شما حذف شد
با عرض سلامسلام شما واقای علی ارجمند هر دو افتادین پادگان ما بنده منتظرم به امید خدا و به این دلیل **** نیفتادید که از چند مرکز **** پذیرش گرفته بودین و خود به خود پزیرش شما حذف شد
سلام شما واقای علی ارجمند هر دو افتادین پادگان ما بنده منتظرم به امید خدا و به این دلیل **** نیفتادید که از چند مرکز **** پذیرش گرفته بودین و خود به خود پزیرش شما حذف شد