من! آموزشی 04 بیرجند.کیا الان مرخصیه آموزشی ان؟
من! آموزشی 04 بیرجند.کیا الان مرخصیه آموزشی ان؟
تا یکشنبه؟؟من! آموزشی 04 بیرجند.
منم گفتم نمیذارن بومی ها رو در اسایشگاه باشندمیدونم که میتونم برم خونه ! مسیر برگشت مشکلی نیست . ولی توی رفتن مشکل هست . الان خونه ما پیروزی هست . ساعت 4 صبح بدون مترو و اتوبوس چه جوری برم سعادت آباد ؟ (نگید یا آژانس چون پولدار نیستم)
من! آموزشی 04 بیرجند.
استحمام و اینا به راه نبود ؟والا مهمترین موضوعات منفی
اب و هوای گرم و خشک به شکلی که عرق نکرده عرقت بخار میشه
گرد و خاک زیاد
اب بسیار سنگین که بهتره نخوره کسی. من که فقط اب معدنی می خوردم.
غذاش هم از نبود چاشنی، کمبود آب و کمی هم غیر بهداشتی بودنش رنج می بره.
همه بچه ها مریض شدن. نود درصد سرماخوردگی! یه عده هم چشاشون عفونت کرد به شکلی که نمی تونستیم با زورم پلکاشون باز کنیم.
چندماهیی هست محیطش درختکاری شده برای شش هفت سال آینده به شدت پادگان خوبی میشه وقتی درخت ها بزرگ شن.
نقاط مثبت
مسجد بسیار عالی و بوفه های مسجدم مناسبه
ساختمان ها نوساز و تمیز
کولرم داشتیم
مقامات نسبتا خوبن و پیگیر
بهداری نمره قبولی می گیره ولی خوب بهتره ادم با خودش دارو ببره.
تو ماه رمضون هم عملا بخور بخواب بود. یه بار میدون تیر رفتیم چند روز اخر و شب اخرم گشتی بهمون خورد.
کلا اگر با تجهیزات کامل کسی بره و اروم و صبور باشه و بهداشت رعایت کنه پادگان خیلی خوبیه.
والا گردان ما که لیسانس هست باهامون برخورد خوب بود. فقط فرمانده گروهانمون چون تازه فارغ التحصیل دانشکده افسری شده یکم جدی تره[emoji33] وگرنه کادری های ده پونزده سال شاغل راحت با موضوعات برخورد می کنند و تعامل بهتری با بچه ها دارند.
چون هر دقیقه حضور سرباز در پادگان براشون خرج دارهمطمئن هستید که نمیذارن بومی ها تو خوابگاه بمونن ؟ براشون چه فرقی داره ؟!!!
استحمام اب گرم سه روز در هفته. اگر قبل اذان صبح می خواستی هم می تونستی بری. این برای اب گرم که حالا ابشم زیاد گرم نبود. البته بعضی وقتها هم خوب بود.استحمام و اینا به راه نبود ؟
امکانات بوفه و ایناش خوب بود؟
دوست من میگفت جز بوفه پیتزا فروشی هم داشتیم و خوب بود (05)
ولی غذا خچد پادگان مضخرف
ولی دوست دیگم که سیرجان بود برعکس
غذاهاشون شنیسل مرغ و جوجه و ...
ولی بوفه خیلی دردسر داشته
استحمام اب گرم سه روز در هفته. اگر قبل اذان صبح می خواستی هم می تونستی بری. این برای اب گرم که حالا ابشم زیاد گرم نبود. البته بعضی وقتها هم خوب بود.
استحمام با اب سرد هر روز می تونستی بری که طبقه پایین آسایشگاه بود در قسمت وضوخانه سرویس بهداشتی.
امکانات بوفه اش مخصوصا عقیدتی خوب بود. بستنی دلستر انواع شیر عسل کاکائو و نکتار های سن ایچ.. خشکبار هم خرما پسته توت خشکه و یه سری چیز دیگه بود. البته ماه رمضون خرما رطب درجه یک می دادند فکر کنم از طبس که اخری ها همه زده شدند و اغلب می ریختیم سطل آشغال. بوفه هاش ساندویچ سرد سوسیس کالباس داشت کنسرو ماهی لوبیا و کمپوت هم داشت. نوشابه هم بود. غذای سلف حالی به حالی بود. کلا اوایلش خیلی افتضاح بود. اولین غذایی که جلوم گذاشتن داشتم بالا می اوردم! بعدش دو سه روز نخوردم بعدش چهار پنج روز خوردم که به شدت مریض شدم بعدشم ده روز نخوردم. هفته ی اخرم با نمک زیاد یه وعده افطار می خوردم. بچه ها خیلی اعتراض کردند به غذا. حدود چهل درصد کیفیت بهتر شد. حتی یه بار حال دادند دیگ های گروهان های گردانمون که هم لیسانس بودند گرفتن بردند بیرجند از اونجا برنج و مرغ اوردند که من به شخصه بعد ده روز خوردم و عالی بود غذاش. اونم از بس بچه ها رفتن عقیدتی سیاسی. کلا اگر کسی بخواد بره به نظر من لیمو و ابلیمو و نمک و پیاز اگر تونست ببره. همش از جنس خوب. تا بتونه با اینا کم کم با غذاش سازگار بشه و کمک کنه به معده تا هضم بشه. البته پیازو بعدا بگین براتون گروهبان ها میارن از شهر. من خودم به شخصه به یه سرهنگ که رییس بازرسی پادگان بود اعتراض کردم چرا پیاز پیدا نمیشه تو پادگان! هم واسه سرماخوردگی هم واسه هضم غذا معجزه می کنه! که گفت بگو گروهبان ها واست میارن. این هفته اخری هم جانشین امیر جهانشاهی اومد پادگان بازدید که دو روزی غذا خیلی خوب بود. دعا می کردیم هر روز بازدید باشه.
میوه فروشی هم روز های غیر تعطیل بود. هندونه که بچه ها هر روز عصر پشت ساختمونا می زدن به رگ! هلو الو زرد و سیاه. شلیل و موز خیار و گوجه هم می اورد.
اره خوب. چون نمی دونستم دقیقا با چی رو برو میشم. ده روز اولم سختم بود ولی بعدش راه افتادم و راه و چاله و همه چی یاد گرفتم. پریروز بود حس کردم کارم اینجا تمومه و دلم خواست برگردم شرش بکنم! عصر دارم برمی گردم. مرخصی ام زود گذشت. سی روز آینده هم زود می گذره [emoji12]داداش قبل رفتن من یادمه شما رو
یه اضطرابی داشتی
ایشالا که با جو بسازی و خوش بگذره
از توضیحاتتمممنون
نیروی دریایی متاهلی تک پسری هیچی نداره پارتی داره یه کاری کردی نکنی 95% میوفتی جنوب
تیپ 1 بندر عباس - تیپ 2 جاسک - تیپ 3 چابهار کنارک
هر سه این جاها هم یه منطقه داره که کارای اداری داره یکی تیپ داره که رزمی هستن صاف میشی
\پارتی دارا فقط میوفتن کوئک من خودم 18 ماه نیرو دریایی بودمسلام
داداش اگه قراره 95 درصد بیوفتن جنوب، پس شمال و تهران چی میشن؟
کیا میوفنن پادگان کوهک؟
اونهایی هم که معاف از رزم هستن چی میشن؟
سیرجان همیشه غذاش اینجور نیست شنیسل مرغش هم میخوری سر دلت میمونه آشغال مرغهاستحمام و اینا به راه نبود ؟
امکانات بوفه و ایناش خوب بود؟
دوست من میگفت جز بوفه پیتزا فروشی هم داشتیم و خوب بود (05)
ولی غذا خچد پادگان مضخرف
ولی دوست دیگم که سیرجان بود برعکس
غذاهاشون شنیسل مرغ و جوجه و ...
ولی بوفه خیلی دردسر داشته
از باقی جاها یه سرکله بنظرم باز بهتره!سیرجان همیشه غذاش اینجور نیست شنیسل مرغش هم میخوری سر دلت میمونه آشغال مرغه
3 ماه یه بار برنامه غذایی عوض میشه بعد جای شنیسل بند پوتین که ماکارانی باشه میدن با دمپایی ابری که کتلت باشه
ولی از نظر حمام سیرجان عالیه خصوصا برای فوق دیپلم و لیسانس
بزرگترین پادگان خاور میانس میخوای بهتر نباشه همه چیش خوبه اما قضاهاش مالی نیست نخوری نمیفهمیاز باقی جاها یه سرکله بنظرم باز بهتره!
سیستم تعجیل زدن رو بستن خودتو خسته نکنامروز برگه آماده به خدمت گرفتم . یه sms اومد که گفت درخواست شما ثبت شد . کد سخا رو کی sms میکنن ؟
تاریخ اعزام 19 شهریور افتاده . میخوام اینترنتی درخواست تعجیل اعزام کنم . ولی کد سخا میخواد .
سیستم تعجیل زدن رو بستن خودتو خسته نکن
من هم پلیس +10 رفتم هم اینترنتی جفتش نزاشت ک تعجیل بزنمخود +10 گفت سه روز دیگه بیا برات درخواست میزنم
البته اینم گفت که بعید میدونم قبول کنن
خسته کردن نداره که . اینترنتی هم میشه درخواست زد