gan
Registered User
- نوشتهها
- 119
- لایکها
- 10
من هم پلیس +10 رفتم هم اینترنتی جفتش نزاشت ک تعجیل بزنم
حالا کد سخا کی برام میاد ؟
من هم پلیس +10 رفتم هم اینترنتی جفتش نزاشت ک تعجیل بزنم
کد سخا رو همون موقع ک ثبت نام کردی پلیس +10 باید میگرفتیحالا کد سخا کی برام میاد ؟
همون برگ سبزهمن همون روزی که تو +10 درخواستم ثبت شد همون جا یه برگی به من دادند که هولوگرام و شماره سریال داشت و روش نوشته بود " برگه آماده به خدمت " . برگ سبز همینه ؟
اون مسئولی که اونجا بود گفت همین برگ سبزه . (البته طرف مسئول بخش گواهی نامه بود داشت کارای همکارش رو که مرخصی بود انجام میداد نمیدونم درست گقت یا نه .) اما تو سایت وظیفه عمومی (در قیمت روند رسیدگی به درخواست اعزام به خدمت) نوشته برگ سبز 10 روز بعد میاد و در قسمت نحوه احضار اصل حرفی از برگ سبز نزده)
الان برگ سبز شما چه شکلیه ؟ روش رنگ هم سبز هم داره ؟!!!! و چه مشخصاتی توش نوشته شده ؟
سلام فعال داشته باشی دلیل نمیشه بستگی به شانست داره کجا بیوفتیدوستان یک سوال داشتم داداش من کاردانی حقوق داره چند روز دیگه دفترچه میفرسته بسیج فعال هست به نظرتون **** میفته ؟
**** پذیرشی شدهدوستان یک سوال داشتم داداش من کاردانی حقوق داره چند روز دیگه دفترچه میفرسته بسیج فعال هست به نظرتون **** میفته ؟
اگه تکمیلی نداشته باشه میشه باز مدارک فرستاد ؟**** پذیرشی شده
یه چیزی مثل گرفتن امریه
حدود دوماه قبل اعزام باید بری پادگان مورد نظر و درخواست پذیرش کنی و مدارک رو تحویل بدی
حالا یا تکمیلی میخوان یا نه ! که اکثرا میخوان !
بعضی جاها هستن پذیرش میکنناگه تکمیلی نداشته باشه میشه باز مدارک فرستاد ؟
سلام بچه هاامریه فایده نداره 3 ماه بیشتر باید خدمت کنی سه ماه خودش یه عمره تو خدمت
پست کن هر جا افتادی برو هر چی نصیب و قسمتت باشه همون میشه
به سلامتی دوست عزیزسلام بچه ها
آره امریه 24 ماهه همه جا به غیر از قرارگاه خاتم الانبیا که اون هرچی کسری داشته باشین نهایتا اگه 6 ماه کسری بسیج داشته باشین فقط سه ماهش رو حساب میکنه و کف خدمت میشه 18 ماه و پایین تر از این امکان نداره!
من 26 روز دیگه اعزامم 6/1
بچه تقریبا برگه سفیدم کی میرسه چند روز قبل اعزام؟
ممنونبه سلامتی دوست عزیز
منم 6/1 اعزامم
برگه اعزام هم بین یک هفته تا ده روز قبل اعزام میاد ، کلا زمان مشخصی نداره
یکی از دوستان من نزدیک به 3 هفته پیش پست کرد تاریخش خورد 10/1از بچه های لیسانس کسی هست که تازگی پست کرده باشه(یعنی همین یک هفته اخیر تا الان) و اعزامش افتاده باشه 10/1 ؟؟؟
الان کسی پست کنه تاریخ اعزامش کی میخوره؟ واسه کسی میخوام.
پلیس +10 گفت 10 روز دیگه بیا یعنی همون 13-14حدودا دهم دوازدهم ماه مشخص میشه کجایین
برید **** وظیفه یا پلیس ۱۰ بپرسید
برگه هم ۱۵ م به بعد میاد