• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

reza152

Registered User
لایک‌ها
87
دوستانی که اسمس تعویق اعزام براشون نیومده ، حتما از پلیس +10 بپرسن
برای من اسمس نیومده بود ولی الان اشون پرسیدم گفتن بله باید 1/8 برید
27.gif

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خبرگزاری ایسنا: اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلیل استقبال گسترده مشمولین برای اعزام به خدمت سربازی و تکمیل ظرفیت مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران و عدم امکان پذیرش همه متقاضیان، به اطلاع آن دسته از مشمولان دارای تاریخ اعزام نوزدهم مرداد ماه 94 که در توزیع نیرو به مراکز ارتش جمهوری اسلامی ایران اختصاص داده شده‌اند، می‌رساند که با هماهنگی صورت پذیرفته با مراجع مربوط مقرر گردید که تاریخ اعزام به خدمت آنان به تاریخ 19 مهرماه 1394 تمدید شود.

لازم به ذکر است که به منظور اطلاع رسانی بیشتر به این دسته از مشمولان از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا پیامکی در همین ارتباط ارسال شده است و همچنین این مشمولان باید به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10 ) مراجعه و برگ‌های آماده به خدمت با تاریخ جدید را دریافت کنند.

این سازمان یادآور شد: آن دسته از مشمولانی که دارای امریه دستگاه‌های غیرنظامی بوده و یگان آموزشی آنها مراکز ارتش تعیین شده است، برای پیگیری وضعیت خود به سازمان‌های مربوطه مراجعه کنند.

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
من الان زنگ زدم واحد خبرنگاران صدا سیما.
خودشون کاملا موضوع رو میدونستن اما گفتن زیاد مهم نیست موضوش!!!
کلی صحبت کردم, که خیلی ها برنامه ریزی کردن, خیلی سفر خارج از کشور دارن, و ...
بش گفتم اگه اونا نمیتونن ما رو قبول کنن پس اونا مقصرن و باید این دو ماه رو واسه ما حساب کنن.
اگه ما نتونیم که میریم تو غیبت, ولی اونا نتونن بازم ما .....

طرف خودش هم کفری شد بود از دست اینا!
هر طور میتونین پیگیری کنین دوستان.
این مدت رو باید واسه ما حساب کنن

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من الان زنگ زدم واحد خبرنگاران صدا سیما.
خودشون کاملا موضوع رو میدونستن اما گفتن زیاد مهم نیست موضوش!!!
کلی صحبت کردم, که خیلی ها برنامه ریزی کردن, خیلی سفر خارج از کشور دارن, و ...
بش گفتم اگه اونا نمیتونن ما رو قبول کنن پس اونا مقصرن و باید این دو ماه رو واسه ما حساب کنن.
اگه ما نتونیم که میریم تو غیبت, ولی اونا نتونن بازم ما .....

طرف خودش هم کفری شد بود از دست اینا!
هر طور میتونین پیگیری کنین دوستان.
این مدت رو باید واسه ما حساب کنن
این دو ماه رو باید کسری بدن حداقل

سیف الله 94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من کد مازاد خوردم اول شهریور اعزام هستم. بسیج فعال دارم ولی کارت سبز ندارم. به نظر شما میتونم واسه **** اقدام کنم؟ هیچ راهی وجود داره؟ **** جایی برای کسانی که اموزشی باید برند داره؟

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان چند تا جوونای مثل منو شما رو نمیتونن سرو سامون بدن یکسال آواره کردن مصیبت اصلی هم که بعد خدمت شروع میشه دنبال کار میگردی نمیتونی پیدا کنی سنت میره بالا نمیتونی ازدواج کنی حالا تو تلویزیون هم همش از افزایش جمعیت حرف میزنن این مورد ما یکی از هزارمون دلایلی که کشور ما با این شرایط در حال حاظر پتانسیل افزایش جمعیت نداره باید بستر فراهم بشه جمعیت افزایش پیدا کنه یرای کدوم خیابون با این جمعیت هم که ترافیک بیداد میکنه با کدوم کاری که منجر به ازدواج جوانان باشه که فرزندآوری هم که حاصلش بشه فکر کنم جمعیتی که مورد نظر مسئولان بشه برای سربازان پیامک میاد که مشمول گرامی بعلت تکمیل ظرفیت عزام شما به1/8/1494 موکول گردید. دوستان ببخشید که به حاشیه رفتم ولی بی مربوط هم به موضوع نبود. انشاالله به حق آقایمان مولایمان صاحب کشور ما آقا صاحب الزمان(عج) مشکلات کشور ما و جوونا حل بشه و منجر به ظهور آقا بشه انشاالله .دوستان زیاد هم غصه نخورید هرچی خدا بخواد همون میشه این دوماه هم میگذره یاعلی.

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
وقتی یه طرف قضیه **** وظیفه و ارتش هست از دست هیچ کس کاری ساخته نیست چون کسی جرات نفس کشیدن نداره صدا سیمایی ها هم اگه چیزی در این باره بگن کارشون با کرام الکاتبینه!!!
دیگه از ارشد سال آینده هم افتادم:general208: (با کسری هام میتونستم تموم کنم سر موعد!) اصلا مهم نیست همه رو بدبخت کنن!!! مهمه؟؟؟
اگه بودجه ندارن سربازی رو اختیاری کنن مثه بقیه کشورها...! من خودم داشتم آموزش برنامه نویسی اندرویید از اردیبهشت یاد میگرفتم با خودم گفتم من که 4/1 اعزامم بعد خدمت میام شروع میکنم بعد 4/1 شد 6/1 بازم با اعصاب کاملا بهم ریخته گفتم ولش کن همون بعد خدمت شروع میکنم الانم که داره میشه 8/1 :mad::general208: تازه این یکیش بود. بماند اون پروژه های دیگه رو که میخواستم شروع کنم!!!
بدونید دوستان که جوونای مملکت نه من بقیه دوستان دیگه تلاش میکنن ولی یه عده این تلاش و پیشرفت دوستان رو Shift Delete میکنن!

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
هیچ کسی هم تو این خراب شده نیست صدای چندتا جوون رو بشنوه!
الان نزدیک 6 ماهه که بیکار و الاف هنوز هم خدمت نرفتیم و خدا میدونه که کی بریم که احتمالا 10 ماه همه الافیم از اون طرف هم 21 ماه که سر جم میشه 31 ماه! بگو 6 ماه هم همه کسری دارن واسه بسیج 25 ماه خدمت 2 سال و یک ماه...
آقایون ادعا بیان ببینن که مشکلات از کجاها آب میخوره! S300 رو ولش کنید بیایین ببینید مشکل ما چیه!!! مشکل ما رو حل کنید تا یه S300 بهتر از اونا تحویلتون بدیم!!!!!!!!!

mehrad121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان دیگه بر همه واضح و مبرا شد که ارتش این دوره نیرو نمیگیره، من.داشتم اماده رفتن میشدم که به لطف این سایت رفتم **** وظیفه، جالبه اونجا هم نمیدونستن و میگفت اگه پیامک نیومده برو بعد که زیاد پیگیر شدم ی کوچولو سر مبارکشر گردوند تو سیستم نگا کرد دید اعزامم شده برج 8.. میدونید درد من چیه من خودم برج 8 پذیرش داشتم ولی واسه زودتر رفتن با کلی خواهش و تمنا تعجیل زدم به 6. حالا دوباره شدم برج 8 با این تفاوت یوخ ارتش هم افتاده گردنم. اونم تو این بی پولی و بی امکاناتی ارتش خواه ناخواه سربازیمون میشه جهنم. غیر از این باشه باید تعجب کرد، اینجا ایران اندکی بعد از جهان سوم.

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان لطفا جواب بدید 12 ماه و 15 روز جبهه پدر چقدر کم میکنه؟
از سال 88 بسیج فعال چقدر کم میکنه؟
کسری رزمندگان برای پدر شما در صورتی که مدت جبهه در مناطق جنگی و عملیاتی باشه و و متولد سال 1372 و پیش از اون باشید برای 12 ماه جبهه 4 ماه کسر خدمت به شما تعلق می گیره
برای بسیج هم در صورتی که از سال 88 تا بحال فعال بوده باشید و دوره تکمیلی رو هم گذرانده باشید حداکثر تا 6 ماه کسر خدمت شامل حالتون خواهد شد. ( به ازای هر سال فعال 30 روز)

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوستانی که تاریخ اعزامشون به تعویق افتاده آیا ارتش به طور کل برای برج 6 سرباز پذیرش نکرده یا فقط ظرفیت پذیرش تکمیل شده؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
ظرفیت پذیرش ارتش پر شده.
من هنوز **** وظیفه نرفتم و برگه سفید اومده(پدافند هوایی سمنان ارتش) و **** وظیفه هم هنوز نرفتم. اینجوری که شما میگید پس اعزامم 6/1 کنسله درسته؟؟؟
اگه کنسل بشه دوباره تقسیم میشم و جایی که الان افتادم عوض میشه؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من هنوز **** وظیفه نرفتم و برگه سفید اومده(پدافند هوایی سمنان ارتش) و **** وظیفه هم هنوز نرفتم. اینجوری که شما میگید پس اعزامم 6/1 کنسله درسته؟؟؟

بله اعزام برای همه یک دوره به تعویق افتاده، حتما یه سر به **** وظیفه یا پلیس +10 بزنید و برگه جدیدتون رو بگیرید که هم از تاریخ اعزامتون مطمئن بشید هم اینکه محل آموزشیتون رو که به احتمال زیاد همین محل فعلی هست.

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
کسری رزمندگان برای پدر شما در صورتی که مدت جبهه در مناطق جنگی و عملیاتی باشه و و متولد سال 1372 و پیش از اون باشید برای 12 ماه جبهه 4 ماه کسر خدمت به شما تعلق می گیره
برای بسیج هم در صورتی که از سال 88 تا بحال فعال بوده باشید و دوره تکمیلی رو هم گذرانده باشید حداکثر تا 6 ماه کسر خدمت شامل حالتون خواهد شد. ( به ازای هر سال فعال 30 روز)
دوره رو نرفتم کارت سبز ندارم در این صورت چطور؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
عزیز توام مثه من ساکتو بزار گوشه اتاق تا ابان ماه
مال همه ارتش کنسل شد حتی امشب اخبار هم این قضیه رو به طور رسمی اعلام کرد

بالا