دقیقا موافقمباید قضیه رو به صدا سیما بکشونیم.
20:30 و ....
این دو ماه رو باید کسری بدن حداقلمن الان زنگ زدم واحد خبرنگاران صدا سیما.
خودشون کاملا موضوع رو میدونستن اما گفتن زیاد مهم نیست موضوش!!!
کلی صحبت کردم, که خیلی ها برنامه ریزی کردن, خیلی سفر خارج از کشور دارن, و ...
بش گفتم اگه اونا نمیتونن ما رو قبول کنن پس اونا مقصرن و باید این دو ماه رو واسه ما حساب کنن.
اگه ما نتونیم که میریم تو غیبت, ولی اونا نتونن بازم ما .....
طرف خودش هم کفری شد بود از دست اینا!
هر طور میتونین پیگیری کنین دوستان.
این مدت رو باید واسه ما حساب کنن
کسری رزمندگان برای پدر شما در صورتی که مدت جبهه در مناطق جنگی و عملیاتی باشه و و متولد سال 1372 و پیش از اون باشید برای 12 ماه جبهه 4 ماه کسر خدمت به شما تعلق می گیرهدوستان لطفا جواب بدید 12 ماه و 15 روز جبهه پدر چقدر کم میکنه؟
از سال 88 بسیج فعال چقدر کم میکنه؟
دوستانی که تاریخ اعزامشون به تعویق افتاده آیا ارتش به طور کل برای برج 6 سرباز پذیرش نکرده یا فقط ظرفیت پذیرش تکمیل شده؟
من هنوز **** وظیفه نرفتم و برگه سفید اومده(پدافند هوایی سمنان ارتش) و **** وظیفه هم هنوز نرفتم. اینجوری که شما میگید پس اعزامم 6/1 کنسله درسته؟؟؟ظرفیت پذیرش ارتش پر شده.
من هنوز **** وظیفه نرفتم و برگه سفید اومده(پدافند هوایی سمنان ارتش) و **** وظیفه هم هنوز نرفتم. اینجوری که شما میگید پس اعزامم 6/1 کنسله درسته؟؟؟
اگه کنسل بشه دوباره تقسیم میشم و جایی که الان افتادم عوض میشه؟؟؟
دوره رو نرفتم کارت سبز ندارم در این صورت چطور؟کسری رزمندگان برای پدر شما در صورتی که مدت جبهه در مناطق جنگی و عملیاتی باشه و و متولد سال 1372 و پیش از اون باشید برای 12 ماه جبهه 4 ماه کسر خدمت به شما تعلق می گیره
برای بسیج هم در صورتی که از سال 88 تا بحال فعال بوده باشید و دوره تکمیلی رو هم گذرانده باشید حداکثر تا 6 ماه کسر خدمت شامل حالتون خواهد شد. ( به ازای هر سال فعال 30 روز)
داداش طرفیت ارتش پر نشدهظرفیت پذیرش ارتش پر شده.
عزیز توام مثه من ساکتو بزار گوشه اتاق تا ابان ماهمن هنوز **** وظیفه نرفتم و برگه سفید اومده(پدافند هوایی سمنان ارتش) و **** وظیفه هم هنوز نرفتم. اینجوری که شما میگید پس اعزامم 6/1 کنسله درسته؟؟؟
اگه کنسل بشه دوباره تقسیم میشم و جایی که الان افتادم عوض میشه؟؟؟