دوستان من میخام این هفته دفترچمو پست کنم
1) تاریخ اعزامم کی میفته ؟ مدرکم هم لیسانسه آیا امکان داره اسفند با اعزامم موافقت کنم اگر تعجیل بزنم ؟ نمیشه شیتیل به کسی بدی اعزامت رو اسفند بندازن
میافتی برج 2 سال بعد . پارتی کلفت داشته باشی تعجیل میزنی اسفند میری
من مغازه میوه فروشی دارم، سر یک موضوع خانوادگی بحثم شد وگرنه اصلا برای من مهم نیست...گواهینامه رانندگیم رو موقع تحصیل گرفتم، همچنین جواز کسب هم مادرم گرفت.
فقط میمونه یدونه پاسپورت که فعلا لازمم نیست...خب حالا بنظرت سربازی رفتن برای من چه اجباری هست؟...باگه میرفتم ۲۷ ماه از زندگیم به باد میرفت...توی این ۲۷ماه میشه ۲۷ میلیون پول از مغازه کسب کنم...اگه قانون خرید سربازی تا ۲سال دیگه باشه، میشه سربازی رو بخرم و بازم درآمد داشته باشم.
پس اگه من میرفتم بدبخت میشدم...
حالا شمارو دیگه نمیدونم!...
اولا 27 ماه نیستو 21 ماهه ! دوما حواست باشه که از الان دارن اولتیماتوم میدن . گویا امسال یا سال بعد آخرین باریه که این طرح انجام میشه اونوقت که فروش کنسل شد دردسر میشه واست .
به قول یک بابایی این سربازی مثل دندونه خرابه . هر چه زودتر بکنی بندازی دور زودتر راحت میشی . درسته که 2 سال از عمرت رو هدر میدن اما راه فراری نیست . به نظرم بری بهتره چون ممکنه بعدا یه جایی کارت گیر کنه .
پایان خدمت نداشته باشی نه میتونی پاسپورت بگیری بری خارج کشور نه میتونی خونه معامله کنی نه ادامه تحصیل بدی و یک سری دردسر های دیگه.
من 20 روز دیگه دارم میرم. با این بدبختی و مصیبت سربازی یه جوری کنار اومدم . اونم به این صورت که یه سایت دارم میارم بالا که حداقل در حین سربازی با مرخصی ساعتی هم که شده بتونم روش کار کنم و لااقل توی این حدود 2 سال یه پس اندازی کنم که حسرت این 21 ماه از دست رفته به دلم نمونه. و یا اگر فرصتش بود و با توجه به اینکه گاهی لیسانس ها میتونن بعد از تایم اداری از پادگان خارج شن و اگر منم یک شهر دور افتاده بودم شاید تونستم یه کار پاره وقتی پیدا کنم .
هیچی معلوم نیست. یعنی از زمانی که دفترچه رو پست میکنی تا آخر 60 روز آموزشی که مشخص بشه سربازیت کجا افتاده از حال بهم زن ترین دورانه زندگیه ! پا در هوا میمونی و نمیتونی هیچ نظری در رابطه با آینده و زندگیت بدی !
به نظرم من که برو و خودتو خلاص کن ولی بازم به نظر خودته ,اگر اهل ادامه تحصیل و خارج رفتن نیستی و نمیخوای زن بگیری و.... ولش کن نرو .