• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.برادر من دیروز برای اموزشی اعزام شد به نیرودریایی سیرجان.ولی از دیروز هیچ تماسی نگرفته.کسی هست اونجا اموزش گذرونده باشه که خبر داشته باشه روزهای اول چه خبره اونجا؟ کیوسک تلفت هست؟ محدودیت برای زنگ زدن ندارن؟ واینکه امکانش هست بیاد مرخصی برای اندازه کردن لباس؟البته راهش هم دوره ما تهران هستیم
نگران نباشید آموزشی چند روز اول نه وقت هست نه نوبت میشه به راحتی برای زنگ زدن

morteza4338

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.دوستان راهی نیست بشه ته خدمت کم بشه؟
حالا هرچی باشه
راستی
18ماه فعالی بسیج دارم.
1ماه کسری بهم میدن یانه؟

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
معاف از رزم دقیقا به چی میگن؟ یعنی آموزشی معاف؟
خیر آموزشی رو میرن همه .
معاف از رزم معمولا یعنی معاف از رژه ,معاف از پست اسلحه و برجک , معاف از میدان تیر , معاف از اردو , معاف از ورزش و فعالیت سنگین .
ولی همه موارد بستگی به مسئول بالا سرت داره و سخت گیریشون داره ( و نوع و شدت معافیتت)
اگر موارد بالا رو رعایت کنن به جاش شما رو باید یه جوری سرگرم کنن , که معمولا میفرستن نظافت کنید . (نظافت هر جایی که فکرشو بکنی)

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
خیر آموزشی رو میرن همه .
معاف از رزم معمولا یعنی معاف از رژه ,معاف از پست اسلحه و برجک , معاف از میدان تیر , معاف از اردو , معاف از ورزش و فعالیت سنگین .
ولی همه موارد بستگی به مسئول بالا سرت داره و سخت گیریشون داره ( و نوع و شدت معافیتت)
اگر موارد بالا رو رعایت کنن به جاش شما رو باید یه جوری سرگرم کنن , که معمولا میفرستن نظافت کنید . (نظافت هر جایی که فکرشو بکنی)
همونطور که دوستمون گفتن بستگی به بالا سریت داره.
مثلا توی رجبی پور وضعشون خوب بود پست های الکی و با فاصله اما از یه سال پیش جوری تنظیم کردن فاصله پست هاشون رو که همه به غلط کردن افتادن و میگفتن ای کاش معاف از رزم نمیکردیم خودمون رو.
کلا توی سربازی همه چی به پارتی و شانس بستگی داره و بهترین جایی که همه ازش تعریف میکنن میتونه بدترین دوران عمرت رو برات به ارمغان بیاره.
موفق باشی

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
سلام دوستان خسته نباشید لطفا اگه میتونید کمی راهنمایی کنید
با مدرک دکترا دوره اموزشی همون جوری سخته که میگن ؟؟؟ دستشویی کثیف و حمام کم و بی ادبی و اذیت شدن و روزی 1 ساعت دویدن و ....
یا مثلا بازم ده شب خاموشیه ؟ همه صد نفر پیش هم میخابن ؟ منظورم همون سختی هایی هست که همه دارن .
ممنون میشم راهنمایی کنید

m6969

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان کسی میدونه در حال حاضر برای هر سال ثبت فعالیت تو بسیج، چقدر کسری میدن؟!

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
دوستان کسی میدونه در حال حاضر برای هر سال ثبت فعالیت تو بسیج، چقدر کسری میدن؟!
هر سال فعالی بدون حکم مسئولیت یک ماه کسر خدمت...
هر سال با فعالی با حکم مسئولیت در همون سال ۴۵ روز کسر خدمت...
سقف کسر خدمت بسیجی هم ۶ ماه هست

m6969

Registered User
لایک‌ها
71
هر سال فعالی بدون حکم مسئولیت یک ماه کسر خدمت...
هر سال با فعالی با حکم مسئولیت در همون سال ۴۵ روز کسر خدمت...
سقف کسر خدمت بسیجی هم ۶ ماه هست

برای من 4سال ثبت فعالیت زدن (10 سال سابقه بسیج فعال) و دوماه هم برگه سبز دارم! با این منوال باید 6ماه رو بگیرم! البته بعید میدونم 6ماه رو کامل بدن!:general602:

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
این فعالیت توی بسیج منظور بسیجی فعال هست ؟
من یه نامه دارم که از سال 89 تا 95 فعالیت عادی زده باید فعال باشه تا کسری بدن ؟

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
این فعالیت توی بسیج منظور بسیجی فعال هست ؟
من یه نامه دارم که از سال 89 تا 95 فعالیت عادی زده باید فعال باشه تا کسری بدن ؟
بله واسه کسری فقط فعال میخاد

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
سلام دوستان خسته نباشید لطفا اگه میتونید کمی راهنمایی کنید
با مدرک دکترا دوره اموزشی همون جوری سخته که میگن ؟؟؟ دستشویی کثیف و حمام کم و بی ادبی و اذیت شدن و روزی 1 ساعت دویدن و ....
یا مثلا بازم ده شب خاموشیه ؟ همه صد نفر پیش هم میخابن ؟ منظورم همون سختی هایی هست که همه دارن .
ممنون میشم راهنمایی کنید

مسلما جا با جا فرق داره ...طبق تجربه من :
تفاوتی نداره مگه اینکه مسئولیتی بدن بهتون که مثلا از ورزش معاف بشین . و الا تایم حمام و نظافت دستشویی و غیره برای همه یکیه . ( دستشویی ما که برق میزد از بس سابیدیم!) برای حمام هم وقت زیاد داشتیم!
توی آموزشی فکر نمیکنم برای جای خواب مدرک ها رو تفکیک کنن . برای ما که به این صورت بود هر 44 نفر توی یک سالن . از همه مدرکا .
حالا شما چرا پروژه برنمیداری ؟ یا امریه نمیگیری ؟

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
برای من 4سال ثبت فعالیت زدن (10 سال سابقه بسیج فعال) و دوماه هم برگه سبز دارم! با این منوال باید 6ماه رو بگیرم! البته بعید میدونم 6ماه رو کامل بدن!:general602:
احیاناً چند سالی راکد نبودید؟
منظورت از برگه سبز چیه؟ برگه ی اعزام به خدمت رو میگی؟ یا اون برگه تکمیلی رو میگی؟
سقف کسری بسیج ۶ ماهه و شما چون ۱۰ سال بسیج فعال بودی اگه پروندت راکد نباشه ۶ ماه رو میگیری

m6969

Registered User
لایک‌ها
71
احیاناً چند سالی راکد نبودید؟
منظورت از برگه سبز چیه؟ برگه ی اعزام به خدمت رو میگی؟ یا اون برگه تکمیلی رو میگی؟
سقف کسری بسیج ۶ ماهه و شما چون ۱۰ سال بسیج فعال بودی اگه پروندت راکد نباشه ۶ ماه رو میگیری
تا 94 رو ثبت فعال زده برام، مشکل راکد بودن ندارم، آره منظورم آموزش تکمیلی بود.
انشاا... که بدن البته استان ما کامل نمیده معمولا یه 10 روزی کم میکنه!!

بالا