morteza4338
Registered User
- نوشتهها
- 108
- لایکها
- 26
سلام داداش
نگران نباش.
دوست من اونجا بوده
نگران نباش.
دوست من اونجا بوده
خب چجوریه تلفن زدن هاشون محدودیت نداره؟ مرخصی میاد یانه؟ خبر داری؟سلام داداش
نگران نباش.
دوست من اونجا بوده
نگران نباشید آموزشی چند روز اول نه وقت هست نه نوبت میشه به راحتی برای زنگ زدنسلام.برادر من دیروز برای اموزشی اعزام شد به نیرودریایی سیرجان.ولی از دیروز هیچ تماسی نگرفته.کسی هست اونجا اموزش گذرونده باشه که خبر داشته باشه روزهای اول چه خبره اونجا؟ کیوسک تلفت هست؟ محدودیت برای زنگ زدن ندارن؟ واینکه امکانش هست بیاد مرخصی برای اندازه کردن لباس؟البته راهش هم دوره ما تهران هستیم
هر چی کوتاه تر بزنی راحت تری یه تجربه کن با صفر بزنبرای آموزشی **** ، با مدرک کارشناسی، و داشتن دوره تکمیلی
موی سر رو باید چه اندازه کوتاه کرد ؟
سلامخب چجوریه تلفن زدن هاشون محدودیت نداره؟ مرخصی میاد یانه؟ خبر داری؟
یک ماهو خورده ای بهت میدنسلام.دوستان راهی نیست بشه ته خدمت کم بشه؟
حالا هرچی باشه
راستی
18ماه فعالی بسیج دارم.
1ماه کسری بهم میدن یانه؟
خیر آموزشی رو میرن همه .معاف از رزم دقیقا به چی میگن؟ یعنی آموزشی معاف؟
همونطور که دوستمون گفتن بستگی به بالا سریت داره.خیر آموزشی رو میرن همه .
معاف از رزم معمولا یعنی معاف از رژه ,معاف از پست اسلحه و برجک , معاف از میدان تیر , معاف از اردو , معاف از ورزش و فعالیت سنگین .
ولی همه موارد بستگی به مسئول بالا سرت داره و سخت گیریشون داره ( و نوع و شدت معافیتت)
اگر موارد بالا رو رعایت کنن به جاش شما رو باید یه جوری سرگرم کنن , که معمولا میفرستن نظافت کنید . (نظافت هر جایی که فکرشو بکنی)
هر سال فعالی بدون حکم مسئولیت یک ماه کسر خدمت...دوستان کسی میدونه در حال حاضر برای هر سال ثبت فعالیت تو بسیج، چقدر کسری میدن؟!
هر سال فعالی بدون حکم مسئولیت یک ماه کسر خدمت...
هر سال با فعالی با حکم مسئولیت در همون سال ۴۵ روز کسر خدمت...
سقف کسر خدمت بسیجی هم ۶ ماه هست
بله واسه کسری فقط فعال میخاداین فعالیت توی بسیج منظور بسیجی فعال هست ؟
من یه نامه دارم که از سال 89 تا 95 فعالیت عادی زده باید فعال باشه تا کسری بدن ؟
سلام دوستان خسته نباشید لطفا اگه میتونید کمی راهنمایی کنید
با مدرک دکترا دوره اموزشی همون جوری سخته که میگن ؟؟؟ دستشویی کثیف و حمام کم و بی ادبی و اذیت شدن و روزی 1 ساعت دویدن و ....
یا مثلا بازم ده شب خاموشیه ؟ همه صد نفر پیش هم میخابن ؟ منظورم همون سختی هایی هست که همه دارن .
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان پادگان شهید مدرس کرج چطوره؟
فقط فوق لیسانس و دکترا برمیداره؟
احیاناً چند سالی راکد نبودید؟برای من 4سال ثبت فعالیت زدن (10 سال سابقه بسیج فعال) و دوماه هم برگه سبز دارم! با این منوال باید 6ماه رو بگیرم! البته بعید میدونم 6ماه رو کامل بدن!:general602:
تا 94 رو ثبت فعال زده برام، مشکل راکد بودن ندارم، آره منظورم آموزش تکمیلی بود.احیاناً چند سالی راکد نبودید؟
منظورت از برگه سبز چیه؟ برگه ی اعزام به خدمت رو میگی؟ یا اون برگه تکمیلی رو میگی؟
سقف کسری بسیج ۶ ماهه و شما چون ۱۰ سال بسیج فعال بودی اگه پروندت راکد نباشه ۶ ماه رو میگیری