سلامدوستان بنده موقع ارسال مدارک سربازی برای صدور کارت، تسویه حساب دفترچه بیمه رو ندادم (یعنی یگان چیز به من در این مورد نگفت و مدارک رو به **** وظیفه فرستاد).
آیا کارت برای من صادر میشه؟
برای بحث پزشکی یکمی دیر اقدام کردی.اما بازم ماهی هروقت از آب بگیری تازه است.من خودم گفتم بذارم آخرای خدمت بررم چکاپ کامل.سلام دوستان.بنده سربازی هستم.والان 16ماه خدمت کردم.دوستانی که خدمت رفتند.خواستم سوال کنم ازخدمت چه استفاده هایی میشه کرد؟
مثلا:گرفتن گواهینامه ماشین وموتور .ساده تر هست.
دوم اینکه درست کردن دندان ها.ازمایش ها.و...
اگه موارد دیگری هم وجود دارد.شما ذکرکنید.ممنون
آره واقعا زود میگذره...چون می گذرد غمی نیست , جمله ای که از دیوار توالت و آسایشگاه و ... پادگان نوشتن تا هر جایی که سرباز ازش رد میشه !!!!
من تو خدمت حالم از این جمله بهم میخورد , چون واقعا احساس میکردم تموم نمیشه و تا آخر عمر سرباز میمونم
ولی الان چندماهه تموم شده خدمتم و واقعا دیدم میگذرد ....
خیلی جملش باحال بود . آخه الان داشتم به این فکر میکردم که اون موقعی که میومدم تو این تاپیک و پست ها رو میخوندم و استرس رفتن داشتم این بچه ها که الان پست میذارن اصلا تو این فازا نبودن. حالا اونا تو این فازن و من جای دیگه[emoji1] [emoji1]آره واقعا زود میگذره...
یادمه یه جا توی پادگانی که برای ۲ روز آموزشی رفتم نوشته بود "موقعی که من سر پستم تو توی خونه گرم نشستی و داری چایی میخوری! و موقعی که من تو خونه گرم نشستم و دارم چایی میخورم تو سر پستی!!!" عجب روزگاریه... موقعی که تسویه حساب کردم با خودم فکر میکردم چقدر زود گذشت که خداروشکر این اولین زود گذشتی بود که بهم حال داد!
خوب وقتی افتادی نزدیک عید کلا تق و لق میشه مرخصی میدن کلا برید خونه هاتونمن آموزشی افتادم پدافند هوایی سمنان آجا همین اسفند ماه هستم اگه بریم اول اسفند اونجا بهمون مرخصی میدن برگردیم برای اندازه کردن لباسها ؟ کوله و وسایل شخصی ببریم یا نه ؟ کچل کنیم یا نه ؟
سلام دوست عزیزبازم بعد مدت ها اومدم این تاپیک.
بدلیل محل خدمتم کمی از قوانین رو میدونم.
موردی بود دوستان سوال داشتن بگن و تگ کنن منو در خدمت دوستان هستم.
من 2 سال هست که ترخیص شدم.سلام دوست عزیز
کدوم ارگان بودید شما و مرخصی ها به چه صورته!؟
نه بابا نهایت شش روزدوستان من اعزام 1 اسفند ناجا هستم. 13 روز عید رو مرخصی میدن آیا؟
دوستان من کهریزک بودم اموزشی,چند روزه ترخیص شدم,سوالی بود بپرسید بگم چه جهنمیه و چیکارا کنید که راحت تر و بی دقدقه تر براتون بگذره