morteza4338
Registered User
- نوشتهها
- 108
- لایکها
- 26
سلام دوستان سرباااز.من خودم سرباز هستم.
دوستان اضاف دفترچه ای و انضباطی بخشیده شد
دوستان اضاف دفترچه ای و انضباطی بخشیده شد
تا جایی که من میدونم کنسل شده این طرح ، قرار بود بزارن بدون پایان خدمت گواهینامه بگیرن ولی گفتن ناقض چندتا مورد هست این کار که انجام نمیدنچه وضعشه؟ دیروز تو اخبار گفتن بدون کارت پایان خدمت کسی درخواست گواهی نامه بده دستگیرش میکنیم امروز خبر اومد میخوان تصمیم بگیرن که بدون نیاز به سربازی بشه گواهی نامه گرفت! داره حق ما نسل سوخته که این همه کاغذ و نامه بردیم برای یه گواهی نامه ضایع میشه
نه درست حسابیه اکثرا ، تر تمیز هم باید باشهتوالت هایی که تو پادگان هست مثل توالت های عمومی بی در و پیکر هست؟ درهاش قفل داره؟!
نبابا . هر صبح نظافت کلی دستشوییه . در و پیکرم داره پست سرت قفل کنی. اما نمیدونم چه حکمتیه پایینه در یه یخورده آزاده . از زیر در میشه سینه خیز رفت داخل :دیتوالت هایی که تو پادگان هست مثل توالت های عمومی بی در و پیکر هست؟ درهاش قفل داره؟!
3- تک پسری دیگه هیچ تاثیری روی سربازی نداره تک پسری تک فرزندی همون اولش شایه ای بیش نبودسلام بچه ها. دوستانی که آگاه و با تجربه هستن در این زمینه جواب بدن.
من برگ سبزم تاریخ اعزام زده اول شهریور
فوق لیسانس هستم از مشهد.
۱_به نظرتون آموزشی کجاها بیشتر امکان داره بیوفتم؟
۲_کی میفهمم کجا افتادم.
۳_تک پسر هستم. درسته که تو آموزشی و قبل از تقسیم باید از ثبت احوال نامه ببرم پادگان؟
۴_چند درصد احتمال داره بعد آموزشی تو شهر خودم بیوفتم؟
با تشکر.
بیماری جدید پیدا کردی؟ خخخخخخآیا برای نرسوفیلیا - necrophilia معافی میدن؟! کجا و چطوری باید نامه نرسوفیلیا گرفت؟
برای این چیزا معافی نمیدن . برعکس میگن انحراف ج..سی داری بیشتر نگهت میدارن که قشنگ درمان بشیآیا برای نرسوفیلیا - necrophilia معافی میدن؟! کجا و چطوری باید نامه نرسوفیلیا گرفت؟
شما ایشالا اگه قسمت شه بری خدمتآیا برای نرسوفیلیا - necrophilia معافی میدن؟! کجا و چطوری باید نامه نرسوفیلیا گرفت؟
در حینش :general711:کسری قبل از سربازی میگیرن یا بعدش؟!
نه تا دیپلم که سرباز عادی هست اموزشی رو 19 ام اعزام میشن ، فوق به بالا که میشن افسر 1 ام اعزام میشنآیا زیر دیپلم دیپلم لیسانس و فوق لیسانس همه یکجا هستند؟! نباشه یه همچین چیزایی هم خدمتی ما بشن