آیا فتیش، نکروفیلیا و امثال این ها معافی نداره؟!
همجنسگرایی مثل اینکه معافی داره !!!!!آیا فتیش، نکروفیلیا و امثال این ها معافی نداره؟!
میدونم معافی داره! حتی دیدم چند نفر معافی گرفتن, تضمینی! ولی قانون معافی یه چیزی میگه قانون اساسی یه چیز دیگه، ممکنه نامه گی بگیرم و خودم برای خودم سند جرم درست کنم، شانس که نداریم!! مگرنه یه سال پیش نامه اش را گرفته بودم الان با کارت معافی خودم رو باد میزدم و به ریش بقیه میخدیدم، ولی هر جا برم شانسم همرامه :-/همجنسگرایی مثل اینکه معافی داره !!!!!
نمیدونم اخوی واقعا همجنسگزایی یا نه ولی اگه ادا در اوردی برای معافیت نکن . چون روی کارتت درج میشه. توی قانون 93 دیگه همجنسگرایی طبق بند اعصاب و روان معاف نمیشن. یه بند جدا براش ساختن . ک روی کارتت مشخص میکنن. ممکنه برای شغل و ازدواجت مشکل بشه.میدونم معافی داره! ولی قانون معافی یه چیزی میگه قانون اساسی یه چیز دیگه، ممکنه نامه گی بگیرم و خودم برای خودم سند جرم درست کنم، شانس که نداریم!! مگرنه یه سال پیش نامه اش را گرفته بودم الان با کارت معافی خودم رو باد میزدم و به ریش بقیه میخدیدم، ولی هر جا برم شانسم همرامه :-/
کجا بود کار؟!!ممکنه برای شغل و ازدواجت مشکل بشه.
آخر ک میری سره یکاری. البته آزاد که هیچی. خونواده هم شاید بفهمنکجا بود کار؟!!
میدونم چه حس خوب و چه حس بدی داری. حس خوبه تموم شدن این دوره طولانی بدون پول و حس بد بیکاری . تا یه مدتی هم نظامی گری تو خونته.سلام.مرزبانی همینجوری هست/فکر کردی چجوریه؟
من 21 ماه رفتم تمومش کردم.تا بخوای بری دنبال معافی واینکارا.
میبینی 1سالش رفت
اگر واقعا معاف میشی.برو معاف بشو.اگر نمیشی زودتر برو خدمت.خودت راحت کن
من چندروز خدمتم تموم شده
همجنسگرایی مثل اینکه معافی داره !!!!!
از کجا میفهمن ؟؟ معاینه چطوریه؟میدونم معافی داره! حتی دیدم چند نفر معافی گرفتن, تضمینی! ولی قانون معافی یه چیزی میگه قانون اساسی یه چیز دیگه، ممکنه نامه گی بگیرم و خودم برای خودم سند جرم درست کنم، شانس که نداریم!! مگرنه یه سال پیش نامه اش را گرفته بودم الان با کارت معافی خودم رو باد میزدم و به ریش بقیه میخدیدم، ولی هر جا برم شانسم همرامه :-/
آیا زیر دیپلم دیپلم لیسانس و فوق لیسانس همه یکجا هستند؟! نباشه یه همچین چیزایی هم خدمتی ما بشن
برای خرید سربازی از اخرین مدرک حساب میشه؟؟ یعنی من الان دانشجو هستم سال 90 دیپلم گرفتم الان 7 سال غیبت حساب میشه اگه از دانشگاه انصراف بدم؟؟؟
خرید سربازی 8سال غیبته یا 5 سال؟؟؟
3- تک پسری دیگه هیچ تاثیری روی سربازی نداره تک پسری تک فرزندی همون اولش شایه ای بیش نبود
4- شانسیه! با فوق لیسانس احتمال بالا نمیره میگن برو ببین چند تا دکترای بیکار هست! حالا شما که هیچ، باز هم بستگی داره مثلا فوق لیسانس یه رشته کاربردی و مهم با فوق لیسانس ادبیات یه دنیا با هم فاصله دارن
2- ده روز قبل از اعزام
1- هر جایی احتمال داره ولی فوق لیسانس لب مرز نمیزارن
0- خواستی بیا با من جابجا کن من برج هشتم
نیازی نیست اعلام کنی که مشکل قانونی هم واست پیش بیاداز کجا میفهمن ؟؟ معاینه چطوریه؟
رفتم تو فکرش
نبابا همچین چیزی نیست. برای ما درجا ظرف چند روز صادر کردند. منتها دیگه مث قبل آموزشیو حذف نمیکنن . فقط روی کسریا تاثیر دارهامروز در مورد کارت سبز پرسیدم گفتن بعد از تموم شدن دوره، دو سال بعد کارت سبز را تحویل میدن!!!!! این همه مدت سرکارمان گذاشتن
مسئول اینکار در حالتی که عقلش سالم بود به من این جواب رو داد من هم دوباره سوال رو تکرار کردم و همین جواب رو شنیدم, حرفش را قبول نکنم چکار کنم؟! به هر حال مجبور دور همه این ها رو خط بکشمنبابا همچین چیزی نیست. برای ما درجا ظرف چند روز صادر کردند. منتها دیگه مث قبل آموزشیو حذف نمیکنن . فقط روی کسریا تاثیر داره