ehsanadonis2
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 33
- لایکها
- 0
مثل اينكه كسي دوست نداره به اين سربازه آينده كمك كنه.
يكي جوابه منو بده؟
من 1/6 اعزامم
كد آموزشيمم خورده 123 كه ميشه پادگان هاشمي نژاد نيشابور نيرو زميني ****.
اونجا چه جوريه؟
كسي اونجا بوده؟
چقدر سرويس ميشم؟
يكي جوابه منو بده؟
من 1/6 اعزامم
كد آموزشيمم خورده 123 كه ميشه پادگان هاشمي نژاد نيشابور نيرو زميني ****.
اونجا چه جوريه؟
كسي اونجا بوده؟
چقدر سرويس ميشم؟
سلام آقا روزبه جون من سئوالاي منم جواب بده.
تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــركديم انقدر پرسيدم
سلام
آقا محمد توی صفحه 302 همسن تاپیک پاسختون رو داره بودم.
آره من اونجا بودم.تقریبا 1 ماه هست که از آموزشی اومدم و الان تو یگان هستم.
مدرک لیسانست خیلی کمکت میکنه.
باز چون توی شهریور میری هوا بهتر شده و قطعا شب ها خیلی خنک تر میشه.
فرمانده فارغ التحصیل ها اگر محمد قانعی بودکه برید حال کنید.اما از شانستون قرار بود بعد از چندین سال فرمانده عوض بشه.چون خیلی به فارغ اتحصیل ها حاد میداد.اگر کسی دیگه بیاد که اوضاع عوض میشه.
ما دوره 182 در اون پادگان بودیم.اگر چند روز صبر کنید دوره 184 به پادگان ما میاد و آمارشو برات میگیرم که فرمانده کی هست.
در ضمن شما میشد دوره 186
توی صفحات قبل نوشته بودم که چه چیز هایی ببری
خود اردکان که خیلی بیخود هست.پادگان هم که اوایل کمی دلگیر و غریب هست.سعی کن به شوخی و خنده سپریش کنی.
فایل زیر رو هم ببین محل قرار گیری پادگان هست.(با گوگل ارث بازش کن)
http://rapidshare.com/files/41102818...sr_ardakan.kmz
من فوق دیپلمم به نظرت سخت میگیرن بهمون؟ چطوریاست؟
ضمنا دوستانی که کد 37 خوردن و یا با همین کد از اهواز اعزام میشن آشنایی بدن بشناسیم همدیگرو...![]()
برگ سبز برات اومده ؟تاریخ اعزامت کی هست؟
از کدوم شهر هستی؟
تهران دیگهمنظورتون پریدن تو کدوم صفه ؟ صف تهران یا صف زاهدان ؟![]()
هم سبز هم سفید 1 شهریور - همدان
تهران دیگه
خواهش میکنمباسلام
ممنون از لطفي كه كردي و وقت گذاشتي جواب دادي
اگه امار فرمانده بدستت رسيد زحمتشوبكش ممنون ميشم
اما2تا سوال داشتم
1- الان كه اومدي يگان درجه ات چيه ؟ يابهتر بگم درجه ليسانسا چي ميشه وبه چه فاكتورهايي بستگي داره؟
2- توي اردكان زياد بايد بشين وپاشو و دو وجست و خيز داشته باشيم ؟
چون من يه مقداري بدنم ضعيفه ولاغر مردني هستم ميترسم كم بيارم
اگه از اين لحاظ سخت نباشه بقيش ميگذره
ممنون
خواهش میکنم
درجه ها کم شده.من با لیسانس شدم استوار دوم(3 حلال 1 خط) یعنی از دیپلمه های قدیم هم کمتر.یکی از بچه ها توی اردکان بود با فوق لیسانس و بسیج ستوان دوم گرفت!!
البته انگار حقوق ها تا 70 تومان قرار هست بالا بره.
کلا توی اردکان برنامه به قرار زیر هست که میگم :
1-کلاس های آموزشی هر روز از 7 و خورده ای تا 12 و بعدش ناهار و استراحت تا عصری که 3:15 تا 5 کلاس هست و بعدش شامگاه.ساعت خاموشی معمولا 10 هست.
2 - پیاده روی برد بلند و کوتاه دارید که به ترتیب 15 و 9 کیلومتر هست.در زمین های اطراف پادگان و مسیر مستقیم هست.
3- کلا 4 مرحله میدان تیر دارید که اول سیمولاتور و بعدش 3 تا میدان تیر واقعی.
4 - تمرین رژه هم دارید و شنبه ها در صبح گاه رژه میرید.
5- خشم شب ساعت 11 زدند ولی به دلیل شلوغ کردن بچه ها و مسخره بازی درآوردن فرمانده نیم ساعت سینه خیز و بشین پاشو و پا مرغی و ... داد که فردا پاها درد میکرد.البته همه اینها فرداش فراموشت میشه.
6-سخت ترین قسمت ما اردو بود که دهنمون رو سرویس کردند و یک جورایی تلافی شلوغی ها توی پادگان رو به جا آوردند .در شمال پادگان کوه هایی هست که اردو اونجا برگزار میشه و در 3 روز اردو حدود 30 کیلومتر در کو هها و تبه ها راه میرفتیم و انفجار و آرپیچی و .. بود.پاهامون داغون شد.
ممنون از دوستمون که راهنمایی کاملی در مورد عجب شیر داد.
شنیدم میشه واسه آموزشی میشه موبایل برد و زمان های استراحت ازش استفاده کرد و بدشم تحویل داد.
حالا من موندم این ریسکو بکنم یا نه.
بعدشم اینکه واسه من که عجب شیر افتادم لازمه لباس گرم ببرم یا اینکه خودشون میدن؟
اگه فکر میکنید چیزی لازم هست که باید ببرم باخودم لطف کنید و بگید تا 2 ماهی که اونجام دعاتون کنم.
ضمنا دوستانی 1/6 اعزام هستند و کد 37 خوردن و یا با همین کد از اهواز اعزام میشن آشنایی بدن بشناسیم همدیگرو...
کسی نیست بیاد بگه 02 ارتش نیرو زمینی چطوری هست ؟
سلام خدمت شماسلام،آقای محمد1983ضمن عرض دمت گرم و تشکر بابت توضیحات مفیدی که دادی یه سوال فنی داشتم:
من مدرکم لیسانس کامپیوتره و می دونم که درجه ها تا استواری پایین اومده،اما ابهامی که برام پیش اومده اینه که آیا با کم شدن درجه ی لیسانسه ها،آیا مزایا و امکاناتشون(توی آموزشی و به خصوص توی یگان) هم کم میشه،با یه مثال واضح تر بگم:اگه مثلا پارسال به لیسانسه ها(که درجه شون ستوان 2بود)50تومن می دادند،به لیسانسه ها ی امسال (که درجه شون استوار شده) کمتر میدند؟مثلا 40تومن؟ .... یا اینکه لیسانسه های پارسال (که درجه شون ستوان 2بود) ماهی 2 بار پست(یا افسر نگهبان)میدادند،لیسانسه ها ی امسال (که درجه شون استوار شده) مثلا ماهی 4 بار پست میدند؟
یادآور میشم که میدونم 10 تومن پول زیادی نیست که درموردش حرف زده بشه اما می خواستم یه مثالی زده باشم که منظورمو در مورد ارتباط کاهش درجه ها با کاهش مزایا برسونم
ممنون میشم اگه جواب بدی
من اول شهریور اعزامم و هنوز برگه ی سفیدم نیومده و کد آموزشی مو نمی دونم