• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ّafn.gig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
4
اول دفتر به نام ایزد یکتا
صانع وپروردگار حی توانا
اکبر و اعظم خدای عالم و آدم
صورت خوب آفرید و سیرت زیبا

بر کسی پوشیده نیست که خدمت مقدس سربازی در این **** مقدس‌تر، وظیفه‌ای است بس خطیر و جان‌گداز که بر دوش توانمند ما نهاده شده و بر ما واجب است تا ضمن رعایت شؤونات اسلامی و خودداری از به کار بردن الفاظ رکیک در این باب، تن به صبر داده، خار مغیلان را به امید کعبه مقصود در جاهایی خاصْ از وجود مبارکمان، چند صباحی تحمل نموده، باشد که پس از آن، از نعمات مختلفی چون: امکان بهره‌گیری از بیمه تأمین اجتماعی، امکان سند زدن به نام، امکان انجام روابط سالم و مشروع زناشویی و از آن جمله، مفتخر گردیم.
سلوک در چنین دوره‌ای، روح آدمی را به پرواز وامی‌دارد و تا بدان جا می‌رساند که با تمام وجود اکناف، اعقاب و اسلاف خویش را، یکجا در جلوی چشمانش می‌بیند که این خود بسی امتیاز است نسبت به سایر موجودات و صد البته سایر جانداران را چنین توانی نیست، نه در آن شِق که فاعلند و نه در آن که مفعول واقع می‌گردند. آدمی از حبّ دنیا دور شده، خویشتن خویش را تنها می‌یابد و در آن تنهایی، روی به دیوار نموده، دستهایش را به نشانه دعا بلند کرده، بر دیوار می‌نهد تا شاید فرجی حاصل شود.
ما نیز که شمه‌ای از شهد شیرین این سلوک را به جان نوشیده‌ایم، بر آن شدیم تا سیاهه‌یی در توان بیان و قلم نارسمان، بتحریریم. در این سیاهه، گوشه‌ای از توجهات و تذکرات قطاریة حقیر که حاصل دو ماه فرسودگی است، به رشته تحریر درآمده تا دیگران بخوانند و بدانند که در این دنیا، مسایل بسیاری است که ذهن و گاه پاچة آدمی را به خویش مشغول می‌دارد و زودا که رنج‌ها به پایان نزدیک، پاچه‌ها آزاد و رها و کارت پایان خدمت شریف سربازی با افتخاری که زبان گویای آن نیست، با پست پیشتاز به دستان لرزان و منتظر شما رسد.
بهتر آن دیدم که به جای ناله و نفرین و ناسزا، جهت اطلاع تازه‌واردین محترم، مطالبی در باب تجهیزات و لوازمی که به نوعی در طول دوره آموزشی، کارگر می‌افتد بنویسم باشد که خوانندگان و بهره‌گیرندگان دعای خیری به جانب ما کنند و مقدمات رستگاری جاوید حقیر، مانند سایر دوستان، فراهم گردد، ان شاء الله.
با توجه به اینکه تجربة مذکور در پادگان آموزشی 01 نیروی زمینی ارتش، در ماه‌های آبان و آذر، تحصیل گشته، لذا به استثنای کلیات، در نظر گرفتن این مسأله در درک جزییات لازم خواهد بود.
و من الله التوفیق.

راهنما:
(ک) : کمکی
(م) : مهم
(ز) : خیلی ضروری



فصل اول ـ لوازم درمانی
1ـ قرص پروفن: (م) این قرص جهت کاهش درد عضلانی مورد مصرف قرار می‌گیرد. اگر از آمادگی جسمانی مناسبی برخوردار نیستید و بدنتان به خاطر فعالیت زیاد خصوصاً چند در شب اول درد می‌گیرد، برای اینکه خواب راحتی داشته باشید، قبل از خواب از این قرص استفاده نمایید. دقت کنید که این قرص اثرات جانبی بسیاری دارد، لذا تا حد امکان از استفاده از آن خودداری فرمایید. بخصوص به هیچ عنوان با معده خالی آن را نخورید.

2ـ قرص سرماخوردگی: (ز) عموماً سرماخوردگی یک مسأله بدیهی در آسایشگاه‌هاست. لازم خواهد بود تا تعداد زیادی از این قرص را با خود همراه داشته باشید مثلاً حداقل 5 دراژه. مطمئن باشید که اگر خودتان هم از آن استفاده نکنید، تمام قرص‌هایتان مصرف می‌شود. زمانی که می‌بینید سرماخوردگی دارد در یگان، اپیدمی می‌شود و شما هنوز سرما نخورده‌اید، شروع به مصرف این قرص نمایید، مثلاً شبی یک عدد.

3ـ قرص دیفنوکسیلات: (ز) به علت تغییر نوع و کیفیت غذای شما در سربازخانه، بیماری اسهال یکی از عوارضی است که برای خیلی‌ها اتفاق می‌افتد. با توجه به محدودیت‌های انضباطی سربازخانه، لازم خواهد بود که با استفاده از این قرص خود را هر چه سریعتر درمان نمایید در غیر این صورت در اجرای رژه‌ها و همچنین انجام مشق‌های صفْ جمع با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

4ـ قرص مولتی ویتامین: (ز) با توجه به عدم داشتن تنوع کافی در غذاهای سربازخانه، جهت جلوگیری از ابتلا به اثرات ناشی از کمبود ویتامین، هر چند شب یک عدد از این قرص را مصرف نمایید.

5ـ قرص ویتامین ث: (ز) مورد مصرف این قرص نیز مانند مولتی ویتامین است با این تفاوت که با توجه به بیماری سرماخوردگی ـ که مطمئناً به نوعی به آن دچار خواهید شد ـ این قرص دارای کارایی بیشتری است.

6ـ قرص استامینوفن: (ز) در هفته اول با توجه به فشارهای بدنی وارد شده به شما و یا قرار گرفتن بیش از اندازه شما در زیر نور مستقیم آفتاب، ممکن است شما دچار سردرد شوید. وجود این قرص می‌تواند کمک مؤثری در کاهش درد ناشی از سردرد باشد.

7ـ ژل پیروکسی کام: (ک) این دارو نیز برای کاهش دردهای عضلانی شما مورد استفاده قرار می‌گیرد. فراموش نکنید که احتمال گرفتگی عضلات در روزهای اول بسیار زیاد است.

8ـ کرم نرم کننده، ضد آفتاب، سوختگی: (م) با توجه به اینکه در طول دوره، دستان شما با خاک تماس بسیاری خواهد داشت، بسته به مقدار حساس بودن پوست دستان شما، احتمال خشک و پوسته پوسته شدن آن وجود دارد. در صورتی که این امر برای شما مشکلاتی از قبیل ترک خوردن پوست ایجاد می‌کند، حتماً کرم نرم کننده با خود همراه داشته باشید. همچنین با توجه به قرار گرفتن پوست شما در معرض تابش خورشید، دچار آفتاب سوختگی نیز خواهید شد. همراه داشتن کرم ضد سوختگی نظیر اکسید روی کمک مؤثری به شما خواهد نمود.

9ـ باند: (ک)

10ـ قطره چشم نفازولین: (ک) با توجه به عدم رعایت بهداشت به طور مناسب در سربازخانه‌ها، این احتمال وجود دارد که چشم شما کمی عفونی شود. این دارو برای ضد عفونی کردن چشم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

11ـ چسب زخم: (ز) به تعداد کافی

12ـ به دانه: (م)

13ـ ماده ضد عفونی کننده (بتادین): (ز)



فصل دوم - لوازم خوردن

1ـ لیوان شیشه‌ای: (ز) برای به اصطلاح “آنکادر” کردن لوازم شما لازم است. استفاده مکرر از آن توصیه نمی‌شود چرا که احتمال شکستن آن بسیار زیاد است. شما صرفاً برای حفظ ظاهر آنکادر خود از آن استفاده نمایید. شخصاً در طول دوره یکبار هم از آن استفاده نکردم.

2ـ لیوان پلاستیکی: (ز) با توجه به مورد قبل پیشنهاد می‌شود که از یک لیوان پلاستیکی به جای لیوان شیشه‌ای استفاده کنید. هم سبکتر است و هم غصه شکستن آن را نخواهید خورد. لیوان آهنی هم به کارتان نخواهد آمد چرا که هنگام نوشیدن چای داغ، لبها و در مواردی مشاهده شده که زبان، حلق، مری، معده و سایر ارگان‌های مرتبط نیز برای مدتی دچار اختلال شده‌اند. علاوه بر این مسأله، زمان زیادی هم باید منتظر سرد شدن چای شوید.

3ـ قوطی خالی ساندیس: (ز) یک ساندیس بخرید. محتویات آن را بخورید. بعد یک قیچی بردارید و طرفی که از آن ساندیس را خوردید، بِبُرید. از این موجود می‌توانید به عنوان لیوان تو جیبی استفاده کنید. پیشنهاد می‌شود که آن را همیشه در یکی از دو جیب عقب شلوارتان قرار دهید.

4ـ بشقاب: (م) در بدو ورود شما به سربازخانه، موجودی به نام “یقلوی” را در اختیار شما قرار می‌دهند که در آن غذا خواهید خورد. داشتن یک بشقاب ملامینی عادی در طول دوره علاوه بر یقلوی می‌تواند مفید واقع شود.

5ـ قاشق و چنگال: (ز)

6ـ چاقوی میوه خوری: (ز) همراه داشتن آن امری بدیهی است.

7ـ دربازکن: (ز) ارزش گدایی کردن از این و آن را ندارد. یکی با خودتان ببرید.


8ـ لوازم بهداشتی

9ـ مسواک و خمیردندان: (ز) علاوه بر ضرورت استفاده از آن، جزو وسایل آنکادر شما نیز می‌باشد. شعر: صبح و ظهر و قبل از خواب، مسواک بزن مسواک، تا دهان تو گردد، خوشبوی و تمیز و پاک. خمیردندان و مسواک را همیشه در یک کیسه فریزر قرار داده و سپس در قسمت مربوط به آنکادرتان قرار دهید.

10ـ صابون مایع: (ز)

11ـ تاید: (م) از یک بطری پلاستیکی کوچک نوشابه استفاده کنید.

12ـ مایع ظرفشویی: (ز) مثل بالایی.

13ـ شامپو: (ز) در صورتی که می‌خواهید از حمام پادگان استفاده کنید.

14ـ آیینه آبی: (ز) جزو وسایل آنکادر شما می‌باشد.

15ـ صابون قالبی: (ز) جزو وسایل آنکادر شما می‌باشد. با توجه به وجود صابون مایع و محاسن آن، استفاده از این صابون توصیه نمی‌شود. صرفاً از آن جهت حفظ ظاهر آنکادر خود استفاده کنید. بنده به هیچ عنوان از آن استفاده نکردم.

16ـ جا صابونی آبی: (ز) جزو وسایل آنکادر شما می‌باشد.

17ـ لوازم اصلاح: (م) تیغ اصلاح یک بار مصرف، ماشین اصلاح دستی هم می‌توانید با خود داشته باشید.
18ـ اسپری یا ادکلن: (م) اگر دوست داشته باشید کمی هم بوی خوش استشمام کنید این مورد را نیز مد نظر قرار دهید. متأسفانه بنده پیش از خواب برای ضدعفونی پای دوستانی که در نزدیک‌ترین نقطه به سرم قرار داشت استفاده می‌کردم که مایه بسی تأسف است.

19ـ ناخن گیر: (ز)

20ـ دستمال کاغذی: (ز) به وفور از آن استفاده خواهید کرد. همیشه چند برگی در جیبتان باشد. ترجیحاً رولی بخرید، چون هم ارزان‌تر است و هم استفاده شما آنجا بسیار زیاد خواهد بود.

22ـ پنبه




فصل سوم - خوردنی

1ـ با توجه به اینکه هفته اول به شما مرخصی شبانه نخواهند داد، مجهز شدن به اقلام خوراکی در هفته اول بسیار حایز اهمیت خواهد بود.

2ـ نظم دوره آموزشی در تغذیه نکته مثبتی است به نحوی که بنده برعکس همه همقطاری‌ها، در آخر دوره وزنم بیشتر شد و از 60 کیلو به 65 کیلو رسیدم.

3ـ چای لیپتون

4ـ کنسرو

5ـ کمپوت

6ـ بیسکویت

7ـ کیک

8ـ نان سوخاری

9ـ قند: (ز) در طول دوره به عنوان سهمیه به شما قند می‌دهند ولی قند آنجا چنگی به دل نمی‌زند. خصوصاً در اوایل دوره احتمالاً از این سهمیه هم محروم خواهید بود.

10ـ شکر: (ز) ایضاً مثل قند.

11ـ خرما: (ز) آقا جان! معجزه می‌کند. خاصه اینکه هر روز با یک پاکت شیر یا شیرکاکائو آن را میل بفرمایید.

12ـ آجیل: برای طرح دوستی با اشخاصی در سطوح خاصی، مناسب است.

13ـ شکلات: سعی کنید همیشه چند تایی در جیبتان داشته باشید چون خیلی از مواقع که به خوردنی دسترسی ندارید، جلوی ضعف شما را خواهد گرفت. انجیر خشک یا توت خشک هم بسیار مفیدند.

14ـ نبات: رجوع شود به بند “شکلات”.

15ـ آب نبات: رجوع شود به بند “شکلات”.




فصل چهارم - امور پشتیبانی

1ـ کهنه نظافت: (ز) یک کهنه را در کیسه فریزر قرار دهید و پیشنهاد می‌شود که در یکی از جیب‌های جلوی شلوار بگذارید تا همیشه همراهتان باشد. در بسیاری از مواقع کاربرد خواهد داشت. مثلاً زمانی که به همه گیر می‌دهند که “چرا کفش‌هایتان تمیز نیست؟” و شما دسترسی به واکس ندارید فی الفور با استفاده از این دستمال و با کمک آب دهان می‌توانید به این مهم بپردازید.

2ـ کیسه فریزر بزرگ: (ز) از ضروریات سربازی است. علاوه بر مصارف عمومی، مهم‌ترین استفاده از کیسه فریزر هنگام صرف غذا است. قبل از رفتن به سالن غذاخوری برای صرف غذا، یک عدد کیسه فریزر را روی یقلوی خود بکشید تا غذا مستقیماً با یقلوی تماس نداشته باشد و آن را چرب نکند. بعد از اتمام غذا می‌توانید آن را بِکنید و دور بیندازید بدون آنکه یقلوی شما چرب شده باشد و یا اگر هم کیسه فریزر سوراخ شود، میزان چرب شدن یقلوی به حداقل می‌رسد و می‌توانید با یک دستمال کاغذی یقلوی را تمیز کنید. البته به یاد داشته باشید هر چند یکبار یقلوی را بشویید چرا که طبعاً بعد از مدتی بو می‌گیرد. در طول دوره متوجه خواهید شد که استفاده لحظه به لحظه از زمان، لازمه آسایش شما خواهد بود. دقت کنید که ابعاد کیسه فریزر به حد کافی بزرگ و ضخامت آن به حدی شایسته، قطور باشد.

3ـ کیسه زباله کوچک

4ـ کیسه زباله بزرگ: خصوصاً زمانی که شما به به اردوی تلو می‌برند، این مورد بسیار کارساز است.

5ـ کیسه نایلون تبلیغاتی: عموماً در رفت و آمدهای کوتاه در داخل پادگان به کار می‌آید. مثلاً رفت و آمد به حمام و یا خرید از بوفه. البته نوعاً این مورد سوسول بازی است.

6ـ جعبه واکس (واکس، فرچه، برس) : (ز)

7ـ زنجیر نازک و قفل کوچک: (ز) کمدهایی که در اختیار شما قرار خواهد گرفت، فاقد قفل و کلید است. صرفا یک سوراخ روی در دارد و یک سوراخ هم روی تنه. شما با عبور دادن زنجیر نازک از سوراخ‌های مذکور و در نهایت قفل زدن آن، می‌توانید سهم بسزایی در گم نشدن اشیا و لوازم خود داشته باشید.

8ـ سفره: نداشتید هم نداشتید.

9ـ شانه انگشتی: (ز) منظور همان شانه قشویی است. برای شانه کردن پتوی بالایی استفاده می‌شود.



فصل پنجم - امور پوشاک

1ـ نخ و سوزن: (ز)

2ـ رخت آویز: (ز) یک رخت‌آویز محکم و دو سه تا رخت آمیز زپرتی همراهتان باشد.

3ـ کاور لباس

4ـ حوله کوچک آبی: (ز) جزو وسایل آنکادر شما می‌باشد و بسیار هم مورد استفاده است.

5ـ حوله بزرگ

6ـ زیر پوش سفید رنگ: (ز)

7ـ شورت: (ز) این مورد خیلی بدیهی است.

8ـ لباس کاموایی

9ـ گتر: (ز) موجودی است ساخته شده از کش تُنبون که برای نگهداشتن انتهای پایینی پاچه شلوار، جایی که با بالای پوتین‌تان تداخل می‌کند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. خود را عادت بدهید که شبها هنگام خواب، گترهای خود را در جایی خاص بگذارید که صبح مجبور نباشید مثل بقیه دنبال آنها بگردید. بهتر است که آن‌ها را در جیب شلوار بگذارید و بعد بخوابید.

10ـ قیچی کوچک: (ز) ترجیحاً قیچی تا شو باشد تا بتوانید در جیبتان بگذارید. مورد استفاده بسیار دارد لذا سعی کنید همیشه همراه داشته باشید.

11ـ شلوار گرم: ترجیحاً پشمی.

12ـ جوراب مشکی کلفت: (ز) در ماه‌های سرد از ضروریات است. البته یکی دو جفت هم به عنوان استحقاقی به شما می‌دهند.

13ـ دستکش کاموایی: جزو استحقاقی شما است. منتها عموماً سوراخ می‌شود و شما مجبور می‌شوید یکی بخرید.

14ـ سنجاق قفلی: (ز)

15ـ سوزن ته‌گرد

16ـ کلاه کاموایی (کشی)

17ـ اتیکت پوتین: (ز) همیشه آن را همراه داشته باشید چون معمولاً جایی که به فکرتان نمی‌رسد به کارتان می‌آید. عموماً وقتی که شما را راهی نمازخانه می‌کنند و به شما اجازه نمی‌دهند و یا فرصت ندارید که بروید دمپایی بپوشید این موضوع مصداق پیدا می‌کند. پیشنهاد می‌شود که در یکی از جیبهای جلوی پیرهنتان بگذارید.




فصل ششم - امور مکاتبه‌ای

1ـ خودکار آبی: (ز) سعی کنید دو سه تا خودکار عادی مانند بیک همراه داشته باشید. حتماً خودکارها را علامت گذاری کنید. مثلاً روی کاغذهایی کوچک، نامتان را بنویسید، آن را لوله کنید و در انتهای لوله خودکار قرار دهید.

2ـ دفتر آبی تخته‌ای: (ز) اگر ابعاد این دفتر جیبی باشد برای خود شما بهتر است.

3ـ کش برای دور دفتر: گاهی پیش می‌آید که شما مجبور هستید دفتر و کتاب خود را در فضای باز رها کنید و به جایی دیگر بروید. مثلاً روی صندلی‌های روباز نشسته‌اید و به همه می‌گویند که بروید فلان جا. برای آنکه باد، کتاب و دفتر شما را به هم نریزد بهتر است با این کش دور، آن را ببندید. در صورتیکه مایل بودید این کش را همیشه همراه داشته باشید.

4ـ مداد

5ـ مداد پاک کن

6ـ ماژیک واتر پروف: (ز) وقتی که به شما لوازم استحقاقی‌تان را می‌دهند، سریعاً روی آن نامتان را یادداشت کنید. به عنوان مثال: داخل پوتین‌ها، گوشه پتوها، گوشه تشک تخت، گوشه بالش، گوشه ملحفه، روی جلد دفتر، داخل کلاه، کاپشن، یقلوی و کلیه لوازمی که احتمال جابجا شدن عمدی یا غیرعمدی آن با سایرین وجود دارد. این مورد اکیداً توصیه می‌شود.

7ـ پوشه آبی: (ز)

8ـ کتاب: اگر اهل کتاب خواندن هستید و می‌خواهید از آن لذت ببرید، چند تایی کتاب ـ جوری که وسایلتان زیاد و سنگین نشود ـ با خود داشته باشید.

9ـ کاغذ کادو آبی: عموماً داخل کمدهایتان بسیار کثیف و ظاهری نامناسب دارد. بعد از تمیز کردن داخل کمد در فرصتی مناسب، پیشنهاد می‌شود تا با استفاده از کاغذ کادوی آبی رنگ، داخل کمد را کادو کنید.

10ـ چسب نواری




فصل هفتم - توصیه‌ها

1ـ سعی کنید تعدادی کاغذ کوچک و یک خودکار را همیشه همراه داشته باشید. در برخی از مواقع لازم است که نکاتی را پیش از آنکه آمادگی آن را داشته باشید، یادداشت کنید.

2ـ از دودره کردن به هیچ عنوان نهراسید. اگر تا به حال دودره نبوده‌اید سعی کنید که یاد بگیرید.

3ـ به هیچ عنوان خود را تابلو نکنید. برایتان دردسر ایجاد می‌شود.

4ـ تا حد امکان هیچ مسؤولیتی را متقبل نشوید.

5ـ اگر شما را در انتخاب تخت مخیر گذاشتند، سعی کنید که تختتان را خیلی نزدیک به در انتخاب نکنید. قسمت‌های دور از در هم به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌گردد. سعی کنید از در حدود دو یا سه تخت با در ورودی آسایشگاه، فاصله داشته باشید.

6ـ در امتحان‌های آخر دوره تا آنجا که می‌توانید تقلب کنید فقط سعی کنید از روی دست آدم مطمئنی تقلب کنید که چرت و پرت ننوشته باشد. مراقب باشید تا مچ شما را نگیرند چون برایتان بد می‌شود.

7ـ هر کدام از جیب‌هایتان را به حمل مواردی مشخص تخصیص دهید و سعی کنید خود را به آن عادت دهید. مثلاً همیشه بدانید که قیچی تا شو را در جیب پیراهن، روی سینه سمت چپ می‌گذارید و یا دستمال کهنه را در جیب شلوار، سمت راست.

8ـ سعی کنید زمانی که می‌خواهند شما را به ترتیب قد مرتب کنند جوری بایستید تا در صفهای اول تا حداکثر سوم قرار بگیرید و یا در صفهای آخر یعنی هشتم و نهم. کارهای یگان بر اساس این صفها تقسیم می‌شود. سعی کنید که در گروه آموزش واقع شوید و در گروه آشپزخانه به هیچ عنوان وارد نشوید. عموماً گروه آشپزخانه گروهی است که از همه بیشتر زحمت می‌کشد و از همه هم بیشتر فحش و بد و بی‌راه می‌شنود.

9ـ همیشه مقداری پول به همراه داشته باشید. گاهی شما را که ول می‌کنند، شاید دلتان بخواهد که وسط راه یک سری به بوفه بزنید و چیزمیز بخورید. در این وقت‌ها، اگر پول به همراه نداشته باشید، احساس پوچی می‌کنید.

10ـ خودتان را به در یولی بزنید.

11ـ به هیچ عنوان اظهار نظر نکنید.

12ـ شما باید در هر حالتی، نمونه یک خنگ واقعی باشید.

13ـ سعی کنید دو سه نفری را نشان کنید و با آنها ارتباط حسنه برقرار نمایید. به این ترتیب، هم چند تا دوست خوب پیدا می‌کنید و هم در شرایط خاصی که با آن مواجه خواهید شد، پشت یکدیگر را خواهید داشت و این نکته در سربازی بسیار مهم و کارساز است.

14ـ با خودتان این قضیه را حل کنید که هر اتفاقی که افتاد “به هیچ عنوان به شما برنخورد”. یک جورایی باید بی خیالی طی کنید. در **** اصل بر این است که شخصیت‌تان را له می‌کنند و زیر سؤال می‌برند.

15ـ به هیچ عنوان و در هیچ حالتی عصبانی نشوید. اصولاً دستورات و کارهایی که از شما می‌خواهند پایه منطقی ندارد. مثلاً ممکن است شما را به این تنبیه کنند که کل آسایشگاه را سینه‌خیز بروید. نگویید “چرا؟” و مثل یک بچه حرف گوش کن این کار را انجام دهید و از انجام آن لذت ببرید.

16ـ سعی کنید با افسر وظیفه‌ها و مربی‌هایتان روابط دوستانه و حسنه برقرار کنید. پارتی داشتن مهمترین چیز در **** است تا از روی بعضی محدودیت‌ها بپرید.

17ـ سعی نکنید چیزی با خود ببرید که اگر خدای ناکرده، کش رفته شد، دلتان بسوزد.

18ـ برای خودتان ارزش قایل شوید و به خودتان حال بدهید.

19ـ این نیز بگذرد.;)
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,131
لایک‌ها
165
سن
43
محل سکونت
Iran , Tehran
سلام

آقا درجه لیسانس تو ارتش ستفان 2 هست دیگه ؟ تو **** چیه ؟
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,131
لایک‌ها
165
سن
43
محل سکونت
Iran , Tehran
جناب قیمه ممنون از شما . من چهار اردیبهشت امسال دفترچرو پست کردم اما هنوز خبری نشده ! مدرک هم لیسانس هست . چی کارکنم ؟
 

gheymeh

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
70
محل سکونت
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
جناب قیمه ممنون از شما . من چهار اردیبهشت امسال دفترچرو پست کردم اما هنوز خبری نشده ! مدرک هم لیسانس هست . چی کارکنم ؟
شما یه زنگ بزن **** وظیفه ( شماره تلفنشون پشت دفترچه نوشته شده ) ازت سوال می پرسه کدملی رو بگو وقتی کد ملی رو گفتی طرف می زنه تو کامپیوتر بهت میگه که پروندت در کدوم مرحله است . صادر شده یا پست شده یا به دست ما نرسیده ! و یا نقص داره

اگه تلفنی به نتیجه نرسیده مثلا اضغال بود یا اینکه طرف جواب نداد حضوری برو میدون **** . اون جا هم همین مراحل رو طی کن

اگه اونها پست کردن احتمالا تو دفتر پستی جا مونده شما باید بارکد رو از **** وظیفه بگیری و بیفتی دنبال نامه !!!

اگه نرسیده دستشون باید دوباره بری خفت دفتر پستی رو بگیری

اگه مدارکت نقص داشته باشه دوباره باید بیای خونه مدارک ببری

اگه کوتاهی از **** وظیفه بوده که دفترچتو صادر نکردن خفت **** وظیفه ای ها رو بگیری

-----------------------------------------------------------

تازه این مشکل اول تو خدمت مقدس سربازی هست .
حالا می ری آموزشی اونجا یه سری مشکل هست . و ...... و ...... و ..... و......
 

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
تاریخ عضویت
4 می 2007
نوشته‌ها
1,216
لایک‌ها
42
محل سکونت
قطب جنوب
یه سوال!!

بلاخره از تاریخ فارق التحصیلی (لیسانس) 6 ماه وقت داریم مدارکمون رو بفرستیم یا 4 ماه؟؟
 

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2008
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
0
محل سکونت
Esfahan
سلام
یه سوال داشتم
ما که دیپلم هستیم همون سرباز صفر به حساب میایم؟
ممنون
 

gheymeh

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
70
محل سکونت
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام
یه سوال داشتم
ما که دیپلم هستیم همون سرباز صفر به حساب میایم؟
ممنون
مدرک دیپلم :

اگه کد بخوره می شی گروهبان سوم
اگه کد نخوری می شی سرجوخه ( که با زیر دیپلمی ها هستی . )

زیر دیپلم : سرباز صفر


البته این پست رو بخون
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1719998&postcount=481

تو خدمت باید زرنگ بود . تو دیپلم داشته باش پارتی جور کن بیا تو خونه خدمت کن . لیسانس بدبخت هم باید هی بره بیاد جون بکنه
 

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2008
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
0
محل سکونت
Esfahan
مدرک دیپلم :

اگه کد بخوره می شی گروهبان سوم
اگه کد نخوری می شی سرجوخه ( که با زیر دیپلمی ها هستی . )

زیر دیپلم : سرباز صفر


البته این پست رو بخون
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1719998&postcount=481

تو خدمت باید زرنگ بود . تو دیپلم داشته باش پارتی جور کن بیا تو خونه خدمت کن . لیسانس بدبخت هم باید هی بره بیاد جون بکنه

سلام
ممنون از شما
ولی یه مشکل دارم
تا چند وقت پیش پسر خالم میگفت که اشنا داره و کارم رو راه میندازه
ولی چند روز پیش زنگ زد گفت قانونشون عوض شده و دیگه افتاده دست خود **** وظیفه و پایگاه ها فقط 30 درصد از بچه ها رو میتونند پذیرش کنند
در این باره شما اطلاعاتی دارید؟
با تشکر
:)
 

gheymeh

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
70
محل سکونت
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام
ممنون از شما
ولی یه مشکل دارم
تا چند وقت پیش پسر خالم میگفت که اشنا داره و کارم رو راه میندازه
ولی چند روز پیش زنگ زد گفت قانونشون عوض شده و دیگه افتاده دست خود **** وظیفه و پایگاه ها فقط 30 درصد از بچه ها رو میتونند پذیرش کنند
در این باره شما اطلاعاتی دارید؟
با تشکر
:)
اطلاعی ندارم .

کارت بسیج داری ؟ برو پذیرش **** رو بگیر ... **** خیلی خیلی بهتر از ارتش هست .
تو ارتش لیسانس ها احترام بیشتری دارن

ولی تو **** همه با هم یکی هستند فرقی نداره
 

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
15 می 2004
نوشته‌ها
3,068
لایک‌ها
825
سلام
یه سوال داشتم
ما که دیپلم هستیم همون سرباز صفر به حساب میایم؟
ممنون
در تکمیل صحبت های دوستان باید عرض کنم که با دیپلم اگه کد بخوره بهت میشی گروهبان وگرنه میشی سرباز !! حالا این که چند تا خط روی بازوت باشه تاثیری توی وضعیت خدمتیت نداره !!ولی معمولا دیپلمه ها 4 خط یا سرجوخگی میچسبونن که فرقش با سرباز صفر در اینه که 1000 تومن یا 2000 تومن بیشتر حقوق میگیرن !!
 

ara77-2

Registered User
تاریخ عضویت
29 فوریه 2008
نوشته‌ها
84
لایک‌ها
3
سلام

بچه ها کسی میتونه به من بگه ادرس گروه سوم پدافند هوایی **** ( در تهران) چیه؟! خیلی فوری!!
 

cyber_cyclone

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2008
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام به همه بر و بچ
آقایون ممنون از پستهای مفید
کسی میدونه کد 35 برا آموزشی همون جایی که تو پست های قبلی دیدم یا عوض شده؟

:cool:
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
من شنیده بودم قبلا اینجوری بوده اونایی که تو خدمت خیلی خوب بودند
به توجه به مقدار تشویقی یکی دو ماهی از خدمتشون کم میشد
همچین چیزی الان وجود داره ؟
 

gheymeh

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
70
محل سکونت
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]

نیروی مازاد

تبصره : نیروی مازاد در روزی که شما به خدمت اعزام می شوید هنگام تقسیم سربازان , کدهای 226 هم بین نیروهای دیگه تقسیم می شه

موفق باشید جناب رشنو
 

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,728
لایک‌ها
212
سن
38
محل سکونت
persiastore
نیروی مازاد

تبصره : نیروی مازاد در روزی که شما به خدمت اعزام می شوید هنگام تقسیم سربازان , کدهای 226 هم بین نیروهای دیگه تقسیم می شه

موفق باشید جناب رشنو

خدا رو شکر که برای خودم نمی خوام :D
حالا حالاها رفتنی نیستم
 

gheymeh

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
70
محل سکونت
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
خدا رو شکر که برای خودم نمی خوام :D
حالا حالاها رفتنی نیستم
الان نری . شش ماه بعد می ری . شش ماه بعد نری یک سال بعد می ری . یک سال بعد نری . دو سال دیگه میری .

بالاخره باید بری . هر چی زودتر بری به نفعت . منتظر نباش که از آسمون معجزه روی بده که قانون جدید بیاد بگن خوب اونایی که فروشگاه اینترنتی دارن نرن سربازی بچسبن به فروش !!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::D
 

Ali_Solo

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2005
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
3
محل سکونت
Tehran
من شنیده بودم قبلا اینجوری بوده اونایی که تو خدمت خیلی خوب بودند
به توجه به مقدار تشویقی یکی دو ماهی از خدمتشون کم میشد
همچین چیزی الان وجود داره ؟

خیر

قبلا هم همچین چیزی نبوده
مگر خدمت در مناطق مرزی و یا محروم
 
بالا