• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
بالاخره نوبت من هم شد که برم سربازی. مثل همین دوستمون یکشنبه عازم هستم. آموزشی هم افتادم 01 تهران. میگن جای خوبیه ولی شک دارم. بدتر از اون دوره کد هست که ممکنه بهم بخوره. کسی اطلاع داره که کیا دوره کد می خورن ؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
بالاخره نوبت من هم شد که برم سربازی. مثل همین دوستمون یکشنبه عازم هستم. آموزشی هم افتادم 01 تهران. میگن جای خوبیه ولی شک دارم. بدتر از اون دوره کد هست که ممکنه بهم بخوره. کسی اطلاع داره که کیا دوره کد می خورن ؟

موفق باشید

01 تو افسریه هست و فکر کنم با مدرک لیسانس رفتی . برای شما که لیسانسه هستی خدمت مشکلی نداره .

دوره کد هم شانسیه .. یعضی ها با مدرک لیسانس مستقیم می شن ستوان دوم و بعضی ها دوره کد می خورن که این دوره کد از 2 ماه هست تا 4 ماه که بیشتر دوره کدها 2 ماه هست و اون هم به احتمال قوی دوره کدت شیرازه .

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
موفق باشید 30yavash
ممنونم.

3 تا از دوستان من افتادن 01 تهران.اگه خاستی می تونم برات بپرسم.
پی گیری کن ببین بعد از آموزشی توی شهر خودت میوفتی یا نه.

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
آقایون من متاسفانه میگرن دارم (از نوع ارثی و شدید) و در شرایط بد جسمی یا آب و هوایی (بویژه در آفتاب) دچار سر درد شدید می شوم و باید کدئین مصرف کنم و حداقل 1 روز و 1 شب کامل استراحت کنم.
با توجه به اینکه در پادگان اجازه بردن هیچ نوع قرصی نمی دن و 1 روز استراحت هم که عمرا بدن ، من چکار باید بکنم! اگر حالم خیلی بد شد و نتونستم رژه برم چه کنم؟
نکته: این گونه که شنیدم پادگان احمد بن موسا (**** شیراز) خودش درمانگاه داره و اجازه بردن ههیچ قرصی نمی دن!!

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
ممنونم.

3 تا از دوستان من افتادن 01 تهران.اگه خاستی می تونم برات بپرسم.
پی گیری کن ببین بعد از آموزشی توی شهر خودت میوفتی یا نه.

بعد از آموزشی احتمالا تهران هستم. شاید امریه جور شد برام. برم بگم جای منو عوض کنن و بندازن یه جای دیگه. 01 میگن سخته.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
آقایون من متاسفانه میگرن دارم (از نوع ارثی و شدید) و در شرایط بد جسمی یا آب و هوایی (بویژه در آفتاب) دچار سر درد شدید می شوم و باید کدئین مصرف کنم و حداقل 1 روز و 1 شب کامل استراحت کنم.
با توجه به اینکه در پادگان اجازه بردن هیچ نوع قرصی نمی دن و 1 روز استراحت هم که عمرا بدن ، من چکار باید بکنم! اگر حالم خیلی بد شد و نتونستم رژه برم چه کنم؟
نکته: این گونه که شنیدم پادگان احمد بن موسا (**** شیراز) خودش درمانگاه داره و اجازه بردن ههیچ قرصی نمی دن!!

شما ببر و سعي كن تو ساكت بذاري و جايي باشه كه زياد جلب توجه نكنه . من استامينوفن معمولي بردم و كاري نداشتند . اگر هم گرفتند فرداش برو و مشكلت را درمانگاه مطرح كن بهت قرص يا استراحت ميده . دكترهاي آنجا سرباز هستند . سعي كن يك برگه كه نشان بده ميگرن داري ببري كه نشان دكتر بدي . من آنجا كه بودم براي پادرد 48 ساعت استراحت گرفتم . دكترهاش خوب استراحت مي دهند اتفاقا .
در ضمن اگر ميخواهي تهران بيفتي از همين الان اگر برگ موثر داري آماده كن كه تحويل ارزشيابي پادگان بدي .
برگ موثر شامل تك پسر ، متاهل بودن و ... ميشه كه شهري كه دوست داري بيفتي .
در ضمن شما خوش موقع اعزام هستيد . هواي شيراز هم الان خوب هست . برنامه صبحگاه هم كه رژه داره از ساعت 7 تا 8:45 صبح هست و زياد به آفتاب نمي خوريد و بعد هم كلاس داريد .
زياد آموزشي را جدي نگير ، هيچي نيست به خدا من هم موقع اعزام مثل شما خيلي استرس داشتم ولي وقتي رفتم فقط 2 روز اول سخت بود و بعد عادي شد . اين حرف هايي هم كه ميزنند تجديد دوره مي كنند و ... همش حرف مفت هست . موفق باشي :)

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
شما ببر و سعي كن تو ساكت بذاري و جايي باشه كه زياد جلب توجه نكنه . من استامينوفن معمولي بردم و كاري نداشتند . اگر هم گرفتند فرداش برو و مشكلت را درمانگاه مطرح كن بهت قرص يا استراحت ميده . دكترهاي آنجا سرباز هستند . سعي كن يك برگه كه نشان بده ميگرن داري ببري كه نشان دكتر بدي . من آنجا كه بودم براي پادرد 48 ساعت استراحت گرفتم . دكترهاش خوب استراحت مي دهند اتفاقا .
در ضمن اگر ميخواهي تهران بيفتي از همين الان اگر برگ موثر داري آماده كن كه تحويل ارزشيابي پادگان بدي .
برگ موثر شامل تك پسر ، متاهل بودن و ... ميشه كه شهري كه دوست داري بيفتي .
در ضمن شما خوش موقع اعزام هستيد . هواي شيراز هم الان خوب هست . برنامه صبحگاه هم كه رژه داره از ساعت 7 تا 8:45 صبح هست و زياد به آفتاب نمي خوريد و بعد هم كلاس داريد .
زياد آموزشي را جدي نگير ، هيچي نيست به خدا من هم موقع اعزام مثل شما خيلي استرس داشتم ولي وقتي رفتم فقط 2 روز اول سخت بود و بعد عادي شد . اين حرف هايي هم كه ميزنند تجديد دوره مي كنند و ... همش حرف مفت هست . موفق باشي :)
ممنون بابت راهنمایی.
امروز بعد از ظهر می رم گواهی پزشک بگیرم برای میگرن.
برگ موثر ندارم. ولی اشکال نداره چون بعدش میوفتم شهر خودم.
فقط توی آفتاب نذارنمون ، دیگه بقیش حله.

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
بعد از آموزشی احتمالا تهران هستم. شاید امریه جور شد برام. برم بگم جای منو عوض کنن و بندازن یه جای دیگه. 01 میگن سخته.
اونجور که دوستای من می گفتن 01 برای تهرانی ها بد نیست.مخصوصا اینکه بعد از آموزشی جای مرتبط با رشتتون می یوفتید.
فقط این طور که دوستم می گفت رفتار پرسنل رسمی نیروی زمینی با سربازها (هم لیسانس و هم دیپلم) خوب نیست!
توی آموزشی 01 تهران هم دوستم می گفت فقط دو سه هفته اول سخت بود.اردو هم 2 روز بردبودنشون توی کوهستان برفی و شب را در چادر سپری کرده بودن.

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
من چندبار پرسیدم اما جواب قطعی نگرفتم
من که معاف از رزم هستم آیا 3ماه از سربازیم کم میشه؟
برگه اعزامم زده اول شهریور یعنی همون روز اعزامم؟
ممنونن

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
ممنونن

با معاف از رزم هیچی از خدمت کم نمیشه و باید همان 20 را خدمت کنید .

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونن
فرقی نداره .فقط اگه منطقه محروم یا عملیاتی بیفتی کسر خدمت شامل حالت میشه نه داشتن معافیت از رزم.با معافیت رزم فقط رژه ازت کسر میشه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
درسته! تو ارتش کلا خیلی سخت میگیرن. اگر تحصیل کرده باشید و سالها تو محیط دانشگاهی مخصوصا تو تهران بوده باشید هر چهار جا براتون سخته! ولی در غیر اینصورت **** بهتره و رفتارشون بهتره و اون سخت گیری های ارتش هم توش نیست تازه از همه مهمتر به احتمال زیاد تو شهر خودتون می افتید (البته شنیدم جدیدا گفتن هرکی باید تو شهر خودش بمونه، حالا نمیدونم در عمل اینطوری هست یا نه)

اونجور که دوستای من می گفتن 01 برای تهرانی ها بد نیست.مخصوصا اینکه بعد از آموزشی جای مرتبط با رشتتون می یوفتید.
فقط این طور که دوستم می گفت رفتار پرسنل رسمی نیروی زمینی با سربازها (هم لیسانس و هم دیپلم) خوب نیست!
توی آموزشی 01 تهران هم دوستم می گفت فقط دو سه هفته اول سخت بود.اردو هم 2 روز بردبودنشون توی کوهستان برفی و شب را در چادر سپری کرده بودن.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
تو خدمت باید زرنگ بود چه بسا یه سیکل داره یه جای راحت خدمت می کنه و یه لیسانسه داره به سختی خدمت می کنه

هرچی زبر و زرنگ و دودره باز بهتر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوره آموزشی من به سلامتی تمام شد .. 01 بود ... اذیت نشدیم ... بگذریم که ما شانسی آوردیم و یگان ما رو بازسازی کرده بودن دوره قبلی ... همه چیز نو بود ... در و دیوار و دستشویی ها ...

در مورد دوره کد ... رشته های پزشکی و مرتبط با پزشکی کد نخوردن و رشته های کامپیوتر - عمران - حسابداری - حقوق ... بقیه کد خوردن ... اینکه هرکسی کدش کجا میفته شانسیه ... مثلا بچه های یگان ما که کد خوردن ، افتادن شیراز .. بچه های یگان بغلی همه افتادن لویزان ... بنابراین شانسیه ...

در مورد تقسیم هم واقعا اینطوری نیست که بچه های تهران ، تهران میفتن ... دو تا از بچه های حقوق افتادن مشهد و کرمان !! ... بنده خداها .. ولی رشته های مهندسی همه تهران بودن ...

من خودم افتادم مرابه .. خیابون فاطمی ...

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
این کد خوردن دیگه چیه؟:(( من برق خوندم
مثل اینکه هرکی مهندسی خورده کد بهش میزنند هاان؟!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این کد خوردن دیگه چیه؟:(( من برق خوندم
مثل اینکه هرکی مهندسی خورده کد بهش میزنند هاان؟!
فلسفه ی کد ، ظاهرا اینه که اون رشته هایی که واسه شون کاربری فوری ندارن رو می فرستن یه چیزی بهشون یاد میدن که بعدا ازش استفاده کنن ...

مثلا من کامپیوتر خوندم ... طبیعتا همیشه یه نفر تایپیست نیاز دارن !! .. بنابراین کد نمی خورم .. همینطور رشته های پزشکی ... و غیره ...

ضمن اینکه ظاهرا ممکنه دوره به دوره ، بعضی رشته ها کد بخورن یا نخورن .. اینا رو توی همون آموزشی اعلام می کنن ..

برق هم کد می خوره ... اینکه مثلا دوره کد شما بیفته لویزان یا مثلا شیراز ، بستگی به شانس داره ... بچه های یگان ما افتادن شیراز مثلا ؛ ولی بغلی افتادن تهران .. بنابراین شانسه ...

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من استاد کامپیوترم
بگم میتونم کامپیوتر کار کنم فایده ای داره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب من استاد کامپیوترم
بگم میتونم کامپیوتر کار کنم فایده ای داره؟
منظورت اینه که آیا مهارتت در کار با کامپیوتر موثره ؟ ... تا اونجا که من پرسیدم ، مدرک مهمه ... یعنی چون شما برق هستی ، تاثیری نداره و اگر هم داشته باشه ، به بعد از دوره کد برمی گرده ...

بالا