تا اونجایی که من شنیدم دوره کد معمولا برای دیپیلمه هاست...يکی از دوستان جريان اين دوره کد رو توضيح ميده؟ بعد از آموزشيه؟ چند وقته؟ کجا ميندازن ؟ من ليسانس دارم
خوش به حال این دخترا سربازی نمی رن
قرار اذر ماه برم سربازی
تا اونجایی که من شنیدم دوره کد معمولا برای دیپیلمه هاست...
شما لیسانس داری سربازی سختی نخواهی داشت ! اصلا فکر این صحبت ها را هم نکن![]()
درود
دوستان عزيز كد 39 آموزشي براي كدوم شهر هستش ؟![]()
يه شير پاك خورده ايي نيست جواب ما رو بده![]()
آقا من لیسانس هنرهای نمایشی م قراره شهریور امسالم برم خدمت میخواستم ببینم برا کسای مثل من خدمت چجوریاست.
آخه خود دوران تحصیلیمون یه جورایی بدتر از صد تا پادگان بود. همش تمرین و......
لیسانس وظیفه ها (افسر وظیفه ها) اصولا در قیاس با سرباز وظیفه ها خدمت نمیکنند !! نه بد و بیراه شنیدن دارند !! نه جدیدی دارند !! نه نگهبانی دارند !! نه استرس بازداشت و اضافه دارند ... در کل خدمتشون خیلی راحته !! فقط باید یه مقدار توی تقسیمات شانس بیارند تا دیگه از خدمت هیچی نفهمند !! شما هم خیالت راحت باشه !! راحت خدمت میکنی !!آقا من لیسانس هنرهای نمایشی م قراره شهریور امسالم برم خدمت میخواستم ببینم برا کسای مثل من خدمت چجوریاست.
آخه خود دوران تحصیلیمون یه جورایی بدتر از صد تا پادگان بود. همش تمرین و......
برای جلو انداختن ، باید یه نفر رو پیدا کنی که شرایطش عین تو باشه و حاضر باشه اعزامش (=همون ماهی که تو می خوای) رو با اعزام تو (=شهریور 87) عوض کنه ... اینجا گفتم شرایطش رومن شهريور 87 اعزاممه مي تونم درخواست كنم زودتر منو بفرستن؟ اين كارو مي كنن يا نه؟ تا حالا براي كسي پيش اومده؟ پنج شش ماه انتظار براي اعزام خيلي نا عادلانه ست آدم ديوانه ميشه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من شهريور 87 اعزاممه مي تونم درخواست كنم زودتر منو بفرستن؟ اين كارو مي كنن يا نه؟ تا حالا براي كسي پيش اومده؟ پنج شش ماه انتظار براي اعزام خيلي نا عادلانه ست آدم ديوانه ميشه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
اره دیگه .. ظاهرا باید وایسی تا همون آخر سر مشخص بشه که کجا واسه ات جا دارن ...سلام
آقا کد اعزام من شده 226!! میگن یعنی مازاد : هر جا که نیرو بخوان!! اونوقت یعنی چی؟ یعنی معلوم نمیشه کجائیم فعلا!!![]()
تایید میشه ... حداقل توی پادگان 01 که ما هستیم ، من به هیچ وجه اهانتی ندیدم و اتفاقا رفتارشون خیلی مودبانه اس ... دوستانم که 02 بودن هم اینو تایید کرده بودن ... حالا جاهای دیگه رو نمی دونم ...تو آموزشی خیلی مدرک مهم نیست ! نه فقط در آموزشی بلکه در تمام دوره خدمت هم کسی حق اهانت به سرباز را ندارد ! بازداشت ها هم همه اش علکی است! من خودم تا حالا 3 بار قرار بود بازداشتم کنن ( می خواستن منت کشی کنم ) که با اینکه اهمیت ندادم و ... مالی هم نکردم بازداشت نشدم
برو بچزی که سابقه خدمت دارند .یه سوال داشتم اگه بعد از اتمام مرخصی یه چد روزی نهست کنید آیا مرخصی ها هم جز نهستی حساب میشه (یه12روز مرخصی دارم می خواهم 3و4 روز هم نهست کنم.که روی هم میشه بالای 14 روز آیا جز سرباز فراری حساب میشم ودفترچه دوباره باید پست کنم یا نه؟
جای خوبی خدمت میکنی احتمالا !! پادگان ما که مثل خیار بازداشت میکنن !!بازداشت ها هم همه اش علکی است! من خودم تا حالا 3 بار قرار بود بازداشتم کنن ( می خواستن منت کشی کنم ) که با اینکه اهمیت ندادم و ... مالی هم نکردم بازداشت نشدم
میتونی 100 روز نهست کنی !! هیچ محدودیتی در این ضمینه نیست !! به شرط اینکه 15 روز مداوم نباشه که برات فرار رد میشه ...اگه بعد اینکه فرار برات رد شد برگردی پادگان دادگاهی میشی و گذرت به حشمتیه میفته یه یکی دو هفته ای مهمون میشی ... بعدش هم داداه برات جریمه میبره + خلا فرار+ زندانت رو باید بکشی !! البته اگه دادگاه برات جز جریمه اضاف نزنه !حالا نمیدونم کی بهت گفته اگه فرار کنی باید دفترچه از نو پست کنی ؟! اگر هم برنگردی بعد از چند وقت دژبان میاد در خونتون و ... کلا فکر غیبت رو از سرت بیرون کن !! هیچ آدم احمقی استحقاق رو ول نمیکنه بره غیبت کنه !! هر یه روز 3 روز اضاف بخوره !!برو بچزی که سابقه خدمت دارند .یه سوال داشتم اگه بعد از اتمام مرخصی یه چد روزی نهست کنید آیا مرخصی ها هم جز نهستی حساب میشه (یه12روز مرخصی دارم می خواهم 3و4 روز هم نهست کنم.که روی هم میشه بالای 14 روز آیا جز سرباز فراری حساب میشم ودفترچه دوباره باید پست کنم یا نه؟