• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يکی از دوستان جريان اين دوره کد رو توضيح ميده؟ بعد از آموزشيه؟ چند وقته؟ کجا ميندازن ؟ من ليسانس دارم

X2X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يکی از دوستان جريان اين دوره کد رو توضيح ميده؟ بعد از آموزشيه؟ چند وقته؟ کجا ميندازن ؟ من ليسانس دارم
تا اونجایی که من شنیدم دوره کد معمولا برای دیپیلمه هاست...
شما لیسانس داری سربازی سختی نخواهی داشت ! اصلا فکر این صحبت ها را هم نکن :)

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
خوش به حال این دخترا سربازی نمی رن
قرار اذر ماه برم سربازی

تو ايران نمي رن. بعضي كشور ها دختر ها
هم سربازي دارن مثل رژيم سهيونيستي
برا پسرا 3 سال دخترا 2 سال

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
تا اونجایی که من شنیدم دوره کد معمولا برای دیپیلمه هاست...
شما لیسانس داری سربازی سختی نخواهی داشت ! اصلا فکر این صحبت ها را هم نکن :)

عزيزم دوره كد براي هر مدركي هست
بيشتر اتفاقا ليسانس ها
يه سري آموزش هاي تكميلي مثل
توپ خونه - مخابرات و .. ميگذرونن
كه در مواقع اضطراري مفيد باشن
و دوره سختي هم هست و
99 درصد هم شهرستان و مناطق
استراتزيك .و مرزي .

ariyayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

دوستان عزيز كد 39 آموزشي براي كدوم شهر هستش ؟:(

ariyayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه شير پاك خورده ايي نيست جواب ما رو بده :(

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
آقا من لیسانس هنرهای نمایشی م قراره شهریور امسالم برم خدمت میخواستم ببینم برا کسای مثل من خدمت چجوریاست.
آخه خود دوران تحصیلیمون یه جورایی بدتر از صد تا پادگان بود. همش تمرین و......

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
آقا من لیسانس هنرهای نمایشی م قراره شهریور امسالم برم خدمت میخواستم ببینم برا کسای مثل من خدمت چجوریاست.

کلا اونهایی که با مدرک می رن خدمت مقدس سربازی , راحت تر خدمت می کنن . حالا شما که دیگه لیسانس داری .

یه کار دفتری مفتری می دن دستت .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
لیسانس وظیفه ها (افسر وظیفه ها) اصولا در قیاس با سرباز وظیفه ها خدمت نمیکنند !! نه بد و بیراه شنیدن دارند !! نه جدیدی دارند !! نه نگهبانی دارند !! نه استرس بازداشت و اضافه دارند ... در کل خدمتشون خیلی راحته !! فقط باید یه مقدار توی تقسیمات شانس بیارند تا دیگه از خدمت هیچی نفهمند !! شما هم خیالت راحت باشه !! راحت خدمت میکنی !!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من شهريور 87 اعزاممه مي تونم درخواست كنم زودتر منو بفرستن؟ اين كارو مي كنن يا نه؟ تا حالا براي كسي پيش اومده؟ پنج شش ماه انتظار براي اعزام خيلي نا عادلانه ست آدم ديوانه ميشه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
برای جلو انداختن ، باید یه نفر رو پیدا کنی که شرایطش عین تو باشه و حاضر باشه اعزامش (=همون ماهی که تو می خوای) رو با اعزام تو (=شهریور 87) عوض کنه ... اینجا گفتم شرایطش رو

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
من شهريور 87 اعزاممه مي تونم درخواست كنم زودتر منو بفرستن؟ اين كارو مي كنن يا نه؟ تا حالا براي كسي پيش اومده؟ پنج شش ماه انتظار براي اعزام خيلي نا عادلانه ست آدم ديوانه ميشه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

دوست عزیز منهم مثل شما قراره شهریور برم و این چند ماهه بیکارم. ولی پیشنهاد میکنم عجله نکنی و سعی کنی از این موقعیت و وقت آزادت استفاده کنی.
تمرینات ورزشی و....
من خودم میخام تو این مدت برم دنبال گرفتن گواهینامه رانندگی و....

بلاخره این برگه باید به یه دردی بخوره.مگه نه!

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

آقا کد اعزام من شده 226!! میگن یعنی مازاد : هر جا که نیرو بخوان!! اونوقت یعنی چی؟ یعنی معلوم نمیشه کجائیم فعلا!!:(

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام

آقا کد اعزام من شده 226!! میگن یعنی مازاد : هر جا که نیرو بخوان!! اونوقت یعنی چی؟ یعنی معلوم نمیشه کجائیم فعلا!!:(
اره دیگه .. ظاهرا باید وایسی تا همون آخر سر مشخص بشه که کجا واسه ات جا دارن ...

X2X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیسانس وظیفه ها (افسر وظیفه ها) اصولا در قیاس با سرباز وظیفه ها خدمت نمیکنند !! نه بد و بیراه شنیدن دارند !! نه جدیدی دارند !! نه نگهبانی دارند !! نه استرس بازداشت و اضافه دارند ... در کل خدمتشون خیلی راحته !! فقط باید یه مقدار توی تقسیمات شانس بیارند تا دیگه از خدمت هیچی نفهمند !! شما هم خیالت راحت باشه !! راحت خدمت میکنی
------------------------------------------------------
تو آموزشی خیلی مدرک مهم نیست ! نه فقط در آموزشی بلکه در تمام دوره خدمت هم کسی حق اهانت به سرباز را ندارد ! بازداشت ها هم همه اش علکی است! من خودم تا حالا 3 بار قرار بود بازداشتم کنن ( می خواستن منت کشی کنم ) که با اینکه اهمیت ندادم و ... مالی هم نکردم بازداشت نشدم

آموزشی که اضافه خدمت نداره ! دی::

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تو آموزشی خیلی مدرک مهم نیست ! نه فقط در آموزشی بلکه در تمام دوره خدمت هم کسی حق اهانت به سرباز را ندارد ! بازداشت ها هم همه اش علکی است! من خودم تا حالا 3 بار قرار بود بازداشتم کنن ( می خواستن منت کشی کنم ) که با اینکه اهمیت ندادم و ... مالی هم نکردم بازداشت نشدم
تایید میشه ... حداقل توی پادگان 01 که ما هستیم ، من به هیچ وجه اهانتی ندیدم و اتفاقا رفتارشون خیلی مودبانه اس ... دوستانم که 02 بودن هم اینو تایید کرده بودن ... حالا جاهای دیگه رو نمی دونم ...

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
برو بچزی که سابقه خدمت دارند .یه سوال داشتم اگه بعد از اتمام مرخصی یه چد روزی نهست کنید آیا مرخصی ها هم جز نهستی حساب میشه (یه12روز مرخصی دارم می خواهم 3و4 روز هم نهست کنم.که روی هم میشه بالای 14 روز آیا جز سرباز فراری حساب میشم ودفترچه دوباره باید پست کنم یا نه؟

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچزی که سابقه خدمت دارند .یه سوال داشتم اگه بعد از اتمام مرخصی یه چد روزی نهست کنید آیا مرخصی ها هم جز نهستی حساب میشه (یه12روز مرخصی دارم می خواهم 3و4 روز هم نهست کنم.که روی هم میشه بالای 14 روز آیا جز سرباز فراری حساب میشم ودفترچه دوباره باید پست کنم یا نه؟

تو خدمت هر کار می کنی بکن ولی نهست نکن. البته شاید تو دوران آموزشی برات حساب نشه و یا اینکه تو رکن یک آشنا داشته باشی و در بیاره از پروندت ولی در جریان باش که اضافه خدمت نهست به هیچ عنوان بخشیده نمی شه و آخر خدمت خودت افسوس می خوری! الان موتوری حالیت نیست!! ;) از طرفی دید فرمانده و سرگروهبانت روت منفی می شه و مرخصی های بعدی اذیتت می کنن. اما جواب سوالات : فقط همون روزایی که نهست کردی حساب می شه و مرخصی ات نهست نمیشه. اگر 15 روز نهست کنی فراری محسوب می شی

mehdi_n82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید فن ! :D

آقا ما هم آشخور شدیم رفت ! :blink:

از همه دوستانی که لطف کردن و تجربیات با ارزششون رو در اختیار ما تازه کارا گذاشتن ممنونم :wub:

ی سئوال کوچکولو هم من داشتم !

کد 5 واسه کدوم مرکز آموزش هستش ؟!!!:blush:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بازداشت ها هم همه اش علکی است! من خودم تا حالا 3 بار قرار بود بازداشتم کنن ( می خواستن منت کشی کنم ) که با اینکه اهمیت ندادم و ... مالی هم نکردم بازداشت نشدم
جای خوبی خدمت میکنی احتمالا !! پادگان ما که مثل خیار بازداشت میکنن !!

میتونی 100 روز نهست کنی !! هیچ محدودیتی در این ضمینه نیست !! به شرط اینکه 15 روز مداوم نباشه که برات فرار رد میشه ...اگه بعد اینکه فرار برات رد شد برگردی پادگان دادگاهی میشی و گذرت به حشمتیه میفته یه یکی دو هفته ای مهمون میشی ... بعدش هم داداه برات جریمه میبره + خلا فرار+ زندانت رو باید بکشی !! البته اگه دادگاه برات جز جریمه اضاف نزنه !حالا نمیدونم کی بهت گفته اگه فرار کنی باید دفترچه از نو پست کنی ؟! اگر هم برنگردی بعد از چند وقت دژبان میاد در خونتون و ... کلا فکر غیبت رو از سرت بیرون کن !! هیچ آدم احمقی استحقاق رو ول نمیکنه بره غیبت کنه !! هر یه روز 3 روز اضاف بخوره !!

بالا