• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hkhweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هایی که افتادن جهرم :
من زنگ زدم پادگان گفتم تا چه ساعتی میتونیم بیایم گفت از ساعت 7 صبح تا 5 الی 6 عصر میتونین بیاین، گفتم قراره بمونیم گفت انشاالله گفتم یعنی وسایلمون رو هم بیاریم گفت آره :f34r:

سلام
ممنون از پیکیری و خبری که دادی دوست عزیز

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همه دوستان.
من طی یه هفته پیش کلی سوال پرسیدم و کلی هم اطلاعات به دست آوردم و از همه دوستان نهایت تشکر رو دارم.
پس فردا ایشالا باید برم اراک افتادم پادگان مالک اشتر اراک.
حس غریبی دارم نه نگرانم نه ناراحت چیزی که هست فقط هیجان دارم همه ما بدون شک از بچگی و نوجوانی به سربازی فکر کردیم و گهگاهی هم دست به خیال پردازی زدیم.
من وقتی بچه بودم سربازی برام به معنی واقعی یه کابوس بود اون موقع فیلم های جنگی رو میدیدیم و فکر میکردم سربازی اینجوریه.نوجوان که شدم کم کم این موضوع به حاشیه رفت و به موضوعی تبدیل شد که باید هر وقت موقعش رسید بهش فکر کنم.بزرگتر که شدم این موضوع برام به یه ناراحتی تبدیل شد چرا که میدیدم که خیلی از دوستام که معاف شدن در آینده چقدر میتونن از من جلو بزنن و زورتر وارد زندگی بشن.
اما از وقتی درسم تموم شد و واسه سربازی اقدام کردم دیگه بطور کامل با قضیه کنار اومدم و فهمیدم اینجوری طی کردن این دوره خیلی راحت تر میشه.ای دیگه واسه ما هم اینطوریه .....

امیدوارم این دوره 17 ماهه برای من در کنار همه سختی هاش درس های مفیدی هم داشته باشه و خاطرات خوبی هم برای من رقم بخوره.........برای همه آرزوی موفقیت می کنم....به سلامت

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 01 تهران بودم و دیروز 28-9-89 جشن سردوشی داشتیم . اگه سوالی هست بپرس.
یا علی

Last edited:

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان،

من نامه کسری و گرفتم کارای تکمیل دفترچه رو دارم انجام میدم ، الان بفرستم اعزامم حتما برج 12 میفته ????

من از دانشگاه مرخصی تحصیلی گرفتم و دانشجو کارشناسی کامپیوتر هستم الان 14 ماه 12 روز کسری دارم ، میشه لطفا منو یکم راهنمایی کنید.

ممنون

از دوستان کسی در مورد شرایط من اطلاعی نداره یعنی ؟

من امروز تمام دفترچه رو تکمیل کردم ، فقط باید برم پلیس + 10 تحویل بدم ، الان با این شرایط من بفرستم به نظر شما اعزامم کی میفته ؟

aliali377

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 01 تهران بودم و دیروز 28-9-89 جشن سردوشی داشتیم شدیم. اگه سوالی هست بپرس.
یا علی

سلام
ببخشید می تونید در مورد ورزش کردن در 01 تهران توضیح بدید؟منظور اینکه چند دقیقه می دوید و چند دور می دوید؟

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید می تونید در مورد ورزش کردن در 01 تهران توضیح بدید؟منظور اینکه چند دقیقه می دوید و چند دور می دوید؟

ورزشش روز در میان هست، هفته ای 3 دفعه. هر دفعه حدوداً 20 دقیقه دویدن هست (3 دور، دور میدان صبحگاه) و 20 دقیقه نرمش. دویدنش روزای اول سخته ولی بعدش بدنت عادت می کنه. به نظرم حتما بدو برات مفیده. من که راضیم با اینکه اضافه وزن داشتم ولی می دویدم.
موفق باشی. فقط شل بگیر تا زود تموم شه. جای خیلی خوبی افتادی. من که یگان 523 بودم و خیلی فرمانده خوبی داشتیم.

Last edited:

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
اونایی که افتادن مشکین شهر بخونن

از اونجایی که نیروی انتظامی اماده باش هست مرخصی نمی دن

پس موهاتونو بزنید و وسایل هاتونو ببرید

خیاط هم هست مشکین شهر

بد موقعی داریم می ریم :wacko:

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... بله آقا احتمال 99 درصد میفتی شهرت اصلا نگران نباششششششش :دی

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اعزامي 1 آبان 89 (دو ماه پيش) بودم و آموزشيم تموم شد. براي همه بچه هاي 1 دي آرزوي موفقيت و سلامتي مي كنم.

باور كنيد سخت ترين روزا همين روزاي قبل اعزامه. استرس اين شبها خيلي زياده.

باور كنيد از روزي كه اعزام ميشيد اين استرسا و نگرانيها تموم ميشه و انقدر دوستاي خوب پيدا مي كنيد كه به خودتون ميخنديد كه چه استرسه الكي داشتيد.

خيلي زود ميگذره. باور كنيد. براي همتون آرزوي سلامتي دارم. يا علي

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
من اعزامي 1 آبان 89 (دو ماه پيش) بودم و آموزشيم تموم شد. براي همه بچه هاي 1 دي آرزوي موفقيت و سلامتي مي كنم.

باور كنيد سخت ترين روزا همين روزاي قبل اعزامه. استرس اين شبها خيلي زياده.

باور كنيد از روزي كه اعزام ميشيد اين استرسا و نگرانيها تموم ميشه و انقدر دوستاي خوب پيدا مي كنيد كه به خودتون ميخنديد كه چه استرسه الكي داشتيد.

خيلي زود ميگذره. باور كنيد. براي همتون آرزوي سلامتي دارم. يا علي

دمت گرم که باز اینقدر معرفت داری میای میگی دادشه گلم

Faryad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونایی که افتادن مشکین شهر بخونن

از اونجایی که نیروی انتظامی اماده باش هست مرخصی نمی دن

پس موهاتونو بزنید و وسایل هاتونو ببرید

خیاط هم هست مشکین شهر

بد موقعی داریم می ریم :wacko:

از بابت این همه امیدی که دادی ممنون.
مگه قراره جنگ شه که آماده باش دادن؟:wacko:

Faryad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگان مشگین شهر منتظر ماست بیا تا برویم آش بخوریم:(

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام ..

من بعنوان پیرمرد جمع شما رفتی شدم :D ..
قراره چهارشنبه صبح سمنان برم ببینم کجا می خوان بفرستند ( نیروی مازاد )
بچه ها دعا کنید **** بیفتم چون آموزشی پر ( 10 سال پیش دوره تکمیلی یا همون کارت سبز رو رفته بودم )

می گن سر پیری و معرکه گیری همینه :D --

البته بین شما پیر حساب می شم وگرنه هنوز ...

AshkanAsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هایی که افتادن جهرم :
من زنگ زدم پادگان گفتم تا چه ساعتی میتونیم بیایم گفت از ساعت 7 صبح تا 5 الی 6 عصر میتونین بیاین، گفتم قراره بمونیم گفت انشاالله گفتم یعنی وسایلمون رو هم بیاریم گفت آره :f34r:

بابا دمت گرم،ما که بند و بساط رو جمع کردیم،به نظرم نمیشه زیاد رو حرفاشون حساب کرد،همون هفت صبح بریم که اگه قرار باشه بیخیالمون بشن زود سر و ته کنیم برگردیم،اینطور که قبلیا گفتن پنجشنبه و جمعه خبری ایست تو اون پادگان

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دمت گرم،ما که بند و بساط رو جمع کردیم،به نظرم نمیشه زیاد رو حرفاشون حساب کرد،همون هفت صبح بریم که اگه قرار باشه بیخیالمون بشن زود سر و ته کنیم برگردیم،اینطور که قبلیا گفتن پنجشنبه و جمعه خبری ایست تو اون پادگان

نمیدونم والا شاید هم نذاشتن برگردیم . چند روز پیش **** وظیفه بودم یه پسری دیدم گفت من 21 اعزام شدم جهرم تا ساعت 3 نگهمون داشتن بعد گفتن برین
شما شیرازی ؟

Last edited:

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم والا شاید هم نذاشتن برگردیم . چند روز پیش **** وظیفه بودم یه پسری دیدم گفت من 22 اعزام شدم جهرم تا ساعت 3 نگهمون داشتن بعد گفتن برین
شما شیرازی ؟

همیشه که مثل هم نیست. من میگم طرفای ظهر بریم !! البته اگه بگن برید شنبه بیاید باید با کله کچل این دو روز رو تو شهر بچرخیم که خیلی تابلو هست !!!! همون بمونیم بهتره !:blink:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
همیشه که مثل هم نیست. من میگم طرفای ظهر بریم !! البته اگه بگن برید شنبه بیاید باید با کله کچل این دو روز رو تو شهر بچرخیم که خیلی تابلو هست !!!! همون بمونیم بهتره !:blink:

اره اصلا معلوم نیست! بستگی به شرایط و تصمیم فرمانده پادگان داره دوره قبل که نگه داشتن!

برادر منم که الان اونجا هست قرار فردا از اموزشی ترخیص بشه!

دیروز و امروز هم آورده بودنشون شیراز به خاطر اماده باش...

partash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوالی داشتم تو برگه ی من نوشته محل مراجعه تهران میدون ****(1/10) ساعت 7 صبح ولی بعضی بروبچ میگن باید 1/10 بری مستقیم پادگان یعنی(جواد نیا قزوین)
داستان چیه ؟(شماره های **** وظیفه هم که قربونش برم دایورته رو ....(نگم بهتره):p
بروبچی که 1/8 رفتن راهنمایی کنن کی درست میگه؟
انقدی که شایعات آدمو اذیت میکنه قکر رفتن اذیت نمیکنه.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

بالا