بچه هایی که افتادن جهرم :
من زنگ زدم پادگان گفتم تا چه ساعتی میتونیم بیایم گفت از ساعت 7 صبح تا 5 الی 6 عصر میتونین بیاین، گفتم قراره بمونیم گفت انشاالله گفتم یعنی وسایلمون رو هم بیاریم گفت آره :f34r:
سلام
ممنون از پیکیری و خبری که دادی دوست عزیز
من زنگ زدم پادگان گفتم تا چه ساعتی میتونیم بیایم گفت از ساعت 7 صبح تا 5 الی 6 عصر میتونین بیاین، گفتم قراره بمونیم گفت انشاالله گفتم یعنی وسایلمون رو هم بیاریم گفت آره :f34r:
سلام دوستان،
من نامه کسری و گرفتم کارای تکمیل دفترچه رو دارم انجام میدم ، الان بفرستم اعزامم حتما برج 12 میفته ????
من از دانشگاه مرخصی تحصیلی گرفتم و دانشجو کارشناسی کامپیوتر هستم الان 14 ماه 12 روز کسری دارم ، میشه لطفا منو یکم راهنمایی کنید.
ممنون
من 01 تهران بودم و دیروز 28-9-89 جشن سردوشی داشتیم شدیم. اگه سوالی هست بپرس.
یا علی
سلام
ببخشید می تونید در مورد ورزش کردن در 01 تهران توضیح بدید؟منظور اینکه چند دقیقه می دوید و چند دور می دوید؟
من اعزامي 1 آبان 89 (دو ماه پيش) بودم و آموزشيم تموم شد. براي همه بچه هاي 1 دي آرزوي موفقيت و سلامتي مي كنم.
باور كنيد سخت ترين روزا همين روزاي قبل اعزامه. استرس اين شبها خيلي زياده.
باور كنيد از روزي كه اعزام ميشيد اين استرسا و نگرانيها تموم ميشه و انقدر دوستاي خوب پيدا مي كنيد كه به خودتون ميخنديد كه چه استرسه الكي داشتيد.
خيلي زود ميگذره. باور كنيد. براي همتون آرزوي سلامتي دارم. يا علي
اونایی که افتادن مشکین شهر بخونن
از اونجایی که نیروی انتظامی اماده باش هست مرخصی نمی دن
پس موهاتونو بزنید و وسایل هاتونو ببرید
خیاط هم هست مشکین شهر
بد موقعی داریم می ریم :wacko:
بابا دمت گرم،ما که بند و بساط رو جمع کردیم،به نظرم نمیشه زیاد رو حرفاشون حساب کرد،همون هفت صبح بریم که اگه قرار باشه بیخیالمون بشن زود سر و ته کنیم برگردیم،اینطور که قبلیا گفتن پنجشنبه و جمعه خبری ایست تو اون پادگان
نمیدونم والا شاید هم نذاشتن برگردیم . چند روز پیش **** وظیفه بودم یه پسری دیدم گفت من 22 اعزام شدم جهرم تا ساعت 3 نگهمون داشتن بعد گفتن برین
شما شیرازی ؟
همیشه که مثل هم نیست. من میگم طرفای ظهر بریم !! البته اگه بگن برید شنبه بیاید باید با کله کچل این دو روز رو تو شهر بچرخیم که خیلی تابلو هست !!!! همون بمونیم بهتره !:blink: