اگه میری میدون **** که نمیخواد بزنی!چون اونجا فقط بهت یه برگه میدن که کجا باید بری
خوب چه فایده! دوباره باید بزنه...یعنی توی 2 ماه فقط 1 بار میخوای موهاتو بزنی؟؟
عجله نکن هنوز وقت هست میاد!سلام رفقای آش خور :d
من 18 روز دیگه تاریخ اعزاممه.
ولی هنوز دفترچه دوم برام نیومده !!!
شنیدم یک ماه قبله خدمت یه دفترچه دیگه میاد که توش یه کد هست ، واسه من هنوز نیومده.
راستی مشهدی اعزامی 18 / 10 داریم ؟
با لباس نظامی دیگه...سلام
آقا کسی می دونه که روز اول معرفی به یگان باید با لباس کامل بریم یا لباس شخصی؟؟
تو برگه اعزام به یگان که ننوشته
ساعتشم ننوشته
راستی من باید برم خیابون پاستور تو تهران
کسی تجربه ای داره؟
مرسی!
بستگی به گیر بودن فرمانده و پادگان داره...اگه میری میدون **** که نمیخواد بزنی!چون اونجا فقط بهت یه برگه میدن که کجا باید بری
خوب چه فایده! دوباره باید بزنه...یعنی توی 2 ماه فقط 1 بار میخوای موهاتو بزنی؟؟
بیچاره اون سربازایی که امشب بالا برجک باید پست بدن !![]()
به قول بچه ها خدمت شتریِ که همه جا میخوابه دیگه
به شدت منتظرم دفترچه دومش بیاد
تنها ترسم اینه که بیفتم لشکر 77 مشهد اونم ارتش
خیلی دوس دارم یه شهر دور باشم کلاً یه دوسالی تنوع باشه ( میدونم بعداً پشیمون میشم)
ولی از همه بیشتر دوس دارم بیفتم تکاوری نیرو انتظامی :f34r:
خیلی حال میده ، تو شهر گشت میدن انقده با کلاسن
راستی اگه دفترچه دوم نیاد باید چیکار کنیم ؟![]()
درود به همه دوستان.
من طی یه هفته پیش کلی سوال پرسیدم و کلی هم اطلاعات به دست آوردم و از همه دوستان نهایت تشکر رو دارم.
پس فردا ایشالا باید برم اراک افتادم پادگان مالک اشتر اراک.
حس غریبی دارم نه نگرانم نه ناراحت چیزی که هست فقط هیجان دارم همه ما بدون شک از بچگی و نوجوانی به سربازی فکر کردیم و گهگاهی هم دست به خیال پردازی زدیم.
من وقتی بچه بودم سربازی برام به معنی واقعی یه کابوس بود اون موقع فیلم های جنگی رو میدیدیم و فکر میکردم سربازی اینجوریه.نوجوان که شدم کم کم این موضوع به حاشیه رفت و به موضوعی تبدیل شد که باید هر وقت موقعش رسید بهش فکر کنم.بزرگتر که شدم این موضوع برام به یه ناراحتی تبدیل شد چرا که میدیدم که خیلی از دوستام که معاف شدن در آینده چقدر میتونن از من جلو بزنن و زورتر وارد زندگی بشن.
اما از وقتی درسم تموم شد و واسه سربازی اقدام کردم دیگه بطور کامل با قضیه کنار اومدم و فهمیدم اینجوری طی کردن این دوره خیلی راحت تر میشه.ای دیگه واسه ما هم اینطوریه .....
امیدوارم این دوره 17 ماهه برای من در کنار همه سختی هاش درس های مفیدی هم داشته باشه و خاطرات خوبی هم برای من رقم بخوره.........برای همه آرزوی موفقیت می کنم....به سلامت
سلام به همه/اموزشی مسخره ما هم تو مالک اشتر اراک نیروی افتضاحی تموم شد :guitar: /تقسیم ها خیلی خوب نبود/گروهان ما که فوق لیسانس بودیم تو سرتا سر ایران پخش شدیم:f34r:/اکثر فوق دیپلمها افتادن مرزبانی سیستان /دوستان همه حرفاشون کشکه تا میتونید صبحگاه و رژه و نگهبانی رو بپیچونید و اصلا هم نترسید چون همه تهدید هاشون کشکی و مشقیه /من که افتادم فنی مهندسی تهران .![]()
تکاوری نیرو انتظامی همون یگان ویژه منظورت هست دیگه؟!
یکی از دوستانم با مدرک پزشکی از مشهد به اراک/پادگان مالک اشتر افتاده..و امروز ساعت 7 باید اونجا باشن!..میخواستم بدونم چطور براش خواهد گذشت؟..امکاناتش چیه و مرخصی هاش و امکان تلفن چطوریه؟..آیا درست 60 روز هس یا 50 روز؟..و مهمتر اینکه بعد از این دوماه طی تقسیمات کجا میفته؟..ممکنه شهر خودش بیفته یا لااقل استان خودش؟..ممنون میشم اگه کسی اطلاعات ضروری در این مورد داره کامل بگه تا مارو از نگرانی بیرون بیاره!
تکاوری نیرو انتظامی همون یگان ویژه منظورت هست دیگه؟!
امکان نداره نیاد میاد!:lol: