• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

siromid2003

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
دوستان لطفا يكي زودتر به من بگه مني كه امروز ساعت 15 بايد ميدان **** باشم امروز ديگه ميرم يا برميگردم خونه مثلا فرداش يا يك روز ديگه ميرم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزيز واسه منكه اينجوري بود
رفتم ميدان **** گفتن فلان روز با كله كچل بريد پادگان پرندك بعدش رفتيم پذيرش نكردن و همون روز نبردنمون
دوباره رفتيم ميدون **** گفتن بريد دژ‍بان مركز رفتيم پذيرش شديم گفتن بريد 3 روز ديگه با لباس نظامي (كه همون روز بهمون دادن) برگرديد تا پدرتونو در بياريم
شما هم با توجه به اينكه ساعت 15 داري ميري اونجا
99.99% برت ميگردون و ميگن فلان روز يا فردا برو پادگان

siromid2003

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز واسه منكه اينجوري بود
رفتم ميدان **** گفتن فلان روز با كله كچل بريد پادگان پرندك بعدش رفتيم پذيرش نكردن و همون روز نبردنمون
دوباره رفتيم ميدون **** گفتن بريد دژ‍بان مركز رفتيم پذيرش شديم گفتن بريد 3 روز ديگه با لباس نظامي (كه همون روز بهمون دادن) برگرديد تا پدرتونو در بياريم
شما هم با توجه به اينكه ساعت 15 داري ميري اونجا
99.99% برت ميگردون و ميگن فلان روز يا فردا برو پادگان

خيلي ممنون
يك مقدار خيالم راحت شد.نميدونم چرا امروز حس خدمت رفتنم نمياد.

alireza982000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با هميم البته من نميام ولي ميگن جاي خيلي خوبيه همون جا ميموني تازه يه تجربه ميشه واسه كار تو وزارت دفاع و محيط كاريش كلا خيلي خوبه كاش منم مي شد بيام ولي دنبال معافيم:(

کسی رو سراغ نداری که آموزشی رو اونجا بوده تا ازش یه سری آمار بگیرم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خيلي ممنون
يك مقدار خيالم راحت شد.نميدونم چرا امروز حس خدمت رفتنم نمياد.
انشاالله يه جاي خوب ميوفتي
اصلا با عقلم جور در نمياد كه امروز ببرن چون هم ميگن بريد موهاتونو بزنيد هم وسايل جمع كنيد و ...

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
کاش به نفر جواب این آخرین پست صفحه قبل رو هم بده :

Quote:
نوشته ای از sIiiS View Post
مگه تو دوران آموزشی از این خبرام هست ؟!
نمیدونم سوال کردم. اگه طرف معاف از رزم هم باشه بازم از این خبرها نیست ؟
۲ روز در هفته هم نمیشه ساعت ۴ مرخصی چیزی کوفتی گرفت اومد بیرون چون وحشتناک واجبه ؟
Today 10:43 AM
sIiiS
Quote:
نوشته ای از A-P-Razaghi View Post
سلام
پادگان آموزشی نیروی هوایی تهران برای لیسانسیه ها کجاست و اینکه سیستم ورود خروجش چجوریه ؟ ۲ ماه رو به سره اونجا باید بود با اینکه بعد ار ظهر ول میکنن با ۲۴ ساعت خدمت ۲۴ ساعت خونه ؟ لطفا کامل توضیح بدید لطفا.
ممنون.
مگه تو دوران آموزشی از این خبرام هست ؟!
Today 10:28 AM
A-P-Razaghi سلام
پادگان آموزشی نیروی هوایی تهران برای لیسانسیه ها کجاست و اینکه سیستم ورود خروجش چجوریه ؟ ۲ ماه رو به سره اونجا باید بود با اینکه بعد ار ظهر ول میکنن با ۲۴ ساعت خدمت ۲۴ ساعت خونه ؟ لطفا کامل توضیح بدید لطفا.
ممنون.

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
**** خوش بگذره...

تقسیم ...محل زندگی...

2 ماه در بیابون خوش بگذره

ممنون
اتفاقا خوش میگذره
برگشتنه از اونجا یه تاکسی دربست گرفتم البته سه تا دیگه هم پشت نشستند (دربست جدید ) یکیشون میگفت آموزشی اونجا بوده زیاد سخت نمیگیرند
مخصوصا الان که هوا سرده بیشتر کلاس میزارند
خدا رو شکر

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نمیدونم سوال کردم. اگه طرف معاف از رزم هم باشه بازم از این خبرها نیست ؟
۲ روز در هفته هم نمیشه ساعت ۴ مرخصی چیزی کوفتی گرفت اومد بیرون چون وحشتناک واجبه ؟
كلا آموزشي اينجوري بوده كه كل 2 - 3 ماهو اونجا باشي ولي ما هر 5 شنبه مرخصي داشتيم تا جمعه عصر اگه تعطيل رسمي اي هم بود مرخصي ميدادن
خود فرمانده ميگفت اين اصلا درست نيست و بايد بمونيد حالا چرا دستور دادن مرخصي بديد نميدونم
ولي اينكه هر روز مرخصي بد اصلا اينجوري نيست و فكرشو از سرت بيرون كن
فقط يكي 2 تا بودن اونجا زياد مرخصي ميرفتن يكي هم كه هر روز ميرفت
اونا واقعا موردشون اورژانسي بود
اوني كه هر روز ميرفت هم پارتي وحشت ناك كلفتي داشت هم اگه نميرفت ممكن بود باباي شيمياييش كه تو خونه تنها بود بميره
وگرنه به هيچ دليل ديگه اي مرخصي نميدن

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
تا نری نمی دونی
برای من هم می گفتند هتل کهریزک فلان اونجوری اینجوری
ولی چی شد...

enriqueamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا کسی نیست تا منو راهنمایی کنه...

من که افتادم مرزن آباد چالوس ، فوق دیپلمم
جاش خوبه؟
کسی رفته اونجا؟

بعد از آموزشی احتمال داره کجا بیفتم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
ممنون.
بهترین جای ممکن هستش!
5شنبه ساعت 2 مرخصی میدن تا شنبه ساعت 5 صبح یعنی این ساعت باید وارد پادگان بشید
اتوبان بسیج-بلوار هجرت

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
بهترین جای ممکن هستش!
5شنبه ساعت 2 مرخصی میدن تا شنبه ساعت 5 صبح یعنی این ساعت باید وارد پادگان بشید
اتوبان بسیج-بلوار هجرت

اگه تلو رو حذف کنیم 01 بهتره چون مرخصی روزانه می ده ! بعد از یه روز که توی پادگان مثه سگ میدوی یه دور توی شهر و یه شام تاپ خیلی میچسبه!:p

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
کد محل آموزش من اومد،کد 256 است که برای پادگان شهید مدرس نیروی زمینی **** در کرج است.زمان اعزام من اول دی است.من قبلا آموزشی رفتم و در روزهای نخست دی از آنجا مرخص شده و به یگانم معرفی میشوم.امروز 14/9/87 است،17 روز به روز اعزام(این پست را در thread دیگری نوشته بودم و اینجا نیز کپی کردم)
دوستانی که وضعیت من را داشته اند می توانند بگویند من پس از اعزام به کرج چه وضعیتی خواهم داشت؟
یکی از دوستان 5 سال پیس وضعیت بنده برایش اتفاق افتاده بود گفت وقتی ما رفتیم پادگان شهدا کرمانشاه به ما گفتند خودتان را هفت روز بعد به پادگان طباطبایی در بزرگراه هجرت تهران معرفی کنید و بعد از یک هفته رفتیم و آنجا به یگان قبلی معرفیمان کردند.
در صورتی که به یگان دیگری معرفی شوم مرخصی هایی که باقیمانده را به چه صورت استفاده خواهم کرد؟باید دفترچه مرخصی ها را از یگان قبلی بگیرم؟

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
آقایون من چهار شنبه رفتم میدون **** گفتن ساعت 8 شب شنبه شب برو میدان ازادی کد من 37 بود مقصد عجب شیر این فکر میکنم اخرین پست من قبل از رفتن هست اگر توصیه ای مهم دارید یا میدونید چند ساعت راه هست رو لطفا بگید
همچنین من یه سوال دیگه هم داشتم؟؟؟
اینجور که میگن هفته اول اموزشی خیلی سخته میخوام بدونم (شنبه صبح اونجاییم ) که ما در همون هفته اول خوردیم به عید غدیر که چهار شنبه هست و تعطیل هست اون روز هم مثل بقیه روزهای هفته اول با ما برخورد میکنن کسی از این تجربه ها داره یا شنیده چه جوری میشه و تقریبا عاشورا وتاسوعا هم خورده به میان دوره امکان داره به ما که بچه تهرانیم مرخصی بدهند؟؟؟؟

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
کد محل آموزش من اومد،کد 256 است که برای پادگان شهید مدرس نیروی زمینی **** در کرج است.زمان اعزام من اول دی است.من قبلا آموزشی رفتم و در روزهای نخست دی از آنجا مرخص شده و به یگانم معرفی میشوم.امروز 14/9/87 است،17 روز به روز اعزام(این پست را در thread دیگری نوشته بودم و اینجا نیز کپی کردم)
دوستانی که وضعیت من را داشته اند می توانند بگویند من پس از اعزام به کرج چه وضعیتی خواهم داشت؟
یکی از دوستان 5 سال پیس وضعیت بنده برایش اتفاق افتاده بود گفت وقتی ما رفتیم پادگان شهدا کرمانشاه به ما گفتند خودتان را هفت روز بعد به پادگان طباطبایی در بزرگراه هجرت تهران معرفی کنید و بعد از یک هفته رفتیم و آنجا به یگان قبلی معرفیمان کردند.
در صورتی که به یگان دیگری معرفی شوم مرخصی هایی که باقیمانده را به چه صورت استفاده خواهم کرد؟باید دفترچه مرخصی ها را از یگان قبلی بگیرم؟
والا من منظور شما را اصلا نفهمیدم!
یعنی خدمت قبلی داشتین ؟
اگر اموزشی رفتین قبلا دیگه اعزام اول دی چی هستش دیگه؟

اینجور که میگن هفته اول اموزشی خیلی سخته میخوام بدونم (شنبه صبح اونجاییم ) که ما در همون هفته اول خوردیم به عید غدیر که چهار شنبه هست و تعطیل هست اون روز هم مثل بقیه روزهای هفته اول با ما برخورد میکنن کسی از این تجربه ها داره یا شنیده چه جوری میشه و تقریبا عاشورا وتاسوعا هم خورده به میان دوره امکان داره به ما که بچه تهرانیم مرخصی بدهند؟؟؟؟
هیچ فرقی نداره!
مگر اینکه نیروهای کادر در تعطیلات باشند و شما در اختیار خودتون مثل جمعه ها
امکانش هست برای تاسوعا و عاشورا مرخصی بدن

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
کد 176 کسی میدونه کجاست ؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
والا من منظور شما را اصلا نفهمیدم!
یعنی خدمت قبلی داشتین ؟
اگر اموزشی رفتین قبلا دیگه اعزام اول دی چی هستش دیگه؟
بله من قبلا خدمت رفتم و آموزشی را به اتمام رساندم و چند ماه هم در یگان خدمت کردم که پس از قبولی در دانشگاه از یگان ترخیص قانونی شده و ادامه تحصیل دادم. تابستان امسال درسم تمام شد و دوباره دفترچه را ارسال کردم که اول دی ماه(1 شنبه هفته بعد)اعزام مجدد است.روال گذشته به این صورت بوده که سربازانی مثل من به پادگان آموزشی مربوطه معرفی شده و سپس از آنجا به یگان سابق خدمتی معرفی می شوند.**** وظیفه فقط می تواند مشمول را به پادگان آموزشی معرفی کند و نمی تواند من را به یگان خدمتی گذشته ام معرفی کند.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
بله من قبلا خدمت رفتم و آموزشی را به اتمام رساندم و چند ماه هم در یگان خدمت کردم که پس از قبولی در دانشگاه از یگان ترخیص قانونی شده و ادامه تحصیل دادم. تابستان امسال درسم تمام شد و دوباره دفترچه را ارسال کردم که اول دی ماه(1 شنبه هفته بعد)اعزام مجدد است.روال گذشته به این صورت بوده که سربازانی مثل من به پادگان آموزشی مربوطه معرفی شده و سپس از آنجا به یگان سابق خدمتی معرفی می شوند.**** وظیفه فقط می تواند مشمول را به پادگان آموزشی معرفی کند و نمی تواند من را به یگان خدمتی گذشته ام معرفی کند.

شما به یگان قبلی از طرف پادگان اموزشی معرفی میشید و انجا مراحل فعال شدن پرونده شما انجام میشه.
تعداد روزهای باقی مانده مرخصی هم از داخل پرونده شما استخراج میشه.
به هر حال سعی کنید در پادگان آموزشی پیگیر کارهای خودتون باشید تا وقت زیادی را از دست ندیدن

feri10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 دی اعزام می شم... ساعت 3 میدون ****...کد 226...مدرک کاردانی...لطفا راهنمایی کنید...
226 کجاست؟کجا میفتم؟

بالا