مدرک شما چیه ؟سلام
منم اول دی 87 به پادگان **** خاتمی یزد اعزام میشم(کد87)
شیرازی هستم - کسی هست اعزامش دیماه و محل آموزشیش
اونجا باشه؟
سلام
من افتادم نيرو انتظامي اراك
چطوره؟
بچه ها من 19 بهمن اعزام هستم
یه نفر که از افراد سپاهی هستش 200 هزار تومان می گیره و آموزشی می ندازه آمل یا بابل و خدمت رو هم تو یکی از بیمارستان های تهران
سرما همه جا هستش و کاریش نمیشه کردآموزشی تو شمال اون وقت سال سرد نمیشه ؟؟
بیمارستان بقیه ا...کلا خدمت تو بیمارستان چه جوریه ؟؟؟؟ آخه اونجا چه نیازی به سرباز هست ؟؟
نظر شما چیه ؟؟
45 تا 50 روزمدت دوره آموزشی چند روزه؟
این قضیه برگ سبز چیه؟میگن دو هفته باید بری پادگان اونوقت آموزشیت حذف میشه؟آیا واقعیت داره؟
اگر حتما این کار را انجام میده حتما دنبالش باش
آموزشی بابل هم یکی از بهترین جاهای ممکن هستش
سرما همه جا هستش و کاریش نمیشه کرد
بیمارستان بقیه ا...
کار اداری-انتظامات و ...
به هر حال از داخل پادگان بودن خیلی بهتره هست شانس هم داشته باشی لباس شخصی میشی
اگر قطعی باشه خیلی خوبه
آقا من یه چند تا سوال داشتم :
1- اینکه فوق دیپلم باشی یا دیپیلم توی آموزشی فرق د اره؟یعنی سختیش کمتره؟محسنات داره کلن؟ من فوق دیپلم دارم.
2- یه سوال خنده دار ....توی دوره آموزشی میخوام ببینم با خودم وسایلی مثل ریش تراش ببرم مسخره نیست؟ میشه اصلن اونجا استفاده کرد؟ چه جوریاست؟
3-فوق دیپلم باشی. **** هم بری. توی دوره سربازی نه ( نه آموزشی) باید همیشه کچل باشی؟
ممنون دوست عزیز یکم دلم قرص شد
قطعی بودنش که فکر می کنم 100% باشه
این آموزشی بابل از چه لحاظ یکی از بهترین جاهاست ؟؟
در ضمن بیمارستان هم فکر می کنم همین بقیه ا... که شما فرمودین باشه کلا" این بیمارستان نظامیه ؟؟ دزد و قاتل اینا نمیارن بدن دست سرباز مواظبشون باشه ؟؟؟
چون من دیپلم هستم و امید زیادی ندارم که کار اداری اینا انجام بدم
1. بله خیلی فرق داره
2. برقی نباشه چون احتمال زیاد برق گیرت نیاد. با خودت ژیلت و ... رو ببر عزیز.
3. نه برای فوق دیپلم! شماره مو =12 که این قانونیشه و تو میتونی وسط موهاتو بیشتر بلند کنی چون میره زیر کلاه.
البته این شماره سه که گفتم در مورد ارتشه. **** رو نمیدونم.![]()
مدرک شما چیه ؟
فوف دیپلم هستید ؟
یعنی چه که ممکنه برق گیرم نیاد؟ یعنی یه پریز برق تو ی سالن یا همو محل خواب سرباز ها نیست که من ریش تراشمو بزنم بهش شارژ بشه؟ البته من منظورم این بود که اصلن میشه اونجا استفاده کرد؟ یعنی فرمانده ها گیر نمیدن ؟