• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشه حالتون که برگه سفیداتون اومده..من که هنوز نمیدونم کجا افتادم...توی عید هم که پست نمیاره...پس باید منتظر باشم 20 ام له بعد بیارند!!!!!!!

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول داداش
منم که اصفهانیم:D
پس شهرک آزمایش میبینمت
شما هم اونجا باید بیاید دیگه؟؟
من اسماعیل هستم
شما هم یه اسمی چیزی بده تا اشنا بشم
yahoo id:mechanics_eng99

اره دادا 7 صبح می بینمت شهرک:lol:
من عطا 23 مهندس کشاورزی ساکن ملک شهر بزرگ شده خوزستان
شما دادا:cool:

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه امروز فهمیدم که قرار نیست تهران بودنم بعد از آموزشی ۱۰۰٪ باشه.
یک سرهنگ آشنا تو **** داشتیم که برگه سبز را بهش دادم تا تو **** و تهران بودنم را جور کنه. اون موقع هنوز برگه سفیدم نیومده بود.
حالا که اومد روش زده "نیرو: ستاد فرماندهی کل ****" من فکر می کردم منظورش سه راه تختی هست. ولی نگو برای همه همین را می زنه.
برای اینکه از پذیرش یه جایی تو تهران مطمئن بشوم باید چه کار کنم؟ روی برگه سفید باید مهری بخوره؟ لازم به ذکره که کپی برگ سبز را هم گرفته .
متاسفانه به علت غیبت نتونستم امربه بگیرم.
فردا پس فردا دارم میرم سراغ جناب سرهنگ.

شاید سوال تکراری باشه ولی توجه کنید قوانین عوض می شوند.
اون سرهنگ کارخودش رو کرده....والان موقع تقسیم ها نشده ولی احتمالا همونجائی بیفتی که هماهنگ کردی
حالا آموزشی کجا افتادی؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
حالا وقتی رفتم یعنی زنده بر می گردم؟ وقتی بیام اینجا چی می نویسم؟ :D

نترس . اینا داخلشن نمی فهمن چی می گن . دوران آموزشی سمنان بد نیست ولی دوران خدمت توش بیافتی فقط بازی با روانت هست ..

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ببخشید بهنون برخورد اخه مومن وسط کویر بازرس برای ما کجا بود من بهت میگم تبعید گاه فرماندهاس تو میگی...... کاش یه بازرسی هم از حالا ما میشد یارو با بلده راه باید بیادش تا گم نشه

هر جایی یه سری معایب داره، در مقابل یک سری مشکلات جای دیگه رو نداره اما در هر حال همشون ضد حالن:rolleyes: البته ارتش رو می گم.**** کلا فرق می کنه ;)

artesh06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز من ... تو میگی امکانات سمنان بده.. ولی 06 صبح تا شب با اعصابت بازی میکنن ... میدونی نگهبانی 24 ساعته یه شب خواب توی عید ، دقیقا شب تحویل سال یعنی چی ؟ همون هفته اول یه ادم عوضی 3 ساعت زیر برف نگهمون داشت و هنوز که هنوزه خوب نشدم ... صبح تا شب از ما کار میکشن ، کارای حمل و نقل گردانهای دانش آموزی( اونا که میخوان کادری بشن) رو میدن به ما لیسانس به بالاها که ما رو تحقیر کنن ... هر چند روز یه بار یه آدم عقده ای رو میندازن به جون ما که اذیتمون کنه ... قرار بود از 26 تا 6 فروردین میاندوره بدن ولی یه روز در میون نگهبان 24 ساعته ما رو کردن و فقط روزبرگ دادن اونم از ساعت 12 ظهر تا 7 صبح روز بعد وقتی میای خونه انقدر خسته ای از بیداری شب قبل که فقط میخوابی ... بعد هم گفتن اون 3-4 روز ، روزبرگ مرخصی میان دورتون بود و دیگه خبری از مرخصی نیست ! اره داداش تهرانه و بالا شهر تهرانم هست ولی وقتی پشت دیوارای بلند نگهت میدارن دیگه خیلی فرق نداره تهران باشی یا سمنان ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آره والا من مثال اوین رو زدم که بهترین جای تهرانه ولی پشت دیواراش ملوم نیست چیا که نمیگذره حالا اینطور که تو گفتی باید بگم خوش بحال اونا تو زندون بخور بخوابه نسبت به 06 . میگم داداش من اعزام 06 هستم 1.2.90 رشتم مهندسی الکترونیکه رشته مارو هم کد میزنن؟؟ راست میگن 06 یاسین بهتره فجره؟؟ کلا دهنم سرویسه نه؟؟!!

masoud10012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۱-کسی پادگان شهدای کرمانشاه رفته؟ وضعیت استحمام به چه صورت هست؟
متنی را می خوندم در مورد ۰۱ تهران که گفته شده بود هفته ای یکبار اجازه داشتند حمام بروند. آیا اونجا هم به همین وضعیت هست؟

۲- در برگه سفید من زده «نیرو : ستاد فرماندهی کل ****». یعنی از الان مشخصه بعد از آموزشی کجا هستم؟

نامه ببر روغن داغشم زیاد کن داروهاتو هم ببر
زیاد رو بهداری حساب نکن یعنی اصلا نری بهتره بهداری که نیست بلا نسبت گاوداری بگم بهتره

سلام خوبی؟ من الان آموزشی شهدای کرمانشاهم کلا جای بدی نیست خوبه. از لحاظ حموم هم مشکلی نیست دو سری حموم داره عالیه هر موقع دوست داشتی میتونی بری به جز ساعت کلاسا.
اون فرماندهی کل **** هم برای همه زده بعدا تقسیم میشی از الان معلوم نیست. منم تو کف همینم. ولی میگن **** اکثرا میندازه شهر خودمون.
موفق باشی.

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره دادا 7 صبح می بینمت شهرک:lol:
من عطا 23 مهندس کشاورزی ساکن ملک شهر بزرگ شده خوزستان
شما دادا:cool:
من اسماعیل 24 ساکن و بچه زرین شهر مهندس مکانیک
see u
من بلوز سبز و شلوار جین میپوشم قد بلند هم هستم
حالا روزای اخر قرار میزاریم و بیشتر اشنا میشیم کلا اصفهانیای 01 زیادند میخایم کلا اونجا را بگیریم زیر دست خودمون و حکومت کنیم

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اسماعیل 24 ساکن و بچه زرین شهر مهندس مکانیک
see u
من بلوز سبز و شلوار جین میپوشم قد بلند هم هستم
حالا روزای اخر قرار میزاریم و بیشتر اشنا میشیم کلا اصفهانیای 01 زیادند میخایم کلا اونجا را بگیریم زیر دست خودمون و حکومت کنیم

خوبه منم مثل خودت قد بلندم ;)1.88
ولی برای اون هنوز تصمیم نگرفتم چی بپوشم ولی شلوار پارچه ای قطعیه:D
از بین اون همه کچل سخت پیدا کردن همدیگه:p

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه منم مثل خودت قد بلندم ;)1.88
ولی برای اون هنوز تصمیم نگرفتم چی بپوشم ولی شلوار پارچه ای قطعیه:D
از بین اون همه کچل سخت پیدا کردن همدیگه:p

من که فعلا کچل نمیکنم چون احتمال داره فعلا نفرستنمون پادگان و بگند برید شنبه بیاید
تو خود 01 ارایشگاه هست اونجا کچل میکنند یا تو خود شهرک آزمایش هم ارایشگاه هست

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هایی که 01 بودند میتونند بگند ما شهرستانیا چی باید بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
ایول
دادا شما از کجا اعزامید؟
اگه تهرانید باید بدونید که ما اصفهانیا اهل تعارف و اینا نیستیم اگه ما را به خونه تون دعوت کنی با کمال میل قبول میکنیم :D

نه من از اراک اعزامم. راهی نیست که در خدمتیم!

خوشه حالتون که برگه سفیداتون اومده..من که هنوز نمیدونم کجا افتادم...توی عید هم که پست نمیاره...پس باید منتظر باشم 20 ام له بعد بیارند!!!!!!!

من داییم تو پست کار میکنه گفت که کل برگه ها رو تحویل پست دادن اما چون شلوغ بوده و زیاد اولویت بالا نبودن
گذاشتن کنار بعدا بیارن! از امروز به بعد هم برگه ها رو میارن دیگه. پلیس +10 رو هم فکر کنم باز باشه دیگه. برو بپرس

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
من که فعلا کچل نمیکنم چون احتمال داره فعلا نفرستنمون پادگان و بگند برید شنبه بیاید

میگم برای شما نوشته برید شهرک آزمایش؟ پس چرا برای من مستقیما آدرس پادگان را نوشته (البته من جهرم افتادم) بعد یه مشکل دیگه که هست اینه که **** وظیفه پنج شنبه ها تعطیله، یکم اردیبهشت هم پنج شنبه است.

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم برای شما نوشته برید شهرک آزمایش؟ پس چرا برای من مستقیما آدرس پادگان را نوشته (البته من جهرم افتادم) بعد یه مشکل دیگه که هست اینه که **** وظیفه پنج شنبه ها تعطیله، یکم اردیبهشت هم پنج شنبه است.
چون تعداد افرادی که از استان اصفهان 01 افتادند زیاد است خودشون با ماشین میبرندمون
ولی شما چون تعدادتون کمه باید خودتون برید

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

1روز این ور اون ور نداره که اخرش باید کچل مرد دیگه:p
ولی من موزر خونه دارم صبح عادی میام اگه اعزام همون روز بود برمیگردم خونه میزنم
چرا 01ها اعلام نمی کنند؟
بابا بیان وسط دیگه
اخرشم یکی نگفت چه طوری میشه رفت تو تیم ورزشی ارتش:(

apadana2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هایی که 01 بودند میتونند بگند ما شهرستانیا چی باید بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا شما هیچی با خودتون نیارید فقط یه ساک که پوتینو لباساتونو که میدن بیارید خونه من1/12بودم یکشنبه رفتیم تا شنبه بعدش مرخصی دادن میخواید کچلم نکنید

apadana2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من الان01آموزشی ام رشته ام الکترونیکه میخواستم ببینم اولا دوره کد دارم یانه دوما من شاید یه8 ماهی بتونم کسر خدمت بسیج بگیرم کی باید اقدام کنم اگه از یگان باید بیوفتم دنبالش چه جوریه باید چه نامه ای بگیرم چه مراحلی داره بطور کامل ممنون

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
چون تعداد افرادی که از استان اصفهان 01 افتادند زیاد است خودشون با ماشین میبرندمون
ولی شما چون تعدادتون کمه باید خودتون برید

ای به خشکی شانس، یعنی تو اصفهان فقط من باید بیافتم نیرو انتظامی. تازه کجا ؟ اونم جهرم. لااقل اراک بودیم یه چیزی !!!

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که رفته اند به این سوال نخندند:
آیا میشه به جای ساک (که من ندارم) کوله پشتی با خودمون ببریم؟
کوله‌ی ساده، متوسط و خوبی هست مثل این کوله دانشجویی ها کوچیک نیست.
گیر نمیدهند؟

بستگی به پادگان داره.بچه های ما آورده بودند.اما ممکنه بگن کوله ای که خودشون دادن رو استفاده کنید.در هر حال بار اول کاریتون ندارن.

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
دوستانی که رفته اند به این سوال نخندند:
آیا میشه به جای ساک (که من ندارم) کوله پشتی با خودمون ببریم؟
کوله‌ی ساده، متوسط و خوبی هست مثل این کوله دانشجویی ها کوچیک نیست.
گیر نمیدهند؟

مشکلی نیست، معمولا" به اینطور چیزا گیر نمی دن ..

بالا