ایول داداش
منم که اصفهانیم
پس شهرک آزمایش میبینمت
شما هم اونجا باید بیاید دیگه؟؟
من اسماعیل هستم
شما هم یه اسمی چیزی بده تا اشنا بشم
yahoo id:mechanics_eng99
اون سرهنگ کارخودش رو کرده....والان موقع تقسیم ها نشده ولی احتمالا همونجائی بیفتی که هماهنگ کردیمن تازه امروز فهمیدم که قرار نیست تهران بودنم بعد از آموزشی ۱۰۰٪ باشه.
یک سرهنگ آشنا تو **** داشتیم که برگه سبز را بهش دادم تا تو **** و تهران بودنم را جور کنه. اون موقع هنوز برگه سفیدم نیومده بود.
حالا که اومد روش زده "نیرو: ستاد فرماندهی کل ****" من فکر می کردم منظورش سه راه تختی هست. ولی نگو برای همه همین را می زنه.
برای اینکه از پذیرش یه جایی تو تهران مطمئن بشوم باید چه کار کنم؟ روی برگه سفید باید مهری بخوره؟ لازم به ذکره که کپی برگ سبز را هم گرفته .
متاسفانه به علت غیبت نتونستم امربه بگیرم.
فردا پس فردا دارم میرم سراغ جناب سرهنگ.
شاید سوال تکراری باشه ولی توجه کنید قوانین عوض می شوند.
حالا وقتی رفتم یعنی زنده بر می گردم؟ وقتی بیام اینجا چی می نویسم؟
خیلی ببخشید بهنون برخورد اخه مومن وسط کویر بازرس برای ما کجا بود من بهت میگم تبعید گاه فرماندهاس تو میگی...... کاش یه بازرسی هم از حالا ما میشد یارو با بلده راه باید بیادش تا گم نشه
۱-کسی پادگان شهدای کرمانشاه رفته؟ وضعیت استحمام به چه صورت هست؟
متنی را می خوندم در مورد ۰۱ تهران که گفته شده بود هفته ای یکبار اجازه داشتند حمام بروند. آیا اونجا هم به همین وضعیت هست؟
۲- در برگه سفید من زده «نیرو : ستاد فرماندهی کل ****». یعنی از الان مشخصه بعد از آموزشی کجا هستم؟
نامه ببر روغن داغشم زیاد کن داروهاتو هم ببر
زیاد رو بهداری حساب نکن یعنی اصلا نری بهتره بهداری که نیست بلا نسبت گاوداری بگم بهتره
من اسماعیل 24 ساکن و بچه زرین شهر مهندس مکانیکاره دادا 7 صبح می بینمت شهرک:lol:
من عطا 23 مهندس کشاورزی ساکن ملک شهر بزرگ شده خوزستان
شما دادا
من اسماعیل 24 ساکن و بچه زرین شهر مهندس مکانیک
see u
من بلوز سبز و شلوار جین میپوشم قد بلند هم هستم
حالا روزای اخر قرار میزاریم و بیشتر اشنا میشیم کلا اصفهانیای 01 زیادند میخایم کلا اونجا را بگیریم زیر دست خودمون و حکومت کنیم
خوبه منم مثل خودت قد بلندم 1.88
ولی برای اون هنوز تصمیم نگرفتم چی بپوشم ولی شلوار پارچه ای قطعیه
از بین اون همه کچل سخت پیدا کردن همدیگه
ایول
دادا شما از کجا اعزامید؟
اگه تهرانید باید بدونید که ما اصفهانیا اهل تعارف و اینا نیستیم اگه ما را به خونه تون دعوت کنی با کمال میل قبول میکنیم
خوشه حالتون که برگه سفیداتون اومده..من که هنوز نمیدونم کجا افتادم...توی عید هم که پست نمیاره...پس باید منتظر باشم 20 ام له بعد بیارند!!!!!!!
من که فعلا کچل نمیکنم چون احتمال داره فعلا نفرستنمون پادگان و بگند برید شنبه بیاید
تو خود 01 ارایشگاه هست اونجا کچل میکنند یا تو خود شهرک آزمایش هم ارایشگاه هست
چون تعداد افرادی که از استان اصفهان 01 افتادند زیاد است خودشون با ماشین میبرندمونمیگم برای شما نوشته برید شهرک آزمایش؟ پس چرا برای من مستقیما آدرس پادگان را نوشته (البته من جهرم افتادم) بعد یه مشکل دیگه که هست اینه که **** وظیفه پنج شنبه ها تعطیله، یکم اردیبهشت هم پنج شنبه است.
من که فعلا کچل نمیکنم چون احتمال داره فعلا نفرستنمون پادگان و بگند برید شنبه بیاید
تو خود 01 ارایشگاه هست اونجا کچل میکنند یا تو خود شهرک آزمایش هم ارایشگاه هست
بچه هایی که 01 بودند میتونند بگند ما شهرستانیا چی باید بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون تعداد افرادی که از استان اصفهان 01 افتادند زیاد است خودشون با ماشین میبرندمون
ولی شما چون تعدادتون کمه باید خودتون برید
دوستانی که رفته اند به این سوال نخندند:
آیا میشه به جای ساک (که من ندارم) کوله پشتی با خودمون ببریم؟
کولهی ساده، متوسط و خوبی هست مثل این کوله دانشجویی ها کوچیک نیست.
گیر نمیدهند؟
دوستانی که رفته اند به این سوال نخندند:
آیا میشه به جای ساک (که من ندارم) کوله پشتی با خودمون ببریم؟
کولهی ساده، متوسط و خوبی هست مثل این کوله دانشجویی ها کوچیک نیست.
گیر نمیدهند؟