• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بچه ها تکلیف کسری خدمت از طریق بسیجی فعال تو سال 90 مشخص شد؟

من شنیده بودم به بسیجی هر چه قدر هم فعال باشه نهایتا 3 ماه کسری میخوره تو سال 90.

نبود؟
.....

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
دیگه کی وای میسه 24 ماه من که اگه 24 بشم بر فرض فرار می کنم :eek:

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
امم...خب این یعنی چی؟
من گوگل هم کردم ولیکن چیزی نیافتم.

راستش را بخواهید من فقط می خواهم بدونم فوق لیسانس چند روز آموزشی داره.
تا اونجایی که می دونم همه ۶۰ روز هست.

والله تا اونجایی که من میدونم یه قانونی تصویب کردن که تا ابتدای سال 90 آموزشی 2 ماه باشه و کل خدمت هم برای لیسانس ها 17 ماه و فوق لیسانس ها 16 ماه. اما هنوز تکلیف معلوم نیست که این قانون دوباره تمدید میشه یا نه؟ اگر تمدید نشه آموزشی میشه 3 ماه و کل دوره خدمت هم میشه 18 ماه.

spide

Registered User
لایک‌ها
0
یه نفر پیدا نشد بگه این 07 کازرون چطور جاییه؟مثل اینکه تو این تاپیک من اولین نفرم که دارم میرم اونجا.درسته؟
سلام دوست عزیز من از شهریور تا آبان 89 آموزشی کازرون بودم
فقط یک کلمه میتونم بگم تو ارتش هتل ترین جا برای آموزشی همین 07 کازرون هست واقعا هتله البته شاید حالا که بری نفهمی منم تو اون دو ماه نفهمیدم ولی وقتی نحوه آموزشی سربازهای دیگه تو پادگانهای دیگه از همخدمتیهام پرسیدم فهمیدم من چه هتلی بودم
از لحاظ تمیزی خیلی خوبه غذاش هم بدک نیست کلا نسبت به اکثر جاهای دیگه ارتش آموزشی راحتی در پیش داری

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والله تا اونجایی که من میدونم یه قانونی تصویب کردن که تا ابتدای سال 90 آموزشی 2 ماه باشه و کل خدمت هم برای لیسانس ها 17 ماه و فوق لیسانس ها 16 ماه. اما هنوز تکلیف معلوم نیست که این قانون دوباره تمدید میشه یا نه؟ اگر تمدید نشه آموزشی میشه 3 ماه و کل دوره خدمت هم میشه 18 ماه.
دوست عزیز مدت سربازی هیچ تغییری نمیکنه...آموزشی هم همون مدت خواهد بود...

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
بچه ها تکلیف کسری خدمت از طریق بسیجی فعال تو سال 90 مشخص شد؟

من شنیده بودم به بسیجی هر چه قدر هم فعال باشه نهایتا 3 ماه کسری میخوره تو سال 90
.....
دوست به اعزای هر یک سال بسیج فعال 45 روز کسری خدمت داری در ارگان های مثل ارتش نهایتا با تمام زوری که بزنی 8 ماه کسری بهت می دن اما در **** تا 12 ماه هم شده که بگیرند.این راهم بگم که بعضی از یگان های ارتشی اصلا کسری خدمت نمی دن بابت بسیجی فعال.
سلام
کسی میدونه که معمولا تو بهار دوره آموزش تکمیلی **** برگزار میشه یا نه؟
من اعزامم تیر اگه تو این فاصله آموزش تکمیلی باشه و من برم میتونم از آموزش معاف بشم؟
باید از مسجد محل یا پایگاه بسیج محلتون سوال کنی اما تا جایی که من می دنم دوره تکمیلی مدتش طولانی تر از چند ماه است یعنی شما به صورت تیکه تیکه در طول یکسال می ری و میای البته بیشتر کلاس یعنی چند مرحله داره تا بهت تکمیلی بدن و فکر می کنم اوایل اردیبهشت دوره جدیدشون باشه.
اگر تکمیلی داشته باشی می ری یک روز پادگان اموزشی مدارکت را می دی و بعد فرداش می ری رده خدمتیت خودت را معرفی می کنی.

soheil141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم پدافند سمنانم
الان اومدم میان دوره
دیدم بعضی بچه ها از اونجا اومدن در موردش گفتن ، گفتم بد نیست منم بگم
کلا یه جاییه تو دل کویر با امکانات پایین مثلا غذا خوریش هم کوچیکه هم کثیف من که تا اونجایی که تونستم از بوفه کنسرو خریدمو آشغال خوردم تا غذاشو نخورم ولی به نظرم سرویس و حمومش خوبه من که یه روز در میون حموم می رفتم
یه بدی دیگم که داشت سرماش بود که باد هم زیاد میومد خیلی ناجور می شد به خصوص اول صبح
ولی از خوبیاش کلا هتله هیچ کاری بهمون نداشتن به خصوص ارشد ما که خیلی اذیتشم کردیم فکر نکنم سر جکع ما 50 تا بشین پاشو رفته باشیم رژه رو هم که نصف بچه هامون میپیچونن ورزشم که یکی می گه مریضم اون یکی می گه حسش نیست بچه ها به گند می کشن به خصوص گروهان ما که خیلی بچه هاش شرن
داستانشم اینطوریه که ساعت 4 صبح بیدار باش می زنن ولی دهن ارشد سرویس می شه تا بچه ها پاشن تا 6/5 ولوییم بعد یه آمار میگیرن به صفمون می کنن یا ورزشه یا صبحگاه که اونم بچه ها همش کرم میریزن می خندیم 8/5 تا 11/5 سوله کلاسیم که اونم تا بیاد شروع شه ساعت می شه 9/5 اونم همش می خندیم بعد تا ساعت 2 ولوییم ساعت 2 تا 4 هم مثلا رژه است که بچه ها از بس کرم میریزن بدبخت ارشد بتونه سر جمعش نیم ساعت با بچه ها کار کنه بعدشم راحتیم تا خاموشی که اونم از بس بچه ها می گن می خندن نمی زارن بخوابیم
آدمایی که اونجا بودن به جز منشی سلیم همه آدمای خوبی بودن در مورد ذاکرم نظری ندارم فقط یه دفعه شب اومد تو آسایشگاه دید همه دارند می خونن و می خندن همرو ریخت بیرون به اصطلاح مانورمون کرد که اونم واسه خودش خنده بود
دوستان دیگه که تو آسایشگاه نامجو بودن کمی بیشتر اذیت شدن یعنی همه می گن ارشدشون سعدی از بقیه بیشتر کار می کشه
در کل به من که حال داد
در مورد تقسیم هم بگم نصف بیشتر بچه ها تهران میریزن ولی خوبیش به اینه که اونایی که کسری زیاد دارن تهران نمیفتن تا اونجایی که من دیدم خیلی ار بچه ها کسریشون بالاست کمی خوش شانس باشیم تهرانیم
جای دیگه یی هم افتادیم خیالی نیست می ریم عشق و حال

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی می دونه شرایط عضویت در تیم های ورزشی ارتشی چی هست
من عضو تیم هندبال داشنگاه بودم

soheil141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت بگم این اطلاعاتی که من در مورد پدافند سمنان دادم مربوط به بچه های لیسانس و فوق دیپلم بود
برای زیر دیپلم و دیپلم واسه خودش جهنمیه بنده های خدا رو شهید می کنن به خصوص اون روزای اول که من خودم دلم سوخت براشون
ن

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سهیل کدوم گروهانی من که نامجو:lol:
حتما داری میخندی اسم نامجو میاد
ذاکر ادم بدی نیستش فرمانده واقعی نه زیاد شل میگیره نه زیاد تند
همه حرفایی که زدی تایید میکنم به جز تقسیم ها که اینقدر متاهل بابا نظامی ننه نظامی ابجی نظامی زیاده که... جا برای ما انگاری نمیزاره

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز من ... تو میگی امکانات سمنان بده.. ولی 06 صبح تا شب با اعصابت بازی میکنن ... میدونی نگهبانی 24 ساعته یه شب خواب توی عید ، دقیقا شب تحویل سال یعنی چی ؟ همون هفته اول یه ادم عوضی 3 ساعت زیر برف نگهمون داشت و هنوز که هنوزه خوب نشدم ... صبح تا شب از ما کار میکشن ، کارای حمل و نقل گردانهای دانش آموزی( اونا که میخوان کادری بشن) رو میدن به ما لیسانس به بالاها که ما رو تحقیر کنن ... هر چند روز یه بار یه آدم عقده ای رو میندازن به جون ما که اذیتمون کنه ... قرار بود از 26 تا 6 فروردین میاندوره بدن ولی یه روز در میون نگهبان 24 ساعته ما رو کردن و فقط روزبرگ دادن اونم از ساعت 12 ظهر تا 7 صبح روز بعد وقتی میای خونه انقدر خسته ای از بیداری شب قبل که فقط میخوابی ... بعد هم گفتن اون 3-4 روز ، روزبرگ مرخصی میان دورتون بود و دیگه خبری از مرخصی نیست ! اره داداش تهرانه و بالا شهر تهرانم هست ولی وقتی پشت دیوارای بلند نگهت میدارن دیگه خیلی فرق نداره تهران باشی یا سمنان ...

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
نا شکری نکنید.اون جوری که گفتید، دارید سمنان حال می کنید.اصلا پادگان های تهران این جوری نیستند.هر روز بازرس میاد. یه بار از مرکز **** وظیفه ،یه بار از مرکز ... و ... . 3:30 بیداره.به ما تا حالا 1 روز استراحت دادن اون هم 2 ساعت.حتی یک ثانیه هم بیکار نیستیم.برنامه مون تا 9:30 پره.بعضی از دوستان نوشتند تا 14ام مرخصی هستند ما فردا باید بریم.خوبه لیسانسیم.
کلا توی ایران کجا عدالت رعایت می شه که اینجا بشه!

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم لیسانس دارم و افتادم 01 نزاج
اردیبهشت اعزام
کسی با من هم خدمت نیست؟

Last edited:

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
منم لیسانس دارم و افتادم 01 نزاج
اردیبهشت اعزام
کسی با من هم خدمت نیست؟

آقا من هستم. خیلی جای خوبیه. من دو تا از همکارام اونجا افتادن همه چیش خوبه. ایشالله خوش میگذره
yahoo id:shadow_m666

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نا شکری نکنید.اون جوری که گفتید، دارید سمنان حال می کنید.اصلا پادگان های تهران این جوری نیستند.هر روز بازرس میاد. یه بار از مرکز **** وظیفه ،یه بار از مرکز ... و ... . 3:30 بیداره.به ما تا حالا 1 روز استراحت دادن اون هم 2 ساعت.حتی یک ثانیه هم بیکار نیستیم.برنامه مون تا 9:30 پره.بعضی از دوستان نوشتند تا 14ام مرخصی هستند ما فردا باید بریم.خوبه لیسانسیم.
کلا توی ایران کجا عدالت رعایت می شه که اینجا بشه!
خیلی ببخشید بهنون برخورد اخه مومن وسط کویر بازرس برای ما کجا بود من بهت میگم تبعید گاه فرماندهاس تو میگی...... کاش یه بازرسی هم از حالا ما میشد یارو با بلده راه باید بیادش تا گم نشه

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دادا
هم خدمتی شدیم بزن قدش
اعزامی از اصف:lol:
ایول داداش
منم که اصفهانیم:D
پس شهرک آزمایش میبینمت
شما هم اونجا باید بیاید دیگه؟؟
من اسماعیل هستم
شما هم یه اسمی چیزی بده تا اشنا بشم
yahoo id:mechanics_eng99

Last edited:

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هستم. خیلی جای خوبیه. من دو تا از همکارام اونجا افتادن همه چیش خوبه. ایشالله خوش میگذره
yahoo id:shadow_m666
ایول
دادا شما از کجا اعزامید؟
اگه تهرانید باید بدونید که ما اصفهانیا اهل تعارف و اینا نیستیم اگه ما را به خونه تون دعوت کنی با کمال میل قبول میکنیم :D

بالا