بچه ها تکلیف کسری خدمت از طریق بسیجی فعال تو سال 90 مشخص شد؟
من شنیده بودم به بسیجی هر چه قدر هم فعال باشه نهایتا 3 ماه کسری میخوره تو سال 90.
نبود؟
.....
بچه ها تکلیف کسری خدمت از طریق بسیجی فعال تو سال 90 مشخص شد؟
من شنیده بودم به بسیجی هر چه قدر هم فعال باشه نهایتا 3 ماه کسری میخوره تو سال 90.
یعنی سرباز زیر صفر آموزشیفراگیران یعنی چی؟
امم...خب این یعنی چی؟
من گوگل هم کردم ولیکن چیزی نیافتم.
راستش را بخواهید من فقط می خواهم بدونم فوق لیسانس چند روز آموزشی داره.
تا اونجایی که می دونم همه ۶۰ روز هست.
سلام دوست عزیز من از شهریور تا آبان 89 آموزشی کازرون بودمیه نفر پیدا نشد بگه این 07 کازرون چطور جاییه؟مثل اینکه تو این تاپیک من اولین نفرم که دارم میرم اونجا.درسته؟
دوست عزیز مدت سربازی هیچ تغییری نمیکنه...آموزشی هم همون مدت خواهد بود...والله تا اونجایی که من میدونم یه قانونی تصویب کردن که تا ابتدای سال 90 آموزشی 2 ماه باشه و کل خدمت هم برای لیسانس ها 17 ماه و فوق لیسانس ها 16 ماه. اما هنوز تکلیف معلوم نیست که این قانون دوباره تمدید میشه یا نه؟ اگر تمدید نشه آموزشی میشه 3 ماه و کل دوره خدمت هم میشه 18 ماه.
دوست به اعزای هر یک سال بسیج فعال 45 روز کسری خدمت داری در ارگان های مثل ارتش نهایتا با تمام زوری که بزنی 8 ماه کسری بهت می دن اما در **** تا 12 ماه هم شده که بگیرند.این راهم بگم که بعضی از یگان های ارتشی اصلا کسری خدمت نمی دن بابت بسیجی فعال.بچه ها تکلیف کسری خدمت از طریق بسیجی فعال تو سال 90 مشخص شد؟
من شنیده بودم به بسیجی هر چه قدر هم فعال باشه نهایتا 3 ماه کسری میخوره تو سال 90
.....
باید از مسجد محل یا پایگاه بسیج محلتون سوال کنی اما تا جایی که من می دنم دوره تکمیلی مدتش طولانی تر از چند ماه است یعنی شما به صورت تیکه تیکه در طول یکسال می ری و میای البته بیشتر کلاس یعنی چند مرحله داره تا بهت تکمیلی بدن و فکر می کنم اوایل اردیبهشت دوره جدیدشون باشه.سلام
کسی میدونه که معمولا تو بهار دوره آموزش تکمیلی **** برگزار میشه یا نه؟
من اعزامم تیر اگه تو این فاصله آموزش تکمیلی باشه و من برم میتونم از آموزش معاف بشم؟
سلام
منم لیسانس دارم و افتادم 01 نزاج
اردیبهشت اعزام
کسی با من هم خدمت نیست؟
سلام
منم لیسانس دارم و افتادم 01 نزاج
اردیبهشت اعزام
کسی با من هم خدمت نیست؟
سلام دوستان
کسی می دونه شرایط عضویت در تیم های ورزشی ارتشی چی هست
من عضو تیم هندبال داشنگاه بودم
خیلی ببخشید بهنون برخورد اخه مومن وسط کویر بازرس برای ما کجا بود من بهت میگم تبعید گاه فرماندهاس تو میگی...... کاش یه بازرسی هم از حالا ما میشد یارو با بلده راه باید بیادش تا گم نشهنا شکری نکنید.اون جوری که گفتید، دارید سمنان حال می کنید.اصلا پادگان های تهران این جوری نیستند.هر روز بازرس میاد. یه بار از مرکز **** وظیفه ،یه بار از مرکز ... و ... . 3:30 بیداره.به ما تا حالا 1 روز استراحت دادن اون هم 2 ساعت.حتی یک ثانیه هم بیکار نیستیم.برنامه مون تا 9:30 پره.بعضی از دوستان نوشتند تا 14ام مرخصی هستند ما فردا باید بریم.خوبه لیسانسیم.
کلا توی ایران کجا عدالت رعایت می شه که اینجا بشه!
ایول داداشسلام دادا
هم خدمتی شدیم بزن قدش
اعزامی از اصف:lol:
ایولآقا من هستم. خیلی جای خوبیه. من دو تا از همکارام اونجا افتادن همه چیش خوبه. ایشالله خوش میگذره
yahoo id:shadow_m666