• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
آقای هومنی تقریبا همه پستای شما رو خوندم .. خیلی ضدحال بود :D

خیلی توجه نکن . آخرش آرزو می کنی کاش تموم سربازی همین آموزشی بود ...

داداش من الان دارم اونجا آموزشی میرم چیزی نداره که بخوای حال کنی وسط دل کویر امکانات تقریبا 0
اما میگذره

خب چطور بود . خوش گذشت :) .

من به بچه ها ( ارشداتون ) می گفتم خیلی بهتون سخت نگیرند ولی خداییش بعضی هاتون خیلی گاگول بودید :p ..
تو کدوم آسایشگاه افتادی ( اسم ارشدت رو هم بگو ) عامریان - سعدی - سالاری ؟

pedramoon

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
کسی تا حالا مرکز آموزش 07 ارتش کازرون بوده؟یا هست؟چطور جاییه؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی توجه نکن . آخرش آرزو می کنی کاش تموم سربازی همین آموزشی بود ...

خب چطور بود . خوش گذشت :) .

من به بچه ها ( ارشداتون ) می گفتم خیلی بهتون سخت نگیرند ولی خداییش بعضی هاتون خیلی گاگول بودید :p ..
تو کدوم آسایشگاه افتادی ( اسم ارشدت رو هم بگو ) عامریان - سعدی - سالاری ؟
سلام رفیق خوبی بابا دمت گرم این بیابون چی بود:lol:
من از تقسیم میترسم چندتا پدافند تهران داره که امکانش باشه بریم توش این دفعه 500 تا از تهران اومدن 280 لیسانس 220 فوق دیپلم منم تو گروهان نامجو یه خنده ای برای خودش 10 روز با بازسازها می خوابیدیم بالش هنوز هم نداریم کلا داغونه اما همش صفاست هواش لعنتی همرو به چیز داده .........
بهداری که خواستیم بریم وسط راه شفا گرفتم 3 کیلومتر برو 3 کیلومتر بیا .اراشد با حالن مال ما سعدی که کم مونده ما بهش بشین پاشو بگیم سالاری(ارشد جیمی رفیق هاک تو کارتونه) هم که بیشتر با دیپلم سرش گرمه بشین پاشو گفتنش تو ارتش معروف شده عامریان که بچه ها بهش میگن ماکارونی خداییش شبیه :lol:فقط یه ستوان 2 تکاور اوردن از نیرو زمینی به اسم ذاکر فرمانده گروهان ما شده از این تریپ میاد که پاها همه 120 درجه بیاد بالا .... همه چیزش اون رژه مزخرفه
راستی از تقسیم ها بگو با این امتحان اخرش تاثیر داره میگن زیر 66 بگیری.... من که خودم لیسانس کامپیوترم 16 ماه دیگه هم باید برم :happy:بهم هم گفتن 6 بیا اما میخوایم با بروبچ 8 بریم گیر میدن؟
به نظرت شانسم برای تقسیم کجاست؟

Last edited:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای هومنی تقریبا همه پستای شما رو خوندم .. خیلی ضدحال بود :D
سربازی چیزی حال کردنی نیست که :lol:میگذره اگه بچه اون اطرافی که سختت نیست اب هوای وطنته:lol:اما من سرویس شدم کلا دیپلم اونجا سخت میگیرن اما لیسانس راحته 3 روز اولش گریه هاتو میکنی بعد :happy:بعد میخندی یعنی میخندوننت دست خودت نیست یه چیزش حال میکنم بد جور میزنن تو پز **** و سپاهی کلا یه چفیه ببند تا ببینی لباساتم تقریبا شبیه همین عکسی که میبینی پلنگی

Last edited:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۱-کسی پادگان شهدای کرمانشاه رفته؟ وضعیت استحمام به چه صورت هست؟ متنی را می خوندم در مورد ۰۱ تهران که گفته شده بود هفته ای یکبار اجازه داشتند حمام بروند. آیا اونجا هم به همین وضعیت هست؟
۲- در برگه سفید من زده «نیرو : ستاد فرماندهی کل ****». یعنی از الان مشخصه بعد از آموزشی کجا هستم؟

رفیق این سوالات بزار کنار منم قبلش مثل تو بودم حمام 3 روز تو هفته هست اما خودت 1 بار تو هفته بزور میری:lol: هر شب هم بعد از بیداری میتونی بری چون ممکنه شب قبلش جداول مزاحمت برات ایجاد کنن اینا که نیاز به گفتن نداره 2 ماه کارت واکس زدن بشمار 3 رفتن دستشویی ... فکر کردی نقشه استراتژیک جنگ با نیروی هارپ اسراییل میکشن که ما بریم حالشو ببریم اسمش خدمته خودم نمیدونم چه خدمتی دارم میکنم اما به خنده هاش میارزه
برو قال قضیه بکن

Last edited:

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
من نمی دونم چه خواهد شد و چه طور می گذاره. مهم هم نیست. بدتر از این هاش به سرم اومده.

سوال در مورد حمام هم به این خاطر هست که ناراحتی پوستی (عوارض جانبی ناشی از دارویی دیگر و غیر مسری) دارم. باید هر روز داروی موضعی مصرف کنم و به همین علت هم دو روز یکبار برم حمام.

خواستم ببینم اگر در مورد حمام محدودیت وجود دارد نامه پزشک ببرم شاید افاقه کرد.

دوست عزیز زیاد سخت نگیر به قول دوستمون روز اول خیلی ناراحتی،اما فرداش حالت خوب میشه.درمورد نامه،نصیحت دوستانه من را گوش کن با خودت ببر حتی اگر می دونی که اونجا هر روز می توانی حمام کنی.کلا نظامی ها کارهاشون حساب و کتاب نداره.
امید وارم سریع بری و به سلامت هم تمام بشه این آموزشی.:lol:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی دونم چه خواهد شد و چه طور می گذاره. مهم هم نیست. بدتر از این هاش به سرم اومده.

سوال در مورد حمام هم به این خاطر هست که ناراحتی پوستی (عوارض جانبی ناشی از دارویی دیگر و غیر مسری) دارم. باید هر روز داروی موضعی مصرف کنم و به همین علت هم دو روز یکبار برم حمام.

خواستم ببینم اگر در مورد حمام محدودیت وجود دارد نامه پزشک ببرم شاید افاقه کرد.
نامه ببر روغن داغشم زیاد کن داروهاتو هم ببر
زیاد رو بهداری حساب نکن یعنی اصلا نری بهتره بهداری که نیست بلا نسبت گاوداری بگم بهتره

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سربازی چیزی حال کردنی نیست که :lol:میگذره اگه بچه اون اطرافی که سختت نیست اب هوای وطنته:lol:اما من سرویس شدم کلا دیپلم اونجا سخت میگیرن اما لیسانس راحته 3 روز اولش گریه هاتو میکنی بعد :happy:بعد میخندی یعنی میخندوننت دست خودت نیست یه چیزش حال میکنم بد جور میزنن تو پز **** و سپاهی کلا یه چفیه ببند تا ببینی لباساتم تقریبا شبیه همین عکسی که میبینی پلنگی

من یزدم این جا هم خیلی تعریفی نیس هواش ... به هر حال کویره. در مورد فوق دیپلم چی؟ منِ فلان فلان شده فوق دارم
crazy.gif

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یزدم این جا هم خیلی تعریفی نیس هواش ... به هر حال کویره. در مورد فوق دیپلم چی؟ منِ فلان فلان شده فوق دارم
crazy.gif

فوق هم باشی خوبه تو گردان بدر میافتی با لیسانس ها سخت نیست برات اما این هوایی که میگم یه چیز دیگست من خودم هم قبلا سمنان رفته بودم هوای به این عجیبی ندیده بودم من که گرماشو ندیدم سرماش سرویسم کرد اما شما که دوره بعد میاد حتما گرما اذیت میشین اما اردیبهشت هواش معتدل تره کلا میگذره :happy:

pedramoon

Registered User
لایک‌ها
53
بابا کسی تا حالا 07 کازرون نبوده؟اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.من تقریبا 2 هفته دیگه باید برم

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
\سلام من امروز نامه رو گرفتم
01 نیروی زمینی ارتش تهران
اعزامی از اصفهان
اگه کسی از اصف یا کلن محل اموزش 01 هست ادد کنه
engineer_ahmad_2007
کلا 01 چه جورایی است

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام رفیق خوبی بابا دمت گرم این بیابون چی بود:lol:
من از تقسیم میترسم چندتا پدافند تهران داره که امکانش باشه بریم توش این دفعه 500 تا از تهران اومدن 280 لیسانس 220 فوق دیپلم منم تو گروهان نامجو یه خنده ای برای خودش 10 روز با بازسازها می خوابیدیم بالش هنوز هم نداریم کلا داغونه اما همش صفاست هواش لعنتی همرو به چیز داده .........
بهداری که خواستیم بریم وسط راه شفا گرفتم 3 کیلومتر برو 3 کیلومتر بیا .اراشد با حالن مال ما سعدی که کم مونده ما بهش بشین پاشو بگیم سالاری(ارشد جیمی رفیق هاک تو کارتونه) هم که بیشتر با دیپلم سرش گرمه بشین پاشو گفتنش تو ارتش معروف شده عامریان که بچه ها بهش میگن ماکارونی خداییش شبیه :lol:فقط یه ستوان 2 تکاور اوردن از نیرو زمینی به اسم ذاکر فرمانده گروهان ما شده از این تریپ میاد که پاها همه 120 درجه بیاد بالا .... همه چیزش اون رژه مزخرفه
راستی از تقسیم ها بگو با این امتحان اخرش تاثیر داره میگن زیر 66 بگیری.... من که خودم لیسانس کامپیوترم 16 ماه دیگه هم باید برم :happy:بهم هم گفتن 6 بیا اما میخوایم با بروبچ 8 بریم گیر میدن؟
به نظرت شانسم برای تقسیم کجاست؟

تنها بدیش همین آب و هواست ( و البته غذای افتضاه ) . بهداری هم که همون دوشو خط بگیر فقط با خودت قرص و دارو ببر .
ذاکر ماهه . تو فوتبال دهه فجر همچین طرف بچه هاشو می گرفت که می گفتم راستی فکر کرده برادر یا پدرشونه . فقط یکمی خشک و نظامی هست .
فکر کنم ستوان جعفری هم باید اومده باشه خب جلو جعفری دیگه باید مثل یک نظامی تمام عیار باشید با کسی شوخی نداره ..
رژه همیشه مزخرف بوده ولی فعالیت بدنی خوبی هست .
به ارشدات هم سلام برسون ( بگو شکری سلام رسوند) .

به احتمال زیاد ایندفعه هم تهران زیاد تقسیم می شد . تو این معمولا سایر عوامل غیر شانس کم تاثیر دارند و البته پارتی .
نه همون 8 تم برو . مشکلی نداره فقط یک پاس اضافه می ری ..

artesh06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اونایی که افتادن 01 و 06 انقدر غر نزنن اگه جای ما بودین چی کار میکردین از تهران بلندمون کردن انداختن جایی که جنبنده ای نیست بعد طرف داره میره پاسداران میگه مامانم:lol:
تورو خدا میخوای بشین پاشو هم نرو اونجا یا شام میگم برات از SFC کنتاکی بیارن همین که وسط شهری خدا شکر کن جای که من رفتم یه پراید دیدم تعجب کردم سراب ببینی بهتره یا برج میلاد؟

سلام دوست عزیز . ای بابا مگه به اینه که تو تهران باشه یا بیرون شهر . خداییش برو اوین نگاه کن بهترین جای تهرانه ولی معلوم نیست توش چیا که نمیگذره ...!!!!!!!!!!!
مهم داخلشه نوع برخوردشون دیگه الان تو دنیا بدترین شکنجه سیاه چال و انفرادی نیست که شکنجه سفیده یعنی روانی از نظر ذهنی که تحت فشارت بذارن از همه پست دادنا کلاغ پرا بدتره...
راستی هیچکی با من نزاجا 06 نیوفتاده 1.2.90؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز . ای بابا مگه به اینه که تو تهران باشه یا بیرون شهر . خداییش برو اوین نگاه کن بهترین جای تهرانه ولی معلوم نیست توش چیا که نمیگذره ...!!!!!!!!!!!
مهم داخلشه نوع برخوردشون دیگه الان تو دنیا بدترین شکنجه سیاه چال و انفرادی نیست که شکنجه سفیده یعنی روانی از نظر ذهنی که تحت فشارت بذارن از همه پست دادنا کلاغ پرا بدتره...
راستی هیچکی با من نزاجا 06 نیوفتاده 1.2.90؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
پسر بری می فهمی به من مرخصی شهری که نمیدن بدن هم نمیرم اخه از کویر بکوبم برم سمنان اما شما اخر هفته ها صفا میکنید بعدشم جنگ روانی مال ما بدتره همه جا اینطوریه ها اما وقتی به من میگن میافتی خارک برای تقسیم غش میکنم از ترس:lol:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنها بدیش همین آب و هواست ( و البته غذای افتضاه ) . بهداری هم که همون دوشو خط بگیر فقط با خودت قرص و دارو ببر .
ذاکر ماهه . تو فوتبال دهه فجر همچین طرف بچه هاشو می گرفت که می گفتم راستی فکر کرده برادر یا پدرشونه . فقط یکمی خشک و نظامی هست .
فکر کنم ستوان جعفری هم باید اومده باشه خب جلو جعفری دیگه باید مثل یک نظامی تمام عیار باشید با کسی شوخی نداره ..
رژه همیشه مزخرف بوده ولی فعالیت بدنی خوبی هست .
به ارشدات هم سلام برسون ( بگو شکری سلام رسوند) .

به احتمال زیاد ایندفعه هم تهران زیاد تقسیم می شد . تو این معمولا سایر عوامل غیر شانس کم تاثیر دارند و البته پارتی .
نه همون 8 تم برو . مشکلی نداره فقط یک پاس اضافه می ری ..
غذاشو که من عاشقش شدم تو اشپزخونه سوسک ها جشن تولد میگیرن:lol: ارشد سعدی میخواد بیاد تهران انتقالی بگیره احتمالا دعوتش کنم بیاد خونمون یه جورایی مظلومه:(جعفری زیاد پیداش نیست .شفیعی زیاد میاد که اونم......:D
کلا جای جالبی برای خدمت نیستش به خاطر اب و هوا وامکانات کمش اما فعالیت ... کمتر داریم نسبت به به **** جاهای دیگه اینم یگم دارن سوله های جدید میسازن فکر کنم دیگه از چند دوره بعد مثلا2دوره دیگه یه چیز توپی بشه
شکری جان ناراحت که نشدی ما با این دوستان شوخی میکنیم ؟؟؟؟؟
راستی یه چیزی این اراشد مدرکشون چیه من که نفهمیدم درجه یه سریشون اومده گروهبان شدن؟

Last edited:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یکی که راجع به مازاد اطلاعات داره یکم توضیج بده به من مازادی!!!
کلا سری های قبل چه بلایی سرشون اومده؟ جاهای خوبم امکان داره بیوفتیم؟ خوش بحالتون حداقل تکلیفتون روشنه شماهایی که نیرو و محل اعزامتون مشخص شده....

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
آقا یکی که راجع به مازاد اطلاعات داره یکم توضیج بده به من مازادی!!!
کلا سری های قبل چه بلایی سرشون اومده؟ جاهای خوبم امکان داره بیوفتیم؟ خوش بحالتون حداقل تکلیفتون روشنه شماهایی که نیرو و محل اعزامتون مشخص شده....

دوست عزیز زیاد ناراحت نباش در اکثر موارد این کد های مازاد جاهای خوبی می افتند،اگر **** افتادی یک توصیه می کنم سعی کن از طریق یک رابط یا آشنایی پذیرش **** بگیر.تقسیمات بعد از اموزشی **** یکم بی خود شده این اواخر.ایشالا که اموزشیت تمام می شه می ری دمه در خونتون خدمت می کنی.

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سهمیه مازاد بیشتر یرای ارتش و نیرو انتظامی
دفعه پیش بیشتر بین سیرجان 06 و پدافند تقسیم شدن

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بچه ها تکلیف کسری خدمت از طریق بسیجی فعال تو سال 90 مشخص شد؟

من شنیده بودم به بسیجی هر چه قدر هم فعال باشه نهایتا 3 ماه کسری میخوره تو سال 90.

zzz_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اعزام 1/12 بودم الانم تو میان دوره ام.
پدافند هوایی مشهد خدمت میکنم. یعنی هتلیه که فقط باید ببینی!
هر سوالی از پدافند مشهد دارین بپرسین که استرستون برطرف بشه.

بالا