سلام رفیق خوبی بابا دمت گرم این بیابون چی بود:lol:
من از تقسیم میترسم چندتا پدافند تهران داره که امکانش باشه بریم توش این دفعه 500 تا از تهران اومدن 280 لیسانس 220 فوق دیپلم منم تو گروهان نامجو یه خنده ای برای خودش 10 روز با بازسازها می خوابیدیم بالش هنوز هم نداریم کلا داغونه اما همش صفاست هواش لعنتی همرو به چیز داده .........
بهداری که خواستیم بریم وسط راه شفا گرفتم 3 کیلومتر برو 3 کیلومتر بیا .اراشد با حالن مال ما سعدی که کم مونده ما بهش بشین پاشو بگیم سالاری(ارشد جیمی رفیق هاک تو کارتونه) هم که بیشتر با دیپلم سرش گرمه بشین پاشو گفتنش تو ارتش معروف شده عامریان که بچه ها بهش میگن ماکارونی خداییش شبیه :lol:فقط یه ستوان 2 تکاور اوردن از نیرو زمینی به اسم ذاکر فرمانده گروهان ما شده از این تریپ میاد که پاها همه 120 درجه بیاد بالا .... همه چیزش اون رژه مزخرفه
راستی از تقسیم ها بگو با این امتحان اخرش تاثیر داره میگن زیر 66 بگیری.... من که خودم لیسانس کامپیوترم 16 ماه دیگه هم باید برم :happy:بهم هم گفتن 6 بیا اما میخوایم با بروبچ 8 بریم گیر میدن؟
به نظرت شانسم برای تقسیم کجاست؟
تنها بدیش همین آب و هواست ( و البته غذای افتضاه ) . بهداری هم که همون دوشو خط بگیر فقط با خودت قرص و دارو ببر .
ذاکر ماهه . تو فوتبال دهه فجر همچین طرف بچه هاشو می گرفت که می گفتم راستی فکر کرده برادر یا پدرشونه . فقط یکمی خشک و نظامی هست .
فکر کنم ستوان جعفری هم باید اومده باشه خب جلو جعفری دیگه باید مثل یک نظامی تمام عیار باشید با کسی شوخی نداره ..
رژه همیشه مزخرف بوده ولی فعالیت بدنی خوبی هست .
به ارشدات هم سلام برسون ( بگو شکری سلام رسوند) .
به احتمال زیاد ایندفعه هم تهران زیاد تقسیم می شد . تو این معمولا سایر عوامل غیر شانس کم تاثیر دارند و البته پارتی .
نه همون 8 تم برو . مشکلی نداره فقط یک پاس اضافه می ری ..