• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
منم اعزامی اسفندم ... مازاد بودم افتادم 06 پاسداران ... بر خلاف اون چیزی که فکر میکردم خیلی خیلی سخت میگیرن و اذیت میکنن ... مرخصی روز برگ هم تا حالا موفق نشدم بگیرم ... چون تا دو هفته که خبری نبود بعد هم روزی 3-4 نفر فقط روزبرگ میدادن ... مرخصی میاندوره عید هم حداقل برای گروهان ما که خیلی بد بود ... چون ما اکثرا تهرانی بودیم همه پادگان رو فرستادن مرخصی ما رو نگه داشتن یه روز در میون تا 6 ام نگهبانی 24 ساعته داریم ... افسر سر نگهبان هم ادم عوضیه تا میتونه کلاغ پر و پا مرغی و سینه خیز میبره و اذیت میکنه ... احتمالا از مرخصی میاندوره هم خبری نیست ... کلا میخوام بگم نباید فریب پادگان بالاشهر تهران رو خورد چون بر خلاف 01 خیلی خیلی اذیت میکنن ... تنها مزیتش اینه که تهرانه همین ....

hadilovelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا يه سوال داشتم
من ليسانس عمران هستم و معافيت از رزم رو هم گرفتم براي شهرداري مشهد هم درخواست امريه دادم تاريخ اعزامم هست 90/2/1 , 26 اسفند برگه سفيدم آمد يه گزينه توش نوشته به اين شكل:
امريه/جذبي:امريه دفتر عمومي, ميخواستم بپرسم كسي ميدونه اين يعني چي؟

hadilovelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا يه سوال داشتم
من ليسانس عمران هستم و معافيت از رزم رو هم گرفتم براي شهرداري مشهد هم درخواست امريه دادم تاريخ اعزامم هست 90/2/1 , 26 اسفند برگه سفيدم آمد يه گزينه توش نوشته به اين شكل:
امريه/جذبي:امريه دفتر عمومي, ميخواستم بپرسم كسي ميدونه اين يعني چي؟

اينو يادم رفت بنويسم محل آموزش رو هم زدن شهيد هاشمي نژاد نيشابور(****)

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
آقا دیشب نامه اعمال منم اوردن (پستچیه شب کار نوبره!!!)
مثل همیشه شانس گند ما کوتاهی نکرد و در قسمت کد محل خدمت زده مازاد
یعنی ها تا خود روز اعزام باید حرص و جوس بخوریم که سرنوشتمون چیه!!!!

جان بچه هاتون یکی بیاد به ما مازادیا امید بده، یعنی امکان داره جای درست و درمونم بندازنمون یا اینکه ما اضافیاشون بودیم و هرجا که هیچ آدم پارتی دارو بی پارتیه دیگه نخواست بره مارو روانه اونجا می کنن؟! :(

تنها نکته قشنگش این رود که روز مراجعه رو زد 7 صبح روز 3 فروردین! (2 روزم از آموزشی بره غنیمته) و دیگه اینکه منه بچه کرجی لازم نیست برم میدون ****؛ همون کرج-باغستان آدرس معرفی رو زده. بازم خوبه

Last edited:

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من وسط آموزشی هستم یه برگه اعلام وضعیت به ما دادن که تاریخ پایان خدمتمو 20 ماهه دیگه زده من لیسانسم و باید سربازیم 17 ماه باشه البته افسران آموزش گفتن اشتباه شده و این برگه مهم نیست کلا واسه همه مارو که لیسانسیم زده 20 ماه. یکی کمک کنه این تاریخی که زدن الکی هستش و همون 17 ماهه؟ یا............ :wacko::wacko::wacko:

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من وسط آموزشی هستم یه برگه اعلام وضعیت به ما دادن که تاریخ پایان خدمتمو 20 ماهه دیگه زده من لیسانسم و باید سربازیم 17 ماه باشه البته افسران آموزش گفتن اشتباه شده و این برگه مهم نیست کلا واسه همه مارو که لیسانسیم زده 20 ماه. یکی کمک کنه این تاریخی که زدن الکی هستش و همون 17 ماهه؟ یا............ :wacko::wacko::wacko:

نه آقا سال 89 که معلومه 17 ماهه. راستی برا سال 90 معلوم نشد لیسانسه ها 17 ماهه یا 18 ماه؟

pedramoon

Registered User
لایک‌ها
53
سلام به همه بچه ها
من اعزامم 90.1.18 هست
برگه سفیدم اومده و کد 07 خوردم کسی میدونه کجاست و چه جور جاییه؟
اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشا بگه که خیلی واجبه

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه ها
من اعزامم 90.1.18 هست
برگه سفیدم اومده و کد 07 خوردم کسی میدونه کجاست و چه جور جاییه؟
اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشا بگه که خیلی واجبه
احتمالا باید افتاده باشی شهید بهشتی اصفهان
کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز
کد ۲ : نیروی انتظامی سعید آباد (آذر بایجان شرقی)
کد ۳ : ارومیه
کد ۴ : بیرجند
کد ۵ : کرمان ارتش ۰۵
کد ۶ : اراک نیروی انتظامی ۰۶
کد ۷ : شهید بهشتی اصفهان

: کدهای مرکز آموزش **** وظیفه

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه آقا سال 89 که معلومه 17 ماهه. راستی برا سال 90 معلوم نشد لیسانسه ها 17 ماهه یا 18 ماه؟

لیسانسه ها 17 ماه خدمت میکنند واگه از مرخصی های به غیر از آموزشی هم استفاده نکنی....میشه 16 ماه

mediaportal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 12 ماه هست سربازم . فوق لیسانسم. 4 ماه از سربازیم مونده. امریه هستم توی سازمان صنایع و معادن. یک سال پیش خیلی استرس داشتم که امریه ام چی میشه و آموزشی آسونه یا سخت. اما باور کنید تنها چیزی که مهمه اینه که سربازی فقط یک مدت کوتاهه و همه عمر که سرباز نیستی که بخوایم این همه استرسش رو داشته باشیم. همه دوستان موفق باشن.:happy:

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
همین الان برگه اعزام به خدمتم اومد، 90/2/1 ساعت 7 صبح مرکز آموزش شهید دستغیب جهرم .
برو بچز اعزامی به جهرم دستاشون بالا.

دوست عزیز من الان جهرم آموزشیم.جای خوبیه به نظر من که،فرمانده ها هم اکثرا با شعورا.کلا جای خوبی افتادی،فقط تنها بدیش اینه اون زمان هوا گرم میشه وگرنه خوبه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
پدافنگ هوایی سمنان نبود ... ؟

90.01.18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 90.01.18 می رم اردکان نیرو هوایی دوستانی که اونجا اوفتادن بیان بالا اشناشیم.
اگه هم کسی اموزشیش اونجا تموم می شه لطفا یه توضیحی کمکی چیزی به کونه.:):D

دوستان کسی ارکان نیست؟؟؟ کمک کنید دیگه:)

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من امروز نامه رو گرفتم
:cool:01 نیروی زمینی ارتش تهران
اعزامی از اصفهان
اگه کسی از اصف یا کلن محل اموزش 01 هست ادد کنه
engineer_ahmad_2007

artesh06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها . دیروز برگ سفید منم اومد و اموزشی افتادم ارتش پاسداران یا به قولی 06 من مهندسی الکترونیک هستم . تا اونجایی که میدونم اکثر لیسانسارو میندازن 01 . میگن 06 مال کادریایی هست که میخوان استخدام ارنش بشن. اکثرا هم دیپلم و زیر دیپلمن . والا اینجور که بچه نوشتن انگار خیلی اذیت می کنن . اینطور که میگن هنوز 01 خیلی بهتره والا من داداشم لیسانس کامپیوتر بود 5سال پیش افتاد 01 تازه ماه رمضونی بود فقط بگم از 65 کیلو شده بود 50 کیلو . ترکیدن از بس فشار اورده بودن بشون . پس دیگه وای به حال 06!!!
بچه کسی از شما 06 نبودین یا خبر ندارین ؟؟؟ من 1.2.90 اعزامم اونم از خوزستان کسی با من 06 نیست!!!!!!!!!!

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اونایی که افتادن 01 و 06 انقدر غر نزنن اگه جای ما بودین چی کار میکردین از تهران بلندمون کردن انداختن جایی که جنبنده ای نیست بعد طرف داره میره پاسداران میگه مامانم:lol:
تورو خدا میخوای بشین پاشو هم نرو اونجا یا شام میگم برات از SFC کنتاکی بیارن همین که وسط شهری خدا شکر کن جای که من رفتم یه پراید دیدم تعجب کردم سراب ببینی بهتره یا برج میلاد؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
داداش من الان دارم اونجا آموزشی میرم چیزی نداره که بخوای حال کنی وسط دل کویر امکانات تقریبا 0
اما میگذره

آقای هومنی تقریبا همه پستای شما رو خوندم .. خیلی ضدحال بود :D

بالا