یاش بخیر !
2 ماه و نیم پیش اومدم توی همین تاپیک و لبریز از استرس بودم که قراره کجا بیفتم و چی بشه !
صفحه اول تاپیک رو میخوندم و میگفتم معلوم نیس خدمت چه جهنمیه .
ولی 18 دی اعزام شدم و 20 اسفند سردوشی رو گرفتم و آموزشی تموم شد ، البته الآن هنوز منتظر تقسیماتم.
برای خدمت افتادم یگان ویژه خراسان رضوی ، پادگانش خیلی خوب بود.فرمانده های خیلی خوبی داشت.
تقریباً توی دوره آموزشی هر هفته میرفتیم مرخصی جز 2 هفته اول.
سختش همون 2 هفته اول بود و به بعدش شده بود هتل !
همش کلاس داشتیم و خیلی وقتا کلاسم تعطیل میشد و داخل آسایشگاه لالا میکردیم
غذاش خیلی خوب بود ، هیچ خبری از کافور نبود . غذای سربازا با غذای کادری ها یکی بود و تقریباً زیاد هم بود.
صبحانه همیشه با نون گرم بود که حسابی حال میداد.
در کل خیلی به سربازای آموزشی اهمیت میدادن ( بر خلاف اون چیزی که فکر میکردم ) و هر جا که مشکل داشت سریع برطرف میکردن ، تا حتی یکی از فرمانده ها رو بعد از اعتراض ما ( به خاطر اینکه اذیت میکرد
) از گردان آموزشی خارج کردن !!!
فقط سختش اردو آخر دوره بود ، هوا خیلی سرد بود.
یادمه وقتی آب میریخت روی لباسامون بعد از چند دقیقه یخ میزد :f34r:
ولی تنها بدیش این بود که نیرو انتظامی بود دیگه !
آماده باش و ماموریت زیاد داره.
تو ماموریت هاش هم خیلی خوش میگذره
در کل فعلاً در اختیار پلیس راهور هستیم تا 15 فروردین که تقسیمات نهایی اعلام بشه و بریم سر یگان خدمتی.
آموزشی که خیلی زود گذشت ، از من میشنوید اصلاً سخت نگیرید!
خدمت یه جایی مثل محیط دبیرستان و دانشگاهه ، همه هم سن و سالن و تقریباً همه جور آدم هست.
هیچ غول چماغ به دستی پشت دیوارای پادگان منتظر شما نیست.
برعکس خیلی باحاله ، فقط چندتا نکته رو رعایت کنید !
- سعی کنید اولین نفری باشید که میگید خط خوبی دارید ، یعنی حتماً منشی باشید !
- اگه منشی نشدید ، ارشد آسایشگاه رو اصلاً از دست ندید !
- اگه هیچ کدوم از این دو تا نشدید ، سعی کنید با منشی و ارشد آسایشگاه دوستای خوبی باشید چون خیلی بدردتون میخورن
ولی زیاد ورزش رو نپیچونین ، من خودم شخصاً توی ورزش ها شرکت کردم . چه تنبیه و تربیت بدنی !
الآن واقعاً بدنم با قبل خدمت فرق کرده ، پاهام خیلی قوی شدن و بدنم صاف شده . باورم نمیشه ولی قدم بلندتر شده
در کل خیلی سخت نگیرید ، یعنی اصلاً سخت نگیرید.
16 ماه دیگه نبوووووود ؟ :f34r: