• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shahriarkkk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز من اومدم میان دوره البته چه میان دوره ای برگردم باید 10 روز اونجا باشم .
خدا رو شکر دوره ما تا می شد از سر و تهش زده شد
پادگان ولیعصر اردکان هم که یعنی هتل به تمام معنا
در مورد اونجا هر کی سوال داره بپرسه .
یا علی

shahriarkkk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دقيقاً كجا افتاديد؟
من امروز آموزشيم تموم شد و از اردكان يزد اومدم.

كد 258 اگر گفتي من كي هستم؟ كد يا لقبم را بگو!:rolleyes:

سلام آقا محسن ما اومدیم میان دوره حالا میفهمم که میگفتی راحته یعنی چی از هتل کم نداره به من که خیلی خوش گذشت دوره طلایی هم که خوردیم 12 روز میان دوره 10 روز دیگه مونده از آموزشیم
راستی من شنیدم دوره 190 رو همه رو بردن چیتگر پست می دن آره ؟
کسایی که پذیرش پادگان ولیعصر بودن چی شدن ؟
خودت پذیرش کجا بودی کجا افتادی؟

farapool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ما هم اومدیم مرخصی برای عید تا 5 عید هستتیم
از پادگان بیگلری مشگین شهر ناجا گردان عاشورا
تا حالا که خوب بوده سخت نگرفتن
سلام دوست عزيز منم افتادم اونجا ،چه جور جاييه پادگان بيگلري ؟كي رفته بودي؟شرايط مرخصي دادن چه جوريه؟

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا بدبخت شدم.برگه سفیدم دیروز اومد
اعزام اول اردیبهشت : مازاد
شانس گند منه که میافتم نیرو انتظامی

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا بدبخت شدم.برگه سفیدم دیروز اومد
اعزام اول اردیبهشت : مازاد
شانس گند منه که میافتم نیرو انتظامی
منم مازاد بودم احتمالا پدافندی بیچاره شدی:lol:

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
"آقای دانشجو" ممنون ما رو سر ذوق آوردی!!!منم افتادم 01 اعزامی 1.2 . شنیده بودم خوبه ولی نمیدونستم تا این حد! آقا این سوالام رو جواب بدی ممنون میشم
از تهران اعزام شدی؟ چندم پادگان رفتین؟پس بعد از تحویل لباس هم مرخصی دادن؟ امریه نداشتی؟ وسایلی که میدن رو لیست کنی ممنون میشم. این که میگی سختش دویدن بود یعنی تنبیه از اون چیزای خفنی که بقیه میگن خبری نیست؟فقط مثلا 10 کیلومتر با سرعت ثابت میدوین؟

همه بچه هایی که مازاد بودند و یکم برج دوازده از گرگان اعزام شدند رو فرستادند نیروی زمینی ارتش. فوق دیپلم ها رفتن یه پادگانی طرفای پاسداران، لیسانس و بالاتر رو هم فرستادن 01. یکم اسفند رسیدیم پادگان و بعد از تحویل گرفتن لباس و پوتین یه برگه مرخصی تا صبح هفتم دادند. ماشینی که باهاش اومده بودیم هم توی پادگان منتظر موند تا بچه ها رو برگردونه و 90% بچه ها هم همون شب برگشتن خونه و هفته بعدش اومدن.
امریه نداشتم اما 01 که بیفتی از عقیدتی سیاسی و هیئت معارف جنگ گرفته تا مراکز علمی تحقیقاتی ارتش میان دنبال نیرو برای امریه کردن. برای بچه هایی که تهرانی هستن فرصت خیلی خوبیه که تو همین ارگان ها مشغول خدمت بشن چرا که تهران می مونن و خدمتشون هم 99% با لباس شخصی خواهد بود و مثل یک کارمند میرن و برمیگردن. البته اینم بگم که بعضی از ارگان ها قبلاً نیروهاشون رو گرفتن (پارتی بازی) و اومدنشون به 01 فقط جنبه تشریفاتی داره، بعضی ارگان ها هم اینقدر دنبال نیرو هستن که التماست میکنن بری باهاشون. یه سرگردی بود اومده بود می گفت هر کی مترجمی زبان آلمانی و روسی می تونه انجام بده همین الان لباسش رو عوض کنه بیاد بریم :)

تنبیه هم برای ما فقط شامل نگهبانی تنبیهی می شد. یعنی مثلاً اگر صبح تخت و کدمت فرم نبود برات نگهبانی تنبیهی می نویسن. چند باری هم سر کلاس چون بچه ها شلوغ می کردن دسته جمعی یه مسافتی رو می گفتن بدوین و برگردید! ولی در کل سخت نبود چون تو همین دویدن ها همه بچه ها اینقدر می خندیدن که دویدن از یاد آدم میرفت!! مسافت دویدن هم از 10 کیلومتر خیلی کمتره. یعنی اگه بتونی 10 کیلومتر بدوی تو سه چهار هزار نفری که تو صفر یک هستن میشی قهرمان دو :lol:

اگه صفر یک افتادی زیاد بد به دلت راه نده. فکر کنم برای بچه های دوره ما دیگه فقط اردوگاه مونده که سخته چون اونجا دیگه فشنگ و نارنجک و آر پی جی همه واقعی هستن و شوخی بردار نیست که انشاالله اونم میربم به سلامتی برمیگردیم.

لوازمی که میدن هم دو بخشه. یکی لوازم استحقاقی و یکی بسته ضروری. استحقاقی شامل پوتین و لباس و پتو ، دمپایی و غیره هست که پولش رو از حقوق سربازیتون کم می کنن و بسته ضروری هم حدوداً 5-6 هزار تومن هستن که شامل جعبه واکس و اتیکت پوتین، برچسب برای تخت و کمد، دفتر، خودکار، نایلون فریزر و یه سری چیزای دیگه میشه.

مطمئنی هتل نرفتی:))

:)

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم مازاد بودم احتمالا پدافندی بیچاره شدی:lol:

ممنون از دلداری دادنت!!!!
دعا کن 01 بیافتم شیرینی میدم بهت D:
حالا جدا از شوخی مازادا چه قدر ممکنه تهران بیافتن؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
همه بچه هایی که مازاد بودند و یکم برج دوازده از گرگان اعزام شدند رو فرستادند نیروی زمینی ارتش. فوق دیپلم ها رفتن یه پادگانی طرفای پاسداران، لیسانس و بالاتر رو هم فرستادن 01. یکم اسفند رسیدیم پادگان و بعد از تحویل گرفتن لباس و پوتین یه برگه مرخصی تا صبح هفتم دادند. ماشینی که باهاش اومده بودیم هم توی پادگان منتظر موند تا بچه ها رو برگردونه و 90% بچه ها هم همون شب برگشتن خونه و هفته بعدش اومدن.
امریه نداشتم اما 01 که بیفتی از عقیدتی سیاسی و هیئت معارف جنگ گرفته تا مراکز علمی تحقیقاتی ارتش میان دنبال نیرو برای امریه کردن. برای بچه هایی که تهرانی هستن فرصت خیلی خوبیه که تو همین ارگان ها مشغول خدمت بشن چرا که تهران می مونن و خدمتشون هم 99% با لباس شخصی خواهد بود و مثل یک کارمند میرن و برمیگردن. البته اینم بگم که بعضی از ارگان ها قبلاً نیروهاشون رو گرفتن (پارتی بازی) و اومدنشون به 01 فقط جنبه تشریفاتی داره، بعضی ارگان ها هم اینقدر دنبال نیرو هستن که التماست میکنن بری باهاشون. یه سرگردی بود اومده بود می گفت هر کی مترجمی زبان آلمانی و روسی می تونه انجام بده همین الان لباسش رو عوض کنه بیاد بریم :)

تنبیه هم برای ما فقط شامل نگهبانی تنبیهی می شد. یعنی مثلاً اگر صبح تخت و کدمت فرم نبود برات نگهبانی تنبیهی می نویسن. چند باری هم سر کلاس چون بچه ها شلوغ می کردن دسته جمعی یه مسافتی رو می گفتن بدوین و برگردید! ولی در کل سخت نبود چون تو همین دویدن ها همه بچه ها اینقدر می خندیدن که دویدن از یاد آدم میرفت!! مسافت دویدن هم از 10 کیلومتر خیلی کمتره. یعنی اگه بتونی 10 کیلومتر بدوی تو سه چهار هزار نفری که تو صفر یک هستن میشی قهرمان دو :lol:

اگه صفر یک افتادی زیاد بد به دلت راه نده. فکر کنم برای بچه های دوره ما دیگه فقط اردوگاه مونده که سخته چون اونجا دیگه فشنگ و نارنجک و آر پی جی همه واقعی هستن و شوخی بردار نیست که انشاالله اونم میربم به سلامتی برمیگردیم.

لوازمی که میدن هم دو بخشه. یکی لوازم استحقاقی و یکی بسته ضروری. استحقاقی شامل پوتین و لباس و پتو ، دمپایی و غیره هست که پولش رو از حقوق سربازیتون کم می کنن و بسته ضروری هم حدوداً 5-6 هزار تومن هستن که شامل جعبه واکس و اتیکت پوتین، برچسب برای تخت و کمد، دفتر، خودکار، نایلون فریزر و یه سری چیزای دیگه میشه.

:)

ممنون از جوابت. یعنی یکم که شما رو جمع کردن سرویس آوردن همونجا شما رو بردن؟ قبلا همینجا خونده بودم یکی میگفت هفته دوم به بعد میتونی ساعت 4 بری خونه و فردا 5.30 برگردی. حقیقت داره؟؟؟

آقا یکی از بچه ها از کرمانشاه نوشته بود تا 6 میخوابن و تا 14ام بهشون میاندوره دادن.هیچ تنبیه و دویدونی هم ندارن. اونجا افتادی شیرینی بده!

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
همین الان برگه اعزام به خدمتم اومد، 90/2/1 ساعت 7 صبح مرکز آموزش شهید دستغیب جهرم .
برو بچز اعزامی به جهرم دستاشون بالا.

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
من خودم 7 بهمن پست کردم 27 بهمن اومد.....
20 روز تا یکماه طول میکشه
من گفتم منظورم نامه نیست که منتظر بمونیم تا کی بیاد
منظورم اینه که کی اونها مشخص میکنن ، تا بریم از پلیس +10 قبل از اومدن نامه بپرسیم

Jtv

Registered User
لایک‌ها
0
منم میان دوره ای 01 هستم
مرخصی هستیم فعلا
هر کی افتاده 01 کلاهش رو بندازه آسمون هفتم
من قبل از خدمت میگفتم برم آموزشی بیچاره میشم اما تو این 1 ماه ا گرم هم لاغر نشدم
این هفته آخری هم که وافعا محشر بود
یک متر هم رژه نرفتیم و همش کلاس بود که نصف بچه ها هم تو کلاسها خواب بودند
فعلا میمونه دوره کد که شنیدم هنگ 2 دوره قبل همه رو فرستاده بود رسته پیاده شیراز،افسر آموزشمون میگفت این سری هنگ 2 میوفته اصفهان و احتمالا هنگ 1 هم شیراز یا تهران
در ضمن به بروبچ 01 بگم اگه 1 صفحه از این 2 کتاب رزم مقدماتی رو بخونید روز آخر پشیمون میشید
چون امتخانش کشکه،فقط تقلب بنویس بیار که زیر 60 نشی،باور کنید نمره این امتحان هیچ تاثیری تو تقسیمتون نداره،همه حرفهای فرمانده ها هم کشکه
بعد از عید هم کلا آموزش تیراندازی و آماده شدن واسه رفتن به ارد.وگاه تلو هست که مطمئنا خاطره انگیزترین بخش آموزشیه
کلا 01 یعنی چیزی فراتر از هتـــــل:p

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
اعزامی اول اسفند **** پادگان شهدا کرمانشاه
امروز اومدم میان دوره تا 14 فروردین!!:)) تو این 26 روز هم دوبار مرخصی پنج شنبه جمعه! کلاً یه 10 روزهم بعد از عید میریم و وسلام
نه ورزش صبحگاهی اجباری، نه تنبیه ! هتل واقعی! مردم از بس خوابیدم!!:)) من حتی توالت و سلف هم تمییز نکردم چون فرمانده اینارو گذاشته تنبیهی نامنظم بودن آنکارد و این حرفا که من هم اینارو رعایت کردم. دو تا نظافت عمومی بوده که یکیشو پیچوندم! آقا فقط شب 9/5 خاموشی صبح هم 4/45 بیدارباش که اکثر دسته ما تا 5/5 میخوابیم ;) و کاری هم باهامون ندارن بعدش تا 6 آنکارد و 6 تا 7 صبحانه و 7 صبحگاه و بعدشم کلاسها! که اونارو هم همش خوابیم:)) کلاس آمادگی جسمانی و تاکتیک هم نه ما حال دویدن دارم نه مربی هاش سخت میگیرن. هرکی کیخواد راه میره و هر کی بخواد میدوه!
میاندوره هم که 19 روز!!

این انصاف نیست خدا ازشون نگزره .

به نیروی انتظامی 5 روز مرخصی دادن اونم با اون شرایط افتضاح و سختی هایی که میدن ولی به **** 15 روز این واقعا بعنب بی انصافی
بر همه چیزشون لعنت مفت خور های ..ک..یف.

Last edited:

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
مگه جمعه ها هم پست برگه سفید رو میاره؟
برای خودمم هم عجیب بود !! :blink: چهارشنبه پست شده بود، پنج شنبه به اصفهان رسیده بود، امروزم پستچی اوردش. احتمالا پستچیه فردا را مرخصی گرفته، ولی چون پست پیشتازه باید میرسوندتش؟؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والله هیچی معلوم نیست اما اینکه **** باشی خیلی کمه من خودم با لیسانس کامپیوتر بچه تهران افتادم پدافند هوایی سمنان هیچ نشونی از تمدن نمی بینی اونجا امیدوارم یگانم تهران باشه تا فراری نشم:happy:

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از جوابت. یعنی یکم که شما رو جمع کردن سرویس آوردن همونجا شما رو بردن؟ قبلا همینجا خونده بودم یکی میگفت هفته دوم به بعد میتونی ساعت 4 بری خونه و فردا 5.30 برگردی. حقیقت داره؟؟؟

Yep :rolleyes:

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
من مازاد بودم 1/12 افتادم ****. کلاً شانسی هست که کدوم پادگانها جا داشته باشن.تو شهر ما نصف مازادا افتادن **** نصف هم نیروهوایی تهران که هردوشون عالیند.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
یعنی من کجا ممکنه بیفتم؟

کیوان افتادم دیار شما
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

بالا