• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
چرا پست میشه
ولی اگه بخوای زودتر بگیری ( برگه سبز یا سفید) میتونی بری از پلیس +10 بگیری

من که شنبه ارسال شد مدارکم از پلیس
فکر میکنی برگه کی بیاد ؟

تو تعطیلات عید میاد یا میره برای 15 فروردین ؟
تیر بودن حتمیه ؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
اومده
اعزامی های 2/1 برن پلیس +10 برگه سفیدشون رو بگیرن

میگم مگه میشه واسه یه سری بیاد یه سری نه؟ چون پریروز زنگ زدم مسئول اعزام **** وظیفه شهرمون گفت هنوز نیومده. شما خودت گرفتی یا دیدی کسی بگیره؟

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تلفن گویای **** وظییفه هم یا اشغاله یا کار نمیکنه...خیر سرشون دارند خدمات میدند...توی این مملکت تلفنی کار هیچ کس راه نمی افته
فکر نمیکنم پلیس به اضافه 10 جواب کسی رو بده در این مورد

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
من که شنبه ارسال شد مدارکم از پلیس
فکر میکنی برگه کی بیاد ؟

تو تعطیلات عید میاد یا میره برای 15 فروردین ؟
تیر بودن حتمیه ؟

تا 20 فروردين برگه سبزت مياد دمه خونه اگه نيومد يا زودتر خواستي بگيري برو از پليس +10 بگير
احتمال زياد اعزامت تير ميشه

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
میگم مگه میشه واسه یه سری بیاد یه سری نه؟ چون پریروز زنگ زدم مسئول اعزام **** وظیفه شهرمون گفت هنوز نیومده. شما خودت گرفتی یا دیدی کسی بگیره؟
من خودم امروز ( چهارشنبه) گرفتم

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تو رو خدا کمکم کنید
در ادامه ی پست دیشبم باید عرض کنم که امروز رفتم پلیس +10 ای که مدارکم رو به اونجا در 9 اسفند داده بودم ، رفتم بهشون گفتم که دو هفته از ارسال مدارک گذشته ولی هنوز برگه ای که باید بنویسه تاریخ اعزامم کی هست هنوز نیومده ، گفت یه هفته هم صبر کن بهش گفتم بی زحمت اگه امکان داره نگاه کن بگو که چه زمانی اعزامم رو زدن چون یک سال کسر خدمت دارم و شرایط تعجیل در خدمت رو دارم اون هم گفت که اگه کسر خدمت داری پس چرا اینجا نزدم من هم گفتم چون من کسر خدمت رو یه هفته بعد از اینکه مدارکم رو به شما تحویل دادم گرفتم ( البته فقط یه کاغذ هست که گرفتم و اون رو هنوز به **** وظیفه ندادم ، صبر کرده ام که بر گه ام بیاد زمانی که میرم تعجیل کنم اون رو هم بدم تا اون کاغذی رو که میدن به یگان تا خدمت رو کم کنن بدن )
کارت ملی ام رو خواست دادم بعد زد تو کامپیوتر با تعجب گفت که نوشته مشمول در حال اعزام نیست ، فکر همه چی رو میکردم به جز این ، دیگه عصبانی شدم گفتم یعنی چی من با دوستم با هم از اینجا فرستاده بودم ماله اون رو زدین 1 تیر چی شده ماله من هنوز مشخص نیست ، من فکر میکنم خودش در کارش یه اشتباهی کرده بود که مدارک من رو نفرستاده و به روش نیاورد ، بعدا گفت به تهران ایمیل زدم برو بعدا بیا ، من هم گفتم تکلیف من چیه من میخواستم بزنم اردیبهشت الان این همه ماه رو من بیکارم چیکار کنم گفت دیگه من چیکار کنم گفتم من مدارک رو داده بودم شما باید درستش میکردید
دوستان حالا چیکار کنم من ؟ اون کسر خدمتی رو که پدرم گرفته ببرم **** وظیف تا اون برگه اصلی رو که میدن به یگان خدمتی بگیرم ؟ در اونجا ازم اون برگه رو که توش تاریخ اعزام رو مینویسن نخوان ؟ میترسم تو سال 90 کمتر کسر کنن
تو رو خدا این وضعیت و شانس من رو می بینید ؟ همه جا بد شانسی میارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
ببخشید که زیاد شد

دوست عزیز منم شرایط شما را دارم. 27 بهمن فرستادم تا 2 هفته پیش اعزام نزده بودن بعد پلیس +10 از تهران استعلام کردن هفته قبل تایید مدارک زدن بعد این هفته برگه سبزم اومده. البته من هنوز برای تعجیل اقدام نکردم چون میخواستم پذیرش بگیرم که گفتن تکمیل ظزفیت شده.

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من بعد 25 روز از تبعیدگاه پدافند هوایی سمنان اومدم میان دوره تا 6 فروردین :f34r:
خدا به داد اون کسایی برسه که قرار بیافتن اونجا بابام دراومده :(
بدترین چیزش هواشه وحشتناکه:(

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من بعد 25 روز از تبعیدگاه پدافند هوایی سمنان اومدم میان دوره تا 6 فروردین :f34r:

سلام
اگه ميتوني از اونجا بيشتر بگو از سختي هاش بگو ؟
به همه مرخصي دادن؟ يا يه سري رو نيمه دوم عيد ميدن؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه ميتوني از اونجا بيشتر بگو از سختي هاش بگو ؟
به همه مرخصي دادن؟ يا يه سري رو نيمه دوم عيد ميدن؟
از سختی هاش میتونم بگم اینکه پدافند یه چیز خوفیه چند سال دیگه میخواد از ارتش هم جدا بشه مستقل بشه سمنان که ما هستیم تبعید گاه فرماندهاست انگار تو دل کویر ولت کردن فرار اونجا معنی نداره هرچی من بگم کم گفتم شما درک نمیکنی هواش وحشتناک سرد یا گرم میشه فقط یه مثال میزنم برای کسانی که رفتن اگه شما 4 روز تو اردو بودید ما 60 روز تو اردوییم
به همه هم مرخصی دادن
اما با همه بدی هاش با همه لجن بودنش بازم ایول که شعار یار دبستانی ای ایران ای مرز پر گوهر به راه اونجا
من که دلم تنگ شده چون عادت کردم به زندگی به اونجا
به قول خودشون ایمان انظباط آموزش اینست شعار ارتش

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما تو دوران طلائی سربازی هستید معمولا 4 روز اون هم خیلی زیاد مرخصی میان دوره میدند ولی به شما ها 10 روز دادند
نگران نباش زود تموم میشه
من هم اردیبهشت اعزامم...معلوم نیست کجا

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تو دوران طلائی سربازی هستید معمولا 4 روز اون هم خیلی زیاد مرخصی میان دوره میدند ولی به شما ها 10 روز دادند
نگران نباش زود تموم میشه
من هم اردیبهشت اعزامم...معلوم نیست کجا
دوران طلایی بخوره تو سرم
بیچاره پاسدارهایی که میرن شبها برجک وقتی میان تعریف میکنن ادم وحشت میکنه من خودم یه بار پاس محوطه بهم خورد تازه تو هنگ آموزشی صدای شغال میشنیدم پاسدارها که میگن تو شب از 20 سانتی دستشونو نمی بینن تاریک مطلق تو دل کویر بعضی وقتها به چیزایی که خدا خلق کرده فکر میکنم تا حالا اسمون ندیده بودم که دوستام کهکشان راه شیری با چشم غیر مسلح بهم نشون دادن یه دنیایی برای خودش این سمنان فقط تنها خوبی که داره 4 ساعت با تهرانی که من باشم فاصلست
تقسیمهای پدافند هم که افتضاح همش لب مرز از اسمش معلومه دیگه بیشتر میاندازن خارک اما یه امکاناتی هم میدن مثلا 10 روز در ماه مرخصی بلیط c130 به قیمت 7 تومن .....
شما برای ما دعا کنید

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خب برگه سفیدا واقعا اومده! من افتادم 01 نیروی زمینی ارتش. اعزامی 2/1. حالا به شک افتادم تهرانه دیگه؟؟؟ محل مراجعه هم ساعت 7 صبح 2/1 شهر خودمون. یه چیز جالب تو برگه سفیده بالاش نوشته تاریخ ارسال 29/12 . یعنی ایشالله 6-7 به دست بچه ها میرسه
بچه هایی که 01 بودن بگن چه جور جاییه؟ در ضمن امریه هم دارم

farapool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من افتادم اردبيل،مشكين شهر_ خ امام خميني مركز آموزش شهيد بيگلري .چه جور جاييه؟

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
تا 20 فروردين برگه سبزت مياد دمه خونه اگه نيومد يا زودتر خواستي بگيري برو از پليس +10 بگير
احتمال زياد اعزامت تير ميشه

صبح رفتم پلیس +10
گفتم من هفته قبل 5 شنبه 19 ام مدارک رو دادم میخواستم بدونم تاریخ اعزامم معلوم شده یا نه
گفت نیموده داشتم میرفتم گفت حالا تا اینجا اومدی کارت ملی رو بده چک کنم چک کرد گفت نیومده گفتم کی میاد گفت برو بعد 15 ام بیا الان اخر ساله تعطیلاته و ...
گفتم احتمال داره اردیبهشت باشم؟
خندید گفت شهریور نشی میشی تیر
اردیبهشت که خیلی وقته تمام شد

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها یه چیز جالب. همین الان پست هم برگه سفیدم رو آورد!! دمشون گرم سرعت عمل!! اعزامی 2/1

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب برگه سفیدا واقعا اومده! من افتادم 01 نیروی زمینی ارتش. اعزامی 2/1. حالا به شک افتادم تهرانه دیگه؟؟؟ محل مراجعه هم ساعت 7 صبح 2/1 شهر خودمون. یه چیز جالب تو برگه سفیده بالاش نوشته تاریخ ارسال 29/12 . یعنی ایشالله 6-7 به دست بچه ها میرسه
بچه هایی که 01 بودن بگن چه جور جاییه؟ در ضمن امریه هم دارم
امریه کجا داری؟

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اعزاممو زدن تیر. می خواستم تعجیل بگیرم و برای **** پذیرش بگیرم که اردیبهشت برم گفتن تکمیل ظرفیت شده به نظرتون می ارزه تا تیر بخاطر پذیرش بمونم یا برم تعجیل برای اردیبهشتو امتحان کنم؟

بالا