• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kaka22_milan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم نیروی انتظامیه. میخوام بدونم چه جوریه ؟ مگه نمیگن نیروی انتظامی از **** و ارتش بدتره؟ کسی کرمان نیافتاده به ما بگه چه جوریه؟

kaka22_milan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هفته دوم تعطیلات هتل مالک اشتر.

دوست عزیز شما ذهنیت اشتباهی نسبت به معاف از رزم دارید ، بچه های معاف از رزم مالک اشتر از کلیه امور نظافتی و خدماتی معاف شدن.
حدود 110 نفر معاف از رزم داریم که قراره حدودا 150 تا پست نگهبانی آسایشگاه بدن ، یعنی هرکس 1 بار یا نهایتا 2 بار نگهبان آسایشگاه هست. تازه اگه از قبل اعلام کنید که نمیتونید پست بدید و پست دادن براتون ضرر داره ، از همون 1 بار هم معاف میشید.
در تمرینات ورزشی که قراره 4-5 بار دور زمین چمن بدوید ، شما روبروی پرچم می ایستید و اگه دوست داشته باشید حرکات سبک کششی رو به صلاحدید خودتون انجام میدید.
هنگام رژه ، اون موقع که همه دارن مثل پتک ، پوتین رو به زمین میزنن و تا مغز سرشون رژه رو احساس میکنن ، بچه های معاف از رزم در دسته جداگونه ای راحت راه میرن.
بشین پاشو و سینه خیز و ........ رو ندارن.
شما از همیاری (پاک کردن مرغ ، خورد کردن گوشت، حمل بار و .....) معاف هستید.
احتمال زیاد امسال بچه های معاف از رزم از ماموریت های نوروزی ناجا معاف هستن.
شما اگه دوست نداشته باشید سلاح دست بگیرید، اعلام میکنید که براتون ضرر داره ، و سلاح به دست نمیگیرید.
شما از رفتن به اردو معاف هستید.
در تقسیم به یگان ، اگر پیگیر باشید سر 4راه نمی افتید ، توی کلانتری مامور دستگیری و.... نمیشید ، در مرزبانی که مجبور به گرفتن سلاح هستید ، شرایطتون خیلی راحت تر میشه.
در زمان جنگ (منظورم پس از دوران پایان خدمت هست) ، بچه های معاف از رزم از جنگیدن و حمل سلاح معاف هستن.
در کل میگم : تمام این مزایا ، حق شماست. حتی بیشتر از این هم حق شماست. ما خودمون باید حقمون رو بگیریم. اگر شما معاف از رزم هستید خودتون باید این درخواست ها رو از فرماندهانتون داشته باشید. اون دوستانی که جارو دست گرفتن یا نگهبانی های غیر آسایشگاه دادن یا همیاری رفتن خودشون نتوستن حقشون رو بگیرن.
البته به فرماندهان هم بستگی داره ، که انصافا فرماندهان مالک اشتر بسیار منطقی و فهمیده هستن .
نحوه برخوردشون با بچه های تحصیلکرده بسیار خوبه. (ما توی پادگان از فوق دیپلم داریم تا بچه های دکتری)

در ضمن در مورد مرخصی ها و تعطیلات بگم : حدود 16 روز مرخصی (پنج شنبه و جمعه دارید) ، 1 هفته تعطیلات عید ، حدود 4-5 روز تعطیلات پایان دوره. یعنی عملا در بدترین شرایط شما 30- 40 روز آموزشی دارید.

بچه ها من مجموع شماره چشمم میشه 7.5 . آیا تو پادگان معاف از رزم میشم. راستی هیشکی نمیگه ناجا کرمان چه جوریه؟

Impassivex

Registered User
لایک‌ها
76
سلام به همه ی دوستان ، یک سوال برام پیش اومده

یکجایی خوندم گفته بودن روز اول که میرید خودتون رو معرفی کنید با خودتون وسیله نبرید چون شما رو برمیگردونن وقتی گردان و .... مشخص شد.

حالا سوال من اینه ما که دوره آموزشی رو بیرجند میگذرونیم و حدودا 18 ساعت با تهران فاصله داره آیا در مورد ما هم این مسله صدق میکنه یا فقط مربوط به شهر های نزدیک هست

منتظر پاسخ شما هستم

با تشکر ، امیر

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که پادگان بیگلری میرین
هیج چی نبرین همI چی خودشون میدن
از قند گرفته تا پتو و پوشاک شرت و.........
فقط خوردنی ببرین خرما و ...(خرما حتما ببرین جونتون نجات میده)
من اومدم میان دوره بعد 18 روز 25 اسفند هم میریم ماموریت تا 14 فروردین

کسی هست که اونجا باشه؟
در ضمن اینقدر میگن گردان عاشورا بده همش چرته
دهن گردان امام سرویس شده از بس تنبیه و ... میشن:D

درود بر ستوان دوم سلمان پور

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
میدونم نیروی انتظامیه. میخوام بدونم چه جوریه ؟ مگه نمیگن نیروی انتظامی از **** و ارتش بدتره؟ کسی کرمان نیافتاده به ما بگه چه جوریه؟

ارتش اصلا خوب نیست من الان سه ماه خدمتم توی ارتش دمار از روزگارم درآوردن

به نظر من برین نیروی انتظامی خیلی بهتره حداقل ازارتش بهتره بابا توی شهرید مردم مییبینیند همین خودش ارامش میاره

من چند برج قبل افتادم نیروی یگان ویژه نرفتم الان خیلی پشیمان هستم

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان ، ما هم بعد از 18 روز از بیگلری ناجا مشکین شهر برگشتیم ، جای خیلی خوبی هست نسبت به جاهای دیگه که تعریف میکنن ، من گردان عاشورا هستم این دوره بچه های گردان عاشورا دارن حال میکنن و گردان امام سخت تر هست البته در کل پادگان سخت گیری نیست ، پادگان کوچیکی هست و باحاله

18 ام غیر بومی ها رو مرخصی دادن تا 21 ام عصر بعد از اون هم 25 یا 26 ام میریم ماموریت احتمالا تقسیم میشیم بین یگان های ناجا برای ماموریت نوروزی.

ایشالله همه جای خوب میفتن ، همش خاطرس انصافا آموزشی هم شبش به یاد میمونه و میشه خاطره مثل برق میگذره اصلا نفهمیدم چطوری گذشت 18 روز ...

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
خوب من صبح رفتم پلیس +10 و کل مدارک رو تحویل دادم

کلا بچاپ بچاپه
اینجا هم 5500 گرفت یارو

کلا برای یک اعزام 30 تومان پیاده شدم تو این هفته

این همه فرم پر کردن و برگه واکسن و غیره رو هم فقط کپی هاشون رو خواست و اصل همه رو تحویل خودم داد

نامه دانشگاه رو هم فقط محتوی داخلش رو ثبت کرد و به خودم داد

ازش پرسیدم جدودا اعزامم کی میشه خیلی سریع و قبل از تمام شدن سوالم گفت میخوره 1/4 به بعد

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال امریه ای

شنیدم نیروی انتظامی امریه ها رو اصلا نمیگیره، کسی شنیده؟ کلا امریه ها بیشتر کجا ممکنه بیافتن؟

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارتش اصلا خوب نیست من الان سه ماه خدمتم توی ارتش دمار از روزگارم درآوردن

به نظر من برین نیروی انتظامی خیلی بهتره حداقل ازارتش بهتره بابا توی شهرید مردم مییبینیند همین خودش ارامش میاره

من چند برج قبل افتادم نیروی یگان ویژه نرفتم الان خیلی پشیمان هستم

سخت در اشتباه هستی.
من خودم با لیسانس سر 4راه هستم کلی فشار و استرس رو ما هستش.به علاوه بد و بیراه مردم.سربازای صفر ارتش و **** رو میبینم که ساعت 12ظهر از پادگان میان بیرون و میرن خونشون تا فردا دنبال کارشون هستن ولی ما تا 9 شب تو خیابونیم.
سرباز صفر ناجا که باشی دهنت سرویسه چند ماه اول.
الان خدمت واسه سربازای ناجا مثل خدمت زمان جنگ میمونه.
تازه ناجا مرزبانی هم داره که اکثرا سرباز صفر میگیره.دعوا و درگیری و زد و خورد هم داره.همیشه هم آماده باش هستی حتی ایام عید.ارتش از 25 تا 5 واسه عید تعطیل هستش.
اینارو گفتم که بشینید خودتون قضاوت کنید.

den7ial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاج مهران خیلی مخلصیم .. .. ببین ماموریت و اگه بدن خوبه ...

آقایون ، خانوما ( منظور سوسولا) ...دعا بفرمایین مارو که پ.خ اسفند هستیم و بفرستن بریم ماموریت...

ولی شک نکنید گردان امام بهتره . ماهم 21 باید برگردیم .. 40 روز نبود؟

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
من آموزشي 05 كرمان بودم.توي ارتش جاي واقعا عالي اي براي آموزش هست و امكانات خيلي خوب هست.(نه نسبت به منزل بلكه نسبت به پادگان هاي آموزشيه ديگر)
دوره ي كد تبريز بودم كه مثل انباري بود جايي كه زندگي مي كرديم و واقعا بد رفتاري مي كردن با من فوق ديپلم.
يه دوستي داشتم تو 05 كه مي گفت نيروي انتظامي بوده و بعد اومده تو ارتش و از نيروي انتظامي ناراضي بود دوست عزيزم.
خدا به همرات و نگران نباش به قول يكي از دوستام تو 05 كه مي گفت آدم به همه جا عادت مي كنه! تو بدترين شرايط هم كه باشي عادت مي كني بهش.

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم اعزامیه 10/1 بودم هروز میومدم اینجا میخوندم فروم رو اما رفتم آموزشی تموم شد اومدم.به من که میاندوره ندادن فقط به متاهل ها دادن و من عیناً 2ماه اموزشی بودم و با خونم 1000کیلومتر فاصله داشتم.تقریبا 3 4 روزه اول سخته تا آشنا بشید با محیط و برنامه سین ! مخصوصاً شب اول سخته و من داشت اشکم در میومدخوب تاحالا اینقدر از خونه دور نبودم یاده قبل اینکه بیام سربازی میفتادم که خونه الاف بودم و چقدر خوب بود ! اما واقعاً اخلاق من رو عوض کرد ! زیاد سخت نگیرید به من که بد گذشت همش به امید میاندوره بودم که نیمدم خونه و خیلی سخت شد برام اما یه خوبی داشت این بود که از همه چی 2ماه دوری ! نه فکری نه خیالی ! راحت برای خودت بودی ! بچه ها سخت نگیرید توکل کنید به خدا که واقعاً خدا فقط هوام رو داشت! من پارتی هم داشتم اما قبل اینکه پارتیم کارامو درست کنه خدا برام جور میکرد ! خوبی آموزشی اینه که بعدش قدر همه چی رو میدونید قد آرامش توی خونه غذای خونه محبت عشق ارامش و...من ارتش بودم پدافند مشهد بعدش هم افتادم شهر خودم تهران.فقط اگه میرید با دیپلم و زیر دیپلم نرید که واقعا سخته ! من فوق دیپلم بودم و بین فوق دیپلم تا دکتر هیچ فرقی نبود فقط فوق دیپلم بیشتر بیگاری میرفتن
سرتون رو درد اوردم ببخشید سوالی بود در خدمتم
یا علی

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من افتاده بودم كرج شهيد مدرس
گفتند 3 شنبه ساعت 9 خودت برو پادگان كرج مي خواهم ببينم به نظرتون 3 شنبه لباس اينها بدهند مرخصي داريم بريم شنبه بياييم يا موند گاريم؟

یعنی با لیسانس افتادی من شنیدم اونجا برای فوق لیسانس هاست

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مدارکم رو 7 بهمن پست کردم 27 بهمن هم برگ سبزم اومد اما برگ سفیدم هنوز نیومده ؟کی می آد.....
بعد احتمالا نیروی مقاومت پذیرش بشم به نظرتون آموزشی کجا می افتم؟
امیدوارم هرجا باشه ولی خاتمی یزد نباشه

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
من مدارکم رو 7 بهمن پست کردم 27 بهمن هم برگ سبزم اومد اما برگ سفیدم هنوز نیومده ؟کی می آد.....
بعد احتمالا نیروی مقاومت پذیرش بشم به نظرتون آموزشی کجا می افتم؟
امیدوارم هرجا باشه ولی خاتمی یزد نباشه

معمولا ده روز قبل اعزام

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من احتمال داره پذیرش نیرو مقاومت بسیج بشم....به نظرتون احتمال داره آموزشی کجا بیفتم؟...
آخه بچه هائی که تو محمد رسول الله پذیرش میشند می افتند خاتمی یزد...میخواستم بدونم امکان داره که ایشاله نیفتم اونجا

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
من شرایط درخواست تعجیل در اعزام رو دارم ، احتمالا بیفتم 1 تیر آیا بعد از عید میتونم بندازم 1 اردیبهشت ؟
سوالم به این دلیله که آیا بعد از عید دیر نشه برای انجام مراحل تعجیل؟
فعلا برگه ام نیومده که مشخص کنه چه زمانی اعزامم ولی احتمالا 1 تیر بزنن چون یکی از آشناها که در یک روز فرستاده بودیم رفته پلیس +10 بهش گفتن زدنش 1 تیر ، بنابراین من هم احتمال میدم که من رو هم 1 تیر بزنن ، چیکار کنم ؟ منتظر بمونم بعد عید ؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
من شرایط درخواست تعجیل در اعزام رو دارم ، احتمالا بیفتم 1 تیر آیا بعد از عید میتونم بندازم 1 اردیبهشت ؟
سوالم به این دلیله که آیا بعد از عید دیر نشه برای انجام مراحل تعجیل؟
فعلا برگه ام نیومده که مشخص کنه چه زمانی اعزامم ولی احتمالا 1 تیر بزنن چون یکی از آشناها که در یک روز فرستاده بودیم رفته پلیس +10 بهش گفتن زدنش 1 تیر ، بنابراین من هم احتمال میدم که من رو هم 1 تیر بزنن ، چیکار کنم ؟ منتظر بمونم بعد عید ؟
کی دفترچه فرستادی؟ اگه 10 روز گذشته برو پلیس +10 ببین تاریخ خوردی یا نه. اگه تهرانی همین فردا صبح برو میدان **** برات درست کنن. برای اولین بار خیلی راحت درست میکنن
به نظر من اینور عید درستش کن چون ماه دیگه میخوان اعزام ها رو درست کنن ممکنه مشکل بخوری

بالا