simpatico4949
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 77
- لایکها
- 0
بچه ها من افتادم شهید باهنر کرمان. همون 05 کرمان آره؟ خیلی جایه بدیه نه؟
تا اونجایی که میدونم شهید باهنر نیروی انتظامی هست نه ارتش
بچه ها من افتادم شهید باهنر کرمان. همون 05 کرمان آره؟ خیلی جایه بدیه نه؟
هفته دوم تعطیلات هتل مالک اشتر.
دوست عزیز شما ذهنیت اشتباهی نسبت به معاف از رزم دارید ، بچه های معاف از رزم مالک اشتر از کلیه امور نظافتی و خدماتی معاف شدن.
حدود 110 نفر معاف از رزم داریم که قراره حدودا 150 تا پست نگهبانی آسایشگاه بدن ، یعنی هرکس 1 بار یا نهایتا 2 بار نگهبان آسایشگاه هست. تازه اگه از قبل اعلام کنید که نمیتونید پست بدید و پست دادن براتون ضرر داره ، از همون 1 بار هم معاف میشید.
در تمرینات ورزشی که قراره 4-5 بار دور زمین چمن بدوید ، شما روبروی پرچم می ایستید و اگه دوست داشته باشید حرکات سبک کششی رو به صلاحدید خودتون انجام میدید.
هنگام رژه ، اون موقع که همه دارن مثل پتک ، پوتین رو به زمین میزنن و تا مغز سرشون رژه رو احساس میکنن ، بچه های معاف از رزم در دسته جداگونه ای راحت راه میرن.
بشین پاشو و سینه خیز و ........ رو ندارن.
شما از همیاری (پاک کردن مرغ ، خورد کردن گوشت، حمل بار و .....) معاف هستید.
احتمال زیاد امسال بچه های معاف از رزم از ماموریت های نوروزی ناجا معاف هستن.
شما اگه دوست نداشته باشید سلاح دست بگیرید، اعلام میکنید که براتون ضرر داره ، و سلاح به دست نمیگیرید.
شما از رفتن به اردو معاف هستید.
در تقسیم به یگان ، اگر پیگیر باشید سر 4راه نمی افتید ، توی کلانتری مامور دستگیری و.... نمیشید ، در مرزبانی که مجبور به گرفتن سلاح هستید ، شرایطتون خیلی راحت تر میشه.
در زمان جنگ (منظورم پس از دوران پایان خدمت هست) ، بچه های معاف از رزم از جنگیدن و حمل سلاح معاف هستن.
در کل میگم : تمام این مزایا ، حق شماست. حتی بیشتر از این هم حق شماست. ما خودمون باید حقمون رو بگیریم. اگر شما معاف از رزم هستید خودتون باید این درخواست ها رو از فرماندهانتون داشته باشید. اون دوستانی که جارو دست گرفتن یا نگهبانی های غیر آسایشگاه دادن یا همیاری رفتن خودشون نتوستن حقشون رو بگیرن.
البته به فرماندهان هم بستگی داره ، که انصافا فرماندهان مالک اشتر بسیار منطقی و فهمیده هستن .
نحوه برخوردشون با بچه های تحصیلکرده بسیار خوبه. (ما توی پادگان از فوق دیپلم داریم تا بچه های دکتری)
در ضمن در مورد مرخصی ها و تعطیلات بگم : حدود 16 روز مرخصی (پنج شنبه و جمعه دارید) ، 1 هفته تعطیلات عید ، حدود 4-5 روز تعطیلات پایان دوره. یعنی عملا در بدترین شرایط شما 30- 40 روز آموزشی دارید.
میدونم نیروی انتظامیه. میخوام بدونم چه جوریه ؟ مگه نمیگن نیروی انتظامی از **** و ارتش بدتره؟ کسی کرمان نیافتاده به ما بگه چه جوریه؟
ارتش اصلا خوب نیست من الان سه ماه خدمتم توی ارتش دمار از روزگارم درآوردن
به نظر من برین نیروی انتظامی خیلی بهتره حداقل ازارتش بهتره بابا توی شهرید مردم مییبینیند همین خودش ارامش میاره
من چند برج قبل افتادم نیروی یگان ویژه نرفتم الان خیلی پشیمان هستم
من آموزشي 05 كرمان بودم.توي ارتش جاي واقعا عالي اي براي آموزش هست و امكانات خيلي خوب هست.(نه نسبت به منزل بلكه نسبت به پادگان هاي آموزشيه ديگر)میدونم نیروی انتظامیه. میخوام بدونم چه جوریه ؟ مگه نمیگن نیروی انتظامی از **** و ارتش بدتره؟ کسی کرمان نیافتاده به ما بگه چه جوریه؟
خوب من افتاده بودم كرج شهيد مدرس
گفتند 3 شنبه ساعت 9 خودت برو پادگان كرج مي خواهم ببينم به نظرتون 3 شنبه لباس اينها بدهند مرخصي داريم بريم شنبه بياييم يا موند گاريم؟
من مدارکم رو 7 بهمن پست کردم 27 بهمن هم برگ سبزم اومد اما برگ سفیدم هنوز نیومده ؟کی می آد.....
بعد احتمالا نیروی مقاومت پذیرش بشم به نظرتون آموزشی کجا می افتم؟
امیدوارم هرجا باشه ولی خاتمی یزد نباشه
کی دفترچه فرستادی؟ اگه 10 روز گذشته برو پلیس +10 ببین تاریخ خوردی یا نه. اگه تهرانی همین فردا صبح برو میدان **** برات درست کنن. برای اولین بار خیلی راحت درست میکننمن شرایط درخواست تعجیل در اعزام رو دارم ، احتمالا بیفتم 1 تیر آیا بعد از عید میتونم بندازم 1 اردیبهشت ؟
سوالم به این دلیله که آیا بعد از عید دیر نشه برای انجام مراحل تعجیل؟
فعلا برگه ام نیومده که مشخص کنه چه زمانی اعزامم ولی احتمالا 1 تیر بزنن چون یکی از آشناها که در یک روز فرستاده بودیم رفته پلیس +10 بهش گفتن زدنش 1 تیر ، بنابراین من هم احتمال میدم که من رو هم 1 تیر بزنن ، چیکار کنم ؟ منتظر بمونم بعد عید ؟