• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
کی دفترچه فرستادی؟ اگه 10 روز گذشته برو پلیس +10 ببین تاریخ خوردی یا نه. اگه تهرانی همین فردا صبح برو میدان **** برات درست کنن. برای اولین بار خیلی راحت درست میکنن
به نظر من اینور عید درستش کن چون ماه دیگه میخوان اعزام ها رو درست کنن ممکنه مشکل بخوری

خیلی ممنونم
من 9 اسفند فرستادم
تهران نیستم ، بدون اومدن برگه آماده خدمت برم **** وظیفه ؟ چون من کسر خدمت هم گرفتم ولی هنوز به **** وظیفه نبردم که یه کاغذ دیگه بدن اون کاغذ دیگه ای که برای کسر میده **** وظیفه اون رو برای آموزشی که نمیدن ؟ درسته ؟ باید بعد آموزشی که تقسیم کردن هر جایی که افتادیم اونجا بدیم تا کسر کنن ؟
واسه کسر که میرم ، بهتره برم از اونجا تاریخ اعزامم رو هم پیگیری کنن هر چند که هنوز اون برگه ای که تاریخ اعزامم رو مینویسند هنوز به دستم نرسیده
چیزی که باعث میشه من کمی نسبت به رفتن **** وظیفه تنبلی کنم اینه که اونجا وحشتناک شلوغه و یه بار 6 ساعت ایستادم توصف آخرش هم نتونستم کارم رو انجام بدم

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
منم یه 5 ماهی گذشت از خدمت سربازی ..
آموزشی بیرجند، یگان خرم آباد!
امیدوارم که هیچکدوم از دوستان خرم آباد نیوفتیند!

ارادتمند

roham joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستانم
ابتدا باید بگم که دیگه برای تعجیل یا تمدید غیبت دیر شده.چون همه اعزامیهای 18/1/90 و1/2/90 کدهاشون اومده که دوستان میتونند با داشتن کارت ملی به **** وظیفه شهرشون برن وقبل از اینکه برگه برسه به دستشون بفهمن کجا افتادن.
من هم از شانس بدم با مدرک لیسانس کامپیوتر افتادم مشکین شهر اردبیل نیروی انتظامی!!!!!!!!!!!!!!!!
البته دوره تکمیلی بسیج رو هم که تو **** معادل آموزشی بود داشتم ولی نامردها واسم **** رو ردیف نکردن تا بیافتم نیروی انتظامی.
من مازندرانم و اولین مشکلم مسیر طولانی تا مشکین شهر و هوای سردشه.
دوم اینکه میترسم تقسیم بشم هم جای دور بیافتم و اینکه میگن کسری خدمت قراره از سال 90کم بشه.
دوستان بنظرتون مشکین شهر خوبه؟من23اردیبهشت امتحان ارشد آزاد دارم چند روز بهم مرخصی میدن؟میان دوره کی میشه؟بنظرتون تقسیم کجا میافتم؟اعزامم1اردیبهشته.
دوستان اگه اطلاعاتی دارن در هر موردی راهنمایی کنند.تشکر

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به دوستانم
ابتدا باید بگم که دیگه برای تعجیل یا تمدید غیبت دیر شده.چون همه اعزامیهای 18/1/90 و1/2/90 کدهاشون اومده که دوستان میتونند با داشتن کارت ملی به **** وظیفه شهرشون برن وقبل از اینکه برگه برسه به دستشون بفهمن کجا افتادن.
من هم از شانس بدم با مدرک لیسانس کامپیوتر افتادم مشکین شهر اردبیل نیروی انتظامی!!!!!!!!!!!!!!!!
البته دوره تکمیلی بسیج رو هم که تو **** معادل آموزشی بود داشتم ولی نامردها واسم **** رو ردیف نکردن تا بیافتم نیروی انتظامی.
من مازندرانم و اولین مشکلم مسیر طولانی تا مشکین شهر و هوای سردشه.
دوم اینکه میترسم تقسیم بشم هم جای دور بیافتم و اینکه میگن کسری خدمت قراره از سال 90کم بشه.
دوستان بنظرتون مشکین شهر خوبه؟من23اردیبهشت امتحان ارشد آزاد دارم چند روز بهم مرخصی میدن؟میان دوره کی میشه؟بنظرتون تقسیم کجا میافتم؟اعزامم1اردیبهشته.
دوستان اگه اطلاعاتی دارن در هر موردی راهنمایی کنند.تشکر

آقا مطمئنی کدها اومده؟؟؟؟؟ واسه همه اومده؟

پ ن: الان زنگ زدم **** وظیفه گفت هنوز نیومده! آشنا داری شما؟؟؟

Last edited:

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[QUOTE=shadow666;3416160]آقا مطمئنی کدها اومده؟؟؟؟؟ واسه همه اومده؟

پ ن: الان زنگ زدم **** وظیفه گفت هنوز نیومده! آشنا داری شما؟؟؟[/QUOTE]

آقا به کدوم شماره زنگ زدی...بعد اگه کد اومده باشه با اون شماره تلفن اعلام میکنند؟من که هرچی به شماره تلفنی که تو برگه سبزم نوشته زنگ میزنم اشغاله

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
سخت در اشتباه هستی.
من خودم با لیسانس سر 4راه هستم کلی فشار و استرس رو ما هستش.به علاوه بد و بیراه مردم.سربازای صفر ارتش و **** رو میبینم که ساعت 12ظهر از پادگان میان بیرون و میرن خونشون تا فردا دنبال کارشون هستن ولی ما تا 9 شب تو خیابونیم.
سرباز صفر ناجا که باشی دهنت سرویسه چند ماه اول.
الان خدمت واسه سربازای ناجا مثل خدمت زمان جنگ میمونه.
تازه ناجا مرزبانی هم داره که اکثرا سرباز صفر میگیره.دعوا و درگیری و زد و خورد هم داره.همیشه هم آماده باش هستی حتی ایام عید.ارتش از 25 تا 5 واسه عید تعطیل هستش.
اینارو گفتم که بشینید خودتون قضاوت کنید.

از قدیم میگن شنیدن را کی بود مانند دیدن **** بله هر روز میرن خونه من تازه توی شهر خودم هستم هر روز نمیزن برم خونه و چون متاهل هستم هفته دو بار میزارن ببدخت اون بچه ها ی که متاهل نیستن ز صبح تا شب پس میدن ارتش سخته ولی **** هتله

در ضمن حاظرم سر چهارراه ز صبح تا شب باشم ولی توی زندان پادگانی نباشم هنوز توی پادگان زندانی نشدی نتونی بری بیرون تا معنی حرفم رو بفهمی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
آقا به کدوم شماره زنگ زدی...بعد اگه کد اومده باشه با اون شماره تلفن اعلام میکنند؟من که هرچی به شماره تلفنی که تو برگه سبزم نوشته زنگ میزنم اشغاله

من تهران نیستم، زنگ زدم حوزه اعزام (با هزار بدبختی!) یارو گفت هنوز زوده و این حرفا. تهران خواستم بزنم که همه اشغال بودن

فقط خواستم ببینم اومده که پاشم برم یا نه، بعدش یه کد میخوان بگن شق القمر که نمیخوان بکنن

آقا roham joon بیا بگو آشنا داری یا امریه ای چیزی داشتی؟ خدایی خواستم زنگ بزنم **** وظیفه مازندران گوشی رو بر نداشتن!!!

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
من شرایط درخواست تعجیل در اعزام رو دارم ، احتمالا بیفتم 1 تیر آیا بعد از عید میتونم بندازم 1 اردیبهشت ؟
سوالم به این دلیله که آیا بعد از عید دیر نشه برای انجام مراحل تعجیل؟
فعلا برگه ام نیومده که مشخص کنه چه زمانی اعزامم ولی احتمالا 1 تیر بزنن چون یکی از آشناها که در یک روز فرستاده بودیم رفته پلیس +10 بهش گفتن زدنش 1 تیر ، بنابراین من هم احتمال میدم که من رو هم 1 تیر بزنن ، چیکار کنم ؟ منتظر بمونم بعد عید ؟

دوستان تو رو خدا کمکم کنید
در ادامه ی پست دیشبم باید عرض کنم که امروز رفتم پلیس +10 ای که مدارکم رو به اونجا در 9 اسفند داده بودم ، رفتم بهشون گفتم که دو هفته از ارسال مدارک گذشته ولی هنوز برگه ای که باید بنویسه تاریخ اعزامم کی هست هنوز نیومده ، گفت یه هفته هم صبر کن بهش گفتم بی زحمت اگه امکان داره نگاه کن بگو که چه زمانی اعزامم رو زدن چون یک سال کسر خدمت دارم و شرایط تعجیل در خدمت رو دارم اون هم گفت که اگه کسر خدمت داری پس چرا اینجا نزدم من هم گفتم چون من کسر خدمت رو یه هفته بعد از اینکه مدارکم رو به شما تحویل دادم گرفتم ( البته فقط یه کاغذ هست که گرفتم و اون رو هنوز به **** وظیفه ندادم ، صبر کرده ام که بر گه ام بیاد زمانی که میرم تعجیل کنم اون رو هم بدم تا اون کاغذی رو که میدن به یگان تا خدمت رو کم کنن بدن )
کارت ملی ام رو خواست دادم بعد زد تو کامپیوتر با تعجب گفت که نوشته مشمول در حال اعزام نیست ، فکر همه چی رو میکردم به جز این ، دیگه عصبانی شدم گفتم یعنی چی من با دوستم با هم از اینجا فرستاده بودم ماله اون رو زدین 1 تیر چی شده ماله من هنوز مشخص نیست ، من فکر میکنم خودش در کارش یه اشتباهی کرده بود که مدارک من رو نفرستاده و به روش نیاورد ، بعدا گفت به تهران ایمیل زدم برو بعدا بیا ، من هم گفتم تکلیف من چیه من میخواستم بزنم اردیبهشت الان این همه ماه رو من بیکارم چیکار کنم گفت دیگه من چیکار کنم گفتم من مدارک رو داده بودم شما باید درستش میکردید
دوستان حالا چیکار کنم من ؟ اون کسر خدمتی رو که پدرم گرفته ببرم **** وظیف تا اون برگه اصلی رو که میدن به یگان خدمتی بگیرم ؟ در اونجا ازم اون برگه رو که توش تاریخ اعزام رو مینویسن نخوان ؟ میترسم تو سال 90 کمتر کسر کنن
تو رو خدا این وضعیت و شانس من رو می بینید ؟ همه جا بد شانسی میارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
ببخشید که زیاد شد

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مطمئنی کدها اومده؟؟؟؟؟ واسه همه اومده؟

پ ن: الان زنگ زدم **** وظیفه گفت هنوز نیومده! آشنا داری شما؟؟؟
برگ سفید یکی از فامیل های ما امروز اومد 05 کرمان افتاده بود
18 فروردین اعزام میشه

roham joon

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان خوبم
آقا من نه آشنا داشتم نه چیز دیگه.
قرار بود بیافتم **** که دوستان **** لطف کردند و کار من رو انجام ندادند.بعد با کلی جروبحث باهاشون به من گفتن برو ساری تمدید کن ماحتما دوماه دیگه میندازیمت ****.
من هم که خونمون قائمشهر بود رفتم **** وظیفه ساری واسه تمدید همین 5شنبه قبل،که اونجا به من گفتن نمیشه برادر کدت اومده،با کارت ملی برو **** وظیفه قائمشهر ببین کجا افتادی.
من هم شنبه رفتم **** وظیفه شهرمون.شماره ملی رو دادم طرف زد تو سیستم 30ثانیه ای جوابم رو داد.
نیروی انتظامی مشکین شهر(خدا بگم چیکارش بکنه با اون خبرش)

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان خوبم
آقا من نه آشنا داشتم نه چیز دیگه.
قرار بود بیافتم **** که دوستان **** لطف کردند و کار من رو انجام ندادند.بعد با کلی جروبحث باهاشون به من گفتن برو ساری تمدید کن ماحتما دوماه دیگه میندازیمت ****.
من هم که خونمون قائمشهر بود رفتم **** وظیفه ساری واسه تمدید همین 5شنبه قبل،که اونجا به من گفتن نمیشه برادر کدت اومده،با کارت ملی برو **** وظیفه قائمشهر ببین کجا افتادی.
من هم شنبه رفتم **** وظیفه شهرمون.شماره ملی رو دادم طرف زد تو سیستم 30ثانیه ای جوابم رو داد.
نیروی انتظامی مشکین شهر(خدا بگم چیکارش بکنه با اون خبرش)

نمیدونم رو چه حسابی مال شما رو گفت اومده مال ما رو میگه نیومده!

آقا اونقدرم بد نیست هاااا. جاش باز شماله و مشکین شهر رو میگن خوبه. فقط نیروی بدی افتادی. حالا یه سوال، ساری نیرو انتظامی نداره؟؟ یه بابایی گفت میندازن شهر خود نفر

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان من 5 شنبه مدارکم رو بردم پلیس +10 تحویل دادم
این برگه واکسن که 2 قسمت داشت رو قسمت دومش رو تحویل خودم داد و گفت برای اموزشی باید تحویل اونجا بدم
قسمت اولش رو گرفت و اطلاعات رو وارد کرد و پس داد به خودم

این رو من باید جدا بفرستم برای **** وظیفه ؟
بالاش نوشته باید با سایر مدارک پست کنم برای **** وظیفه و عدم ارسالش باعث میشه اقدامی صورت نگیره برای مشمول
طرف که دادش به خودم چیزی نگفت

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان من 5 شنبه مدارکم رو بردم پلیس +10 تحویل دادم
این برگه واکسن که 2 قسمت داشت رو قسمت دومش رو تحویل خودم داد و گفت برای اموزشی باید تحویل اونجا بدم
قسمت اولش رو گرفت و اطلاعات رو وارد کرد و پس داد به خودم

این رو من باید جدا بفرستم برای **** وظیفه ؟
بالاش نوشته باید با سایر مدارک پست کنم برای **** وظیفه و عدم ارسالش باعث میشه اقدامی صورت نگیره برای مشمول
طرف که دادش به خودم چیزی نگفت

تا اونجایی که می دونم از وقتی سیستم ارسال مدارک کامپیوتری شده فقط اونا رو اسکن میکنه و یا اطلاعات رو وارد فرم میکنه می فرسته و لازم نیست اصل مدرک ارسال بشه.
اون برگه واکسیناسیون رو هم قسمت اولش می مونه پیش خودت ودمیش رو موقعی که میری پادگان آموزشی باید همراه خودت ببری تحویلشون بدی.
از امروز فردا هم هر روز یه سر برو همون دفتر پلییس+10 و بگو تاریخ اعزامت رو چک کنه اومده یا نه
bigstar.gif

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
بچه های 2.1 کس دیگه ای نرفته **** وظیفه کد اعزامش اومده باشه؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
امکان داره به سربازی که 1 ماه از دوره آموزش گذشته باشه مرخصی برای نوروز ندن

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تلفن گویای **** وظییفه هم یا اشغاله یا کار نمیکنه...خیر سرشون دارند خدمات میدند...توی این مملکت تلفنی کار هیچ کس راه نمی افته

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
مگه نمیگن برگه سفید حداقل 10 روز قبل اعزام میاد ؟
پلیس +10 جدیدا برگه سفید رو هم زودتر میده ؟

چرا پست میشه
ولی اگه بخوای زودتر بگیری ( برگه سبز یا سفید) میتونی بری از پلیس +10 بگیری

بالا